Results 31 to 45 of 115
-
09-01-2019, 18:38 #31
Συμφωνώ απλά κάπου κάπου λυγίζεις.....και πως να το πω απλά άνθρωπος είσαι έχεις και ορεξεις
Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App
- 09-01-2019, 18:39 #32
09-01-2019, 19:52 #33
Ρε συ no love no glory κι εγω το σκεφτηκα αυτο που ειπε ο γιωργος!! Ειπες οτι τον θαυμαζεις, ειπες οτι εισαι ρομαντικη, μην κοιτατε και οι δυο την εμφανιση αγαπηθειτε και μη μαλωνετε σημασια εχει αν ταιριαζετε εσωτερικα!!
09-01-2019, 20:13 #34Miliva21GuestΚαταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες....ότι θες να σου αρέσει ο άλλος...εννοώ ακόμα παραπάνω να σου βγάζει συναίσθημα....
Ειναι λόγω χαρακτήρα ορισμένων γυναικών;; είναι λόγω του περιβάλλοντος που έχουν μεγαλώσει και τι αξίες τους έχουν περάσει;; είναι λιγο η κοινωνία γενικότερα που μας έχει κάνει να πιστεύουμε πως οι γυναίκες είμαστε συναισθηματικές και μόνο συναισθηματικές και ότι πρέπει να κάνουμε κάτι ζώντας μέσα σε ροζ φούσκα;;
Όλα αυτά μαζί ;;
προσωπικά ναι...θα πλησίαζα κάποιον αντρα μόνο για το σεξ.....Αλλά δεν θα έκανα ποτέ αυτό που κάνουν πολλοί από αυτούς όπως δλδ να εξαπατησω, να πουλήσω παραμύθι ή να πάω με κάποιον που δεν μου αρέσει καθόλου μόνο και μόνο για να κάνω σεξ........
Θα πήγαινα με κάποιον έτσι ...Αλλά τουλάχιστον να μου αρέσει..να μου το βγάζει να θέλω να το κάνω αν όχι απαραίτητα να έχω αισθήματα ή να ειμαι καψούρα ..να με φτιάχνει ρε παιδί μου λίγο ...εννοείται
Μετά μπορεί να ήμουν ανοιχτή και σε αλλού είδους επικοινωνία ή αν δούμε ότι ταιριάζουμε να πάρει άλλη τροπή το θέμα .....
Αν έχεις όρεξη είναι φυσιολογικό μη το καταπιεζεις δεν είναι κακό......Εγώ πχ μπορεί να σ κάνει εντύπωση δεν έχω ....οπότε είμαι λίγο πιο απρόσιτη Αλλά επδ ανάγκη είναι και αυτο και άμα νιώθεις την ανάγκη καλό είναι να ενδιδεις....
Μη σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι ο καθένας να κοιτάξει τη φαλάκρα του ...λες και ότι ακόμα και στις πιο κλειστές κοινωνίες δεν γίνονται τα σοδομα και τα γομορα ενώ καταβαθος το παίζουν "ηθικοί" ....λέμε τώρα...
09-01-2019, 20:15 #35Miliva21GuestΚαι όχι δεν σημαίνει πως αν πας μερικές φορές για το σεξ ως σεξ ότι θα πάψεις να είσαι ρομαντική........είπαμε κ ο ρομαντισμός μας ο έντονος ρομαντισμός μας βγαίνει με κάποια πολύ συγκεκριμένα άτομα....τουλάχιστον με μένα ...Και έτσι θα γίνεται όταν τους γνωριζεις κ έχεις τη τύχη να ερχονται στο δρόμο σου
Υπάρχουν όμως και παρά μα πάρα πολλά άτομα εκεί έξω που θα σου άρεσαν έτσι απλά για μια δύο φορές χαλαρά Αλλά δεν θα τους καψουτρευτεις κιόλας...Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα μπορέσεις να καψουρευτεις γενικότερα
Άλλο το ενα άλλο το άλλο
09-01-2019, 20:32 #36
Συμφωνω με Μιλιβα.
09-01-2019, 20:33 #37WhyAlwaysMe?Guest
09-01-2019, 21:11 #38
Ναι ρε γαμωτο είμαι η μόνη που πιστεύω πως αν προσπαθείς να γνωρίσεις τον άλλον δεν τον θες μόνο για σεξ;;; προσωπικά αν πήγαινα με κάποιον μόνο για σεξ θα προτιμούσα να μην ξέρω πολλά για αυτόν γιατί με ξέρω και δε θα βοηθούσε....τώρα θα πείτε πως ξέρεις εσύ ειδικά ότι τον θες μόνο για σεξ;;;ε είναι κάποιοι που σου βγάζουν κάτι πιο ζωώδες πώς να το πω....
Αααχχχ άσε μας έχει φάει η ψευτοηθικη σαν έθνος γενικοτεραΕστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App
09-01-2019, 21:18 #39
09-01-2019, 23:11 #40
Πωωω έκανα μια μαλακία και έσβησα ό,τι είχα γράψει και τώρα πρέπει να το ξανά γράφω...Παίζει να είμαι πολύ μ@@@ας, τεσπα.
Ξανά από την αρχή λοιπόν. Έλεγα για τα ερωτήματα που είχες θέσει, θα γράψω τα σημαντικότερα γιατί πριν έγραφα την ιστορία της ζωής μου, εννοώντας με αυτό, ότι έγραφα πάρα πολλά, αλλά ήταν και ιστορία ζωής βασικά.
Θα ξεκινήσω λέγοντας πως δεν με ενδιέφερε τόσο το σεξ, υπήρχε κάποια εποχή που η καύλα έπιανε ταβάνι εννοείται αυτό, ειδικά 3η γυμνασίου, με πρώτη λυκείου, ήταν η πιο δύσκολη συγκυρία. Το θέμα μου ήταν το φλερτ, αυτό εξασκούσα και αυτό εξασκώ, μου αρέσει δηλαδή το παιχνίδι μυαλού που γίνεται στο φλερτ.
Είμαι στο 4ο έτος σπουδών μου τώρα, να σου πω την αλήθεια, σχέση δεν έχω κάνει. Τι εννοώ με αυτό όμως, σχέση δηλαδή το να ζήσω την σχέση, ξέρεις όλα τα ρομαντικά τερτίπια δεν τα έχω ζήσει. Δεν βρέθηκε μάλλον η κατάλληλη και εκείνη που νόμιζα ότι έχει βρεθεί, τελικά μάλλον λάθος είχα κάνει.
Το να κάνεις σεξ, χωρίς συναίσθημα, είναι σαν να τρως φαγητό, αλλά χωρίς γεύση. Δεν το γεύεσαι, άρα δεν το απολαμβάνεις. Σεξ μπορείς να βρεις παντού, συναισθηματικό σεξ, λίγο δύσκολο. Εξαρτάται και τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Μεγάλωσα και εγώ σε ένα περιβάλλον με εκκλησίες και παπάδες, κάτι που με γέμισε με κόμπλεξ. Θα σου πω ένα παράδειγμα πάνω σε αυτό.
Μου άρεσε 2 ολόκληρα χρόνια (έλεος πραγματικά), μια πολύ πολύ όμορφη κοπέλα. Τα μάτια της ήταν κρυστάλλινα σαν καθάριο νερό, τα χείλη της, ήταν τόσο κόκκινα, σαν ένας κήπος από κόκκινα τριαντάφυλλα, τα μαλλιά της μύριζαν υπέροχα, ήταν τόσο ξανθά που λαμπύριζε ο ήλιος επάνω της. Το σώμα της ήταν, τέσπα άστο δεν το συνεχίζω. Γενικά κατάλαβες πως μου άρεσε πολύ και της έφτιαχνα και ποιήματα, τώρα γενικά γράφω ιστορίες φαντασίες για να ξεκουράζομαι, αλλά γράφω και ποιηματάκια αν τύχει.
Όμως ο πνευματικός μου, επειδή πήγαινα τότε με προτροπή των γωνιών μου σε έναν παπά, με είχε σταματήσει από το φλερτ, με γέμισε ενοχές, του τύπου περί αμαρτίας κλπ. με αποτέλεσμα όταν έφτασα πρόσωπο με πρόσωπο με την κοπέλα που μου άρεσε, εκεί κώλωσα και κόλλησα, δεν ήξερα τι να κάνω, άρχιζα να ιδρώνω και έχασα τα λόγια μου, λες και πάθαινα κάποιου είδους εγκεφαλικό. Η κοπέλα όπως κατάλαβες ξενέρωσε, έφυγε και δεν την ξανά είδα. Όταν της είχα στείλει μετά από κάποια χρονάκια αίτημα φιλίας στο fb, εκείνη δεν το αποδέχτηκε, οπότε και το άφησα. Μου έμεινε όμως απωθημένο η αλήθεια είναι, κάτι που πάλεψα αρκετά για να την ξεχάσω, όμως τα κατάφερα. Είχα ερωτευτεί μια κοπέλα, ενώ εκείνη δεν ήξερε ή μάλλον δεν ένιωθε τίποτα για εμένα.
Έπαιξαν αργότερα κάτι φασώματα με κοπέλες, γενικά όμως είμαι στην φάση που όσες κοπέλες και να δω, παίζει και να μην με ελκύουν, δεν ξέρω, είμαι σε μια φάση άρνησης κάπως, προς το φλερτ. Ίσως επειδή ψάχνω, να κουράστηκα από αυτό. Έχω φτάσει μακριά να οδηγήσω πχ. 500 χιλιόμετρα για να βγω ραντεβού με μια κοπέλα, (από την πόλη που σπουδάζω, στην πόλη κατοικίας μου), όχι όμως με προοπτική το σεξ, αλλά την σχέση. Αν εννοείς με αυτό, το "μακριά" που ανέφερες.
Τώρα όσον αφορά για τα δικά σου, θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις, είσαι 27 χρονών, είσαι πάνω στα ντουζένια σου, βγες έξω, χόρεψε, διασκέδασε με φίλους/ες, πέρνα καλά, αυτό έχει σημασία. Πέρνα καλά την ζωή σου γενικά και βγες έξω από τα καλούπια που μας έβαλαν εμάς, δήθεν με τις εκκλησίες και τους παπάδες, λες και δεν υπήρχαν άλλοι τρόποι στην ζωή μας, για να μείνουμε "καλά" παιδιά.
Υ.Γ. Γιώργο βλέπω ότι κάνεις κονέ για γνωριμίες, θέλω και εγώ να μπω σε μια σειρά, μην μας ξεχάσεις :P :P (χιούμορ κάνω)
09-01-2019, 23:21 #41
Μ αυτό με το φαι ταυτιστηκα πολύ να ξέρεις!!!
Λυπάμαι για την κοπέλα αλλά κι αυτή ας έκανε κάτι αν ηθελε!! Ακούς εκεί ούτε αίτημα δε δέχτηκε..
Φίλε μου μας έχουν κάνει ανελέητη πλύση εγκεφάλου τι να πω.
Έχεις δίκιο με τις συμβουλές σ απλά όταν ζεις σε μικρή κοινωνία οι φωνές στ αυτιά σ είναι λιιιιγο πιο δυνατές!!
Με το μακριά εννοούσα κυρίως από ηθική άποψη δηλαδή να πατήσεις κάποιες προσωπικές σ αρχές πχ.
09-01-2019, 23:27 #42
Όχι προσωπικές αρχές δεν έχω πατήσει για καμία κοπέλα, θέλω να είμαι εντάξει εγώ πρώτα από όλα στον εαυτό μου και έπειτα στους άλλους. Αν πατήσει κάποιος τις αρχές του για μια γυναίκα, τον θεωρώ και αποτυχημένο, ως προς τον εαυτό του.
Δεν υπάρχει εκεί γύρω κάποια μεγαλούπολη για να διασκεδάζεις; Γενικά από τι έχω ακούσει στην επαρχία, έχουν μείνει πίσω το θέμα σχέση. Ο ένας ξέρει τον άλλον, συνήθως και από παιδιά, οπότε αν δεν έχεις κάποια γνωριμία, δύσκολα θα την αποκτήσεις σε μια μικρή κοινωνία.
Η εργασία σου είναι αποκλειστικά και μόνο στην επαρχία; Δεν έχεις φίλους σε μεγαλουπόλεις για να πηγαίνεις σε εκείνους και να αλλάζεις παραστάσεις; Σκέφτομαι και εγώ διάφορα.
09-01-2019, 23:29 #43
Έχω έχω να διασκεδασω αλλά και κει κομπλαρω....σκέψου και όταν εμένα Αθήνα τα ίδια...τι να πω
Τη δουλειά την ψήνω ακομα
09-01-2019, 23:36 #44
09-01-2019, 23:38 #45
Στο μετά;;δεν ξέρω... αλήθεια