Προβλημα διεγερσης στις πρωτες επαφες. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Senior Member
    Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις αποψεις που εκθεσατε...με βοηθησαν παρα πολυ...
    τα ορια στο τι αντεχω και στο τι μπορει να ανεχτει η αξιοπρεπεια μου, τωρα τα θετω για να ειμαι ειλικρινης.....και ξερω επισης οτι κανω προσπαθεια να ανεχτω καποιες δικες του ανασφαλειες....αν στην αμεση πορεια δω οτι οχι μονο δεν σεβεται τα ορια μου και δεν μπορει γενικα να συμβαδισει, απλως θα φυγω, αλλα με ευγενικο τροπο...
    απλα επειδη ειδα σε αυτον τον αθρωπο καποιες προοπτικες στο οτι μπορει να δωσει σε μια κοπελα την προσοχη που της χρειαζεται, επιμενω λιγο συν το οτι τωρα αρχισαμε να γνωριζουμε ο ενας τον αλλον....αν βγει μαπα το καρπουζι....λολ...τι να κανουμε.....παμε για αλλα...

Η Remedy εν μερει εχει δικιο, αν ειχα αυτη τη σχεση πανω απο 3 μηνες και ασπρη μερα δεν εβλεπα...θα επρεπε να την κανω αλλα Γαλλικα...το να γνωρισω ομως καποιον καλυτερα, για μενα ειναι ζωτικης σημασιας για να βγαλω καποια συμπερασματα...συν το οτι μια σχεση μπορει να ξεκινησει μετρια, αλλα παντα υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης θελω να πιστευω...αν δεν το παλεψει καποιος τελικα πως θα ξερει αν αξιζει η οχι????
    δεν δυναμαι να πιστεψω οτι υπαρχει σχεση η οποια να μην σε προβληματισει εστω για ενα λεπτο...
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

Senior Member
    triella, συμφωνω μαζι σου...προφανως και δεν εχεις φτασεις στο σημειο να παραιτηθείς της προσπάθειας, κι ειναι και πολυ θετικό που γνωριζεις οτι οι δυσκολίες ειναι μερικες φορες το απαραίτητο σκαλί για το ενα βημα παραπανω....το αν θα ισχυσει ή όχι στην συγκεκριμενη σχεση σου, θα το κρινεις εσυ , με τα δικα σου χρονικα περιθωρια και τα δικά σου δεδομένα...όπως και το αν θα φυγεις τελικα...εφόσον παραμένεις σε αυτή την σχέση δωσε την ουσιαστικη ευκαιρία να γνωρισεις εκεινον τον ανθρωπο που θεωρείς ότι εχει προοπτικες...:)

Senior Member
    Originally posted by Thessalo
    Remedy -- θα θελα να τα συζητήσουμε λίγο αυτά που παραθέτεις , λοιπόν το ότι έζησες 15 χρόνια μια τέτοια σχέση δεν σημαίνει κατ ανάγκη ότι έχεις αντιληφτεί το τι χρειάζονται γενικά οι σχέσεις , να δεχτώ ότι εσύ ναι θέλεις αυτό βεβαίως αλλά έτσι γενικά όχι , άλλωστε άλλοι έχουν σπαταλήσει μια ζωή και πάλι δεν κατάφεραν αν τα διακρίνουν … ακόμη και η οπτική γωνία κάτω από το πρίμα το οποίο παρατηρείς τις σχέσεις δεν νομίζω ότι σου επιτρέπει να διακρίνεις πτυχές και άξιες άκρως σωματικές . Οκ οι σχέσεις δεν χρειάζονται φροντίδα σαν τα ραπανάκια … και είναι αυτόφωτες … μα πως γίνετε αυτό όταν εμείς οι άνθρωποι που κάνουμε τις σχέσεις για να καταφέρουμε κάτι με τον εαυτό μας καταβάλουμε τεράστιες προσπάθειες , ενώ όταν είναι να συνυπάρχουμε και να συντονιστούμε με μια άλλη ψυχή αυτό γίνετε χωρίς φροντίδα, ευαισθησία, και προσπάθεια ; Αααα μην ξεχάσω τώρα που μιλάμε για ραπανάκια , να πω και μια παροιμία …Θέλει κολο το ραπάνι κάθε κήπος δεν το κάνει :)
    βασικα το ραπανι θελει κοπο, οχι κολο :)

ας αφησουμε τα ζαρζαβατικα κι ας ερθουμε στους ανθρωπους τωρα.

δεν το καταλαβαινω το σχολιο σου, οτι η σχεση μου ή οι σχέσεις μου δεν σημαίνουν κατ αναγκη οτι εχω αντιληφθει τις σχεσεις...υποθετω πως κι εσυ οπως κι ολοι απο τις προσωπικες σου σχεσεις κρινεις για να παραθετεις αποψεις και θεωρω δεδομενο οτι γνωριζεις οτι ολοι εδω προσωπικες αποψεις καταθετουμε και αρα, υποκειμενικες...
    τωρα το αν μετριεται τινος οι αποψεις ειναι βασιμες εγκυρες η οτιδηποτε αλλο, δε νομιζω να μπορουμε να το μετρησουμε η να επιχειρηματολογησουμε γι αυτο...οποτε θεωρω μια μαλλον στειρα συζητηση το αν εσυ η εγω εχουμε πιο εμπεριστατωμενες αποψεις :)
    θεωρω οτι μαλλον αφορα τον καθενα που προβληματιζεται για κατι, το ποια αποψη ταιριαζει περισσοτερο σε αυτο που ο ιδιος σκεφτεται/εχει μεσα του, κλπ...

λες: \"πως γίνετε αυτό όταν εμείς οι άνθρωποι που κάνουμε τις σχέσεις για να καταφέρουμε κάτι με τον εαυτό μας καταβάλουμε τεράστιες προσπάθειες , ενώ όταν είναι να συνυπάρχουμε και να συντονιστούμε με μια άλλη ψυχή αυτό γίνετε χωρίς φροντίδα, ευαισθησία, και προσπάθεια ; \'\'

ποτε δεν ειπα οτι δεν χρειαζεται ευαισθησια..αυτα τα λες εσυ.
    χρειαζεται ΑΚΡΙΒΩΣ ευαισθησια για να καταλαβεις τι ειναι ο αλλος και ποσο συμπληρωματικος σου ειναι ωστε να αποφασισεις οτι θελεις να συμπορευτεις μαζι του.
    φροντιδα δειχνεις στον ΑΛΛΟ και οχι στη ΣΧΕΣΗ.
    εαν εισαι με καποιον που νοιωθεις καλα μαζι του, νοιωθεις οτι σου δινει χωρις να ζητας, που εχεις την διαθεση να του δινεις χωρις να ζηταει, περνας καλα την καθημερινοτητα σου, σου αρεσουν οι αποψεις του, οι αρχες του η σταση του στη ζωη, τα ενδιαφεροντα του, η προσωπικοτητα του, ο τροπος που κανει ερωτα μαζι σου και συμβαινει να σε βλεπει κι αυτος ετσι, δεν χρειαζεται καμια προσπαθεια και καμια \"δουλεια\"....απλα το ζεις και εισαι μια χαρα οσο τα πραγματα ειναι ετσι...

αααυτααα

α ξεχασα να πω οτι δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε ολοι ε? ;)

Senior Member
    Originally posted by Triella
    ....

Η Remedy εν μερει εχει δικιο, αν ειχα αυτη τη σχεση πανω απο 3 μηνες και ασπρη μερα δεν εβλεπα...θα επρεπε να την κανω αλλα Γαλλικα...το να γνωρισω ομως καποιον καλυτερα, για μενα ειναι ζωτικης σημασιας για να βγαλω καποια συμπερασματα...συν το οτι μια σχεση μπορει να ξεκινησει μετρια, αλλα παντα υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης θελω να πιστευω...αν δεν το παλεψει καποιος τελικα πως θα ξερει αν αξιζει η οχι????
    δεν δυναμαι να πιστεψω οτι υπαρχει σχεση η οποια να μην σε προβληματισει εστω για ενα λεπτο...
    μα δεν μιλαμε για λεπτα βρε τριελα...φυσικα και κανεις σκεψεις ολων των ειδων για μια σχεση σου , κατα καιρους..
    λεμε να μη σε προβληματιζει ως σχεση...να μην εχει σοβαρα προβληματα, και ειδικα απο την αρχη της..
    το αν εχει λογο υπαρξης η οχι, το αν σου ταιριαζει αυτος ο ανθρωπος η οχι, το ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ η οχι...το να εισαι ευτυχισμενος μονο που ζει αυτος ο ανθρωπος κι ετυχε να τον συναντησεις...απλα πραγματα...

και μονο που αισθανεσαι οτι εχει νοημα να αφησεις καποιο χρονο να περασει και να δεις πως θα εξελιχθει η σχεση σας, σημαινει οτι πρεπει να το κανεις...ακολουθα την καρδια σου, ΑΛΛΑ συνεχισε να την ακολουθεις κι αν τυχον θελησει να φυγετε...μη μεινεις απο ανασφαλεια,ειναι κριμα να χανουμε τα χρονια μας απο φοβο...

Senior Member
    Δεν αισθανομαι και πολυ καλα που το δημοσιευω αυτο, αλλα θα ηθελα καποιες γνωμες για να μπορεσω να ξεπερασω...

Ειμαι στη 2η σχεση μου και η πρωτη σεξουαλικη επαφη ηταν μετρια.
    ξεκινησα να τον βλεπω ερωτικα και σκεφτομουν παρα πολυ την συνευρεση μαζι του. Οταν ομως βρεθηκαμε μαζι και πεσαμε στο κρεβατι, δεν ενιωθα αυτη την διεγερση που ενιωθα οταν σκεφτομουν ποτε θα βρεθουμε.
    Δυστυχως αυτο συνεβη και στην πρωτη σχεση...
    Αρχικα με αγκαλιες και φιλια, καπου εξω για αρχη ηταν πολυ ομορφα, αλλα επειτα οταν πεσαμε στα βαθια εκει καπου...σκαλωσα.
    Δεν μπορω να καταλαβω που οφειλεται...ισως σε καποιο ειδους ανασφαλειας....???
    Αυτο συμβαινει παντα στις πρωτες επαφες με εναν νεο ερωτικο συντροφο, η πρεπει να το κοιταξω λιγο προσωπικα το θεμα???
    Υπαρχουν περιθωρια καλυτερευσης?
    Θεωρώ πως αυτό συμβαίνει σε όλους μας, ακόμη και με ανθρώπους με τους οποίους έχουμε δυνατή χημεία.
    Ελάχιστες είναι οι φορές που έχω ακούσει κάποιον να λέει πως το σεξ την πρώτη φορά ήταν σουπερ ουάου κι αυτό να σου πω είναι και λογικό.

Όση χημεία κι αν έχεις, χρειάζεσαι χρόνο για να εξοικειωθείς με ένα άγνωστο σώμα.

Αν μας έλεγες ότι μετά από 10 φορές η κατάσταση παραμένει χλιαρή θα το καταλάβαινα (και πάλι θα το αντιλαμβανόμουν ως πρόβλημα στο να ταιριάξετε και όχι ως δικό σου πρόβλημα!) αλλά απ την στιγμή που έχει γίνει μια και μοναδική φορά μην πλανάσαι και κυρίως μην παίρνεις εξλοκλήρου την ευθύνη για κάτι που αφορά πάντα δύο άτομα!

Χρόνο χρειάζεστε και όσο αγχώνεσαι θα καταλήξεις να προκαλέσεις αυτό που φοβάσαι!

Senior Member
    Τωρα θα εκφρασω αλλη μια απορια η οποια εχει σχεση με την σεξουλαικη επαφη οχι ομως αμεσα με το θεμα...
    εκανα μια συζητηση εχτες με τον φιλο μου, την οποια ανοιξε εκεινος και μου ηρθε λιγο σαν κεραμιδα στο κεφαλι... με ρωτησε αν μια γυναικα μπορει να ερθει σε 7 οργασμους τη φορα....σκεφτομενη παντα με τη λογικη, μου φαινεται παντελως αδυνατο....ηδη στους 3 η 4 πρωτους η γυναικα εχει αρχισει να \"κουραζεται\"....
    ειναι προφανες οτι στο μυαλο του, του εχει κατσει η ιδεα οτι ικανοποιεις καλα μια γυναικα (και μπορεις να λεγεσαι καλος εραστης) αναλογα με τον αριθμο των οργασμων που της φερνεις ανα τη φορα...πως να τον κανω να καταλαβει οτι ειναι ακυρο αυτο???
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    ...υποθετω πως κι εσυ οπως κι ολοι απο τις προσωπικες σου σχεσεις κρινεις για να παραθετεις αποψεις και θεωρω δεδομενο οτι γνωριζεις οτι ολοι εδω προσωπικες αποψεις καταθετουμε και αρα, υποκειμενικες...
    Oxi den grafoun oloi edw me basi tis proswpikes tus apopseis ,yparxun kai idikoi kai yparxoun kai alloi pou exoun ksefigei apo ta stena plaisia tws proswpikwn empeiriwn.
    Kata ta alla sebasta osa les alla den thelw na mpw se mia tetia antiparathesi , diatypwsa tis theseis mu kai stamataw ekei :) Na eisai kala ;)

Senior Member
    ... με ρωτησε αν μια γυναικα μπορει να ερθει σε 7 οργασμους τη φορα....σκεφτομενη παντα με τη λογικη, μου φαινεται παντελως αδυνατο....ηδη στους 3 η 4 πρωτους η γυναικα εχει αρχισει να \"κουραζεται\"....
    o antras na deis ti exei arxisei na pathei apo to 3 kai meta :P
    Pes tu kali mu na ksexasei ta numera , kai tis epidoseis, na eleftherwthei kai na apolabsei afto to yperoxo taksidi ...

Senior Member
    Τωρα θα εκφρασω αλλη μια απορια η οποια εχει σχεση με την σεξουλαικη επαφη οχι ομως αμεσα με το θεμα...
    εκανα μια συζητηση εχτες με τον φιλο μου, την οποια ανοιξε εκεινος και μου ηρθε λιγο σαν κεραμιδα στο κεφαλι... με ρωτησε αν μια γυναικα μπορει να ερθει σε 7 οργασμους τη φορα....σκεφτομενη παντα με τη λογικη, μου φαινεται παντελως αδυνατο....ηδη στους 3 η 4 πρωτους η γυναικα εχει αρχισει να \"κουραζεται\"....
    ειναι προφανες οτι στο μυαλο του, του εχει κατσει η ιδεα οτι ικανοποιεις καλα μια γυναικα (και μπορεις να λεγεσαι καλος εραστης) αναλογα με τον αριθμο των οργασμων που της φερνεις ανα τη φορα...πως να τον κανω να καταλαβει οτι ειναι ακυρο αυτο???
    triella....υπαρχει περιπτωση να συμβει αυτο, αλλα δεν σημαινει και κατι φοβερο...εχω φιλη που, κατα δηλωσή της, εχει κάνει αριθμητικά ρεκόρ οργασμών, αλλά όπως λεει απο ενα σημειο και μετα ολο αυτο ειχε χασει τη πάθος και την δύναμη του και γινοταν...για το σκορ. ο φίλος σου λίγο απο ανασφάλεια και λίγο απο παραπληροφόρηση, εχει μπερδέψει το καλό σεξ με αριθμητικές επιδόσεις...τωρα, πως μπορεις να τον κανεις να καταλαβει....το μονο που μπορω να σκεφτω αυτη την στιγμη ειναι...δειχνοντας του εμπρακτα ότι περνάς καλά ασχέτως αριθμών...:)

Senior Member
    Καινουρια ερωτηση που ερχεται απο συζητησεις με το αλλο μισο...
    αληθευει οτι ο αντρας περναει περιοδους στις οποιες δεν ειναι τοσο σεξουαλικα ενεργος??? Δηλαδη δεν εχει τις ιδιες ορμες που ειχε πριν...λογω της...φυσιολογιας του αντρα μου φαινεται λιγακι περιεργο ...

Senior Member
    Ναι αληθεύει :)

Page 3 of 3 FirstFirst 123