Μια ερωτησουλα? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Junior Member
    Παντως πηρα τα αγχολυτικα και τη μελατονινη, ο υπνος μου δεν ηταν ιδιαιτερα ηρεμος. Ξυπνουσα συχνα απο εκεινα τα ονειρα μεταξυ υπνου και ξυπνιου και σημερα το πρωι νοιωθω να σερνομαι.. Οπως οταν περναει καποιος απο αναρρωση λοιμωξης:γενικη αδυναμια... Εχουν τα αγχολυτικα περιοδο προσαρμογης οπου θα νοιωσω πρωτα χαλια αλλα μετα θα βελτιωθω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Unicorn80 View Post
    Παντως πηρα τα αγχολυτικα και τη μελατονινη, ο υπνος μου δεν ηταν ιδιαιτερα ηρεμος. Ξυπνουσα συχνα απο εκεινα τα ονειρα μεταξυ υπνου και ξυπνιου και σημερα το πρωι νοιωθω να σερνομαι.. Οπως οταν περναει καποιος απο αναρρωση λοιμωξης:γενικη αδυναμια... Εχουν τα αγχολυτικα περιοδο προσαρμογης οπου θα νοιωσω πρωτα χαλια αλλα μετα θα βελτιωθω?
    Τα αγχολυτικα δρουν άμεσα, για να σου καλμάρουν τα έντονα συμπτώματα ψυχοσωματικης διέγερσης λόγω του άγχους.

Δεν θεραπεύουν τίποτε, και βέβαια δεν θα σε κάνουν γερό και δυνατό!

Θα πρέπει να βρεις άλλους δρόμους αντιμετώπισης του προβλήματος σου, με σωστή καθοδήγηση από ειδικούς της ψυχοσωματικης υγείας, όμως θα πρέπει να ψάξεις πολύ προσεκτικά για να βρεις τον κατάλληλο.

Junior Member
    Καλημερα παιδια, μετα απο μερικες μερες καλου υπνου και διαχειρισης αγχους νοιωθω αρκετα καλυτερα. Πηρα και τις εξετασεις μου που ειναι επισης μια χαρα. Ενα πραγμα με ανησυχει:απο τη Δευτερα παρατηρησα οτι εχω ενα ελαφρυ τρεμουλιασμα γενικα σε χερια και κεφαλι και μια ελαφρια αδυναμια στα ποδια. Οταν κανω μια δουλεια και ξεχνιεμαι ειναι σαν να μην υπαρχει. Οταν ταραζομαι, το αντιθετο. Επισης οταν αναπνεω βαθια γινεται τρεμουλιαστα και αυτο.. Δεν βοηθαει και το αυχενικο μου για τετοια συμπτωματα... Ενας φιλος μου ψυχολογος λεει οτι πρεπει να κανω διαλογισμο για να ηρεμησει το πνευμα και το σωμα μου θα ακολουθησει.. Εχει καποιος/α παρομοια συμπτωματα μετα απο αγχωδες επεισοδιο?

Page 2 of 2 FirstFirst 12