Results 46 to 60 of 62
Thread: Πειτε μου τη γνωμη σας...please!
-
07-01-2019, 23:43 #46Miliva21Guest
Ναι βρε Γιώργο απλά δεν κατάλαβες .....Δεν αναφέρθηκα στο ζιγκολο ....λέω απλά ότι ένας άνθρωπος που έχει πει ψέματα δύο χρόνια τώρα οποία δουλειά κι αν κάνει είναι επικίνδυνος να έχει τάση στο ψέμα και να το ξανακανει πολύ εύκολα χωρίς ο άλλος να το καταλάβει....
Αυτό εννοούσα
Ξέρεις ότι για δύο χρόνια κρυβομουν και ήμουν ψεύτρα και σε είχα ξεγελάσει χωρίς να πάρεις πρέφα .......Ποσο εύκολα θα με εμπιστευοσουν πάλι για να γίνω και επίσημα γυναίκα σου ότι ως άνθρωπος ποτέ στη ζωή μου δεν θα σε ξανά ξεγέλασε πάλι χωρίς να καταλάβεις τπτ....
Άστο το ζιγκολο στην άκρη.......
- 07-01-2019, 23:45 #47Miliva21Guest
08-01-2019, 07:13 #48
Σου απάντησα στο κείμενο και σε αυτό αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες...
Ο τύπος γινότανε να της πεις την αλήθεια απτή αρχή και λογικό είναι...για φαντάσου να γινόταν έτσι.
Γεια με λένε π.χ Αντώνη(τυχαίο όνομα) και είμαι ζιγκολό
Θες να πάμε για καφέ να γνωριστούμε καλύτερα??
Τι θα απαντούσε η κάθε κοπέλα??φυσικά και όχι ...
Διότι όλες θα θα κρίνανε απτό επάγγελμα και θα την κάνανε με την πρώτη..
Αυτός ήθελε να δείξει πίσω από αυτό τη κρύβεται..
Εντάξει δύο ολόκληρα χρόνια ήταν αυτά.φαουλ δικό του δεν λέω..αλλά στην άλλη καταλαβαίνω.οι πιο πολλοί άνθρωποι είναι προκαταλήμενοι...
Πχ θα εγγενές ραντεβού με ένα παλικάρι το οποίο έχει γραφείο κηδειών???οι πιο πολλές δεν θα βγενανε..
Και όμως είναι μια αξιοπρεπέστατο δουλειά και κακώς κοροϊδεύουν οι περισσότεροι αυτό το επάγγελμα..κάποιος πρέπει να τη κάνει και αυτοί τη δουλειά..θέλω να πω ότι και αυτός που δουλεύει σε γραφείο κηδειών μπορεί να είναι πολύ καλό παιδί αλλά οι πιο πολλές τους απορρίπτουν λόγο επαγγέλματος..
Εγώ καταλαβαίνω ότι ο τύπος είπε ψέματα στα δύο χρόνια γιατί φοβόταν την απόρριψη..τώρα σωστό λάθος ήθελε πρώτα να γνωριστουνε να δει η θεματοθετρια περί τόνους πρόκειται και μετά να της αποκαλύψει το επάγγελμα...
08-01-2019, 07:17 #49
Εδώ τώρα τον ξέρει έχει δει τη χαρακτήρας είναι ...πόσο καλά της φέρετε την αγαπάει...της αποκάλυψε τα πάντα και θέλει να την κάνει..φαντάσου να της τα έλεγε απτή αρχή???
Και έπειτα θα μπορούσε να εγκαταλείψει την δουλειά αυτή.να έβρισκε μια άλλη δουλειά και στη θεματοθετρια να μην έλεγε τίποτα για το παρελθόν..θα παντρεύοντουσαν και όλα μια χαρά..δεν το έκανε όμως έστω και μετά από δύο χρόνια της τα είπε..ήθελε να ξέρει την αλήθεια..και αυτό κάτι δεν είναι??
08-01-2019, 07:28 #50
Αλλά η θεματοθετρια πλέον γιατί δεν συμμετέχει στη συζήτηση??
Δηλαδή ρε μιλιβακι αν είμαστε ζευγάρι λέω παράδειγμα και συναντιομασταν και σου έλεγα Μωρο μου θέλω να σου κάτι μια αλήθεια για εμένα που στην έκρυψαν εδώ και δύο χρόνια από φόβο μην σε χάσω και μόνο..δεν αντέχω στην ιδέα να είσαι μακριά μου ..και γι'αυτό προτειμησα τη σιωπή..αλλά πλέον πρέπει να τα μάθεις όλα διότι θέλω να σε παντρευτώ και θέλω η γυναίκα μου να τα ξέρει όλα για εμένα..είμαι ζιγκολό (όπως το τραγούδι της Παπαρίζου)αλλά είμαι μετανιωμένος και αποφασισμένος να το σταματήσω για πάντα και να είμαι αφοσιωμένος στη γυναίκα μου σε εσένα δηλαδή..σε παρακαλώ συγχώρεσε με και για το επάγγελμα αλλά και για τα δύο χρόνια που σε είπα ψέματα..όταν σε γνώρισα μου τράβηξες τόσο το ενδιαφέρον που ήθελα οπωσδήποτε να σε γνωρίσω έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα.
Αλά πως να σου έλεγα ότι είμαι αυτό??
Εγώ τραβάω ένα μεγάλο Χ σε όλα και ξεκινάω μαζι σου..όταν σε γνώρισα ξανά γεννήθηκα στην αρχή..και θέλω να συνεχίσουμε μαζί σε αυτή τη ριμάδα ζωή..
Να είμαστε μαζί μια οικογένεια..τη λες??θέλεις να μου δώσεις μια δεύτερη ευκαιρια???και να γίνεις γυναίκα μου? Η θέλεις να με κρίνεις μόνο απτό επαγγελμα και να μην με συγχωρέσεις για τα δύο χρόνια που αναγκάστηκα σου είπα ψέματα???
Στα αποκάλυψα..η απόφαση είναι δική σου..όμως να ξέρεις ότι είσαι ότι περισσότερο αγάπησα σε αυτή τη ζωή .η μόνη γυναίκα που με έκανε να τραβήξω Χ σε όλα.
Λοιπόν μιλιβακι τι θα έκανες???
Εγώ πάντως θα σε συγχωρούσα και θα σου έδινα τη δεύτερη ευκαιρία και ειδικά μετα από αυτά λόγια..δεν θα μου πηγενε η καρδιά με τίποτα να σου πω το όχι..πρώτον γιατι θα σε αγαπούσα και δεύτερον γιατί πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι δικαιούμαστε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μας...ειδικά όταν είμαστε μετανιωμένοι..
08-01-2019, 09:38 #51
Αυτο λεω κι εγω Αργυρη, εγω τον κατακρινω πιο πολυ απο ολους, χιλιες φορες το ειπα, ειναι ανωμαλος, εχει βιτσιο. Απλα τα λεω επειδη σε ενα αλλο θεμα ηθελε μια να χωρισει το αγορι της που παχυνε και της λεγαν χωρισε τον κι εδω που ειναι υπερανωμαλος το συζητανε να τον κρατησει. Ημαρτον!
08-01-2019, 09:43 #52
Γιωργο35 αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν ηθικη δεν ξερουν τι θα πει αληθεια αξιοπρεπεια. Τα πουλανε ολα το κορμι τους για τα λεφτα. Και μαλιστα το εκανε ενω ειχε τη σχεση του, τι χειροτερο δηλαδη να κανει για να τον χωρισει η θεματοθετρια; Ο ανθρωπος τη δουλευε κανονικα, ξυπνα!!
08-01-2019, 13:12 #53Miliva21GuestΤι να πω ......Κάθε απόφαση έχει ρισκο ....αν η θεματοθετρια τον αγαπάει τόσο πολύ και πιστεύει ότι ο άνθρωπος αυτός κάνει για εκείνη μπορεί να του δώσει ευκαιρία.....
Το θέμα είναι ότι κάτι έχει ραγίσει μέσα της σίγουρα....Και όπως λεει και μια σοφή φράση για τις σχέσεις
Άμα ραγίσει το γυαλί δεν ξανά κολλάει ...
08-01-2019, 13:47 #54
08-01-2019, 13:50 #55
Η θεματοθετρια είπε εχθές ότι μάλλον πάει για χωρισμό...μάλλον δεν θα δώσει δεύτερη ευκαιρία..
Αυτό είναι όπως το κρίνει ο καθενας...δικαίωμα της άμα θέλει να τον στειλει....κανενας από δω δεν της επιβάλλουμε το οτιδήποτε.απλα μια γνώμη λέμε..
Πάντως είναι πάρα πολύ κριμα για όσους έχουν μετανιώσει πραγματικά να μην υπάρχει δευτερη ευκαιρία...
08-01-2019, 13:52 #56
Τέλος πάντων..ας την ευλογηση ο Θεός να πάρει σωστή απόφαση..
08-01-2019, 14:13 #57
08-01-2019, 14:50 #58
08-01-2019, 14:54 #59Miliva21GuestΚανένας δεν ξέρει αν το έχει μετανιώσει η Όχι....Μπορεί να μη το ξέρει ούτε ο ίδιος ..........
Μπορεί όντως να νομίζει ότι το έχει μετανιώσει Αλλά μετά να δει ότι χωρίς κοκο από πολλές γκόμενες και διαφορετικές δεν μπορεί.......γτ δεν ξέρω ρε παιδιά....Ένας άνθρωπος που θέλει μονογαμικες σχέσεις ή τουλάχιστον να είναι πιστός δεν πάει να απατησει με τόσες πολλές γυναίκες συστηματικά.......Από την άλλη βέβαια αυτό που λέω δεν είναι και απόλυτο....μεντιουμ δεν είμαστε
Όπως είπαμε το παιδί μπορεί να θέλει εξτριμ καταστάσεις γενικά στο κρεβάτι και να θέλει να τρώει από πολλά πιάτα Όχι από ένα....Και αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου........
Δεύτερες ευκαιρίες ντάξει Ναι να δίνονται....Όσοι αντέχουν και είναι τόσο σίγουροι ότι μπορούν να ξεπεράσουν κάποια πράγματα....Και θέλουν να το παλέψουν ας δίνουν.....
Αλλά με πολυ μεγάλο ρίσκο να απογοητευτούν ξανά...
08-01-2019, 15:10 #60