δεν ξερω τι τιτλο ν βαλω θέλω να αυτοκτονήσω - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 137
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ευτηχως που δεν μπορειτε να δειτε τι της εχω στειλει σε προσωπικα μηνυματα!!
    Οι διαχειριστες μπορουνε να τα δουν, αν χρειαστει. Αν μου επιτρεπουν, θα τους προτεινα και να το κανουν...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Quote Originally Posted by oboro View Post
    Οι διαχειριστες μπορουνε να τα δουν, αν χρειαστει. Αν μου επιτρεπουν, θα τους προτεινα και να το κανουν...
    Απορώ πως αφήνουν να γραφουν τέτοιες απόψεις εδώ μέσα. Και δεν είμαστε οι μόνοι που διαμαρτυρηθηκαμε για τον ίδιο ανθρωπο και σε άλλα ποστ είσαι να διαμαρτυρονται

Banned
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Πανου

... η αυτοκτονια δεν ειναι αιτηση για προσληψη στο δημοσιο.
    Κανε μια να βρισκεται .... εαν αποτυχουν τα βιογραφικα στον ιδιωτικο.
    επειδη εσενα σε θεωρω αξιολογο ωστε να επικοινωνησω σε αντιθεση με τα υπολοιπα 2-3 .
    Δεν ειναι συμβαση με το δημοσιο ,αλλα εχει μεγαλη σημασια η οποια αλλαγη της ρουτινας. Η συγκεκριμενη κοπελα πρεπει να ειναι μορφομενο ατομο απο οσα γραφει, αρα μια καλη δουλεια θα της αλλαξει κατα πολυ την καθημερινοτητα της.
    Επειδη εχω βρεθει στην θεση της, και επειδη εφτασα πολυ κοντα στο τελος μπορω να την καταλαβω αρκετα σε αντιθεση με καποια-καποιον μικροαστο οπου η ζωουλα του του ειναι επαρκες με τα οσα του προσφερει το συστημα! Στην αυτοκτωνια φτανουν ατομα οπου εχουν μεγαλητερες ,ποιοτηκοτερες και καλητερες απαιτησεις απο την κοινωνια τους! για αυτοφτανουν εκει! οταν βλεπουν οτι ολοι γυρο τους αναλονοντε σε βλακιες ειναι λογικο να φρικαρουν! Ομως υπαρχουν ανθρωποι, υπαρχουν κοινωνικα πλαισια πολυ ενδιαφρον . Υπαρχει η τεχνη οπου ειναι το καταφυγιο σε αυτον το φρικαλεο κοσμο!
    Βεβαια, δεν μπορω να γνωριζω τον ακριβες λογο οπου θελει η κοπελα να αυτοκτωνησει, συνηθως ομως ειναι οι παραπανω αιτιες. Βεβαια μπορει να ειναι και ερωτικη απογωητευση, η μπορει να ειναι καποια οικονωμικα μεγαλη αποτυχια! οπου δυστυχως εχει κανει πολλους ανθρωπους να αυτοκτωνησουν τελευταια.
    Ομως οποια κι να ειναι η αιτια συνηθως υπαρχει μεγαλο προβλημα στην χημεικη ισσοροποια του εγκεφαλου, εαν λοιπον ενα χαπι μπορει να σε κανει να αλλαξεις αποφαση γιατι να μην το παρεις?
    Εγω αυτο που της λεω, ειναι να κανει καποια θεραπεια, οπως κι σε εμενα θυμαμαι οτι η εσεταλοπραμη μεσα σε 1 μηνα με εκανε να παψω να σκεφτομαι τις αυτοκτωνιες! αν ειναι κατις παρομοιο κι σε αυτην την κοπελα γιατι να μην το δοκιμασει?
    Εαν δεν νιωσει καποια διαφορα, εαν ειναι καθαρα κι ξαστερα φιλοσοφικοι οι λογοι της αυτοκτωνικης της επιθημιας τωτες ποιος μπορει να την αποτρεψη? απεναντιας θα πρεπει να σεβαστει την επιθημια της.Στην ζηλευτη κατα τα αλλα ευρωπη υπαρχουν ιδρυματα οπου πας, κι σε βοηθουν να βαλεις τελος στην ζωη σου! δλδη αν θελησει κατις τετοιο δεν ειναι δικαιωμα της?

Senior Member
    giorgo Panou ελπίζω να αυτά που γράφεις να είναι απλά κακό χιούμορ σε περίπτωση που δεν είναι λυπάμαι πολύ που σκέφτεσαι ετσι. Όσα για τις χριστιανικές παραπομπές δεν έχω να πω κάτι ούτε θέλω να αμφισβητήσω την όποια πνευματικότητα ασκεί κάποιος που πιστεύει στον θεό και έχει δημιουργήσει την δική του σχέση με αυτό. Όμως πραγματικά αυτές οι απόψεις περί κολασμένης ζωής κότι η ζωή του καθενός ανήκει στον θεό και όλα αυτά ειναι ξεκάθαρα προβληματικές. Όσον αφορά του προτεινόμενους τρόπους που παρέθεσες για να αυτοκτονήσεις κάποιος είναι αρκετά επικίνδυνες για οποιονδήποτε το σκέφτεται και όχι μόνο γιατί εγώ εκανα το αρχικό ποστ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Απορώ πως αφήνουν να γραφουν τέτοιες απόψεις εδώ μέσα. Και δεν είμαστε οι μόνοι που διαμαρτυρηθηκαμε για τον ίδιο ανθρωπο και σε άλλα ποστ είσαι να διαμαρτυρονται
    Πες τα ρε Αποστολια!! Χσνει λαδια ο τυπος

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 10-01-2019 at 20:02.

Senior Member
    Quote Originally Posted by eive View Post
    giorgo Panou ελπίζω να αυτά που γράφεις να είναι απλά κακό χιούμορ σε περίπτωση που δεν είναι λυπάμαι πολύ που σκέφτεσαι ετσι. Όσα για τις χριστιανικές παραπομπές δεν έχω να πω κάτι ούτε θέλω να αμφισβητήσω την όποια πνευματικότητα ασκεί κάποιος που πιστεύει στον θεό και έχει δημιουργήσει την δική του σχέση με αυτό. Όμως πραγματικά αυτές οι απόψεις περί κολασμένης ζωής κότι η ζωή του καθενός ανήκει στον θεό και όλα αυτά ειναι ξεκάθαρα προβληματικές. Όσον αφορά του προτεινόμενους τρόπους που παρέθεσες για να αυτοκτονήσεις κάποιος είναι αρκετά επικίνδυνες για οποιονδήποτε το σκέφτεται και όχι μόνο γιατί εγώ εκανα το αρχικό ποστ.
    Ειναι επικινδυνος. Εμεις ειμαστε εδω για σενα, κι εμενα χαλια με εκανε σε αλλο ποστ σε ενα αλλο ελεγε πως πρεπει να κανουν εκτρωση οσοι περιμενουν αυτιστικο παιδι. Εμενα μου τα χωνε κανονικα.
    Last edited by Aeon; 10-01-2019 at 20:02.

Κοριτσι μου μπράβο σου για αυτά που λες.ο συγκεκριμενος μάλιστα γράφει ότι μιλησατε και σε μηνυματα προσωπικα αλλά απ ότι κατάλαβα από τα γραφομενα σου ψευδευτε.

Banned
    Εαν κανεις στην ακρη τα οποια σχολεια μου περι πνευματικοτητος. Θελεις να μου απαντησερις στα αλλα? εκτος εαν επεσα εξω, εκτος εαν δεν εχεις τετοιες ασχημες σκεψεις πλεον. ε?

Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Πες τα ρε Αποστολια!! Χσνει λαδια ο τυπος
    Απλά κοριτσακι μου γλυκό καλό είναι αφού και η θεματοθετρια πήρε θέση και έβαλε στην θέση της τον κύριο να μην ασχοληθούμε και εμεις περαιτέρω. Έχουμε αλλά καλύτερα θέματα να πούμε

Senior Member
    οχι δεν μιλήσαμε προσωπικά !
    γιωργο πανου όχι δεν θα σου απαντήσω στα άλλα γιατί δεν θεωρώ ότι έχεις να μου πεις κάτι αξιόλογο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Νομιζω το παραπανω καταρριπτει καθε αμφιβολια που μπορει να ειχε και ο πιο καλοπιστος.
    Last edited by Aeon; 10-01-2019 at 20:03.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

γιωργο πανου όχι δεν θα σου απαντήσω στα άλλα γιατί δεν θεωρώ ότι έχεις να μου πεις κάτι αξιόλογο!
    Οπότε λέει και ψέματα. Και αν μπορεί ας το αμφισβητησει.όσο για εσένα κοριτσάκι μου χαίρομαι που είσαι νοημων ανθρωπος.και όλα θα πάνε καλά πίστεψε με εσύ δεν έχεις κανένα λόγο να κάνεις κάτι τετοιο στη ζωή σου.

Banned
    Last edited by Aeon; 10-01-2019 at 20:03.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Απλά κοριτσακι μου γλυκό καλό είναι αφού και η θεματοθετρια πήρε θέση και έβαλε στην θέση της τον κύριο να μην ασχοληθούμε και εμεις περαιτέρω. Έχουμε αλλά καλύτερα θέματα να πούμε
    Ναι απλα εμενα με ειπε εγωιστρια σε ενα αλλο θεμα και μου εσουρε τα εξ'αμαξης χωρις να με ξερει και εχω πεσει τωρα πολυ. Δλδ καθε φορα που μπαινω σ αυτο το φορουμ αυτο γινεται, θα βρεθει ενας μισογυνης-μισανθρωπος να μου την πει γι αυτο απεχω μεγαλα χρονικα διαστηματα ενω ειμαι εδω απο το 2008!! Σχεδον 11 χρονια δηλαδη!! Το τι εχω ακουσει εδω μεσα δεν λεγεται!! Αλλα και η κοινωνια μας εκει εξω δεν ειναι καλυτερη γι αυτο τα ανεχομαι, θα προτιμουσα ομως να μην ειχα γεννηθει!!!

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast