Results 31 to 45 of 68
Thread: Κιλά και προβλήματα στη σχέση
-
08-01-2019, 17:45 #31
- 08-01-2019, 17:47 #32
Εγώ πάλι πιστεύω πως έχει πολύ υψηλή γιατί όλο μου λέει πως εγώ κ ετσι είμαι όμορφος και θα είχα κατακτήσεις κ δεν είμαι κ τόσο χάλια όσο λες εσυ κλπ
Νομίζω πως το θέμα της ψυχολογίας είναι αυτο που είπα κ πιο πάνω δηλαδή ότι δεν του αρέσει να ζορίζεται και να ξεβολευεται του αρέσει να είναι χαλαρός και να μην πιέζεται
08-01-2019, 17:58 #33
Ρε παιδια συγγνωμη. Αλλα κανεις δεν ειναι τελειος μην τρελαθουμε τωρα. Χιλιες φορες να χωλαινει στην εμφανιση και να εχει καλο χαρακτηρα παρα να εχει ενα σκατοχαρακτηρα και να ειναι ο κουκλος της γειτονιας!!! Μην τρελαθουμε τωρα. Τι μετραει πιο πολυ σε μια συμβιωση πχ; Δεν ξερω αν συμβιωνετε, αν το πατε ομως για σοβαρα και σε πειραζει αυτο που να γερασει κιολας!! Δεν ξερω τι αλλο να σου πω προτιμας ενα ζιγκολο που ετυχε στην αλλη την κοπελα διπλα δηλαδη πως αλλιως να στο πω υπαρχουν πολλα χειροτερα. Εγω ειμαι χοντρουλα και το αγορι μου με υπεραγαπαει και τον υπεραγαπαω αν στεκοταν στην εμφανιση θα χαναμε τοσα πολλα που μονο αυτα εχω. Αυτα
08-01-2019, 20:02 #34
Με κανείς δεν είπε πως αν κάποιος έχει παραπάνω κιλά δεν αξίζει να τον αγαπάνε.. αλίμονο! Δεν επηρεάζεται η αγάπη από αυτο, ο έρωτας επηρεάζεται για εμένα. Κι εγώ τον υπεραγαπαω, αλλά δεν μου αρέσει ερωτικά όπως πριν. Αυτο είναι το πρόβλημα, συν ότι επειδή δεν τον γνώρισα ετσι το θεωρώ σημασία παραίτησης από μέρους του. Ποια η δίκη σου γνώμη για αυτά τα δυο θέματα;
Επίσης, συμφωνώ πως υπάρχουν πολλά σκατα εκει έξω αλλά ειναι γνώμονας το μη χειρότερα για να μην προσπάθεις για το καλύτερο;
08-01-2019, 20:24 #35
Ο ερωτας μπορει να επηρεαζεται απο τα κιλα δυστυχως αλλα οταν υπαρχει η αγαπη τοτε; Οσο για το θεμα παραιτησης, σε τι σε επηρεαζει αυτο στον ερωτα η στην αγαπη; Γιατι αν ειναι στην αγαπη ειναι πολυ αδικο, αν ειναι στον ερωτα, υπαρχει ομως η αγαπη. Γενικα η αγαπη ειναι βασικοτερη απο τον ερωτα γιατι κραταει για παντα για μενα. Για σενα μπορει οχι οποτε δεν ταιριαζεις μ'αυτον τον ανθρωπο οποτε χωρισε τον. Εχεις δοκιμασει ομως να του πεις η αδυνατιζεις η χωριζουμε να δεις τι θα κανει; Το ξερεις οτι αμα τον χωρισεις μπορει αντιδραστικα να του βγει να μην τρωει και να τα χασει και να τον χαιρεται η επομενη; Χωρισε τον για λιγο αλλα να μιλατε απλα οχι επαφες απο κοντα για να δεις πως θα φερθει.
Οσο για το τελευταιο παντα υπαρχει το καλυτερο αλλα ειναι αχαριστια να το κυνηγας συνεχεια και να μην εκτιμας αυτο που εχεις διπλα σου και ειτε θα πεσεις σε κατι χειροτερο η θα μεινεις μονη σου στο τελις. Θα σου αρεσε να βρεις το καλυτερο και να σε παρατησει για μια καλυτερη; Οχι. Κατσε και σκεψου τα λοιπον.
09-01-2019, 10:45 #36
Έχεις δοκιμάσει να μην του πεις τίποτα για κάποιο καιρό και να δεις τι θα κάνει; Νομίζω ότι από το πολύ μπούρου-μπούρου του βγαίνει αντίδραση. Είναι και θέμα timing, ίσως αν τον αφήσεις για λίγο καιρό στην ησυχία του κάτι να του κάνει κλικ και ξαφνικά να τον δεις από μόνο του να κάνει προσπάθειες και να τα χάσει τα κιλά.
09-01-2019, 14:37 #37Miliva21GuestΝαι και αυτο που λέει η Σόνια μπορεί να πιάσει και να τον αφήσεις λίγο να δεις αν θα το παλέψει μόνος του....Όσο και να του λες κάτι του άλλου αυτά είναι θέματα που ο καθένας πρέπει να τα καταλαβαινεο μόνος του ......
Ωστόσο αν δεν πετύχει τπτ από αυτά στη τελική γραφτείτε και οι δύο σε ένα γυμναστήριο και ξεκινήστε διατροφή μαζί ή πηγαινετε βόλτες και βολευ μπάλα....τένις να παίζετε σε κανα πάρκο αν έχεις χρόνο...να αρχίσει να κινείται λίγο...
Ή στη τελική άμα τπτ πάλι δεν πετύχει ξεκινα μόνη σου να προσέχεις τον εαυτό σου γυμνασου χασε περιττα κιλακια (πρώτα για σένα Και έπειτα για τον σύντροφό σου ....που ξέρεις μπορεί να ταρακουνηθει αν σε δει να προσέχεις τον εαυτό σου και να φιλοτιμηθεί να κάνω και αυτός μια προσπάθεια να γίνει καλύτερος ή μπορεί και να ζηλέψει και να νομίζει ότι το κάνεις γτ θέλεις να αρέσεις στους άντρες ....βασικά σίγουρα θα το σκεφτεί αυτό και θα ζηλέψει...αν ήταν του στυλ να διατηρεί αυτός ωραίο σώμα για να αρέσει στις γυναίκες και μετά το άφησε γτ έδεσε το γάιδαρο του ....θα νομισει εύκολα πως θες να του τη κάνεις....Και θα πάψει να σε θεωρεί δεδομένη....θα τον ταρακουνησεις λίγο έως πολυ
Και θα βελτιώσεις και την εξωτερική σου εμφάνιση....Αυτό που το πας
09-01-2019, 15:43 #38
Συμφωνω με Μιλιβα.
09-01-2019, 20:33 #39
Δεν έχω δοκιμάσει να τον χωρίσω για το λόγο αυτο μου φαίνεται πρα πολύ άσχημο και σίγουρα κ εμένα θα με στεναχωρήσει παρά πολύ.. τωρα το να μη μιλάμε κλπ το φοβάμαι, μετά ποιος ξέρει πως θα εξελιχθεί η σχέση; Αυτο που λες ότι θα τα χάσει αν χωρίσουμε ειναη το μόνο σίγουρο και ποσό Μα ποσό αδικία;;;
Συμφωνώ οως η αγάπη ειναη που κρατάει για πάντα αλλά νιώθω πολύ μικρή για να παραιτηθώ κ από τον ερωτα.. σίγουρα όμως δεν ξέρεις τι έρχεται μετά κ σίγουρα ρισκάρεις τη μοναξιά αυτο είναι γεγονός
09-01-2019, 20:36 #40WhyAlwaysMe?GuestΜην κάνεις όμως ποτε το λάθος να τον συγκρίνεις με άλλους.
09-01-2019, 20:44 #41
Αυτο είναι κ αυτο που σκέφτομαι πλέον τώρα να κάνω.. μου είναι ΠΑΡΑ πολύ δύσκολο να μη του λέω τίποτα βεβαια ειδικά αν τον βλέπω κ τρώει αηδιες αλλά ίσως πρέπει να το προσπαθησω. Φοβάμαι βεβαια πως αν το κάνω να μην κάνει τίποτα όπως παλιότερα που έκανα υπομονή και δεν μιλούσα και τίποτα. Ίσως όμως τώρα να είναι καλύτερη στιγμή. Χτες μου έλεγε μην ανησυχείς κ δεν το έχω παρατήσει κ από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσω ξανα μ τέτοια. Τι να πω
Όσο για τη γυμναστική που λες, θα πάω κ εγώ στο γυμναστήριο αυτο, γιατί άλλος τρόπος κουνηματος δεν του αρέσει.. διατροφή μαζί δεν έχει νόημα να κάνουμε γιατί εγώ κ δεν έχω κιλά να χάσω και γιατί γενικά αδυνατίζω πολύ εύκολα όποτε αν κάνω δίαιτα θα μεινω πετσί κ κόκκαλο. Απλά προσπαθώ να μην τρώω μπροστά του και το να πάω γυμναστήριο κ εμένα θα βοηθήσει κ στην υγεία μου κ εκείνος όπως λες ίσως ταρακουνηθεί..
09-01-2019, 20:47 #42
09-01-2019, 20:49 #43WhyAlwaysMe?Guest
10-01-2019, 14:48 #44Miliva21Guest
10-01-2019, 15:29 #45WhyAlwaysMe?Guest