Εσύ πόσο μακριά φτάνεις για το ΣΕΞ!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 115
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Πωωω έκανα μια μαλακία και έσβησα ό,τι είχα γράψει και τώρα πρέπει να το ξανά γράφω...Παίζει να είμαι πολύ μ@@@ας, τεσπα.

Ξανά από την αρχή λοιπόν. Έλεγα για τα ερωτήματα που είχες θέσει, θα γράψω τα σημαντικότερα γιατί πριν έγραφα την ιστορία της ζωής μου, εννοώντας με αυτό, ότι έγραφα πάρα πολλά, αλλά ήταν και ιστορία ζωής βασικά.

Θα ξεκινήσω λέγοντας πως δεν με ενδιέφερε τόσο το σεξ, υπήρχε κάποια εποχή που η καύλα έπιανε ταβάνι εννοείται αυτό, ειδικά 3η γυμνασίου, με πρώτη λυκείου, ήταν η πιο δύσκολη συγκυρία. Το θέμα μου ήταν το φλερτ, αυτό εξασκούσα και αυτό εξασκώ, μου αρέσει δηλαδή το παιχνίδι μυαλού που γίνεται στο φλερτ.

Είμαι στο 4ο έτος σπουδών μου τώρα, να σου πω την αλήθεια, σχέση δεν έχω κάνει. Τι εννοώ με αυτό όμως, σχέση δηλαδή το να ζήσω την σχέση, ξέρεις όλα τα ρομαντικά τερτίπια δεν τα έχω ζήσει. Δεν βρέθηκε μάλλον η κατάλληλη και εκείνη που νόμιζα ότι έχει βρεθεί, τελικά μάλλον λάθος είχα κάνει.

Το να κάνεις σεξ, χωρίς συναίσθημα, είναι σαν να τρως φαγητό, αλλά χωρίς γεύση. Δεν το γεύεσαι, άρα δεν το απολαμβάνεις. Σεξ μπορείς να βρεις παντού, συναισθηματικό σεξ, λίγο δύσκολο. Εξαρτάται και τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Μεγάλωσα και εγώ σε ένα περιβάλλον με εκκλησίες και παπάδες, κάτι που με γέμισε με κόμπλεξ. Θα σου πω ένα παράδειγμα πάνω σε αυτό.

Μου άρεσε 2 ολόκληρα χρόνια (έλεος πραγματικά), μια πολύ πολύ όμορφη κοπέλα. Τα μάτια της ήταν κρυστάλλινα σαν καθάριο νερό, τα χείλη της, ήταν τόσο κόκκινα, σαν ένας κήπος από κόκκινα τριαντάφυλλα, τα μαλλιά της μύριζαν υπέροχα, ήταν τόσο ξανθά που λαμπύριζε ο ήλιος επάνω της. Το σώμα της ήταν, τέσπα άστο δεν το συνεχίζω. Γενικά κατάλαβες πως μου άρεσε πολύ και της έφτιαχνα και ποιήματα, τώρα γενικά γράφω ιστορίες φαντασίες για να ξεκουράζομαι, αλλά γράφω και ποιηματάκια αν τύχει.

Όμως ο πνευματικός μου, επειδή πήγαινα τότε με προτροπή των γωνιών μου σε έναν παπά, με είχε σταματήσει από το φλερτ, με γέμισε ενοχές, του τύπου περί αμαρτίας κλπ. με αποτέλεσμα όταν έφτασα πρόσωπο με πρόσωπο με την κοπέλα που μου άρεσε, εκεί κώλωσα και κόλλησα, δεν ήξερα τι να κάνω, άρχιζα να ιδρώνω και έχασα τα λόγια μου, λες και πάθαινα κάποιου είδους εγκεφαλικό. Η κοπέλα όπως κατάλαβες ξενέρωσε, έφυγε και δεν την ξανά είδα. Όταν της είχα στείλει μετά από κάποια χρονάκια αίτημα φιλίας στο fb, εκείνη δεν το αποδέχτηκε, οπότε και το άφησα. Μου έμεινε όμως απωθημένο η αλήθεια είναι, κάτι που πάλεψα αρκετά για να την ξεχάσω, όμως τα κατάφερα. Είχα ερωτευτεί μια κοπέλα, ενώ εκείνη δεν ήξερε ή μάλλον δεν ένιωθε τίποτα για εμένα.

Έπαιξαν αργότερα κάτι φασώματα με κοπέλες, γενικά όμως είμαι στην φάση που όσες κοπέλες και να δω, παίζει και να μην με ελκύουν, δεν ξέρω, είμαι σε μια φάση άρνησης κάπως, προς το φλερτ. Ίσως επειδή ψάχνω, να κουράστηκα από αυτό. Έχω φτάσει μακριά να οδηγήσω πχ. 500 χιλιόμετρα για να βγω ραντεβού με μια κοπέλα, (από την πόλη που σπουδάζω, στην πόλη κατοικίας μου), όχι όμως με προοπτική το σεξ, αλλά την σχέση. Αν εννοείς με αυτό, το "μακριά" που ανέφερες.

Τώρα όσον αφορά για τα δικά σου, θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις, είσαι 27 χρονών, είσαι πάνω στα ντουζένια σου, βγες έξω, χόρεψε, διασκέδασε με φίλους/ες, πέρνα καλά, αυτό έχει σημασία. Πέρνα καλά την ζωή σου γενικά και βγες έξω από τα καλούπια που μας έβαλαν εμάς, δήθεν με τις εκκλησίες και τους παπάδες, λες και δεν υπήρχαν άλλοι τρόποι στην ζωή μας, για να μείνουμε "καλά" παιδιά.

Υ.Γ. Γιώργο βλέπω ότι κάνεις κονέ για γνωριμίες, θέλω και εγώ να μπω σε μια σειρά, μην μας ξεχάσεις :P :P (χιούμορ κάνω)
    Άμα τύχει να βρω κοπέλα για τα μέτρα σου ναι ευχαρίστως....προς το παρόν δεν έχω τίποτα για εσένα..
    Εδώ και Αννίτα Πάνια με είπε η κοπέλα ..αν είναι δυνατόν..

Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Άμα τύχει να βρω κοπέλα για τα μέτρα σου ναι ευχαρίστως....προς το παρόν δεν έχω τίποτα για εσένα..
    Χαχα εδώ να σημειωθεί πως εγώ την πάω την Πανια ε!
    Το θετικό και παρηγορο της ιστορίας είναι πως παλεύουν κι άλλοι μαζί με μένα εκεί εξω

Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by No love no glory View Post
    Χαχα εδώ να σημειωθεί πως εγώ την πάω την Πανια ε!
    Το θετικό και παρηγορο της ιστορίας είναι πως παλεύουν κι άλλοι μαζί με μένα εκεί εξω

Εγώ όχι τόσο....δεν την πολύ πάω..

Μεγάλωσα και εγώ σε ένα περιβάλλον με εκκλησίες και παπάδες, κάτι που με γέμισε με κόμπλεξ. Θα σου πω ένα παράδειγμα πάνω σε αυτό.

Μου άρεσε 2 ολόκληρα χρόνια (έλεος πραγματικά), μια πολύ πολύ όμορφη κοπέλα. Τα μάτια της ήταν κρυστάλλινα σαν καθάριο νερό, τα χείλη της, ήταν τόσο κόκκινα, σαν ένας κήπος από κόκκινα τριαντάφυλλα, τα μαλλιά της μύριζαν υπέροχα, ήταν τόσο ξανθά που λαμπύριζε ο ήλιος επάνω της. Το σώμα της ήταν, τέσπα άστο δεν το συνεχίζω. Γενικά κατάλαβες πως μου άρεσε πολύ και της έφτιαχνα και ποιήματα, τώρα γενικά γράφω ιστορίες φαντασίες για να ξεκουράζομαι, αλλά γράφω και ποιηματάκια αν τύχει.

Όμως ο πνευματικός μου, επειδή πήγαινα τότε με προτροπή των γωνιών μου σε έναν παπά, με είχε σταματήσει από το φλερτ, με γέμισε ενοχές, του τύπου περί αμαρτίας κλπ. με αποτέλεσμα όταν έφτασα πρόσωπο με πρόσωπο με την κοπέλα που μου άρεσε, εκεί κώλωσα και κόλλησα, δεν ήξερα τι να κάνω, άρχιζα να ιδρώνω και έχασα τα λόγια μου, λες και πάθαινα κάποιου είδους εγκεφαλικό. Η κοπέλα όπως κατάλαβες ξενέρωσε, έφυγε και δεν την ξανά είδα. Όταν της είχα στείλει μετά από κάποια χρονάκια αίτημα φιλίας στο fb, εκείνη δεν το αποδέχτηκε, οπότε και το άφησα. Μου έμεινε όμως απωθημένο η αλήθεια είναι, κάτι που πάλεψα αρκετά για να την ξεχάσω, όμως τα κατάφερα. Είχα ερωτευτεί μια κοπέλα, ενώ εκείνη δεν ήξερε ή μάλλον δεν ένιωθε τίποτα για εμένα.

Έπαιξαν αργότερα κάτι φασώματα με κοπέλες, γενικά όμως είμαι στην φάση που όσες κοπέλες και να δω, παίζει και να μην με ελκύουν, δεν ξέρω, είμαι σε μια φάση άρνησης κάπως, προς το φλερτ. Ίσως επειδή ψάχνω, να κουράστηκα από αυτό. Έχω φτάσει μακριά να οδηγήσω πχ. 500 χιλιόμετρα για να βγω ραντεβού με μια κοπέλα, (από την πόλη που σπουδάζω, στην πόλη κατοικίας μου), όχι όμως με προοπτική το σεξ, αλλά την σχέση. Αν εννοείς με αυτό, το "μακριά" που ανέφερες.

)
    Όλα αυτά για τις εκκλησιές και τον πνευματικό δικαιολογίες μου φαίνονται με την έννοια φόβος! Το να πάει κανείς 500 χλμ για να συναντήσει κάποια κι αυτό αποτέλεσμα φόβου είναι, εκτός κι αν τρελλάθηκες που είδες το προφιλ της, φωτο της κλπ σε σημείο που ξέχασες ότι υπάρχουν γυναίκες εκεί γύρω στην περιοχή κλπ που μένεις.
    γιάννης

Senior Member
    Στο μετά;;δεν ξέρω... αλήθεια

δεν είναι ανάγκη να υπάρξει μετά βασικά. Σκέψου είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα λάιβ. Eίτε περνάς πολύ καλά είτε έτσι κι έτσι , το λάιβ τελειώνει και πας σπίτι σου. Μετά είτε κρεμάς ένα τεράστιο πόστερ για να θυμάσαι τη λαιβάρα και κοιτάς πότε παίζει άλλο τέτοιο λάιβ ή ανοίγεις youtube και έχεις ξεχάσει ήδη οτι πήγες :)
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Το να πηγαίνεις μόνο σε λαηβ που ξέρεις ότι θα περάσεις καλά είναι κακό;;αν και τώρα που το σκέφτομαι υπήρξαν και θετικές εκπλήξεις από το πουθενά.
    Το ξέρω δεν ωφελεί αλλά Εκείνη τη στιγμή δυστυχώς το σκέφτομαι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Πλάκα κάνω βρε συ Γιώργο, ευθέως να σου μιλήσω τώρα, δεν περιμένω κάτι σοβαρό μέσω ίντερνετ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Όλα αυτά για τις εκκλησιές και τον πνευματικό δικαιολογίες μου φαίνονται με την έννοια φόβος! Το να πάει κανείς 500 χλμ για να συναντήσει κάποια κι αυτό αποτέλεσμα φόβου είναι, εκτός κι αν τρελλάθηκες που είδες το προφιλ της, φωτο της κλπ σε σημείο που ξέχασες ότι υπάρχουν γυναίκες εκεί γύρω στην περιοχή κλπ που μένεις.
    Δεν ξέρω πόσον χρονών είσαι φίλε μου, αλλά όταν μιλάς με έναν πνευματικό από τα 12 σου και ξαφνικά, βγαίνεις για να φλερτάρεις στα 15-16 σου, καταλαβαίνεις πως σου έχουν αποτυπωθεί κάποια πράγματα. Έχω και εγώ μερίδιο ευθύνης που κώλωσα το ξέρω, γι'αυτό κατηγορούσα τον εαυτό μου 4 χρόνια, που κώλωσα τότε.

500 χλ. είναι η απόσταση από εκεί που σπουδάζω, στο πατρικό μου. Εκεί πήγαινα ουσιαστικά, αλλά είχα κανονίσει και ραντεβού, δεν ξέρω που βλέπεις το περίεργο.

Senior Member
    Το να πηγαίνεις μόνο σε λαηβ που ξέρεις ότι θα περάσεις καλά είναι κακό;;αν και τώρα που το σκέφτομαι υπήρξαν και θετικές εκπλήξεις από το πουθενά.
    Το ξέρω δεν ωφελεί αλλά Εκείνη τη στιγμή δυστυχώς το σκέφτομαι..

Δεν ξέρω γιατί αγχώνεσαι τόσο, κυρίως αυτά τα άγχη ανήκουν σε μικρότερες ηλικίες. Εγώ θα σου πρότεινα να μην σκέφτεσαι καν το μετά. Για να φτάσεις στο μετά, πρέπει πρώτα να περάσεις καλά. Μην μετράς τα πάντα, μην βάζεις την ζωή σου σε κουτάκια, άσε τα πράγματα να κυλήσουν όπως έρθουν και μετά βλέπεις.

Μίλα μας καλύτερα για τις θετικές εξελίξεις που σου προέκυψαν και πως τις διαχειρίστηκες, αν θέλεις.

Θετικέεεες χμ...
    Κοίτα απολύτως θετικές δεν είχα ποτέ γιατί μετά ήθελα πιο πολλά (όχι ότι είχα πολλές εμπειρίες)...
    Να εξηγηθω..μια πολύ θετική ήταν όταν έκατσε φάση με ένα τεράστιο απωθημένο μου εντελώς ξαφνικά και ήταν πολύ πολύ ωραία αλλά δεν το άφησα να φτάσει ως το τέλος για πολλούς λόγους (ήταν μεγάλο κόλλημα, είχε σχέση, θα ήταν ο πρώτος μου)....αλλά με δυσκολία τραβήχτηκα πραγματικά...

Μετά θυμάμαι να νιωθω το απόλυτο δέσιμο με κάποιον που το κάναμε δεύτερη φορά ενώ την πρώτη είχε γίνει πολύ ξέρεις σε φάση να σου δώσω να καταλάβεις και τέτοια. Πάνω στη στιγμή εχμ τον κοίταζα και ένιωθα πως στα μάτια του ήταν όλος ο κόσμος( ιού ακούστηκα ρομαντικια πάλι)....αλλά μετά μου μπήκε η ιδέα ότι τρελενεται και τέτοια.....ήταν τόσο έντονο που όταν έφυγα μου βγήκε να κλάψω...

Μήπως να δοκιμάσω με κάποιον πριν τον καψουρευτω;;;θα προλάβω λες;;

Α! Και κάτι άλλο θέλω τη γνώμη σου αλλά και όλων νομίζω ότι μπερδεύω τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα με το πραγματικό συναίσθημα.....δηλαδή όταν ο άλλος σε φροντίζει "καλά" σεξουαλικά σημαίνει ότι έχει βαθύτερα συναισθήματα για σένα....

Ξέρω ξέρω αημ φακντ απ....

Πείτε μου γιατρέ θα ζήσω;;;

Senior Member
    Πλάκα κάνω βρε συ Γιώργο, ευθέως να σου μιλήσω τώρα, δεν περιμένω κάτι σοβαρό μέσω ίντερνετ.
    Εντάξει θα σου βρω μια που να.μην γελάει αφού τη θέλεις σοβαρή..χαχαχα
    Πλάκα ξεπλακα άμα πέση κάτι υπόψη μου θα κάνω επιτόπιο νταλαβερι..μιας και με βάπτισε πανια

Senior Member
    Θετικέεεες χμ...
    Κοίτα απολύτως θετικές δεν είχα ποτέ γιατί μετά ήθελα πιο πολλά (όχι ότι είχα πολλές εμπειρίες)...
    Να εξηγηθω..μια πολύ θετική ήταν όταν έκατσε φάση με ένα τεράστιο απωθημένο μου εντελώς ξαφνικά και ήταν πολύ πολύ ωραία αλλά δεν το άφησα να φτάσει ως το τέλος για πολλούς λόγους (ήταν μεγάλο κόλλημα, είχε σχέση, θα ήταν ο πρώτος μου)....αλλά με δυσκολία τραβήχτηκα πραγματικά...

Μετά θυμάμαι να νιωθω το απόλυτο δέσιμο με κάποιον που το κάναμε δεύτερη φορά ενώ την πρώτη είχε γίνει πολύ ξέρεις σε φάση να σου δώσω να καταλάβεις και τέτοια. Πάνω στη στιγμή εχμ τον κοίταζα και ένιωθα πως στα μάτια του ήταν όλος ο κόσμος( ιού ακούστηκα ρομαντικια πάλι)....αλλά μετά μου μπήκε η ιδέα ότι τρελενεται και τέτοια.....ήταν τόσο έντονο που όταν έφυγα μου βγήκε να κλάψω...

Μήπως να δοκιμάσω με κάποιον πριν τον καψουρευτω;;;θα προλάβω λες;;

Α! Και κάτι άλλο θέλω τη γνώμη σου αλλά και όλων νομίζω ότι μπερδεύω τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα με το πραγματικό συναίσθημα.....δηλαδή όταν ο άλλος σε φροντίζει "καλά" σεξουαλικά σημαίνει ότι έχει βαθύτερα συναισθήματα για σένα....

Ξέρω ξέρω αημ φακντ απ....

Πείτε μου γιατρέ θα ζήσω;;;

Άμα σε φροντίζει καλά στο σεξουαλικό θέμα πάει να πει ότι είναι έμπειρος σεξουαλικά απλά πράγματα....
    Αλλά παίζει και θέμα χημείας εδώ...

Χαχα στο γυναικείο μυαλό τίποτα δεν είναι απλό!!

Senior Member
    Τελικά τιι ισχύει;;Εσείς πόσο συχνά το κάνετε αυτό το σεξ;; δεν καιγομαι και ιδιαιτερα. υπαρχουν και αλλα πραματα και στη ζωη και σε μια σχεση
    Γενικά πόσο μακριά έχετε φτάσει η θα φτανατε για να το έχετε;; πουθενα...χαλαρα και αν γινει οκ, αν δεν γινει οκ. εκτος αν καποιος ειναι σεξομανης.
    Χαλιναγωγειτε τις ορμές σας η όχι;;; Ναι ρε συ
    Θα προσεγγιζατε κάποιον ωμά για σεξ;; ΟΧΙ

[/URL]
    ρε συ γκλορυ...νομισα αντρας το εγραψε το ποστ και το αγνοησα. η τοση σκεψη στο σεξ μηπως πρεπει να αναλυθει απτη ψυχολογο σου? ερωτησουλα απλη.

Οι άντρες σκέφτονται το σεξ ανά 7 δευτερόλεπτα εγώ ανά 2! Χαχα! Ορμονικά μόνο έχω ψαχτει και όλα "καλά".
    Εμμ μήπως γιατί δεν Μ αφήνω να κάνω όσο θέλω;;
    Για γκάλοπ το πήγαινα πάντως πάλι στα θέματα μου μας έβγαλε...φτου

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast