Εσύ πόσο μακριά φτάνεις για το ΣΕΞ!! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 115
    Μακάρι να ισχύει όντως αυτό που λέτε παιδιά....εντάξει έχω δύο φίλες που έχουν σχέση με εξαιρετικά παιδιά αλλά οι υπόλοιποι που ξέρω χαμός....
    Σίγουρα πέφτω σε περιπτώσεις...
    Και σίγουρα κάτι κάνω λάθος και γω..
    Έχω διασυνδέσεις με αρκετές πόλεις δόξα τω Θεώ και έχω ήδη ζήσει σε τρεις αλλά προς το παρόν δεν βρέθηκε ελπίδα....ίσως τώρα που προσπαθώ να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου τα πράγματα καλυτερευσουν

Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App

Οι περιπτώσεις πέφτουν σε περιπτώσεις, αφού δεν έχεις θέμα με χαμηλή αυτοεκτίμηση/αυτοπεποίθηση.
    γιάννης

Quote Originally Posted by No love no glory View Post
    Πάντως αν πολύ σωστά μου λες να ακούσω το σώμα μου....κλειδωστε τους άντρες σας σπίτι! Και δε γελάω.

Ο άντρας άμα έχει βρει την γυναίκα του πόθου του κλειδώνεται από μόνος του στο σπίτι, αλλιώς είναι ευάλωτος και πρέπει να γίνει αυτό που είπες. Με εξαίρεση τους γυναικάδες. Αυτούς θα τους καταλάβεις εκ των προτέρων από την εμπειρία που κουβαλούν και το πως θα φέρονται όταν συναντάνε άλλες στην παρουσία σου..
    γιάννης

Senior Member
    Ώρες ώρες νομίζω ζω σε παράλληλο σύμπαν και ο υπόλοιπος κόσμος παίζει σε νον στοπ ερωτική ταινία (απέφυγα διαγραφή ΕΕ)
    Τελικά τιι ισχύει;;
    Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς εδώ. Εξήγησέ το λίγο καλύτερα, αν δεν είναι κόπος.

Εσείς πόσο συχνά το κάνετε αυτό το σεξ;; Γενικά πόσο μακριά έχετε φτάσει η θα φτανατε για να το έχετε;;
    Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω καλά. Αν ρωτάς πόσο μακριά θα έφτανα για να κάνω σεξ, η απάντηση είναι ούτε ένα εκατοστό· η συχνότητα βρίσκεται στο μηδέν. Αλλά με ποιο τρόπο σε βοηθάει να μάθεις τι κάνουν οι άλλοι;

Χαλιναγωγειτε τις ορμές σας η όχι;;;
    Γίνεται σχεδόν αυτόματα.

Θα προσεγγιζατε κάποιον ωμά για σεξ;;
    Όχι, ούτε το έχω κάνει ούτε και θα το έκανα ποτέ.

Χαχα! Στο πρώτο εννοώ ότι οι περισσότεροι που ξέρω επιδίδονται συχνά στο άθλημα....
    Απλώς ήθελα να δω αν αυτή είναι μόνο η μία πλευρά του νομίσματος γιατί όπως έχω αναλύσει και παρακάτω βρίσκομαι σε σύγκρουση σχετικά με τη σεξουαλική μου ταυτότητα και επίσης ερευνητικοί καθαρά λόγοι χεχε!
    Ότι κι αν κάνεις ελπίζω να είναι δική σου επιλογή!
    Ευχαριστώ νομίζω να απάντησα τα ερωτήματα σου

Senior Member
    Ότι κι αν κάνεις ελπίζω να είναι δική σου επιλογή!
    Ασφαλώς. Π.χ. έχω διακόψει σχέσεις με τον παπά της ενορίας. :P

Κάνω απλά αυτό που ζητάει η ψυχή μου. Σε ένα τόσο προσωπικό θέμα δεν μπορεί κανείς να σε υποχρεώσει να κάνεις αλλιώς. Εκτός κι αν είσαι κρατούμενος κάπου.

Έτσι!! Αυτό που ζητά η ψυχή μας αξίζει να κάνουμε...

Senior Member
    Απλώς ήθελα να δω αν αυτή είναι μόνο η μία πλευρά του νομίσματος γιατί όπως έχω αναλύσει και παρακάτω βρίσκομαι σε σύγκρουση σχετικά με τη σεξουαλική μου ταυτότητα και επίσης ερευνητικοί καθαρά λόγοι χεχε!
    Αυτο με τη σεξουαλικη ταυτοτητα δεν το ηξερα, εδω το εχεις γραψει η σε αλλο θρεντ;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Τρία θρεντ έχω όλα κι όλα χεχε. Εδώ δεν το πα ξεκάθαρα νόμιζα ότι ήταν κάπως εμφανές. Δηλαδή όταν απαγορεύεις στον εαυτό σου κάποια πράγματα δεν δέχεσαι αυτό που ίσως είσαι άρα στην προκειμένη τη σεξουαλική σου ταυτότητα δεν ξέρω αν με πιάνεις
    Στο μυαλό μου η σεξουαλική ταυτότητα έχει να κάνει με όλη τη σχετική συμπεριφορά και όχι μόνο τον προσανατολισμό (ο μόνος σαφής στο μυαλό μου)

Senior Member
    Οποτε εννοεις την σεξουαλικοτητα σου σαν αναποσπαστο μερος της ταυτοτητας σου ως ατομο. Οκ, καταλαβα. Α και συμφωνω :p
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Χεχε ακριβώς!

Senior Member
    Α τωρα θυμηθηκα και το αλλο που ηθελα να σου γραψω. Επειδη νομιζω ειχες πει οτι η προσεγγιση σου ειναι η δραματοθεραπεια, και γενικοτερα δεχνεις οτι εισαι αρκετα δυνατη σε οτι εχει να κανει με εξωτερικευση... Εχεις σκεφτει οτι αυτο μπορει να σου δημιουργει ενα σχετικο εμποδιο οταν πρεπει να αντιμετωπισεις θεματα που ειναι περισσοτερο της εσωτερικευσης; Αυτο το ρωταω γενικοτερα, απ' το ενδεχομενο ολο αυτο να εχει να κανει με εσωτερικευμενες εμπειριες μεχρι το ποσο μπορει να σε απωθει η ιδεα να κανεις ψυχοθεραπεια σε μια προσεγγιση που δεν σου ταιριαζει σαν ατομο. Για να μη νομιζεις οτι το παιζω αφθαρτος, πριν κατι χρονια κι εγω ας πουμε συνειδητοποιησα οτι ειχα καποια ακαμπτα schemas στον τροπο αντιληψης μου και στο πως χειριζομουν καποιες καταστασεις. Λιγο επειδη ημουν τυχερος και δεν ηταν πολυ σοβαρα, λιγο επειδη γενικα μπορω να με βαλω σε προγραμμα απο μονος μου οταν χρειαζεται αλλαξω κατι, λιγο οτι ειχα και πλαστικοτητα στο συγκεκριμενο θεμα, τελικα την γνωσιακη θεραπεια τη γλιτωσα :p Αν ομως ηταν πιο σοβαρα τα πραγματα τοτε κακα τα ψεματα θα χρειαζομουν να κανω καποιες συνεδριες σε μια προσεγγιση που ειναι ξενη προς το ειναι μου, λολ. Ενω ας πουμε αν προεκυπτε οτι χρειαζομαι δραματοθεραπεια δε θα ηταν θεμα τοσο γιατι ισορροπω μεταξυ εσωτερικευσης και εξωτερικευσης γενικα (ειμαι υβριδιο :p ναι, ακομη και αυτο εχει αρνητικα και αδυναμιες).

Τα λεω ολα αυτα γιατι οπως κανεις μας δεν μπορει να επιλεξει τα θεματα του, ετσι δεν επιλεγει και το χαρακτηρα αυτων. Πχ. το οτι τα βαρια θεματα τα δικα μου ειχαν ολα να κανουν με εσωτερικευση ηταν τοσο θεμα τυχης οσο και το οτι η κλιση μου ειναι περισσοτερο και προς τα εκει. Αλλα θα μπορουσε η μπιλια να ειχε κατσει αλλου, και τωρα που το σκεφτομαι οι περισσοτερες αντιστασεις μου πχ προς την ψυχαναλυση κι αυτες με γνωμονα την εξωτερικευση ηταν και με αυτη τη μορφη εβγαιναν στην επιφανεια.

Μα όλοι λόγω "ακαμψίας" δεν την πατάμε στο τέλος. Ναι έχεις δίκιο σχετικά με μένα απλώς πολλές φορές δεν βρίσκω το κατάλληλο τρόπο να εκφράσω, κι εκεί μπαίνει το δράμα που λέγαμε ( έλα πως στο καλό βάζεις τα ιμοτικονς;;;το κάνεις επειδή εγώ δεν μπορώ έλα πες την αλήθεια τώρα χαχα).

Στην παγίδα της εσωτερίκευσης έχω να σου πω και σαν άνθρωπος αλλά και σαν επιστημων ( μη χέσω) ότι όλοι ανεξαιρέτως πέφτουμε. Ακόμη και μεις που το παίζουμε σκληροί γενικά μιλάω πάντα...
    Να εδώ εγώ πχ μέχρι και κοινωνικά στερεότυπα εσωτερικευσα να τα χω σαν ασπίδα να με προστατεύουν από τους δικούς μ φόβους εγώ που το παίζω φιλελεύθερη τρομάρα Μ..

Σχετικά με την ψυχοθεραπεία..άλλο πανανθρώπινο εμπόδιο...φυγοπονια. Ξέρουμε ότι δεν θα ναι ευχάριστο και ότι θα απαιτήσει πολύ προσπάθεια από μέρους μας και τι κάνουμε;;;τ αποφεύγουμε αν κ ξέρουμε πως μόνο έτσι θα χουμε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα...

Μη με φοβάσαι μένα λόγω "ειδικότητος" ξέρω πολύ καλά ότι ήρθε η ώρα μου!!
    Σ'ευχαριστώ!

Senior Member
    Τα εμοτικον ανεκαθεν τα χρησιμοποιω επειδη ετσι θελω :p Δε θα αφησω αδικους τεχνικους περιορισμους να με εμποδισουν! (ειπαμε παιζει κι εξωτερικευση). Τωρα το ποτε εμφανιζονται σαν εικονες και ποτε οχι δεν εχω καταφερει να το προσδιορισω. Γενικα, αγνωσται αι βουλαι του αδμηνηστραιτωρα.

Banned
    Αγαπητοί Καλή μας Χρονιά καταρχάς!

Κατά δεύτερον πολλές απορίες βασανίζουν το μυαλό μου αλλά μαζί σας θα μοιραστώ την πιο "ελαφριά" σήμερα.
    Ώρες ώρες νομίζω ζω σε παράλληλο σύμπαν και ο υπόλοιπος κόσμος παίζει σε νον στοπ ερωτική ταινία (απέφυγα διαγραφή ΕΕ)
    Τελικά τιι ισχύει;;Εσείς πόσο συχνά το κάνετε αυτό το σεξ;; Γενικά πόσο μακριά έχετε φτάσει η θα φτανατε για να το έχετε;; Χαλιναγωγειτε τις ορμές σας η όχι;;; Θα προσεγγιζατε κάποιον ωμά για σεξ;; Πολλές ερωτήσεις ξέρω μοιραστείτε ότι θέλετε ο καθένας να δούμε φως...

Προσωπικά και λόγω νεαρού εχμ ηλικίας έχω πολλές ορμές αλλά έχω περάσει μακριεεεες περιόδους ανομβρίας γιατί εχμ νομιιιζω πως θέλω να το κάνω μόνο με κάποιον που θα θέλω πολύ πολύ.. Όχι απαραίτητα με την προοπτική σχέσης...αλλά δεν παλεύεται πολλές φορές!!
    Δηλαδή μου αρέσουν εύκολα άντρες απλώς δεν ξέρω ίσως είμαι κομπλαρισμενη λίγο με την ιδέα του σεξ για το σεξ γιατί δεν το χω κάνει ποτέ έτσι...

Είμαι οοολη αυτιά!!
    ΝΑΙ, πηγαινε για το σεξ (και μονο για το σεξ). Οχι απλως δεν γινεσαι *****
    αλλα ισως (με το πολυ πηδημα) γινεις πιο συνειδητοποιημενη μανα αργοτερα.
    Κατασταλαξεις και καταλαγιασεις. Δεν ειναι ηρωινη το σεξ (οπως ισως λενε
    καποιοι). Οσο δεν ειναι ηρωινη 6-7 ποτηρια νερο την ημερα. Μην τρελλαθουμε.

Οποτε ΝΑΙ ... πηγαινε μονο για το σεξ .... ΑΛΛΑ ....

γινε ταυτοχρονα χοντροπετση. Μπορει να ειναι αλανι (ο παιδαρος) και να παιζει
    ταυτοχρονα και με αλλες. Οχι εκεινη την στιγμη. Γενικα να παιζει ! Αντεχεις ?
    Μπορει να ειναι γιος τυροβιομηχανου και καθε μερα δουλεια μεσα σε αγελαδες
    και τυρια. Μπορει να ειναι σκεπαρνι να νομιζει οτι η Φιλοσοφια ειναι καποια
    ερωτικη πραξη αναμεσα σε εναν φιλο σου και την Σοφια (στο περιπτερο).
    Μπορει να ειναι ναρκισος και χαλαρος με ολους και με ολα και παντα, να μην
    του καιγεται καρφακι ποτε θα κανετε και αν θα ξανακανετε σεξ. Μπορει να ειναι
    ραστα-βραστα .... ειρηνη αδερφoυλα, κανε ενα τσιγαρααααααακι μαζι μας.
    Μπορει να ειναι μαμακιας, να τον ντανταυει ακομα η μανα του και να μενει
    σπιτι της και ολο στα ωπα-ωπα το πιντι. Χιλιες περιπτωσεις να σου αναφερω
    ουτε το 1/10 δεν θα καλυψουμε.

Μπορεις να επικεντρωθεις ΜΟΝΟ στην καψα της στιγμης (και του κορμιου) ?
    Προσεξε .... ΜΟΝΟ Σ'ΑΥΤΟ : ποσο ωραιο ειναι το κορμι του και ποσο επιδεξια
    το χρησιμοποιει πανω σου ..... ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, πριν η μετα !

Γιατι οι περισσοτερες κοπελες θεωρουν οτι .... "ελα μωρε, δεν θα με κανει
    και λιγο πριγκιπισα της καρδιας του ? ..." και πληγωνονται ανεπανορθωτα.
    ΜΟΝΟ ΣΕΞ .... καλο, δυνατο, ξεπατωτικο .... και τιποτε αλλο ! Βοηθαει
    παρα πολυ να μην ρωτησεις τιποτα γιαυτον (ουτε για την ζωη του).
    Το σεξ απογειωνεται .... trust me ! Ουτε βεβαια να ρωτησει αυτος
    για εσενα. Μονο μια θα ειναι η ερωτηση ...

"Γεια .... θελεις να βγαλουμε τα ματια μας ? ...." ..... και play ball !

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast