Για πόσο; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Banned
    Οταν σε μια σχεση αρχιζουν τα προβληματα μερικες φορες πρωτα το αντιλαμβανετε το υποσυνηδειτο μας και μετα εμεις! μαλον - χωρις να θελω να σε πικρανω το λεω αυτο -μαλον λοιπον η κοπελα σου εχει αρχισει να μην νιωθει την λαβα που ειχε παλαιοτερα για εσενα , απλα δεν το εχει ακομη συνηδιτοποιησει κι αντιδρα το ασυνηδιτο της! δεν θελει να το παραδεχτει μαλον οτι δεν εχει τον ιδιο ερωτα που ειχε για σενα στην αρχη! κι ειναι συνεχως νευρα!
    μακαρι να καμω λαθος, κι να τα βρειτε, αλλα αν διαβασα καλα, λες οτι αυτη η σχεση δεν ειχε μελον εξαρχης σωστα ?

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εδώ διαφωνώ...ενα ultimatum θα έκανε χειρότερα τα πράγματα αν ισχύει η θεωρία μου το ότι έχει ανάγκη να μπορεί να είναι πιο ευάλωτη μαζί σου και να το δει και από εσένα αυτο. Γιατί να της ρίξεις το μπαλάκι της ευθύνης του αν θα είστε μαζί η όχι; Αυτό δείχνει ότι εσένα δεν σου κάνει διαφορά και ότι απλά περιμένεις να σου αποδείξει κάτι. Άμα πρέπει ο ένας να αποδείξει κάτι και ο άλλος περιμένει με σταυρωμένα τα χέρια για να βάλει βαθμολογία άστο...σκούρα τα πράγματα.
    Θεωρω πιο σωστό να δοκιμάσεις να συζητήσεις μαζί της για να βρείτε τι σας οδηγεί σε αυτές τις συμπεριφορές...και αν δεις ότι καταλαβαίνετε ξεκάθαρα και οι δύο τι μπορείτε να κάνετε για να ξεπεράσετε τα εμπόδια μεταξύ σας καλώς, αν δεις ότι δεν βγαίνει άκρη στο τι μπορείτε να κάνετε και οι δύο τότε πρέπει να πάρεις απλά την απόφαση σου, οποια είναι αυτη, χωρίς ultimatum και χαζα. Έτσι είναι σαν να λες στον άλλον "εσύ φταις άμα χωρίσουμε, εσυ έχεις την ευθυνη". Όχι φίλη, "φταίνε κι οι δυο που ζούνε χωρια". Αν φτάσεις σε απόφαση χωρισμού πρέπει να είναι δικά σου αποφαση. Έτσι θεωρώ εγώ τουλάχιστον πως είναι το σωστό...
    Ναταλία εξήγησε μας τι είναι το ultimatum να μαθαίνουμε και εμείς.... .

Banned
    οταν λες οτι ειστε "απο αποσταση" τι εννοεις? πσο μακρια? κι καθε πωτε συναντιεστε? μια φορα τον μηνα δλδη??
    επισης, καπου γραφεις οτι αυτη η σχεση εξαρχης δεν ειχε θα ειχε μεγαλη διαρκια , οτι το ξερατε και οι δυο σας. οταν λες κατις τετοιο παει να πει οτι απο μονη σου εχεις βαλει στον οριζωντα το τελος της σχεσης σας. Αρα μημπος θα επρεπε πρωτα να αναλογηστεις τις δικες σου επηθιμιες στην σχεση αυτην? και μετα σαν θα εχεις ξεκαθαρησει μεσα σου τα παντα να ζητησεις και μια ξεκαθαρει προοπρικη απο την αγαπημενη σου ε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ναταλία εξήγησε μας τι είναι το ultimatum να μαθαίνουμε και εμείς.... .
    Εκβιασμός εν ολιγοις. Η κάνε αυτό η θα γίνει το άλλο. Δεν μπορείς να εκβιάσεις μια υγιή έκβαση σε σχεση.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εκβιασμός εν ολιγοις. Η κάνε αυτό η θα γίνει το άλλο. Δεν μπορείς να εκβιάσεις μια υγιή έκβαση σε σχεση.
    Ναι βρε συ αλλά κάποιο θέμα υπάρχει σίγουρα........του στυλ σε έχω δεδομένη ή έχω κουραστεί .............Ένας άνθρωπος που τον καιει να είναι μαζί σου προσπαθεί να είναι όσο πιο ευχάριστος γίνεται......Και η σχέση σας τον γεμίζει δεν τον κάνει κατσουφη και οξυθυμο.....άποψη μου πάντα ......

Βέβαια εσύ μα γράφεις από δική σου εμπειρία οπότε η θεματοθετρια τώρα που άκουσε τις διαφορετικές μας απόψεις μπορεί να κρατήσει οποία φαίνεται να της ταιριάζει περισσότερο....

Ότι πρέπει πάντως να μιλήσει σε εκείνη γι αυτό που την ενοχλεί...Πρέπει......Όποιος και αν ειναι ο λογος

Ultimatum μάλιστα θα το κρατήσω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ναι βρε συ αλλά κάποιο θέμα υπάρχει σίγουρα........του στυλ σε έχω δεδομένη ή έχω κουραστεί .............Ένας άνθρωπος που τον καιει να είναι μαζί σου προσπαθεί να είναι όσο πιο ευχάριστος γίνεται......Και η σχέση σας τον γεμίζει δεν τον κάνει κατσουφη και οξυθυμο.....άποψη μου πάντα ......

Βέβαια εσύ μα γράφεις από δική σου εμπειρία οπότε η θεματοθετρια τώρα που άκουσε τις διαφορετικές μας απόψεις μπορεί να κρατήσει οποία φαίνεται να της ταιριάζει περισσότερο....

Ότι πρέπει πάντως να μιλήσει σε εκείνη γι αυτό που την ενοχλεί...Πρέπει......Όποιος και αν ειναι ο λογος

Ultimatum μάλιστα θα το κρατήσω
    Συμφωνώ μαζί σου...και η θεματοθετρια μας είπε πως όταν πήγε δεν αισθανόταν καλά επειδή δεν είχε ξεπέρασει την πρώην και δεν έβρισκε δουλειά...επίσης μας είπε ότι ανέχτηκε η σύντροφος της πολλα, συν το ότι το τελευταίο δίμηνο η ίδια η θεματοθετρια είναι που παραπονιέται...κι εδώ έρχεται και δένει αυτό με τον φαύλο κύκλο. Που ξέρουμε ότι η θεματοθετρια προσπαθούσε να είναι ευχάριστη και έδειχνε ότι καίγεται να είναι σε αυτή τη σχέση; Βασικά μας δείνει στοιχεία για το ακριβώς αντίθετο...μπορεί η σύντροφος της να μην είχε την θετική ανατροφοδότηση που χρειάζεται για να είναι κι εκείνη ευχάριστη...μπορεί η σύντροφος της να αναρωτιέται για τα ίδια ακριβώς πράγματα που αναρωτιέται και η θεματοθετρια....

Junior Member
    Καταρχήν σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Ναταλία έχεις απόλυτο δίκιο. Έτσι είναι, γι' αυτό και λέω ότι κάπου φταίω και έτσι όπως διάβασα αυτά που μου είπες μπόρεσα να το συνειδητοποίησω λίγο καλύτερα για το που φταίω ακριβώς και σε ευχαριστώ για αυτό. Και μάλλον αυτό που θέλει για να είναι οκ είναι αυτά που περιέγραψες γιατί και η ίδια μου το έχει πει ότι κουράστηκε να είναι η δυνατή και θέλει να δει και από μένα ότι το θέλω. Αλλά ξέρεις κάτι; και εγώ κουράστηκα να μου ρίχνει συνέχεια ευθύνες. Και της το έχω πει πόσες φορές. Κουράστηκα να μου κάνει συνέχεια υποδείξεις. Κουράστηκα να φταίω. Το αποτέλεσμα; Έφτασα σε ένα σημείο να σταμάτησα να ακούω τι μου λέει, και σαν αντίδραση να μη σκέφτομαι καν αυτό που ήθελε να σκεφτώ. Από το ένα έμπαινε και από το άλλο έβγαινε. Ε και να τος πάλι ο φαύλος κύκλος. Δεν έχω θέμα να δείξω πως είμαι ευάλωτη, δεν το είχα ποτέ. Δείχνω ότι νιώθω και το ξέρει πως δε θέλω να τη χάσω, δεν έχω τέτοια θέματα. Είμαι κλάψας μέχρι αηδίας, σε αντίθεση με εκείνη που δε ρίχνει δάκρυ γιατί θεωρεί πως είναι ενδείξη αδυναμίας . Όχι πως θέλω να τη δω να κλαίει, προς Θεού, αλλά ξέρεις πως θα έλιωνε η δική μου η καρδιά; Αυτό νιώθω πως χρειάζομαι, να με κάνει να λιώσω. Θέλω να τη δω ευάλωτη. Εκείνη τη στιγμή θα γινόμουν εγώ ή δυνατή. Αλλά σε αντίθεση έχω την ένταση. Δεν την μπορώ την ένταση και τα νεύρα.. Ξέρεις τι σκέφτομαι τώρα; Μήπως δε μου αφήνει εκείνη περιθώρια να είμαι δυνατή; Γιατί δεν είναι ότι κάνω κάτι επίτηδες. Για παράδειγμα στο μαγαζί όταν δουλεύαμε όταν ήταν να κανονίσουμε κάτι με τους άλλους συναδέρφους η ίδια φρόντιζε για την οργάνωση. Αλλά από ένα σημείο και μετά έλεγε δε θα ασχοληθώ εγώ ας το κάνει κάποιος άλλος, εχω κουραστεί να περιμένουν από μένα, αν δεν κινηθώ εγώ δε θα γίνει τίποτα κτλ. Οπότε αυτό που θέλω να πω είναι ότι μήπως έτσι είναι; Μήπως από μόνη της θέλει να τα αναλαμβάνει όλα επειδή της αρέσει να οργανώνει και επειδή το θελει, και κάποια στιγμή απλά κουράζεται; Δεν πιστεύω πως είναι τυχαίο. Απλά είναι ο άνθρωπος που θέλει να αναλαμβάνει τα ηνία. Έχουμε μαλώσει αρκετές φορές γιατί μου έλεγε "όλο εγώ σκέφτομαι πότε θα είναι η επόμενη φορά που θα βρεθούμε, θέλω να δω και από σένα ότι το θέλεις". Μα μου άφησες χρόνο; περιθώριο ;καταρχήν είναι η δουλειά μου τέτοια που δεν μπορώ να κλείνω εισιτήρια μήνες πριν. Και όσες φορές έκλεισα ήταν χωρίς να ξέρω αν θα πάρω ή όχι την άδεια. Και εκείνη παρόλο που αρπάζεται εύκολα είναι συζητήσιμη. Αρκετά θα έλεγα. Κατά διαστήματα συζητάμε ύστερα από καβγάδες αλλά η αλήθεια είναι πως τελευταία έχουμε καιρό. Όταν πήρα την απόφαση να φύγω απ' την πόλη της ξέραμε και οι 2 πως θα είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί η απόσταση είναι ζόρικη. Αλλά είπαμε θα δούμε πως θα πάει. Προσπαθούμε να βρισκόμαστε όσο πιο συχνά μπορούμε, κάθε 1,5 με 2 μήνες περίπου. Και πάλι σας ευχαριστώ, όλα τα σχόλια είναι πολύ βοηθητικά και με βάζετε σε ένα τρυπάκι να σκεφτώ πράγματα που πριν δεν έκανα.

Junior Member
    Και έρχονται κάποιες φάσεις όπως καλή ώρα πριν από 10 λεπτά, όπου είχαμε μια σύντομη συζήτηση. Είναι ένα παράδειγμα για να σας δείξω ότι μου μιλάει απότομα κάποιες φορές και εκτός τσακωμού, και το κάνει συχνά. Και εκεί που είχα αρχίσει να μαλακώνω και να ξανά σκέφτομαι ότι φταίω σε κάποια πράγματα, άρχισε πάλι να μου γυρνάει το μάτι. Συγνώμη που θα γίνω τόσο γραφική αλλά ειλικρινά θέλω και την άποψη κάποιου άλλου που είναι έξω από όλο αυτό.

αυτή: Μου έδωσε η τάδε μια ιδέα, να πάω διατροφολόγο/διαιτολόγο γιατρό... Να μου κάνει εξετάσεις να δει τι λείπει όντως από τη διατροφή μου
    εγώ: μπορεί η διαιτολόγος να σου γράψει εξετάσεις;δε νομίζω. Ίσως σε παθολόγο θα έπρεπε να του πεις συμπτώματα και ότι θέλεις να δεις τι βιταμίνες και ιχνοστοιχεία σου λείπουν εκτός αν πας πρώτα σε διαιτολόγο να συζητήσεις τι τρως και μετά αυτή να σε παραπέμψει σε κάποιο γιατρό για να ζητήσεις εξετάσεις για συγκεκριμένα στοιχεία. Αλλά νομίζω άδικος κόπος. Εγώ κατευθείαν σε παθολόγο θα πήγαινα
    αυτή: σιγά μη πάω σε παθολόγο τέσπα, άστο.
    εγώ: ε ποιός θα σου γράψει τις εξετάσεις;
    αυτή: σου είπα μια ιδέα δεν το έψαξα
    εγώ:εντάξει
    αυτή: Μπήκα σπίτι.. Άσε με τώρα να χαλαρώσω λίγο
    εγώ: εντάξει μου είπες κάτι και σου είπα τη γνώμη μου απλά
    αυτή: Ναι ακριβώς... Είπες γνώμη... Χωρίς όμως να ξέρεις...Σαν να θες να μπω. Να ψάξω για να σου απαντήσω... Ε όχι.
    εγώ: Άντε καλά

Εντάξει αυτό είναι κάτι πολύ light βέβαια. Αλλά είμαι στη φάση που έχω νευριάσει τώρα αλλά έχω και ερωτηματικά πάνω από το κεφάλι μου. Είναι ή δεν είναι απότομος ο τρόπος της; Εμένα μου φαίνεται έτσι; Φταίει ο γραπτός λόγος μήπως; Τι έπρεπε να πω; εντάξει καλή ιδέα και τέλος; Δείχνω ότι θέλω να μπει να ψάξει και να απαντήσει; Φταίω που ασχολήθηκα περισσότερο και της είπα τη γνώμη μου; Δεν καταλαβαίνω. Με αυτά κολλάω περισσότερο , που μου απαντάει απότομα κάποιες φορές σε άκυρα πράγματα. Είμαι λάθος; Και πάλι συγνώμη που έγινα τόσο γραφική.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Lolita View Post
    Και έρχονται κάποιες φάσεις όπως καλή ώρα πριν από 10 λεπτά, όπου είχαμε μια σύντομη συζήτηση. Είναι ένα παράδειγμα για να σας δείξω ότι μου μιλάει απότομα κάποιες φορές και εκτός τσακωμού, και το κάνει συχνά. Και εκεί που είχα αρχίσει να μαλακώνω και να ξανά σκέφτομαι ότι φταίω σε κάποια πράγματα, άρχισε πάλι να μου γυρνάει το μάτι. Συγνώμη που θα γίνω τόσο γραφική αλλά ειλικρινά θέλω και την άποψη κάποιου άλλου που είναι έξω από όλο αυτό.

αυτή: Μου έδωσε η τάδε μια ιδέα, να πάω διατροφολόγο/διαιτολόγο γιατρό... Να μου κάνει εξετάσεις να δει τι λείπει όντως από τη διατροφή μου
    εγώ: μπορεί η διαιτολόγος να σου γράψει εξετάσεις;δε νομίζω. Ίσως σε παθολόγο θα έπρεπε να του πεις συμπτώματα και ότι θέλεις να δεις τι βιταμίνες και ιχνοστοιχεία σου λείπουν εκτός αν πας πρώτα σε διαιτολόγο να συζητήσεις τι τρως και μετά αυτή να σε παραπέμψει σε κάποιο γιατρό για να ζητήσεις εξετάσεις για συγκεκριμένα στοιχεία. Αλλά νομίζω άδικος κόπος. Εγώ κατευθείαν σε παθολόγο θα πήγαινα
    αυτή: σιγά μη πάω σε παθολόγο τέσπα, άστο.
    εγώ: ε ποιός θα σου γράψει τις εξετάσεις;
    αυτή: σου είπα μια ιδέα δεν το έψαξα
    εγώ:εντάξει
    αυτή: Μπήκα σπίτι.. Άσε με τώρα να χαλαρώσω λίγο
    εγώ: εντάξει μου είπες κάτι και σου είπα τη γνώμη μου απλά
    αυτή: Ναι ακριβώς... Είπες γνώμη... Χωρίς όμως να ξέρεις...Σαν να θες να μπω. Να ψάξω για να σου απαντήσω... Ε όχι.
    εγώ: Άντε καλά

Εντάξει αυτό είναι κάτι πολύ light βέβαια. Αλλά είμαι στη φάση που έχω νευριάσει τώρα αλλά έχω και ερωτηματικά πάνω από το κεφάλι μου. Είναι ή δεν είναι απότομος ο τρόπος της; Εμένα μου φαίνεται έτσι; Φταίει ο γραπτός λόγος μήπως; Τι έπρεπε να πω; εντάξει καλή ιδέα και τέλος; Δείχνω ότι θέλω να μπει να ψάξει και να απαντήσει; Φταίω που ασχολήθηκα περισσότερο και της είπα τη γνώμη μου; Δεν καταλαβαίνω. Με αυτά κολλάω περισσότερο , που μου απαντάει απότομα κάποιες φορές σε άκυρα πράγματα. Είμαι λάθος; Και πάλι συγνώμη που έγινα τόσο γραφική.
    Εγώ πάντως επιμένω πως η φιλη σου μαλλον έχει κουραστεί......συνήθως όταν έχει σβήσει κάτι μέσα μας για τον άλλο μας ενοχλούν τα πάντα....Ακόμα και πράγματα πάνω του που κάποτε τα βρίσκαμε χαριτωμένα.....

Κάτι έχει πάθει ....ή έχει εκνευριστεί με σένα για παλιότερα λάθη (εσείς ξέρετε) ή απλά δεν σε σέβεται και δεν εκτιμά άλλο τη γνώμη σου....Δεν σε θαυμάζει δλδ ......Πολύ βασικό συστατικό για τον έρωτα ο θαυμασμός ....ή γντ χειριστικη για να σε κάνει να νιώθεις ενοχές ....Δεν ξέρω

Εσύ γιατί δν της μιλάς;;;; πες μου λίγο ....;;;;; κανονικά θα έπρεπε ήδη να τα έχεις ξεκαθαρίσει

γτ αν διστάζεις τόσο πολύ να της μιλήσεις γ αυτό που σε ενοχλεί σημαίνει ότι γενικοτερα (για δικούς σου λόγους) δείχνεις μια υποχωρητικη και μη διεκδικητική στάση προς τους άλλους και αυτό το αντιλαμβανονται ως αδυναμία οι άλλοι και μπορεί να φταις και εσύ εν μέρει γ αυτή τη συμπεριφορά της σχέσης σου......

Ο άνθρωπος που κάτι τον ενοχλεί Αλλά κάνει πίσω....Δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τους άλλους και δεν θέτει τα όρια του εύκολα μπορεί να παρεξηγηθει ως άβουλος και αδύναμος.....

Εμείς εδώ δεν ξέρουμε τι παίζει ........ Εσύ μπορείς να μάθεις πήγαινε μιλά της....πες της αυτό που σε ενοχλεί Θεσε τα όρια σου ...Μόνο έτσι σε σέβονται οι άλλοι.....

Και αν φοβάσαι ότι δεν θα σε ακούσει τοτε δεν ήταν η ιδανική για σένα .....

Junior Member
    Ξέρεις πόσες φορές έχω αντιδράσει σε τέτοια σκηνικά; Σε τέτοιες απότομες απαντήσεις χωρίς λόγο; Το έκανα 1 2 3 φορές αλλά για πόσο; Για αυτό αρκέστηκα σε ένα ''άντε καλά''. Παλιότερα θα της είχα απαντήσει και θα καταλήγαμε σε καβγά πάλι αλλά βαρέθηκα, κουράστηκα. Μετά από αυτό βέβαια συνέχισε σα να μη συναίβει κάτι, που αυτό μάλλον σημαίνει πως δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι απότομη κάποιες φορές. Ναι αλλά εμένα με ενοχλεί, μου τη σπάει.

Miliva21
    Guest
    Ξέρεις πόσες φορές έχω αντιδράσει σε τέτοια σκηνικά; Σε τέτοιες απότομες απαντήσεις χωρίς λόγο; Το έκανα 1 2 3 φορές αλλά για πόσο; Για αυτό αρκέστηκα σε ένα ''άντε καλά''. Παλιότερα θα της είχα απαντήσει και θα καταλήγαμε σε καβγά πάλι αλλά βαρέθηκα, κουράστηκα. Μετά από αυτό βέβαια συνέχισε σα να μη συναίβει κάτι, που αυτό μάλλον σημαίνει πως δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι απότομη κάποιες φορές. Ναι αλλά εμένα με ενοχλεί, μου τη σπάει.
    Δεν ξέρω ειλικρινά ........εφοσον της το έχεις πει καλως δεν ξέρω παρακάτω .....τι υπάρχει στο μυαλό της...........

Εσένα τι σου περνάει η συμπεριφορά της.......; σου δείχνει ότι σε υποτιμαει και δεν θέλει τη γνώμη σου ή ότι σου έχει θυμώσει για κάτι

Junior Member
    Δεν είναι θέμα θυμού. Ο θυμός πόσο να διαρκέσει;1 βδομάδα;2;
    Κούραση βλέπω. Και έχει περάσει από το μυαλό μου ότι κάτι έχει αρχίσει να φθείρεται αλλά δεν ξέρω. Κούραση και φθορά. Αυτό. Αυτό νιώθω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Οταν σε μια σχεση αρχιζουν τα προβληματα μερικες φορες πρωτα το αντιλαμβανετε το υποσυνηδειτο μας και μετα εμεις! μαλον - χωρις να θελω να σε πικρανω το λεω αυτο -μαλον λοιπον η κοπελα σου εχει αρχισει να μην νιωθει την λαβα που ειχε παλαιοτερα για εσενα , απλα δεν το εχει ακομη συνηδιτοποιησει κι αντιδρα το ασυνηδιτο της! δεν θελει να το παραδεχτει μαλον οτι δεν εχει τον ιδιο ερωτα που ειχε για σενα στην αρχη! κι ειναι συνεχως νευρα!
    μακαρι να καμω λαθος, κι να τα βρειτε, αλλα αν διαβασα καλα, λες οτι αυτη η σχεση δεν ειχε μελον εξαρχης σωστα ?
    Δεν θέλει αντρικές συμβουλές και εγώ κακώς συμβούλεψα. Γυναικείες ήθελε εξ'αρχής, οπότε μην κουράζεσαι άδικα γι'αυτό το θέμα.

Junior Member
    Κώστα απάντησα στον Γιώργο, απλά εσύ δεν το κατάλαβες. Σε σένα δεν απάντησα γιατί προφανώς δεν θέλω να χωρίσω. Άμα το ήθελα θα το είχα κάνει. Δεν έχω να σου πω κάτι. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά αν θεωρείς πως δεν εκτιμώ τις αντρικές συμβουλές μπορείς να βγεις από τη συζήτηση.

Miliva21
    Guest
    Δεν είναι θέμα θυμού. Ο θυμός πόσο να διαρκέσει;1 βδομάδα;2;
    Κούραση βλέπω. Και έχει περάσει από το μυαλό μου ότι κάτι έχει αρχίσει να φθείρεται αλλά δεν ξέρω. Κούραση και φθορά. Αυτό. Αυτό νιώθω.
    Άκουσε τη διαίσθηση σου.......Αυτή ξέρει καλύτερα......Και συζήτησε το μη το σπρωχνετε κάτω από το χαλί....Μήπως όταν ήθελες να της το πεις αυτό της το έλεγες με τον λάθος τρόπο.. ; ξέρεις πολύ φορτισμένη και μπορεί να το πήρε επιθετικά....

Καλό είναι να τη πιάσεις μια στιγμή χαλαρά ήρεμα ....Χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι και να μιλήσετε σαν δύο κολλητές οχι σαν σύντροφοι...πίστεψε με βοηθάει ...Ο άλλος όταν έχει φτάσει σε αδιέξοδο έχει ανάγκη να τον προσεγγισεις απο την οπτικη του φιλου που ειναι πιο χαλαρη και κατανοητικη παρά από την οπτική του σύντροφου που παραπονιεται και πιεζει ....μιλά της σαν φίλη γι αυτό το θέμα πιστεύω θα σου ανοιχτεί παράπανω ακόμα και γ αυτά που φοβάται ενδεχομένως να σου πει....

Εγώ όταν η σχέση μου είχε κρίση και έβλεπα τον σύντροφό μου προβληματισμένο αυτό έκανα...Και έπιανε....Για δοκίμασε ετσι

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast