Results 16 to 30 of 68
Thread: Κιλά και προβλήματα στη σχέση
-
06-01-2019, 15:07 #16WhyAlwaysMe?Guest
Εγώ δεν το βρίσκω καθόλου κακό να τον θες περιποιημένο κλπ.
Πες του και αναλόγως την αντίδραση,πράττεις κι εσύ.Last edited by WhyAlwaysMe?; 06-01-2019 at 17:21.
- 06-01-2019, 19:40 #17
Αποφασισμένη δε με λες, μακάρι να ήμουν.. μου μοιάζει πολύ κρίμα να χαλάσει μια σχέση για το λόγο αυτο και απ την άλλη δεν ξέρω πως μπορω να το αποδεχτώ..
αυτός είναι και ο λόγος που ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας.. τι θα κάνατε εσείς πως θα το χειριζοσασταν.. του τα έχω πει χίλιες φορές με όλους τους τροπους. Αρχίζει προσπάθειες κ μετά τις αφήνει κ πάει κάπως ετσι κ όταν τον κουράζω πολύ λέει κάτι τύπου «λες κ εσυ εισαι αθλητική» η κάτι τύπου «με έχεις πρήξει κ είναι δικό μου θέμα και αν δε σ αρέσω κάνε όπως νομίζεις κ τα ξαναλέμε όταν τα χάσω» κ κάτι τέτοια.. άλλες φορές που είναι στα καλά του λέει ναι ναι θα το κάνω το ξέρω αλλά εντάξει δεν είμαι κ τόσο χάλια και υπερβάλλεις κ τέτοια. Σκέφτηκα μέχρι κ να αφεθώ κ εγώ τελείως απεριποίητη όταν είμαστε μαζί μπας και καταλάβει, αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα
06-01-2019, 19:45 #18WhyAlwaysMe?GuestΌχι μην κάνεις ΠΟΤΕ,το τελευταίο που λες.
Δεν θα αρέσεις και σε εσένα,το μόνο σίγουρο.
Εσύ πως ακριβώς θες τον σύντροφο σου?
06-01-2019, 19:52 #19
Κοίταξε εδώ που έφτασες καλό είναι να του μιλήσεις ανοιχτά. Πες του αυτά που σε απασχολούν όπως μας τα λες εδώ. Ότι δεν σου αρέσει να τον βλέπεις γυμνό και ότι είναι πολύ σημαντικό για σένα να θαυμαζεις τόν σύντροφο σου.Αν σου πει τα ίδια ότι και εσύ δεν είσαι αθλητική και τέτοια τι να σου πω πήγαινε σε κάποιον άλλον. Αλλά μετά θα χάσει σίγουρα τα κιλά και μάλλον δεν θα τον έχεις εσύ. Ίσως βρεις και καλύτερο αλλά υπάρχουν και μεγάλες πιθανοτητες να είναι και πολύ χειροτερος ο επόμενος
06-01-2019, 20:02 #20
Συγγνωμη αν θα ακουστω καπως ωμος, αλλα απ' οσα εγραψες σημερα και ειδικα απ' το «αν δε σ αρέσω κάνε όπως νομίζεις κ τα ξαναλέμε όταν τα χάσω» μου δινεται η εντυπωση οτι ο φιλος σου οχι για τα κιλα, ουτε για τη σχεση σας δε νοιαζεται παρα πολυ. Η νοιαζεται μεν αλλα το κρυβει, οποτε (οπως νομιζω γραφτηκε ηδη) απλα σε θεωρει δεδομενη. Βασικα απ' τις περιγραφες σου μου φερνει σε τυπο τεμπελη και βολεψακια στην σπιτικη του ζωη. Ακομη κι αν δεν ισχυει αυτο σε εγκληματικο βαθμο, εσενα δειχνει να σε ενοχλει και σαν πλευρα του χαρακτηρα του, περα απ' το θεμα της απωλειας κιλων. Τα κιλα δηλαδη μπορει να ειναι η αφορμη που εφερε μια ασυμφωνια χαρακτηρων στην επιφανεια. Τωρα το τι να κανεις δεν μπορει να στο πει κανεις, αλλα νομιζω αν θεσεις ζητημα χωρισμου ξεκαθαρα και οχι απλα σαν "απειλη", τοτε η θα κανει στροφη 180 μοιρων, οποτε οντως σε θεωρουσε δεδομενη και θα θα πρεπει να επαναδιαπραγματευτειτε το μεταξυ σας, η πολυ απλα δε θα τον νοιαξει ουτε αυτο οποτε σχεση δεν υφισταται. Αν υπαρχει και τριτο ενδεχομενο που δεν φανηκε σε οσα περιεγραψες, ε, κι αυτο θα φανει παλι οταν/αν θεσεις τελεσιγραφο.
Μακαρι να κανω λαθος για τα παραπανω αλλα οσο να 'ναι τετοιες ατακες δεν πετιουνται χωρις λογο. Το «λες κ εσυ εισαι αθλητική» επισης τελειως ανωριμο. Ετσι θα απαντουσε πχ ενα φιλαρακι σου σε μια κριτικη για τα κιλα, οχι ανθρωπος που ειστε δυο χρονια μαζι και δημιουργειται προβλημα στη σχεση..."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
07-01-2019, 09:46 #21
Οκ, αφου δεν τον θελεις κοπελα μου και δεν σε θελει χωρισε τον, τι τον κρατας; Κι εγω αφεθηκα στη σχεση αλλα τον ηθελα τον αλλον. Καλο ειναι να μπαινουμε και λιγο στη θεση του αλλου σωστα; Και οχι να τον λεμε τεμπελη και αλλα τετοια. Χωρισε τον να βρει μια που θα τον δεχεται οπως ειναι αφου εσυ κρινεις απο εξωτερικα χαρακτηριστικα και οχι απο χαρακτηρα και αυτος να βρει μια καλυτερη που θα τον θελει. Αυτα.
07-01-2019, 10:09 #22
Τοσα χρονια ημουν ρηχος ανθρωπος, κοιταγα τη χαζοεμφανιση και εχανα ανθρωπους απο τη ζωη μου επειδη νομιζα οτι ολοι ηταν μαλακες οποτε ας κοιταξω την εμφανιση να κερδισω κατι. Τρελαινομαι οταν βλεπω ανθρωπους να αξιζουν να εχουν διπλα τους ανθρωπους να μην τους εκτιμουν, τοσα χρονια μου ελεγαν ολοι και σε μενα και σε ολους μην κοιτατε την εμφανιση, ειναι ρηχο συναισθημα και εγω δεν τους ακουγα για το λογο που ειπα. Το θεωρω πολυ χαζο λοιπον και πολυ ρηχο να αναπτυσσεις επιχειρηματα για το οτι ο αλλος δεν σου κανει λογω..εμφανισης!!! Και ο χαρακτηρας; Μπορει να ειναι διαμαντι το παιδι. Αυτα θα ελεγα και σε εναν αντρα που λεει τετοια για την κοπελα του αντιστοιχα. Με θυμωνουν πολυ αυτα. Δεν ειμαι το ατομο που πεταει την κακια του απλα για να πει κατι οπως κανουνε πολλοι, αλλα ουτε θα κατσω να ανεχτω κατι τετοιο αφου το διαβασα χωρις να πω τη γνωμη μου. Και αν μετα απο ολα αυτα δεν εβαλες μυαλο, αστον να παει στο καλο τι τον βασανιζεις
08-01-2019, 16:51 #23
Θέλω απλά να βλέπω ότι ασχολείται με τον εαυτό του, τον θέλω δλδ περιποιημένο σε νορμαλ πλαίσια, δεν είπα ούτε να είναι νάρκισσος ούτε τίποτα τέτοιο αλλά όχι κ αφημενος μόλις στα 28
08-01-2019, 16:53 #24
Τα έχω πει όλα. Στα νεύρα του λέει κάτι αντιδραστικό κ στα καλά του λέει ότι θα προσπαθήσει και ότι πάνω απ όλα πρέπει να το κάνει για εκείνον.
Ότι μετά θα τα χάσει σίγουρα κ θα τον έχω χάσει κ εγώ ειναη κάτι που κ εγώ σκέφτομαι και δεν έχει σχέση με τον επόμενο.. είναι ότι θα έχω χάσει εκείνον
08-01-2019, 16:53 #25WhyAlwaysMe?Guest
08-01-2019, 16:57 #26
Είναι αλήθεια πως βολεύεται είναι τέτοιος τύπος. Κάποιες φορές συνέρχεται αλλά μετά πάλι πέφτει. Δεν το κατηγορώ απόλυτα γιατί μ εγώ είμαι σε κάποια θέματα, αλλά το συγκεκριμένο το θεωρώ αρκετά σοβαρό γιατί τίθεται κ θέμα υγείας αλλά κ θέμα του πως δείχνεις στον άλλο, δεν αφορά δλδ μόνο τον εαυτό σου.
Τώρα αυτές τις ατάκες τις λέει στα νεύρα του συνήθως καθώς μου λέει δε γίνεται να πατήσω έναν κουμπί κ να τα χάσω κ ειναη διαδικασία μεγάλη κ πρέπει να μπω σε αυτο κ δεν μπορείς να καταλάβεις πως ειναη δύσκολο γιατί δεν έχει χρειαστεί να το κανείς ποτέ. Δεν πιστεύω πως δε με αγαπάει, έχει κάνει πολλά για τη σχέση κ για εμένα. Απλά νομίζω πως το συγκεκριμένο θέμα το θεωρεί λιγότερης σημασίας για να πιστέψει κ να δεχτεί πως θα τον άφηνα για αυτο
08-01-2019, 16:59 #27
Και εγώ τον θέλω κ εκείνος με θέλει αλλά δε μου αρέσει το ίδιο τώρα και αυτο με επηρεάζει και οπτικά και ψυχικά γιατί μου δίνει Μι αίσθηση παραίτησης από μέρους του.
Προφανώς κρίνω κ το χαρακτήρα και δεν έχω παράπονο αλλά όλα μετράνε ετσι δεν ειναη; Γιατί δεν είμαστε φίλοι να μη μας νοιάζει το ερωτικο κομμάτι
08-01-2019, 17:02 #28
Το παλεύω του είπα θα ξεκινήσω κ εγώ μαζί του κλπ, τώρα στις γιορτές το άφησε κάπως πάλι μου λέει προσπαθώ να μπω πάλι στο προγραμμα μου κλπ, είναι κ στο μυαλό τουόλο αυτο , πχ αν δεν προλάβει να πάει γυμναστήριο (που μετά από τρομερό κοπο άρχισε ) δεν προσέχει τι τρώει γιατί νιώθει πως δεν έχει νόημα η αν πχ δεν προλαβαίνει σε μια βδομάδα να πάει γυμναστήριο 4 φορές κ προλαβαίνει 1 δεν θα πάει καμία γιατί νιώθει πως πάει στραφι
08-01-2019, 17:04 #29WhyAlwaysMe?Guest
08-01-2019, 17:05 #30
Εμένα μου βγάζει όλο αυτό, πως έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση για κάποιο λόγο. Εντάξει κανείς δεν έκανε ένα τέλειο κορμί μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, αλλά από τα λεγόμενά σου, καταλαβαίνω πως άλλο είναι το θέμα του και έχει να κάνει με την ψυχολογία του. Ψάξτο λίγο περισσότερο αυτό.