Results 16 to 30 of 41
-
27-11-2008, 12:34 #16
triella, για το σεξουαλικο κομματι, όπως σου πα παραπάνω, η στάση του φίλου σου νομίζω ότι οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους...οπότε ειναι πολύ θετικο και ενθαρρυντικο που τον βοηθάς, αλλά ειναι κατι που δεν εξαρταται και απόλυτα απο σενα...ισως το βρειτε στην πορεια ( που το ευχομαι και προσωπικά αυτο πιστευω ) ισως παλι να χρειαζεται συζητηση με καποιον πιο ειδικο όπως σου ειπε ο thessalo.αν θες και μπορείς, δωσε λίγο χρονο σε αυτο...
τωρα για τα κοριτσια...ισως εγω δεν καταλαβα καλα...δεν καταλαβα δηλ. τι κανει στο νετ, μιλα μαζι τους, φλερταρει, μιλα ερωτικα...αυτο δεν καταλαβα, και το λεω αυτο γιατι μιλησες για παραξενιες και κουσουρια, οπότε προσπαθω να δω ποιά ακριβως ειναι η σταση του...αν πχ βγαινατε με παρεα και παλι μιλουσε με αλλα κοριτσια θα σε ενοχλουσε το ίδιο; νιωθεις ότι σε παραμελεί; ισως αισθανεσαι την αναγκη να χεις την απολυτη προσοχη του οταν ειστε μαζι...και τωρα που το σκεφτομαι, ισως και να συμβαινει επειδη ειναι αρχη της σχεσης σας...:)
- 27-11-2008, 15:49 #17
εχεις δικιο επρεπε να γινω πιο συγκεκριμενη....
λοιπον πηγα σπιτι του τις προαλλες και κατσαμε μερικε ωρες μαζι...το θεμα ειναι μετα απο καποιο σημειο κολλησε στον υπολογιστη και μιλουσε με ενα κοριτσι και του ειχε πιασει κανονικα την συζητηση ψιλοφλερταρωντας...στην αρχη περιμενα να δω τι θα κανει αλλα συνεχισε ακαθεκτος...ουσιαστικα ενιωσα οτι ειτε ημουν ειτε δεν ημουν εκει ηταν το ιδιο και το αυτο....στην αρχη παραπονεθηκα και του ειπα οτι βαριεμαι να καθομαι μονη μου μετα το χοντρινα λιγο για να δω αντιδραση και του ειπα (συγνωμη) \"ευχαριστω για το κλασιμο\"...μετα απο λιγο επειδη τραβαγε πολυ, με ρωτησε αν μπορει να της μιλησει λιγο ακομα η αν θα με ξενερωνε....ε και του ειπα οτι ειναι ελευθερος να επιλεξει....ή εμενα που ημουν ολοζωντανη και συγκεκριμενα η κοπελα του, η την αγνωστη πισω απο την χαζη οθονη του υπολογιστη....βεβιασμενα εκανε το 1ο....
ουσιαστικα δεν θα με πειραζει τοσο πολυ αν το εκανε εν απουσια μου...γιατι ολοι μας μιλαμε με αγνωστους στο ιντερνετ...το θεμα ειναι οτι το εκανε εν τη παρουσια μου και μαλιστα για αρκετη ωρα....Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.
27-11-2008, 16:40 #18
Triella, καταρχήν να σου πω ότι για το σεξουαλικό κομάτι δεν κατάλαβα πολύ καλά ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα: χάνει τη στύση του κάποια στιγμή, ή ενώ όλα είναι κανονικά δεν μπορεί να τελειώσει στη διάρκεια της επαφής αλλά μόνο με αυνανισμό?
Τώρα για αυτό που λες σχετικά με τον ίντερνετ, καταρχήν πόσον καιρό είστε μαζί? Στο σπίτι του εσύ τι έκανες την ώρα που αποφάσισε να καθήσει στον υπολογιστή, αποφασίσατε ότι ο καθένας θα ασχοληθεί με κάτι μόνος του, σε ρώτησε αν σε πειράζει να κάτσει στον υπολογιστή, ποιο ήταν το όλο πλαίσιο. Ρωτάω γιατί αν έχετε καιρό σχέση και περνάτε πολλές ώρες μαζί σε ένα σπίτι, λογικό είναι να μην ασχολείστε όλη την ώρα ο ένας με τον άλλον. Αλλά ειλικρινά, από τη στιγμή που δεν μένετε μαζί νομίζω ότι θα μπορούσε να μιλήσει με όποιον θέλει όταν μένει μόνος του, σωστά?
27-11-2008, 17:21 #19
:) Marina wraies oi erwtiseis kai mourla i psyxologia alla den kserw poles rythmiseis bre sy Marinaki:) den kserw giati mu bgike afti i antidrasei diabazwntas idika to komati pou rwtas ean exun apofasisei na asxolithei o kanthenas me kati mono tou ... fwbame mipws oi toses polles rythmiseis einai is baros tou afthormitismou kai amesotitas ; :)
Afti i mathimatiki psyxologia kapou me fwbizei :)
27-11-2008, 17:24 #20
Τhessalo με όλο το θάρρος να ρωτήσω κάτι?
Εμμέσως πλην σαφώς μήπως προτείνεις να αποποιηθεί την ιδιότητα της για να εκφράσει την άποψη της?
Προσωπικά δεν έχω ιδέα με τι ασχολείται η Μαρίνα και δεν με απασχολεί στο συγκεκριμένο φόρουμ.
27-11-2008, 17:36 #21
Oxi glykia mou , emesws plin safws eipa afto pou ithela na pw , kai den fteei i marina gia afto ,emena mou bgike mia antidrasi mporei na ofilete opoudipote... apla eniwsa tin anagki na tin ekdilwsw :) Elpizw na se kalipsa :)
27-11-2008, 19:04 #22
Να απαντήσω λοιπόν σαφώς και καθόλου εμμέσως ότι δεν βλέπω αυθορμητισμό και αμεσότητα όταν σε ένα ζευγαράκι ο ένας είναι κολλημένος στον υπολογιστή και ο άλλος προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του. Γι\' αυτό ρωτάω να καταλάβω το γενικό πλαίσιο της σχέσης και πώς περνούν τα παιδιά όταν είναι μαζί. Δεν νομίζω ότι πρότεινα.....\'ρυθμίσεις\' (ακόμα, τουλάχιστον, χαχα).
Χμ...τώρα που γύρισα στο σπίτι βρήκα τον άντρα μου στον υπολογιστή κι εγώ ήρθα και κάθησα στον άλλον υπολογιστή....λες να έπρεπε να συνεννοηθούμε πρώτα? :) :)
27-11-2008, 22:56 #23
Για αλλη μια φορα εχετε δικιο...επρεπε να ημουν εγω πιο συγκεκριμενη....
με το παληκαρι εχουμε κλεισει αισιως 20 μερες....ειμαστε και οι 2 23 ετων. οσο ναναι δεν θα επρεπε να υπαρχει ενας ενθουσιασμος???? και δεν καταφερνουμε να συναντιομαστε και καθε μερα....κυριως τα σαββατοκυριακα...οταν πηγαμε να κατσουμε σπιτι ειπαμε να παρουμε να δουμε καμμια ταινια και γενικως να χαζεψουμε ΜΑΖΙ... το να καθεται στον υπολογιστη και να μιλαει με αλλους το κανει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και οταν ειναι μονος του...γιατι να το κανει οταν εχει και μενα μαζι του στο δωματιο και μαλιστα μοναχα για 3 με 4 ωρες???
τωρα αμα εχεις ζησει καποιον για πολυ καιρο και συγκατοικεις κιολας εκει αλλαζουν τα πραγματα...
οσο για το σεξουαλικο κομματι Μαρινα μου, καταλαβα τι χρειαζεται και απλα πρεπει να το βαλω σε εφαρμογη...ο ιδιος απλα δεν εχει και πολυ σεξουαλικη αυτοπεποιθηση και καλουμαι να την τονωσω σαν καλη κοπελα και συντροφος για να μπορεσει να αποδωσει καλυτερα και να νιωθει και ο ιδιος καλυτερα για τον εαυτο του....
θα μου πειτε....εεεε νωρις ειναι ακομα....αλλα ξαναρωταω επειδη ειναι νωρις δεν θα επρεπε να υπαρχει καποιος ενθουσιασμος και απο μερους του????αισθανομαι λιγο χαζα...οχι τπτ αλλο...αν εμεις οι γυναικες δεν νοιωθουμε για καποιον τοτε δεν κανουμε και τπτ...Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.
27-11-2008, 23:59 #24
Μαρίνα να ρωτήσω κάτι, τι ποσοστό των νέον σήμερα θέτουν ξεκάθαρα πλαίσια αυτής της μορφής στις σχέσεις τους ; Το ρωτάω καθώς πιστεύω θα έχεις καλύτερη εικόνα , και γιατί προσωπικά πιστεύω ότι κάποιος /κάποια στα 23 να έχει καταφέρει να αντιληφθεί την σημασία των ορίων και να τα εφαρμόζει και πρακτικά στη σχέση του θέτοντας ένα τέτοιο πλαίσιο, πρέπει να επρόκειτο για άτομο εξαιρετικής συνθηματικής νοημοσύνης .Θεωρω αυτές σαν ενιαίες είναι δύσκολες εφαρμόσιμες ,από άτομα αυτών των ηλικιών, οταν μάλιστα επρόκειτο για νέες αντιλήψεις και πρότυπα που είναι ζήτημα εάν η γονείς τους τις εφαρμόζουν η τις ξέρουν καν ...
28-11-2008, 00:01 #25
20 μερες , κυριως τα σαββατοκυριακα,σημαινει περιπου 6 ημερες...
και σου απαντω πως ΝΑΙ, φυσικα και θα πρεπε να υπαρχει ενθουσιασμος κι απο τα δυο μερη, κι οχι να καθεται στον υπολογιστη να σαλιαριζει ενω εσυ πηγες να τον δεις, ΕΑΝ ηταν μια σημαντικη και ενδιαφερουσα σχεση.
οποτε τι παιδευεσαι και σκας κοριτσακι μου?μπελαδες γυρευεις?προβληματισου για ολα αυτα οταν θα βρεις μια σχεση που τουλαχιστον δεν θα βαριεστε μαζι...εδω πασχουν τα παντα, το σεξ θα την γλυτωνε?
προτεινω να βρεις καποιον αλλο αντι να φθειρεσαι και να σκας και θα διαπιστωσεις οτι οταν θα εχεις μια σχεση οπως την θελεις κι ολα πανε καλα χωρις κοπο και χωρις προσπαθεια και προβληματισμους, θα εχεις πολυ λιγοτερες αποριες για το σεξ...
28-11-2008, 00:15 #26
Originally posted by Remedy
προτεινω να βρεις καποιον αλλο αντι να φθειρεσαι και να σκας και θα διαπιστωσεις οτι οταν θα εχεις μια σχεση οπως την θελεις κι ολα πανε καλα χωρις κοπο και χωρις προσπαθεια και προβληματισμους, θα εχεις πολυ λιγοτερες αποριες για το σεξ...
Oso gia tin protasi pou kaneis , ok sebasto alla mipws einai ena thema pou afora apoklistika tin kopela kai apla emeis ama thelume na boithisume na perioristume mono se afta pou mas rwrtaei ?
28-11-2008, 01:24 #27
Originally posted by Thessalo
Originally posted by Remedy
Oso gia tin protasi pou kaneis , ok sebasto alla mipws einai ena thema pou afora apoklistika tin kopela kai apla emeis ama thelume na boithisume na perioristume mono se afta pou mas rwrtaei ?
σχεση σαν αυτη που περιγραφω,εχω ζησει επι 15 χρονια και για μενα μονο υπο τετοιες συνθηκες θα πρεπε καποιος να κανει δεσμους,διαφορετικα καλυτερα να κανει απλα γνωριμιες και ναζει ανεξαρτητος,καθως οι σχεσεις δεν ειναι ραπανακια να καλλιεργουνται με στοργη και προδερμ οπως διαδιδεται, αλλα αυτες που πραγματικα αξιζουν ειναι αυτοφωτες και μας δινουν ενεργεια,δεν μας την απομυζουν και δεν μας προβληματιζουν...
οσο για το δευτερο θεμα που εθιξες, μα ακριβως αυτο μολις ρωτησε η κοπελα!αν θα πρεπε οπως κι η ιδια πιστευει, να υπηρχε ενθουσιασμος σεαυτη τη φαση, και απαντησα πανω σαυτο οτι οχι μονο εχει δικιο, αλλα εχει τοσο δικιο, που κακως καθεται και σκαει για ολα τα υπολοιπα (σεξ κλπ...)
28-11-2008, 10:16 #28
Thessalo, έχω συναντήσει και άτομα μικρότερα από 23 που θέτουν κάποια όρια στις σχέσεις τους. Όπως και άτομα 43 που δεν μπορούν ή δεν τα αντιλαμβάνονται. Στο συγκεκριμένο θέμα όμως δεν μίλησα ούτε για ξεκάθαρα πλαίσια ούτε για όρια και δεν ξέρω τι νόημα μπορούν να έχουν οι στατιστικές για κάθε μεμονωμένο άτομο.
Εδώ έχουμε μια κοπέλα που προβληματίζεται για κάποια στοιχεία που παρατηρεί στη σχέση της. Και η σημασία των όσων παρατηρεί εξαρτάται από πολλά. Για παράδειγμα, όταν δυο άνθρωποι είναι καιρό μαζί και περνούν πολλές ώρες μαζί στον ίδιο χώρο, είναι λογικό να μην έχουν συνεχώς κοινές δραστηριότητες (και όχι από βαριεστημάρα, αλλά απλά γιατί είναι δύο ξεχωριστοί άνθρωποι). Στη φάση όμως της γνωριμίας και των πρώτων ραντεβού που μας περιγράφει η Triella, στις λίγες ώρες που περνούν μαζί, είναι λογικό να περιμένει περισσότερο ενθουσιασμό.
