Θέλω απεγνωσμένα παιδί! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Μα η κοπέλα ρώτησε πως θα βοηθηθεί, το να λέμε εμείς θεωρητικά ο σύντροφος σου είναι λάθος ας πούμε, πως θα την βοηθήσει; Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να κάτσει να μιλήσει μαζί του, αλλά ΚΑΙ να δει κάποιον ειδικό. Αν πια είναι τόσο διαφορετικές οι απόψεις τους και ανυπέρβλητα τα εμπόδια, ας πάρει τις αποφάσεις της κι αυτή, άλλη λύση δεν βλέπω.
    Το να κάτσει να μιλήσει με τον άνδρα της το είπαμε και εμείς και εγώ και η κύκνος....αυτό είναι το βασικότερο από όλα... εννοείται ότι πρακτικά δεν μπορούμε να βοηθήσουμε...

Senior Member
    Και μιας και ανοίξει η κουβέντα μου θύμισε μία κοπέλα που την είχα γνωρίσει πριν παντρευτώ η οποία σκαρφίζονται διάφορα κόλπα για να μείνει έγκυος και να τυλίξει τον αγαπημένο της...και στο τέλος τι σκέφτηκε λες??επειδή το κάνανε με προφυλακτικό πάντα..αυτή σκέφτηκε και τριπησε το προφυλακτικό από μπροστά και αυτός δεν κατάλαβε τίποτα και έτσι τελείωσε μέσα της..και αυτή έμεινε έγκυος..και μετά τον τύλιξε με την εγκυμοσύνη...χονδρή πουστια ε.???
    Τι σκαρφίζονται μερικές για να παντρευτούν και να κάνουν παιδί....δεν το λέω για τι θεματοθετρια αλλά με τη συζήτηση το θυμήθηκα...

Junior Member
    Καλησπέρα! Δεν ζούμε στην εξαθλιωση απλά τους τελευταίους μήνες έχουμε κάποια έξοδα παραλανω που μας έχουν πνιξει μας χρωστάνε κάποια χρήματα από τη δουλειά κ έχουμε στριμωχτει αρκετά άλλα αυτό είναι παροδικο. Ο σύντροφος μου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος κ λατρεύει τα παιδιά κ επίσης έχουμε μια καταπληκτική σχέση. Το πρόβλημα του είναι ότι δεν θα μπορέσει να ανταπεξελθει οικονομικά κ φοβάται αλλά εγώ θέλω τόσο ένα παιδί

Senior Member
    Tα οικονομικά προβλήματα έρχονται και φεύγουν και ξανά έρχονται αυτό προσπαθώ να πω απτό πρωί...πολύ λίγες είναι η οικογενειες που μόνιμος έχουν λεφτά και δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα...αν είναι μόνο οικονομικό το πρόβλημα σας...
    Αν είναι μόνο οικονομικό και παροδικό όπως λες δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να μην κάνετε παιδιά..ο άνδρας γιατί είναι τόσο αρνητικός δεν ξέρω..κάτσε να μιλήσεις μαζί του μήπως και καταφέρεις και τον πεισεις...
    Αλλιώς δεν βλέπω να γίνει κάτι..με το ζόρι δεν γίνεται και δεν υπάρχει λόγος να γίνει με το ζόρι..μπορείτε να βάλατε μπρος μετά από κάνα χρόνο που θα είσαστε καλύτερα οικονομικά...

Senior Member
    Παιδια το οικονομικο ειναι πολυ σοβαρο. Αν σου λειπει τοσο πολυ ενα παιδι κοπελα μου βρες δουλεια, το παιδι θελει θυσιες εγω ευτυχως δεν θελω και εχω το κεφαλι μου ησυχο. Επισης σε περιπτωση που δεν ηθελε παιδια ο αντρας σου θα ηταν ατιμια να του κανεις παιδι αλλα αφου θελει ενταξει αλλα και παλι σου ειπα. Αυτα.

Quote Originally Posted by Vicky26 View Post
    Θέλω παιδί.το θέλω πολύ.οσο τίποτα άλλο αλλά εκείνος όχι γιατί είμαστε πολύ στενά οικονομικά διαφορετικά θα ήταν το ήθελε πολύ. Όταν ερχόμαστε σε επαφή ολοκληρώνει πάνω στην κοιλιά κ στον κόλπο μου κ γω τα σπρωχνω όλα μέσα μου! Είμαι απελπισμενη σκέφτομαι συνέχεια ποτέ κ πως θα μείνω έγκυος. Πως θα βοηθηθω;
    Είστε παντρεμενοι καταρχήν? Τι ηλικία έχετε?

Banned
    Αν κανετ παιδι θα βρεθουν και τα λεφτα! Τωρα σας φαινεται βουνο! και ειναι εν μερη. Σαν ομως ερθει το παδι θα βγουν στην φορα τα παναρχαια αντανακλαστηκα του γονεα κι θα βρειτε δυναμη , κι ορεξηγια μια νεα δουλεια , η γενικα θα δεις που θα βρειτε τροο για να ερθουν παραπανω λεφτα στο σπιτικο σας.!
    Καντε το παιδακι, παντα μια νεα ζωη εχει καλο αποτελεσμα! κι θα δυναμωσει τον ερωτα σας , κι θα σας κανει να νιωσετε χρησημοι σαν ανθρωποι στηνκοινωνια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Αν κανετ παιδι θα βρεθουν και τα λεφτα! Τωρα σας φαινεται βουνο! και ειναι εν μερη. Σαν ομως ερθει το παδι θα βγουν στην φορα τα παναρχαια αντανακλαστηκα του γονεα κι θα βρειτε δυναμη , κι ορεξηγια μια νεα δουλεια , η γενικα θα δεις που θα βρειτε τροο για να ερθουν παραπανω λεφτα στο σπιτικο σας.!
    Καντε το παιδακι, παντα μια νεα ζωη εχει καλο αποτελεσμα! κι θα δυναμωσει τον ερωτα σας , κι θα σας κανει να νιωσετε χρησημοι σαν ανθρωποι στηνκοινωνια!
    Ωραιο γιωργο μου αρεσε

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Και εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό...ένα μωρό πάντα φέρνει θετικά αποτελέσματα...ο Θεός λέει βοηθάει αυτούς που έχουν παιδιά περισσότερο και λογικό είναι και δίκαιο είναι....
    Σύμφωνο απόλυτα γιωρικα...

Banned
    Μα ειναι τα ενστικτα της συντηρησεις που θα ξυπνησουν μεσα τους! κι στην κοπελα που θα γινει μανα! αλλα κι στον αλλο που θα γινει πατερας! Τωρα τους φενεται βουνο! αλλα μολις θα ερθει στην ζωη το νεο μελος! σαν θα το αντικρησουν θα ξυπνησουν μεσα τους οι δυναμεις που θα τους δωσουν κουραγιο και νεες δυναμεις για να βρουν χρηματα! ειτε μεσα απο νεα δουλεια ειτε απο αλλου!
    Αυτο συμβαινει σε ολους τους υγειες γονεις, οσο για τον ανδρα που εν βιαζετε, θα πρεπει να του τονισεις οτι σαν ανδρας δεν εχει προβημα με τον χρονο αφου μπορει να γινει πατερας οπωτες θελει. Πολλες φορες εμεις οι ανδρες, λογο του οτι ο χρονος δεν μας πιεζει οπως τις γυναικες σε θεματα γονημοτητας επαναπαυομαστε! δεν βιαζομαστε! και εκει ειναι που πρεπει η γυναικα να πιεσει κι να παρει αυτη το κουμαντο! Συγνωμη κιολας που στα λεω ετσι - αλλα απο την αλλη , εσυ, σαν γυναικα -δεν ξερω ποσο χρονων εισαι - αλλα θα πρεπει να του τονισεις οτι παιζει ρολο η ηλικια σε εσενα!

Member
    Αν θεωρείς ότι και οι δύο θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις ανάγκες του και ότι ένα παιδί είναι κάτι που το θέλετε και οι δύο τότε καλό θα ήταν να του κάνεις μια συζήτηση πάνω σε αυτό το κομμάτι. Να μην του δείξεις μόνο πόσο πολύ το θέλεις εσύ αλλά και να του υπενθυμίσεις πόσο πολύ του αρέσουν και τον ίδιο. Και όσων αφορά το οικονομικό κομμάτι σίγουρα τα πρωτα έξοδα είναι αρκετά, αλλά τα χρήματα πάνε κι έρχονται, οι άνθρωποι είναι αυτοί που μένουν και ένα παιδί δικό σας σίγουρα θα αξίζει τον κόπο

Senior Member
    Καλησπέρα! Δεν ζούμε στην εξαθλιωση απλά τους τελευταίους μήνες έχουμε κάποια έξοδα παραλανω που μας έχουν πνιξει μας χρωστάνε κάποια χρήματα από τη δουλειά κ έχουμε στριμωχτει αρκετά άλλα αυτό είναι παροδικο. Ο σύντροφος μου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος κ λατρεύει τα παιδιά κ επίσης έχουμε μια καταπληκτική σχέση. Το πρόβλημα του είναι ότι δεν θα μπορέσει να ανταπεξελθει οικονομικά κ φοβάται αλλά εγώ θέλω τόσο ένα παιδί
    που το ξερεις οτι ειναι παροδικο;
    κι αν χειροτερευσουν τα πραγματα;
    εχετε μονιμη θεση στο δημοσιο;
    γιατι συζητας μονο για το πως θα ανταπεξερθει αυτος; εσυ δεν δουλευεις;

Senior Member
    Θέλω απεγνωσμένα παιδί!
    Θέλω παιδί.το θέλω πολύ.οσο τίποτα άλλο αλλά εκείνος όχι γιατί είμαστε πολύ στενά οικονομικά διαφορετικά θα ήταν το ήθελε πολύ. Όταν ερχόμαστε σε επαφή ολοκληρώνει πάνω στην κοιλιά κ στον κόλπο μου κ γω τα σπρωχνω όλα μέσα μου! Είμαι απελπισμενη σκέφτομαι συνέχεια ποτέ κ πως θα μείνω έγκυος. Πως θα βοηθηθω
    και μονο η λεξη 'απεγνωσμενα" και οι επαναληψεις, εμενα μου χτυπανε πολλα καμπανακια...
    ενα παιδι το κανεις για να του προσφερεις, οχι για να ικανοποιησεις τα κενα σου.
    θα ελεγα μιας και δεν ειναι αμεσο το να κανετε παιδι, να ξεκινησεις απο εναν ψυχολογο για να ανακαλυψεις γιατι εισαι τοσο απεγνωσμενη...

Page 2 of 2 FirstFirst 12