Results 31 to 45 of 62
Thread: Πειτε μου τη γνωμη σας...please!
-
07-01-2019, 13:50 #31Miliva21Guest
- 07-01-2019, 13:56 #32
Ευχαριστώ πολύ πραγματικά...για τα λόγια και τη βοήθεια...έχω μπλοκάρει και προσπαθώ να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά...όσο μπορώ βέβαια... και να μη σκεφτώ συναισθηματικά αλλά αντικειμενικά τι θα συμβούλευα μια φίλη μου αν της τύχαινε κάτι τέτοιο
Η καρδιά μου τον έχει αγαπήσει...αλλά το μυαλό μου λέει να φύγω...πρέπει να προστατέψω την αξιοπρέπεια μου έστω και τώρα...ευχαριστώ πολύ..
07-01-2019, 14:15 #33Miliva21GuestΚαλή μου να σου προτείνω τι θα μπορουσες πρακτικά τώρα να κάνεις που το έμαθες αυτό...;
Καταρχάς καταλαβαίνω ότι ίσως είναι πολύ σημαντικό για σένα να πάρεις τον χρόνο σου....επδ είναι πολύ φρέσκο αυτό και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει μη κάνεις βιαστικες κινήσεις που μετα μπορεί να μετανιώσεις ...
Μπορείς να του μιλήσεις ελεύθερα...να του πεις ακριβώς πως νιώθεις να κλάψεις να φωνάξεις να το εκτονωσεις να καταλάβει και αυτός ότι σε έχει πειράξει ....
Μετά μπορείς να του ζητήσεις χρόνο...πχ σε φάση....Θέλω να μείνω μόνη μου να σκεφτώ τι θα γίνει μεταξύ μας παρακάτω....
Και όντως κάτσε σκέψου... δες πόσο πολύ τον αγαπάς......αν τον θες ακόμα...αν μπορείς να το ξεπεράσεις όλο αυτό...αν θες τουλάχιστον να προσπαθήσεις...Πόσο αξίζει για σένα....άσχετα από το τι λέμε εμείς εδώ...
Μόνο στη πράξη θα δεις τι θες να κάνεις και τι αντέχεις να ξεπεράσεις η Όχι
07-01-2019, 14:23 #34
Χιλιες φορες χοντρος παρα ανωμαλος. Αυτος απο βιτσιο το κανει
07-01-2019, 14:33 #35
Δεν σου λέω ότι είναι εύκολο δεν είπα κάτι τέτοιο..απλά αν δω ότι μετάνιωσε πραγματικά και θέλει να το σταματήσει και θέλει να έχει μια δικιά της οικογένεια θα της έδινα μια δεύτερη ευκαιρία...και οι πόρνες άνθρωποι είναι δεν είναι ζώα να τους στερούμε για μια ολόκληρη ζωή το δικαίωμα της αγάπης και της οικογένειας....αν το μετάνιωσε ο συγκεκριμένος η όχι αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε εμείς και όχι τώρα..θα το δείξει ο καιρός και μπορεί να το ξέρει να το καταλάβει η θεματοθετρια...
Ούτε τέρατα είναι η πόρνες ούτε απανθρωποι..γιατί να είναι απίθανο κάποια στιγμή στη ζωή τους να το έχουν μετανιώσει και να ζητάνε μια άλλη ζωή κάτι πιο σταθερό?? Δεν λέω ότι τα είπες εσύ αυτά..απλά λέω τι συμπεριφορά έχει το κοινωνικό σύνολο απέναντι τους και πώς τους αντιμετωπίζουν...και τους ζιγκολό και της πόρνες...
07-01-2019, 14:39 #36
Δεν σου λέω τι να κάνεις όπως και κανένας από δω πέρα μέσα απλά μια γνώμη σου λέμε η τελική αποφαση ούτε στο άλλος είναι δική σου...
Αλλά αν λέω αν έδινες μια ευκαιρία σε έναν άνθρωπο ζιγκολό και συνεχίζετε τη σχέση σας η και άμα ππαντρευοσασταν αυτός σταματούσε θα εισουν ένα αναξιοπρεπες άτομο???
07-01-2019, 14:48 #37Miliva21GuestΤέρατα δεν είναι....Δεν σκότωσαν....Όμως για να έχεις μια σχέση τόσα χρόνια ενω παραλληλα πας και με άλλες....Και μετά επιστρέφεις στη σχέση σου σαν να μη συμβαινει τπτ και είσαι σε θέση να κρύβεις καλά ένα σημαντικό και μεγάλο κομμάτι της ζωής σου...πάει να πει πως είσαι αρκετά μεθοδικος, ψύχραιμος και άνετος στο να λες ψέματα χωρίς τύψεις στο ατομο που είναι δίπλα σου.....
Για κάνε εικόνα πχ εμάς να ήμασταν ζευγάρι και εγώ να ήμουν η ***** που επέστρεψε από τον πελάτη και να τρώγαμε μαζί και να φέρομουν μες στα μέλια και να ήμουν άνετη να με ρωτούσες πως τα πέρασα σμρ και να σου έλεγα τπτ αγάπη μου βαρετά σπίτι ......και να σε φιλούσα ένα λίγο πιο πριν με είχαν πηδήξει άλλοι 2-3 μέσα στη μέρα μου...
Θέλει πολύ ψυχραιμία και να είσαι χειριστικος για να το κάνεις χωρίς να σπάσεις...οτι και να λέμε
07-01-2019, 15:09 #38
Πάνω που ετοιμάζομουν να σου δώσω το ίδιο παραδειγμα με εμάς τους ίδιους..
Είδες τώρα πόσο διαφορετικά τοποθέτηση το παράδειγμα σε σχέση με αυτό που λέω εγώ??εσύ μου φέρνεις το παράδειγμα με μία ***** που δεν μετάνιωσε καθόλου για ότι έκανε να δουλεύει το αγόρι της ψιλό γαζί και να το απολαμβάνει κι όλας ...
Ενώ εγώ σου μιλάω για μια ***** που εχει μετανιώσει για όλα και νοιώθει τύψεις και αγαπάει το αγόρι της και θέλει να ξεκόψει...δηλαδή..π.χ
Να είμαστε εμείς οι δυο να εισουν μετανιωμένη για όλα..και όταν εγώ να σε ρωτάω το πώς ήταν η μέρα σου έστω και μετά από δύο χρόνια σχέσεις .να μου έλεγες Γιώργο θέλω να σου πω κάτι εδώ και πολύ καιρό..είχα μπλεξει η έστω κάποτε ξεκίνησα να κάνω αυτό και εν συνεχεία δεν το σταματούσα γιατί εξασφάλιζαν το ψωμί μου..αλλα όταν σε γνώρισα όλα άλλαξαν..εσένα αγαπώ και θέλω να κάνω παιδιά μαζί σου θέλω να κάνουμε μαζί μια οικογένεια..θέλω να είμαι μονο δική σου γυναίκα..μόνο εσύ να με αγγίζεις..θέλω να σβήσω τελείως το παρελθόν μου...νιώθω τύψεις στα 2 χρόνια που δεν σου είπα τίποτα αλλά φοβόμουν μην σε χάσω φοβόμουν ότι δεν θα με συγχωρούσες ποτέ...αλλά δεν μπορώ να το κρύψω άλλο αν με αγαπάς και εσύ ελπίζω να με δεχτείς για γυναίκα σου....
Καταλαβαίνεις τη διαφορά ανάμεσα στο δικό μου παράδειγμα και στο δικό σου??
Στη δική σου εκδοχή αυτή με δουλεύει ψιλό γαζί..
Στην δική μου εκδοχή βλέπουμε έναν άνθρωπο αληθινά μετανιωμενο...
Εγώ πάντως δεν θα σου έκλεινα την πόρτα..θα σου έδινα την δεύτερη ευκαιρία με όλη μου την καρδιά και την αγάπη..
07-01-2019, 15:29 #39Miliva21GuestΝαι ρε συ καταλαβαίνω τι μου λες όμως αυτό το ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ....ΕΊΜΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΗ κτλ είναι λόγια μου... που τα λέω και κάνεις δεν ξέρει αν τα εννοώ και αν θα τα πράξω .....
Όμως το παράδειγμα το δικο μου αναφέρεται σε αυτό που συνεβαινε για πάρα πολύ καιρό στη σχέση μας....που ήταν η αλήθεια...Η πραγματικότητα ....
Είναι λίγο επιφοβο να ξανά εμπιστευτείς έναν άνθρωπο που άνετα μπορούσε και σου έλεγε ψέματα τόσο καιρό...άσχετα αν τώρα μετανιώνει και θέλει όντως να αλλάξει....Έχει μια ροπη στο ψέμα και μια μαεστρία να κρύβει αυτά που δεν πρέπει να ξέρουν οι άλλοι...Αυτό είναι στοιχείο της προσωπικότητας κάποιου...που ή το χει ή δεν το χει .....
Και αν πχ όντως μετανιώσει και θέλει να αλλάξει αν ποτέ ξανά θέλει να κρύψει κάτι θα το κάνει με την ίδια ευκολία και χωρίς να τον καταλάβει κανείς όπως έκανε τόσο καιρό πριν μιλήσει.....
07-01-2019, 15:44 #40
Ελπίδα από όσα γράφεις, ο ανθρωπος σου το έκανε για βιοπορισμό. Δεν εγκρινω καθόλου τετοια επαγγέλματα, αλλά αν σου έχει φερθει πραγματικά καλά , αν τον αγαπάς και σε αγαπάει , τι να πω? Δεν έχω απάντηση δυσκολευομαι να σου πω φύγε ή μεινε μαζί του. Δεν ξερω πραγματικά ..........................
07-01-2019, 16:26 #41
Μα άμα δεν δώσεις μια ευκαιρία στον άλλον δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις αν πραγματικά το εννοεί η όχι..
Και έπειτα το καταλαβενεις και απτή όλη συμπεριφορά του...εγώ θα σου πω και το άλλο..πόσοι έχουν μπει στο φόρουμ και είπανε ότι φάγανε κέρατο απτής γυναίκες τους ποτέ δεν ήταν και πόρνες..και ρίξαμε το δούλεμα της ζωής τους στους άνδρες τους...πάρα πολύ κόσμος..
Και μάλιστα η μία ήταν και έτοιμοι να την κάνει με τον γκόμενο όταν συναντήθηκαν ο γκόμενος την γειώσεις και έπειτα αυτή θυμήθηκε ότι είχε δύο η τρία παιδιά αν δεν κάνω λάθος και επέστρεψε στην οικογένεια της .ναι επέστρεψε επειδή την έριξε άκυρο ο γκόμενος...και όμως αυτή πριν τον γάμο δεν ήταν ***** ..και πόσες άλλες περιπτώσεις...η πόσες γυναίκες μπήκαν και άνοιξαν θέμα ότι ανακάλυψαν μετά από χρόνια γάμου ότι τρώγαν το κέρατο της ζωής τους Άπτον άνδρα τους που δεν ήταν πιο πριν ζιγκολό...
Αρα η ηθική είναι σχετικό...ίσα ίσα όπως είπαν και άλλα μέλοι...ο άνθρωπος είναι υπέρ χορτάτος από γυναίκες έχει γα....ση τη μισή πόλη εκεί που μένει..
Άρα δεν θα πέσει το μάτι του εδώ και εκεί...
07-01-2019, 16:29 #42
Θέλω να πω ότι αν είναι να σε κοροϊδέψει στην τελική θα σε κοροϊδέψει δεν χρειάζεται να είναι πιο πριν ζιγκολό για να το κάνει...και όλοι μας ξέρουμε παντρεμένους ανθρώπου η όχι που πατάμε μια Χαρούλα και γυρνάνε μια χαρά στο σπίτι τους και είναι μες στα μέλια με της γυναίκες η με τους άνδρες τους...αλλά έχουν ένα αξιοπρεπές επάγγελμα..
Ναι το επάγγελμα τους είναι αξιοπρεπές η ίδιοι η ίδιες δεν είναι..
07-01-2019, 16:34 #43
Έπειτα η πουτανια ειναι στη ψυχή ενός ανθρώπου..
Αυτοί οι άνθρωποι πορνες-ζιγκολο ξεκαθαρίζουν απτή αρχή τη θέση τους..ερχόμενη μαζί σου για τα χρήματα..
Τους άλλους ζιγκολό να φοβάστε που έχουν μια χαρά οικογένεια το πέσουν ηθικοί και με την πρώτη ευκαιρία απατανε και μπορεί και πότε να μην το μάθουν οι γυναίκες η οι άνδρες τους...αυτοί είναι πιο πουτανες και πιο ζιγκολό απτους επαγγελματίες...
07-01-2019, 20:44 #44
Αυτός απατάει την κοπέλα από την αρχή της σχέσης τους. Και μάλιστα την είπε 2 χρόνια. Δηλαδή με το που την γνώρισε το κάνει αυτό; Και όχι από πιο πριν; Καλά εντάξει. Για αυτό τον κατακρίνουν και όχι γιατί διάλεξε να κάνει αυτό το "επάγγελμα". Οι χοντροί τι σχέση έχουν; Υπάρχουν ένα σωρό ζευγάρια που η γυναίκα είναι χοντρή και ο άντρας δεν είναι, και το αντίστροφο. Το θέμα είναι να είναι καλά μαζί και καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Τι να το κάνω να είμαι με μια κοπέλα αδύνατη και μέσα της να είναι σάπια.
07-01-2019, 20:58 #45
Στο american zigolo, ο Ριτσαρντ Γκιρ απο ζιγκολο, νοικοκυρευτηκε !!!!................. το παρελθον ανηκει στο παρελθον ......