δεν ξερω τι τιτλο ν βαλω θέλω να αυτοκτονήσω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 137
    Banned
    μηπως αγανακτησες επειδη δε μπορεις να ζησεις μοναχη και δε μπορεις να αρνηθεις τους αλλους

Senior Member
    Με επηρέαζει προφάνως αλλά δεν έχει να κάνει με την ηλικία θεωρώ όλοι αυτοί που σιωπούν και συννενούν υπήρχαν δυστυχώς πάντα και υπάρχουν ακόμα και εσύ εξουθενώμενε τώρα που τα πα και ηρέμησα κάπως εύχομαι να μην σταματήσεις να είσαι εξουθενώμενος και την διάθεση π έχει να βοηθήσεις και να εμψυχώσεις είτε τον άγνωστο απο δώ είτε κάποιον που γνωρίζεις να την γυρίσεις και και σε εσένα και να μην νιώθεις αύτο π λέει το Nickname !!

Banned
    Eive

ειναι αξιοθαυμαστο ποσο γρηγορα πηγες απο την λαχταρα για βοηθεια
    στην προσφορα βοηθειας σε αλλους.

Σε ευχαριστω ...

Φροντισε ομως να βοηθησεις ΠΡΩΤΑ τον εαυτο σου. Να αποφυγεις τα
    χειροτερα. Ετσι προσπαθουσα και εγω να βοηθαω αλλους (πολυ παλια)
    μηπως και ξορκισω τον δαιμονα μεσα μου. Δεν λειτουργησε ομως αυτο.

Πρωτα, περιποιησου τον εαυτο σου, οικοδομησε τα συντριμμια μεσα σου.
    Πρωτα αυτο, Eive ....

Εμεις ... δεν χανομαστε. Για καποιο λογο ... τα καταφεραμε μεχρι τα 52.
    Ακομα το ψαχνουμε βεβαια το γιατι ... αλλα τα καταφεραμε !

Πρωτα βρισκουμε τροπους να αγαπαμε και συγχωρουμε τον εαυτο μας
    και μετα τους αλλους .... αυτη ειναι η σωστη και φυσιολογικη σειρα.
    Τα γραφω ... για να τα διαβαζω ... και εγω !

Αυριο, με το καλο, μην μεινεις μεσα, μην μπεις καν εδω μεσα ....
    βγες εξω, βρες καπου που ο οριζοντας να ειναι βαθυς και μακρινος
    και παρε αρκετες βαθειες ανασες. Οχι ξεψυχισμενες, δυνατες !
    Και μετα ξαναγυρνα οπου θες !

Senior Member
    εξουθενωμένε σε ευχαριστώ αληθινά δεν έχω βρεί τον τρόπο να συγχωρώ τον ευατό μου μονίμως δίνω έμφαση στους άλλους δεν ξέρω τον τρόπο να δίνω στον ευατό μου. και το αστείο είναι ότι το επάγγελμα που επέλεξα να σπουδάσω αφορά αυτό π εγω δεν μπορώ ν κάνω. Κοινωνική λειτουργός άνεργη προς το πάρον με ελάχιστη επαγγελματική εμπειρία και αυτά που έλεγα σε όσουν ανθρώπους έρχονταν σε μένα δεν μπορώ να τα κάνω.

Senior Member
    eive, το ότι κάποιοι ειδικοί δεν είναι και πολύ σωστοί, δεν σημαίνει ότι είναι όλοι τους έτσι. Βρες κάποιον εκτός του κύκλου που συναναστρέφεσαι. Σε τελική ανάλυση αν εσένα σε βοηθήσει μέσα στις συνεδρίες και λίγο μλάκας να είναι και να σχολιάζει άσχημα εκτός σε κάποιους που δεν ξέρεις, τι σε νοιάζει; Εσύ θα κρατάς τα καλά και θα αδιαφορείς για τα άσχημα. Ντροπή δική του αν σχολιάζει τους ασθενείς ας πούμε. Αλλά σου ξαναλέω ότι δεν είναι όλοι οι ψυχολόγοι έτσι. Άλλωστε αν δεν κάνεις μια δοκιμή, πως προκαταβάλλεις πως θα πάει;

Senior Member
    Καλημέρα Σόνια , έχεις δίκιο σε αυτό που λες μάλλον θα κάνω μια δοκιμή!

Senior Member
    eive, να ξέρεις δεν είσαι μόνη σε αυτό. Κι εγώ προσωπικά έχω έντονο αυτοκτονικό ιδεασμο και παλεύω κάθε μέρα να βρω τις δυνάμεις για να μην κάνω κάτι κακό. Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω χρειάζεται δύναμη την οποία πιστεύω θα την βρεις για να βγεις από αυτό τον φαύλο κύκλο. Μην φοβηθείς τους γιατρούς και τα φάρμακα, θα σε βοηθήσουν.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Είσαι τόσο νέα. Είσαι μορφωμενη έχεις όλη τη ζωη μπροστά σου.τι είναι αυτό που σε οδηγει σε τετοιες σκεψεις?ξερεις και εγώ κάποτε δεν την ήθελα τη ζωή μου.έλεγα είμαι τόσο δείλη ούτε να αυτοκτόνησω δεν μπορώ. Αλλά τότε δεν μιλούσε η λογική μου μιλούσε η καταθλιψη.εγώ νίκησαν την κατάθλιψη η οπως αλλιώς λεγόταν αυτό που είχα και τωρα ζω και απολαμβανω όλες τις χαρές αλλά και τις λύπες που μου δίνει η ζωή. Γιατί είναι όλα μέσα στη ζωή.Προσπάθησε να έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε αγαπούν και μίλησε τους για να σε βοηθήσουν και αυτοί.Κάνε κάτι για σένα σε όλους αξίζει η ευτυχία και σένα το ίδιο και περισσότερο!

Senior Member
    Καταρχασ καταδρομεασ καμια σχεση με ψυχολογια πρωτον δε μετραει τι σου λενε οι αλλοι αν εσυ δεν το καταλαβεισ αυτο που λενε οι ψυχιατροι δεν μπορεισ καποιον να πεισεισ να παρει τα φαρμακα του αν δεν το καταλαβει ο ιδιοσ δευτερον για να ζησεισ οπωσ εγιναν τα πραγματα θελει αρχιδια δηλαδη εχεισ μια παρεα αξιολογησε τουσ σε βαθοσ να περασει η ωρα εχεισ ενα πτυχιο δεν τα εμαθεσ ολα στη σχολη για την ακριβεια δεν εμαθεσ τιποτα επισησ λεφτα μπορεισ να γινεισ πλουσια οπωσ εγω που εβγαλα εκατο χιλιαρικα απο δουλειεσ μεσα σε 20 χρονια τωρα ειμαι 40 στην ηλικια σου νομιζα τα ηξερα ολα και τα ειχα δει ολα επειδη λοιπον ημουν σαν κι εσενα ο στρατηγοσ με πηγε τρεισ μερεσ πανω στο βουνο το μαρτιο και εξι μερεσ τον οκτωβριο εκει καταλαβα οτι δεν ξερω τιποτα απο τοτε συνεχωσ μαθαινω και παλι δεν ξερω τιποτα ετσι λοιπον καταλαβα τι ειναι ζωη κι οτι εχει τοσα να μαθεισ που ξεκινασ στα 20 και τελειωνεισ στα 60 αυτα ειναι ενα ταξιδι που πρεπει να το ζησεισ και στα 60 κανεισ ταμειο αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Το να βαλεις τερμα στην ζωη σου θα ειναι μεγαλο κριμα για αυτους που σε αγαπανε! σκεψου την μανουλα σου, γενικα οσους σε λατρευουν το ποσο θα πικραθουν!
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 18-03-2020 at 18:28.

Banned
    Ρε Πανου ....
    Απο την μια, της βαζεις "ιδεες" ... και απο την αλλη την αποτρεπεις ?

Εκανα εγω μια μαλακια χθες (που δυστυχως, μετα την αντιληφθηκα)
    και ερχεσαι εσυ να δωσεις αλλες δυο ?

Ποιος ειναι moderator εδω ? Θα επιθυμουσα να σβηστουν τα post #7
    και #25. Δυστυχως η "ζημια" εγινε αλλα τουλαχιστον να μην μας διαβασουν
    περισσοτεροι.

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Καλά συγνωμη πάτε καλά εδώ μέσα. Τι λες στην κοπέλα αυτή τη στιγμή? Τρόπους να αυτοκτονήσει? Δεν ντρέπεσαι λέω εγώ που αναφέρεις πρώτα τα λόγια της εκκλησίας και μετά της δείχνεις τρόπους να το κάνει? Δεν ξέρεις ότι η προτροπη προς το κακό είναι χειρότερη αμαρτία? Απορω γιατί σε αφήνουν εδώ μέσα ακόμη γιατί και σε αλλες συζητήσεις λες κάτι πράγματα αναρμοστα.
    Last edited by Aeon; 10-01-2019 at 18:38.

Senior Member
    Βρε Γιώργο δίκιο έχουν τα παιδιά, είσαι και λογικός άνθρωπος και δίνεις ιδέες πως να αυτοκτονήσει κάποιος? Γρήγορα κάποιος Moderator να σβήσει τα μηνύματα να μην τα δει και η κοπέλα αν δεν τα έχει ήδη δει.

Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Καλά συγνωμη πάτε καλά εδώ μέσα. Τι λες στην κοπέλα αυτή τη στιγμή? Τρόπους να αυτοκτονήσει? Δεν ντρέπεσαι λέω εγώ που αναφέρεις πρώτα τα λόγια της εκκλησίας και μετά της δείχνεις τρόπους να το κάνει? Δεν ξέρεις ότι η προτροπη προς το κακό είναι χειρότερη αμαρτία? Απορω γιατί σε αφήνουν εδώ μέσα ακόμη γιατί και σε αλλες συζητήσεις λες κάτι πράγματα αναρμοστα.
    πραγματικα εχω μεινει αφωνη!

Senior Member
    ..................................................
    Last edited by oboro; 09-01-2019 at 19:46.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast