Results 136 to 137 of 137
-
10-01-2019, 22:17 #136
Γιώργο Πάνου,
κατόπιν σκέψεως και περνώντας υπόψιν το πόσο διαφορετικά αντιλαμβάνεται ο κάθε άνθρωπος τα πράγματα θέλω να σου πω το εξής. Ο λόγος που σου μίλησα άσχημα είναι επειδή πολλές φορές χρησιμοποιείς την θρησκεία ως απάντηση σε ερωτήματα που θέτονται από μέλη και πολλές φόρες μικρής ηλικίας (20-25). Και μάλιστα με κάποια ειρωνεία, κατά την γνώμη μου πάντα. Και θεωρώ πως δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε την θρησκεία σαν μπαμπούλα. Δεύτερον κατάλαβα πως εσύ με την δική σου αντίληψη θεωρείς πως λέγοντας κάποια πράγματα για τρόπους αυτοκτονίας, δεν μπορείς να βλάψεις τον άλλον. Αλλά δεν μπορείς να ξέρεις την κατάσταση που βρίσκεται ο άλλος και όπως είπε και ο Εξουθενωμένος μπορεί να μην το χρησιμοποιήσει τώρα αλλά σε 5, 10 15 χρόνια. Ακόμα και οποιοδήποτε άλλος που μπαίνει και βλέπει. Μπορεί να αρκεί ένα μικρό σπρώξιμο. Γι αυτό δεν πρέπει σε ένα τέτοιο φόρουμ να αναφέρουμε τρόπους.
Συνεχίζω να διαφωνώ με πάρα πολλά που λες αλλά και με τον τρόπο που τα λες αλλά θεωρώ πως δεν έπρεπε να χάσω την ψυχραιμία μου. Και θα μπορούσα να μιλήσω καλύτερα και μην ξεφύγω καθώς με βρισιές σίγουρα δεν πρόκειται να γίνει κουβέντα. Θέλω να σου ζητήσω συγνώμη για τρόπο που σου μίλησα. Αλλά διαφωνώ με πάρα πολλά από αυτά που λες.
- 11-01-2019, 00:11 #137
Η διαφωνια των αποψεων μας ειναι μια παρα πολυ επικοδομητικη ενεργεια, ειναι η γεννηση της συζητησης ! εαν γινετε με πολητισμενο τροπο και σεβασμο στην διαφωρετικοτητα μας βοηθαει να καταληξουμε στην αληθεια των πραγματων! Ειναι αυτη η πραξη που δινει ενδιαφερον στις συζητησεις Αργυρη. Αληθεια για φαντασου να συμφωνουσαμε σε ολα τα θεματα! δεν θα ηταν οτι πιο βαρετο πραμα υπαρχει? Ομως οσο επικοδομιτηκη ειναι η πολυτησμενη διαφωνια τοσο γκρεμιζει την οποια φιλοσοφηση των ιδεων! Για αυτο και οφειλω να ζητησω για πολοστη φορα ΣΥΓΝΩΜΗ στις φασεις που προσπαθησα πανω στανευρα μου να μειωσω προσωπικοτητες κι ιδεες.
Επιστρεφωντας στο θεμα οπου υπηρξε αυτη η ασχημη κοντρα μας, σας ξανα λεω οτι δεν ειχα σκοπο να παροτρεινω την θεματοθετρια σε αυτοχειρια! Επειδη ομωςη καταραμενη δυσλεξια μου συνεχως με φερνει στο να καμω λαθος διατυπωσεις θελω να ζτησω για πολοστη φωρα και με ξεκαθαρο τροπο την ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΣΑΣ!