Εσύ πόσο μακριά φτάνεις για το ΣΕΞ!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 115
    Senior Member
    Quote Originally Posted by No love no glory View Post
    Σ'ευχαριστώ Μιλιβα ΑΧ! Για κάποιο λόγο καταπνιγω και τις σωματικές και τις συναισθηματικές μου ανάγκες....τελικά με αυτοσαμποταρω τρελα.
    Πόσο σωστο αυτό που λες ότι φοβάμαι μη χάσω κομμάτια του εαυτού λες και θα "μολυνθω" απ'το πολύ σεξ.. Μα ότι πας να κρύψεις θα σου βγει έτσι δεν είναι;;;
    Πάντως αν πολύ σωστά μου λες να ακούσω το σώμα μου....κλειδωστε τους άντρες σας σπίτι! Και δε γελάω.

Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App
    Και γιατί το λες έτσι νομίζω τας ότι θα κάνεις κάτι κακό??άλλο που δεν θέλουν και οι άνδρες...χαχα

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Και γιατί το λες έτσι νομίζω τας ότι θα κάνεις κάτι κακό??άλλο που δεν θέλουν και οι άνδρες...χαχα
    Είστε τρελοί για δέσιμο χαχα
    Γιατί ρε συ νο λαβ να πας να τη πέσεις σε δεσμευμένους...κρίμα είναι.................να πας να διαλύσεις κάτι που έχει δημιουργηθεί και υπάρχει γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι να το φτιάξεις εσύ...

Τόσοι άντρες υπάρχουν ελεύθεροι και ωραίοι πάρε σβαρνα τους διαθέσιμους και δώσε πόνο γτ να ανήκει σε μια άλλη γυναίκα;;;;;

Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι την πέφτω γενικότερα ;;;;χαχαχαχα. Δεν έχω κόλλημα με δεσμευμένους κολλήματα γενικά έχω..

Senior Member
    Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι την πέφτω γενικότερα ;;;;χαχαχαχα. Δεν έχω κόλλημα με δεσμευμένους κολλήματα γενικά έχω..

Εμ όταν λες κλειδώστε τους άνδρες σας στο σπίτι..λογικό είναι να σκεφτούμε ότι έβαλες στόχο τους παντρεμένους....και εμένα το μυαλό μου εκεί πήγε..χαχχα

Κάτσε βρε πολλοί μένουν ακόμη με τη μανούλα τς τς τς....μη λες παντρεμένος να χαρείς χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Είστε τρελοί για δέσιμο χαχα
    Γιατί ρε συ νο λαβ να πας να τη πέσεις σε δεσμευμένους...κρίμα είναι.................να πας να διαλύσεις κάτι που έχει δημιουργηθεί και υπάρχει γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι να το φτιάξεις εσύ...

Τόσοι άντρες υπάρχουν ελεύθεροι και ωραίοι πάρε σβαρνα τους διαθέσιμους και δώσε πόνο γτ να ανήκει σε μια άλλη γυναίκα;;;;;
    Γιατί είμαστε τρελοί ρε συ μιλιβακι???ψέματα λέω??
    Άλλο που δεν θέλουν και οι άνδρες ....ποιος τυφλός δεν θα ήθελε το φως του???

Senior Member
    Κάτσε βρε πολλοί μένουν ακόμη με τη μανούλα τς τς τς....μη λες παντρεμένος να χαρείς χαχα

Ε άρα έπρεπε να πεις τα παιδιά σας...παιδιά τους είναι όχι άνδρες τους...τελοσπαντων ... παρανόηση..

Miliva21
    Guest

Το "να την πέσεις" ήταν σχήμα λόγου αγαπητη να μπλέξεις εννοούσα...

Και δεν χρειάζεται εσύ να πας να τη πέσεις σε δεσμευμένο....έρχονται και μόνοι τους αυτοί....

το θέμα είναι ότι εσύ αν έχεις αυτοπεποιθηση και αυτοεκτίμηση του δινεις σουτ και δεν τσιμπας από τον δεσμευμενο ουτε επενδυεις τπτ πάνω του.............γτ θα πας χαμένη από χέρι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Το "να την πέσεις" ήταν σχήμα λόγου αγαπητη να μπλέξεις εννοούσα...

Και δεν χρειάζεται εσύ να πας να τη πέσεις σε δεσμευμένο....έρχονται και μόνοι τους αυτοί....

το θέμα είναι ότι εσύ αν έχεις αυτοπεποιθηση και αυτοεκτίμηση του δινεις σουτ και δεν τσιμπας από τον δεσμευμενο ουτε επενδυεις τπτ πάνω του.............γτ θα πας χαμένη από χέρι
    Εκτός και αν θέλει σεξ χωρίς δεσμευσει..μόνο για να ξεκα.....σή..
    Αλλά και πάλι υπάρχουν χίλιοι ελεύθεροι που είναι διαθέσιμοι μόνο για σεξ εκεί έξω..

Junior Member
    Έρως ανίκατε μάχαν.

Εδώ που μένω πάντως ο καθένας έχει σχέση αίσθημα και άλλες γκόμενες από πίσω...τι να πω μου λένε ψέματα;;;οι ελεύθεροι κάθονται μέσα και κλαιν τη μοίρα τους;;μετακόμισαν όλοι σε άλλες πόλεις;;; Αυτό ήθελα να ρωτήσω κυρίως από την αρχή...τιι γίνεται ρε παιδιά πάει σύννεφο εκεί έξω η με κοροϊδεύουν;;

Senior Member
    Που εμείς ρε συ σε ένα χωριό όλο και όλο με δέκα άτομα??δεν μπορεί να μην έχει ελεύθερους που ψάχνονται...

Από άποψη αντιλήψεων χωριό είναι σίγουρα..

Senior Member
    μαλλον σε κακες παρεες εισαι η βλεπεις τα πραματα πολυ αρνητικα για δικου σου λογους. οι αντρες δεν απατανε ολοι ξερεις. και ουτε ολοι σε σχεση ψαχνονται. η μειονοτητα θα ελεγα οτι κανει αυτα που αναφερεις.
    φυσικα δεν ειμαι ειδικος και δεν ξερω ουτε μπορω να κατανοησω γιατι τα βλεπεις ετσι τα πραματα. επειδη μπορει να ετυχε να γνωρισες εναν δυο τετοιους δεν σημαινει πως ολοι ειναι ετσι. εμενα το 95% των γνωστνω μου,αντρων και γυναικων, ειναι τιμιοι στις σχεσεις τους. και ξερω πολυ κοσμο. παρα πολυ.

Senior Member
    Ισχύει αυτό που λέει η garida, δεν απατούν όλοι. Ίσως ένα ποσοστό, μήπως δεν βρίσκεσαι με τα σωστά άτομα; Γι'αυτό σου είχα πει μήπως είχες κάποια φίλη, που να είναι σε άλλη πόλη, ώστε να γνωρίσεις νέα άτομα και να κάνεις νέες παρέες. Δεν γίνεται να πέφτεις πάνω σε προβληματικά άτομα συνέχεια.

Έχω την εντύπωση πως δεν ψάχνεις και τα σωστά άτομα και πέφτεις πάνω σε μαλάκες, δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο, που γίνεται αυτό.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast