Xωρισμος μετα απο 3,5 χρονια vol 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 63

Xωρισμος μετα απο 3,5 χρονια vol 2

Λοιπν γεια σας και παλι εχω ξαναγραψει εδω πριν κατι μηνες.
    Μετα την τελευταια συναντηση με τον πρωην μ οπου απλα κοιμηθηκαμε μαζι χωρις να γινει κατι αλλο οπως σας ελεγα ,ακολουθησαν 2 περιεργοι μηνες. Την επομενη εβδομαδα τον ειδα τυχαια σε ενα σταθμο, εγω ημουν μεσα στο τρενο , χαιρετηθηκαμε και μετα μιλησαμε λιγο με μηνυματα μου ειπε καλα να περασω και μ εκανε και λιγο πλακα.Την επομενη εβδομαδα νμζ του εστειλα μηνυμα να βγουμε και μ ειπε δεν μπορει γιατι θα φιλοξενησει κατι φιλους του.Το ιδιο βραδυ γνωριζω ενα νεο προσωπο με το οποιο παιχτηκαν κατι φασεις, με τον οποιο ανεβασα και φωτο το ιδιο βραδυ στα σοσιαλ. Μου στελνει μετα απο 5 μερες και μ λεει οτι οντως δεν μπορουσε το σκ γτ ειχε κατι φιλους του και λογικα ουτε το επομενο θα μπορει γιατι θα παρει αδεια και θα κατεβει καλαματα( δλδ μου εστειλε για να μ πει οτι δεν μπορει,οχι και πλ λογικο) και τ ειπα οκει και οτι ουτε εγω θα μπορουσα ετσι κι αλλιως γιατι θα φιλοξενουσα μια φιλη μου και οντως δεν μπορουσα. Μετα εγω εκανα κατι με αυτο το παιδι και υστερα κατεβηκα κατω. Στην καλαματα ενταχθηκα σε μια καινουρια παρεα στην οποια υπηρχαν 5 αγορια και μερα παρα μερα εβαζα φωτο μαζι τους για να τον κανω να ζηλεψει χωρις να δηλωνω τιποτα ερωτικο ομως ετσι κι αλλιως μονο φιλοι ημασταν. Σημερα του εστειλα μηνυμα και του ειπα θελω να βγουμε θελεις? λοιπον σας παραθετω να διαλογο απο κατω. Να θυμισω οτι ειχαμε βγει αλλες 3 φορες φιλικα ,τις 2 τις ειχε προτεινει αυτος και την τελευταια εγω.

ψυχολογοι του φορουμ θελω να ψυχολογησετε αυτα τα μηνυματα και να μ πειτε τη γνωμη σας. Ειναι ξεκαθαρος οτι δεν θελει τιποτα μαζι μ αλλα νομιζω σε καποια σημεια ψευδευται κιολας.Ηταν και αυτος σε συγχυση παντως γιατι καθε μηνυμα που του εστελνα το κοιταγε στη συνομιλια 10 λεπτα μεχρι να στειλει απαντηση.(φαινεται) θελω τη βοηθεια σας, δεν ξερω τι μου γινεται. μην βρισετε για τον τροπο που απανταγα δεν ηταν και ο πιο σωστος, αλλα ημουν σε συγχυση. ευχαριστω!
    Last edited by mar95; 20-01-2019 at 07:29.

Miliva21
    Guest
    Ότι γίναμε και ψυχολόγοι με ξεπερνά.....

Μμμμ...Δεν εβγαλα και ξεκάθαρο νοημα να σου πω την αλήθεια....μα μου...οι φωτο που ανέβασες...χμμμ δν θέλω να γυρίσω πίσω.....σουξου μανταλακια.....

Δεν νομίζω ότι μιλάτε ξεκάθαρα...μάλλον πετάτε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον...Ναι μεν εσύ φαίνεται από αυτά που γράφεις καθαρα ότι τον θες και φαίνεται ότι φοβάσαι και σου φαίνεται δεδομένη η χυλόπιτα εκ μέρους του...

Αυτός από την άλλη λέει ότι δεν θελει να γυρισει στα παλια......θελει να ξεκαθαρισετε για να μην σε κρατάει πίσω...Και είναι απόλυτος ....μετά προσπαθεί να σε ψαρέψει λίγο για το τι συμβαίνει στη ζωή σου.....μπορεί να κάνει και νάζια και ζηλιτσες αλλα δεν είναι ειλικρινής απέναντι σου.....Δεν λέει τι θέλει....ίσως επδ δεν σε θέλει πια και απλά θέλει να μάθει από περιέργεια τι παίζει στη ζωή σου.....είτε επδ θέλει να είστε μαζί αλλά φοβάται μην φάει Χ γτ είδε και τις φωτο.....ή είναι απλά ευγενικός και πετάει το μπαλάκι σε σένα

Χμμ εσύ όμως στέλνεις ξεκάθαρα το νόημα ότι τον θες....έκανες και το πρώτο βήμα.....
    Αυτός δεν πέταξε ούτε μια μπηχτη για να πεις ότι "να ενδιαφέρεται"

Οπότε δεν ξέρω...
    Πες μας λίγο πως ήταν η σχέση σας...πως χωρίσατε ; πριν πόσο καιρό;

Miliva21
    Guest
    Με μια δεύτερη ανάγνωση είναι στιγμές που νομίζω ότι θέλει περιστασιακό σεξ από σένα εφόσον όμως έχεις προχωρήσει τη ζωή σου....; σε ψαρεύει για κρεβάτι;; δεν ξέρω......τι ελεύθερο σου είχε πει ότι ήθελε;;

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Με μια δεύτερη ανάγνωση είναι στιγμές που νομίζω ότι θέλει περιστασιακό σεξ από σένα εφόσον όμως έχεις προχωρήσει τη ζωή σου....; σε ψαρεύει για κρεβάτι;; δεν ξέρω......τι ελεύθερο σου είχε πει ότι ήθελε;;
    δεν μου ειχε πει οτι ηθελε κατι περιστασιακο. βασικα το εχω ξανανεβασει ολα με λεπτομερεις .ειναι στο θεμα χωρισμος μετα απο 3,5 χρονια σχεσης. εκει τα λεω ολα με καθε λεπτομερεια. θα ηθελα να το διαβασεις γιατι με ενδιαφερει η γνωμη σου. Ναι αρχικα προσπαθουσε να ψαρεψει αν εχω προχωρησει και αν μ εχει τελειωσει κατι που τις προηγουμενες φορες δεν με ρωτουσε και το επαιζε αυτος λιγο στο φλου γιατι ημουν εγω η δεδομενη που ετρεχε απο πισω του,μετα ομως ξεκαθαριζει οτι δεν θελει τπτ απο εμενα,ισως και επδ φοβαται οτι εχω προχωρησει? δεν μπορω να δω καθολου καθαρα.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by mar95 View Post
    δεν μου ειχε πει οτι ηθελε κατι περιστασιακο. βασικα το εχω ξανανεβασει ολα με λεπτομερεις .ειναι στο θεμα χωρισμος μετα απο 3,5 χρονια σχεσης. εκει τα λεω ολα με καθε λεπτομερεια. θα ηθελα να το διαβασεις γιατι με ενδιαφερει η γνωμη σου. Ναι αρχικα προσπαθουσε να ψαρεψει αν εχω προχωρησει και αν μ εχει τελειωσει κατι που τις προηγουμενες φορες δεν με ρωτουσε και το επαιζε αυτος λιγο στο φλου γιατι ημουν εγω η δεδομενη που ετρεχε απο πισω του,μετα ομως ξεκαθαριζει οτι δεν θελει τπτ απο εμενα,ισως και επδ φοβαται οτι εχω προχωρησει? δεν μπορω να δω καθολου καθαρα.
    Ναι διάβασα και το άλλο θρεντ και φωτιστηκα λίγο...

Λοιπόν καταρχάς είναι πολύ σοβαρό για τη σχέση σας το γεγονός ότι χωρίσατε για χαζό λογο και εκείνος μήνες μετά δεν έκανε κανένα βήμα να σε διεκδικήσει...εσύ τον πήρες.. Και του είπες ότι όποιος αγαπάει προσπαθεί...

Έτσι είναι! όποιος αγαπάει προσπαθεί εσύ έριξες τον εγωισμό σου και τον έψαξες...ΕΚΕΙΝΟΣ;;; εκεί κρύβεται η απάντηση!

Εγώ νομίζω ότι σας τελείωσε...ότι ράγισε το γυαλί και ότι ο καυγάς ήταν η αφορμή Όχι η αιτία του χωρισμού....Αλλά τελείωσε it's over.....δν ξέρω αν τοτε που ανέβηκε για 5 λεπτά σπίτι σου αν είχε κοπέλα...πολύ πιθανόν..Επίσης δεν θα μου κάνει εντύπωση να έπαιζε αλλού από τοτε που χωρίσατε....

Δεν είχε σκοπό να γυρίσει πίσω σε σένα....

μόνο επδ τον έψαξες...Και επδ μπορεί το κρεβάτι σου να του ήταν οικείο και να ήξερε να τον ικανοποιήσει όπως ήθελε εκείνος...(3,5 χρόνια είναι αυτά..τα είχες βρει τα κουμπιά του στο σεξ)άντε ας πάει και αυτό.....σκέφτηκε....

Με ενοχλεί παρα πολυ ο τρόπος που μιλάει......με υπεκφυγές.....(όπως είπε πολύ εύστοχα ένα μέλος μιλάτε σαν 12χρονα)....θελει την επιβεβαίωση φαίνεται.....κάνει και ζηλειες γτ θέλει να ακούσει κομπλιμέντο...Και θέλει να κόψει κίνηση...Για να τονωθεί ο ανδρισμος του όμως πολύ φοβάμαι ότι κυρίως το κάνει αυτό και μιλάει έτσι επδ θέλει ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΕΞ ΣΟΥ.......Και κόβει κίνηση....

Εξού και η μπηχτη σου: άντε να φάω και γω τη χυλόπιτα στα μούτρα (= άντε να μου πεις ότι δεν θες να είμαστε μαζί)

Όμως αυτός το κατάλαβε αλλιώς μάλλον....όταν δλδ του είπες ότι θα φας χυλόπιτα νόμιζε μάλλον ότι εννοουσες ότι θα αδιαφορήσει για άλλη μια νύχτα πάθους μαζί σου και θα σου ρίξει χυλόπιτα ..... Αυτό όμως δεν το θέλει...

Και σου απάντησε " εσυ; Γιατί να φας χυλόπιτα;" (= εγώ θέλω να σε πηδήξω ξανά)

Εν ολίγοις δλδ σας συμβαίνει το γνωστό..." Ο καθένας ακούει αυτά που θέλει να ακούσει και όχι τι του λέει ο άλλος"

Νομίζω ότι δεν θέλει να γυρίσει πίσω σε μια σχέση μαζί σου και φοβάται να σου πει ότι θέλει να σε πηδάει μη φάει παντοφλα...

Επειδή όμως σε καταλαβαίνω....Και ξέρω ότι σε καίει αυτό μέσα σου.....

Αυτό που σου προτείνω να κάνεις είναι το εξής....: ΜΙΛΑ ΤΟΥ....σταμάτα να το παίζεις δύσκολη και μιλά ειλικρινά ....
    πες του ότι θα ήθελες να είστε ξανά μαζί.......Και πίεσε τον να σου πει εκείνος τι θέλει....Για να μη παιδεύεσαι πια και να το τελειώσεις μέσα σου κυρίως .....

Και άμα σου αρχίσει τα γνωστα σουξου μουξου πες του ορθα κοφτά: ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ.....; μια λέξη μόνο...

Αν ένιωσε πράγματα για σένα κάποτε θα θέλει το καλό σου καταβαθος....Και θα ντραπει να σε ξαναχρησιμοποιησει μόνο για σεξ ( αν όντως αυτο θέλει μιας και αυτό δειχνει)...Και θα σε αφήσει να προχωρήσεις επιτέλους στη ζωή σου...

Για μενα ...Καν το.....μη σε νοιάζει αν θα δείξεις ευάλωτη εκτεθειμένη η οτιδήποτε ...Και μη σε νοιάξει τη γνώμη ια έχει εκείνος για σένα μετά από αυτά..

Καν το για να γαληνεψεις και να μη βασανιζεσαι στα αν πως και γιατί....

Miliva21
    Guest
    Κατά τ άλλα αν σου φαίνεται τόσο δυσκολο να του μιλήσεις ξεκάθαρα..προτείνω να τον αφήσεις στην ησυχία του......δεδομένου ότι εσύ πάντα ήσουν αυτή που έκανες τη πρώτη κίνηση..μάλλον δεν θα επιδιώξει να σε ψάξει και θα καταλάβεις ότι μόνο εσύ έκανες προσπάθειες και μόνο εσύ ήθελες να είστε μαζί....

Όμως θέλω σου κάνω την εξής ερώτηση και μη μου απαντήσεις....μη βιαστείς να απαντήσεις ούτε στον εαυτό σου..

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΓΙΣΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΓΥΑΛΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ;

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ....; ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΝΩΣΤΟ;

Εγώ νομίζω πως και σχέση να είχατε ξανά...θα έσκαγε η φούσκα....γτ έχει φθαρεί αυτό που είχατε και δν μπορεί να γίνει όπως ήταν...
    Και αυτό....ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ να το βλεπει και να είναι πιο ωριμος απο σενα σε αυτο ...και να ξέρει ότι δεν μπορεί να αναστησει το παρελθον....σε αντίθεση με σένα που μοιάζεις με μικρό παιδί που κλαίει και του πηραν τη πιπιλα επδ πλεον μεγαλωσε και στη πραγματικοτητα δεν την εχει αναγκη πια.... και απο εγωισμο τη ζητάει απεγνωσμένα πίσω.....γτ αρνείται να μεγαλώσει...

Senior Member
    Θεματοθέτρια, δεν κάνω παράθεση το αρχικό σου μνμ γιατί εύχομαι να θες να το αλλάξεις.
    Με συγχωρείς αλλά μου φαίνεται λίγο κάπως να δημοσιεύεις τις ακριβείς συνομιλίες σου με κάποιον. Καταλαβαίνω τον λόγο που το κάνεις αλλά δεν το βρίσκεις λίγο χοντρό;
    Είναι διαφορετικό να περιγραψεις μια κατάσταση (ίσως παραλείποντας και κάποιες λεπτομέρειες για να διατηρήσεις την ανωνυμία σου αλλά και των άλλων) και διαφορετικό να παραθέτεις μια ολόκληρη συνομιλία. Αν ο άνθρωπος πέσει τυχαία πάνω στο φόρουμ θα αναγνωρίσει τα λόγια του! πώς θα ένιωθες στην θέση του;

Προτείνω να διορθώσεις το αρχικό σου μνμ και να παραλείψεις τον διάλογο και την πόλη που αναφέρεις.

Miliva21
    Guest
    Ας αλλάξει μόνο τη πόλη...τα μνμ ας τα αφήσει λιγο ακομα για να δουν και αλλοι ή μπορεί να τις παραποιήσει

Αλλά άμα τα αφήσει ένα 24ωρο μετά νομίζω δεν θα μπορεί να τα διαγράψει...;

Senior Member
    Ας αλλάξει μόνο τη πόλη...τα μνμ ας τα αφήσει λιγο ακομα για να δουν και αλλοι ή μπορεί να τις παραποιήσει

72 ώρες νομίζω αλλά η προσωπική μου γνώμη είναι ότι είναι λίγο ....κατινίστικο να το κάνουμε αυτό και να δημοσιεύουμε έναν ολόκληρο διάλογο. Εντάξει λέει ο καθένας την ιστορία του και τα προσωπικά του αλλά δεν χρειάζεται να γινόμαστε κ οι τύποι πίσω απτην κλειδαρότρυπα. Δεν ξέρω μου χτυπάει άσχημα. Σκέφτομαι ότι αν συνέβαινε σε μένα δηλάδη και έβλεπα διάολογο μου δημοσιευμένο σε δημόσιο ανοιχτό φόρουμ θα θελα να τον σπασω στο ξυλο τον άλλον.

Banned

τη κολοκυθια θα παιξει με τις πολεις? ετσι και αλλιως λιγο πολυ ειναι προβλεψιμο το σεναριο απο το ενα ακρο στο αλλο και μετα κλαπ κλαπ κλαπ χειροκροτηματα μην ειστε τοσο υπερβολικοι

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    72 ώρες νομίζω αλλά η προσωπική μου γνώμη είναι ότι είναι λίγο ....κατινίστικο να το κάνουμε αυτό και να δημοσιεύουμε έναν ολόκληρο διάλογο. Εντάξει λέει ο καθένας την ιστορία του και τα προσωπικά του αλλά δεν χρειάζεται να γινόμαστε κ οι τύποι πίσω απτην κλειδαρότρυπα. Δεν ξέρω μου χτυπάει άσχημα. Σκέφτομαι ότι αν συνέβαινε σε μένα δηλάδη και έβλεπα διάολογο μου δημοσιευμένο σε δημόσιο ανοιχτό φόρουμ θα θελα να τον σπασω στο ξυλο τον άλλον.
    σιγα το αινιγμα
    Last edited by αλεξανδρος_77; 20-01-2019 at 03:16.

Miliva21
    Guest
    Διαβάζω γραμμή γραμμή αυτά που γράφεις και σκέφτομαι ξανα το πρώτο σου θρεντ γ αυτό το θέμα....

Μήπως κάτι παρέλειψα ή παρερμηνευσα....

Έχω σταθεί σε 3 βασικά στοιχεία που με αφήνουν ακλόνητη σε αυτά που έγραψα και πάνω

1) μετά τον χωρισμό εξαφανιστηκε για παντα = ήθελε να το τελειώσει μέσα του ...έδωσε τέλος

2) όταν του δόθηκε η δυνατότητα να ξαναβρεθείτε αρπάξε την ευκαιρία για σεξ μαζί σου αποφεύγοντας να αναλύσει τη κατάσταση και μετά δν σε ξαναπήρε ποτέ αυτός ούτε επιχείρησε να βρεθείτε

3) σου γράφει τώρα οτι το ελεύθερο που ήθελε συμπέρανε ότι εσένα δεν σου αξίζει και ότι καλύτερα και για τους δυο να είστε μακριά

Οπότε ναι...ότι είπα και παραπάνω....

Δεν ξέρω αν θέλει σεξ από σένα .........μπορεί ιδανικά να ήθελε μόνο σεξ όμως βλέπει ότι εσύ τον θες παραπανω και επδ κάποτε ένιωθε πράγματα για σένα δν θέλει να σε χρησιμοποιήσει...Και σου λέει καλύτερα να το ληξετε και να κλείσετε τους λογαριασμούς .....πάντως έχει καταλάβει ότι κάνεις προσπαθεια και αν ήταν σίγουρος ότι σε θέλει θα είχε αρπάξει μια από τις τόσες ευκαιρίες που του έδωσες...

Όπως σου είπα και ηρεμήσεις για να ηρεμησεις μια και καλή ...Θα ήταν καλό να πάρεις τις απαντήσεις με αμεσοτητα χωρίς υπεκφυγές από τον ίδιο ...

Banned
    σα να σου λεει οτι αν κατσει μαζι σου θα θελει να κανει σεξ και επειδη ξερει οτι θα θυμωσεις σου λεει αστο
    απλως θες καποιον που να φαινεται αληθοφανης αλλως σου φαινεται ψευτικος.

Senior Member
    Δεν διάβασα τα αρχικά σου μηνύματα, αλλά θυμάμαι το πρώτο σου θέμα. Νομίζω ότι ο τύπος βρίσκεται αλλού και δεν θες να το πάρεις απόφαση. Αν έχει άλλη ή όχι δεν έχει σημασία κι εσύ συχνά φαίνεται να σκέφτεσαι αυτό. Το θέμα είναι ότι φαίνεται να βρίσκεται σε άλλο μήκος κύματος από εσένα και να μην σε βλέπει σοβαρά όπως παλιά, ενώ εσύ θες να είσαστε μαζί κι αγαπημένοι. Ακόμα και στην ακραία περίπτωση που γύριζε και σου έλεγε να είσαστε πάλι μαζί, ο τύπος φαίνεται ξενερωμένος. Επιδιώκεις μία ουτοπία. Πάρ'το απόφαση ότι σας τελείωσε και κόψε επαφές αφού μόνο κακό σου κάνουν, σε μπερδεύουν και σε γυρίζουν πίσω. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mar95 View Post
    Λοιπν γεια σας και παλι εχω ξαναγραψει εδω πριν κατι μηνες.
    Μετα την τελευταια συναντηση με τον πρωην μ οπου απλα κοιμηθηκαμε μαζι χωρις να γινει κατι αλλο οπως σας ελεγα ,ακολουθησαν 2 περιεργοι μηνες. Την επομενη εβδομαδα τον ειδα τυχαια σε ενα σταθμο, εγω ημουν μεσα στο τρενο , χαιρετηθηκαμε και μετα μιλησαμε λιγο με μηνυματα μου ειπε καλα να περασω και μ εκανε και λιγο πλακα.Την επομενη εβδομαδα νμζ του εστειλα μηνυμα να βγουμε και μ ειπε δεν μπορει γιατι θα φιλοξενησει κατι φιλους του.Το ιδιο βραδυ γνωριζω ενα νεο προσωπο με το οποιο παιχτηκαν κατι φασεις, με τον οποιο ανεβασα και φωτο το ιδιο βραδυ στα σοσιαλ. Μου στελνει μετα απο 5 μερες και μ λεει οτι οντως δεν μπορουσε το σκ γτ ειχε κατι φιλους του και λογικα ουτε το επομενο θα μπορει γιατι θα παρει αδεια και θα κατεβει καλαματα( δλδ μου εστειλε για να μ πει οτι δεν μπορει,οχι και πλ λογικο) και τ ειπα οκει και οτι ουτε εγω θα μπορουσα ετσι κι αλλιως γιατι θα φιλοξενουσα μια φιλη μου και οντως δεν μπορουσα. Μετα εγω εκανα κατι με αυτο το παιδι και υστερα κατεβηκα κατω. Στην καλαματα ενταχθηκα σε μια καινουρια παρεα στην οποια υπηρχαν 5 αγορια και μερα παρα μερα εβαζα φωτο μαζι τους για να τον κανω να ζηλεψει χωρις να δηλωνω τιποτα ερωτικο ομως ετσι κι αλλιως μονο φιλοι ημασταν. Σημερα του εστειλα μηνυμα και του ειπα θελω να βγουμε θελεις? λοιπον σας παραθετω να διαλογο απο κατω. Να θυμισω οτι ειχαμε βγει αλλες 3 φορες φιλικα ,τις 2 τις ειχε προτεινει αυτος και την τελευταια εγω.

ψυχολογοι του φορουμ θελω να ψυχολογησετε αυτα τα μηνυματα και να μ πειτε τη γνωμη σας. Ειναι ξεκαθαρος οτι δεν θελει τιποτα μαζι μ αλλα νομιζω σε καποια σημεια ψευδευται κιολας.Ηταν και αυτος σε συγχυση παντως γιατι καθε μηνυμα που του εστελνα το κοιταγε στη συνομιλια 10 λεπτα μεχρι να στειλει απαντηση.(φαινεται) θελω τη βοηθεια σας, δεν ξερω τι μου γινεται. μην βρισετε για τον τροπο που απανταγα δεν ηταν και ο πιο σωστος, αλλα ημουν σε συγχυση. ευχαριστω!
    ψυχολογους δεν εχει εδω, στο ειπαν ηδη :)

τα μηνυματα σας δεν τα προλαβα, αλλα απο τις απαντησεις κατω, συμπεραινω οτι μεσα σε αυτα, εσυ τον διαβεβαιωσες οτι τον θελεις ακομα, ενω εκεινος ειπε ξεκαθαρα οτι δεν θελει να τα ξαναβρειτε.

πρωτα απ ολα, οταν βγαινεις με αλλον ανεβαζεις φωτο και στο καπακι τον παιρνεις να πατε καφε αντι να εξαφανιστεις (για να χαρεις το νεο σου φλερτ), αυτος καταλαβαινει οτι δεν ειναι κατι που σε ενδιαφερει πολυ (ο αλλος), αλλα ακομα σκεφτεσαι τον ιδιο.= πρωτο φαουλ.
    δευτερο φαουλ: ανεβαζεις και φωτο με πολλους. μα οταν βγαινεις με πολλους βρε κουτο, δεν τα χεις με κανεναν. αν τα ειχες με καποιον, δεν θα ανεβαζες φωτο με αθλοπαιδειες, θα εισασταν κλεισμενοι σε ενα δωματιο...
    τριτο φαουλ: και μονο που ξερει οτι ξερεις οτι παρακολουθει τα κοινωνικα σου δικτυα, κανει ΜΠΑΜ οτι θελεις να τον πικαρεις.
    τεταρτο φαουλ: τον παιρνεις και να βγειτε, και στα μηνυματα σας αντι αν το παιζεις ελευθερο πουλι, τον διαβεβαιωνεις οτι τον περιμενεις ακομα.

τωρα, γιατι ασχοληθηκε μαζι σου εκεινος, ενω ηταν εξαφανισμενος;
    ειτε επειδη ειδε οτι με καποιον βγηκες, τον τσιγκλισε μεν, αλλα τελικα ηθελε απλα μονο την επιβεβαιωση οτι τον περιμενεις ακομα για εγωιστικους λογους κι ας μην εχει σκοπο να τα ξαναβρειτε, ΕΙΤΕ επειδη σε ειδε χαλαρη και χαχαχουχα με διαφορους αλλα και με το νεο φλερτ σου, σκεφτηκε οτι εισαι σε χαλαρη ερωτικη διαθεση και μιας και του εστειλες αντι να εξαφανιστεις (οπως θα εκανες αν ησουν ερωτευμενη με αλλον), σκεφτηκε οτι μπορει να παιχτει και μεταξυ σας κανενα αναλαφρο σεξακι, χωρις εσυ να περιμενεις κατι παραπανω απο αυτον, μιας και παιζεις ηδη και με αλλους, δεν εισαι στην δακρυβρεχτη κατασταση που σε αφησε.
    αυτα...

Page 1 of 5 123 ... LastLast