Η προσπάθεια και ο κόπος βοηθούν σε σχέσεις που έχουν εξαρχής κάποιες καλές προδιαγραφές. Αν από την αρχή και στο μεγαλύτερο μέρος της σχέσης προβληματίζεσαι και προσπαθείς να....καλλιεργήσεις που λέει κι η Remedy, βράστα! Και τι πας να καλλιεργήσεις, το ενδιαφέρον, την καλή σεξουαλική χημεία; Αυτά είτε τα έχεις είτε δεν τα έχεις.
28-11-2008, 10:24 #29
Originally posted by Triella
εχεις δικιο επρεπε να γινω πιο συγκεκριμενη....
λοιπον πηγα σπιτι του τις προαλλες και κατσαμε μερικε ωρες μαζι...το θεμα ειναι μετα απο καποιο σημειο κολλησε στον υπολογιστη και μιλουσε με ενα κοριτσι και του ειχε πιασει κανονικα την συζητηση ψιλοφλερταρωντας...στην αρχη περιμενα να δω τι θα κανει αλλα συνεχισε ακαθεκτος...ουσιαστικα ενιωσα οτι ειτε ημουν ειτε δεν ημουν εκει ηταν το ιδιο και το αυτο....στην αρχη παραπονεθηκα και του ειπα οτι βαριεμαι να καθομαι μονη μου μετα το χοντρινα λιγο για να δω αντιδραση και του ειπα (συγνωμη) \"ευχαριστω για το κλασιμο\"...μετα απο λιγο επειδη τραβαγε πολυ, με ρωτησε αν μπορει να της μιλησει λιγο ακομα η αν θα με ξενερωνε....ε και του ειπα οτι ειναι ελευθερος να επιλεξει....ή εμενα που ημουν ολοζωντανη και συγκεκριμενα η κοπελα του, η την αγνωστη πισω απο την χαζη οθονη του υπολογιστη....βεβιασμενα εκανε το 1ο....
ουσιαστικα δεν θα με πειραζει τοσο πολυ αν το εκανε εν απουσια μου...γιατι ολοι μας μιλαμε με αγνωστους στο ιντερνετ...το θεμα ειναι οτι το εκανε εν τη παρουσια μου και μαλιστα για αρκετη ωρα....
όσο για το θεμα του κατα ποσο αξιζει τον κοπο να προσπαθεις να δουλεψεις μια σχεση που εμφανίζει προβληματα...συμφωνω με τον thessalo ότι σχεση χωρις προβληματισμους δεν υπαρχει, κι αν υπάρχει εχει ενα επιπλαστο κομματι...δεν πιστευω ότι το αυτοφωτο μιας σχεσης λυνει τις ιδιαιτεροτητες που ετσι κι αλλιως υπαρχουν αναμεσα στους ανθρωπους, σαφώς και οι σχεσεις εξελισσονται..απο την αλλη, θεωρω ότι η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση..δηλ. υπάρχουν και πραγματα που δεν διορθωνονται με προσπαθεια, αγεφυρωτες δηλ. διαφορες ή ζητηματα...αλλα αυτο ειναι μαλλον κατι απολυτα υποκειμενικο κι εχει να κανει με την ιδιοσυγκρασια και τα ζητουμενα καθενος απο εμας....
28-11-2008, 12:12 #30
Remedy -- θα θελα να τα συζητήσουμε λίγο αυτά που παραθέτεις , λοιπόν το ότι έζησες 15 χρόνια μια τέτοια σχέση δεν σημαίνει κατ ανάγκη ότι έχεις αντιληφτεί το τι χρειάζονται γενικά οι σχέσεις , να δεχτώ ότι εσύ ναι θέλεις αυτό βεβαίως αλλά έτσι γενικά όχι , άλλωστε άλλοι έχουν σπαταλήσει μια ζωή και πάλι δεν κατάφεραν αν τα διακρίνουν … ακόμη και η οπτική γωνία κάτω από το πρίμα το οποίο παρατηρείς τις σχέσεις δεν νομίζω ότι σου επιτρέπει να διακρίνεις πτυχές και άξιες άκρως σωματικές . Οκ οι σχέσεις δεν χρειάζονται φροντίδα σαν τα ραπανάκια … και είναι αυτόφωτες … μα πως γίνετε αυτό όταν εμείς οι άνθρωποι που κάνουμε τις σχέσεις για να καταφέρουμε κάτι με τον εαυτό μας καταβάλουμε τεράστιες προσπάθειες , ενώ όταν είναι να συνυπάρχουμε και να συντονιστούμε με μια άλλη ψυχή αυτό γίνετε χωρίς φροντίδα, ευαισθησία, και προσπάθεια ; Αααα μην ξεχάσω τώρα που μιλάμε για ραπανάκια , να πω και μια παροιμία …Θέλει κολο το ραπάνι κάθε κήπος δεν το κάνει :)
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια