Δυναμικοτητα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member

Δυναμισμος

Αρκετα ως εδω, το λεω και το ξαναλεω. Ψαχνω να βρω τροπους, τι ειναι καλυτερο οταν μου τη λενε να γινω εγωιστρια κακια τι; Δεν θα αλλαξω για κανεναν. Απλα θα απανταω. Εφτασα σε σημειο να σκεφτομαι σοβαρα την αυτοκτονια ε δεν εχω περασει και λιγα δεν μπορει ο καθε τυχοδιωκτης να με βριζει και εγω να καθομαι να τα ανεχομαι επειδη αυτος ειναι γκαου. Κοιταξτε να βελτιωσετε τους εαυτους σας μερικοι που δεν ξερετε να το κανετε και μετα ελατε και δωστε συμβουλες. Και δεν παει σε καποιον συγκεκριμενα, στον καθενα κακοβουλο που θα σκεφτει αρνητικα για εμενα.
    Last edited by λουλούδι; 11-01-2019 at 19:35.

Ο τυχοδιώκτης βρίζει εσένα επειδή του είσαι ασφαλής στόχος, εύκολη λεία. Δυναμικότητα ξεκινάμε να αποκτάμε με το να λέμε όχι και να το εννοούμε όποτε θέλουν να μας επιβάλλουν κατι.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ο τυχοδιώκτης βρίζει εσένα επειδή του είσαι ασφαλής στόχος, εύκολη λεία. Δυναμικότητα ξεκινάμε να αποκτάμε με το να λέμε όχι και να το εννοούμε όποτε θέλουν να μας επιβάλλουν κατι.
    Οταν δηλαδη θελουν να μου επιβαλλουν οτι εγω ειμαι αναξια ενω οι αλλοι ικανοι εκει δεν χρειαζεται δυναμισμος; Να πω οχι ρε φιλε, δεν θα με ριξεις, δεν θα με κανεις οπως νομιζεις, αλλα θα σε νικησω εγω με τα οπλα που εχω!!

Ναι χρειάζεται! Το πρώτο μπορείς (αν θες) να το πεις μόνο μέσα σου, το δεύτερο, δηλαδή τα τα όπλα που έχεις πρέπει οπωσδήποτε να το χρησιμοποιήσεις. Όπλα μπορεί να ναι η ικανότητες σου, μια κουβέντα που θα του ρίξεις να καταλάβει ότι δεν σηκώνεις τέτοια, υψώνοντας τον τόνο της φωνής, διεκδικώντας αυτό που πάει να δώσει στον άλλο ως κάτι που αξίζει και σε σένα κλπ συναφή! Λίγο λίγο τέτοια όποτε δέχεσαι προσβολή. Με τον ακιρό θα γίνεις πιο δυναμική χωρίς να το έχεις πάρει είδηση και ήδη θα σε σέβονται ή τουλάχιστον θα σε υπολογίζουν σοβαρά. Αλλιώς άμα τους δώσουμε αέρα και τους αφήσουμε να μας υποτάξουν τότε έρχονται οι σκέψεις αυτοκτονίας. Βρε να πα να αυτοκτονήσουνε, να πηδηχτούνε αυτοί κι όχι εγώ!!!
    γιάννης

Senior Member
    Ναι απο μεσα μου το λεω εννοειται αυτο. Σ'ευχαριστω που με βοηθας. Η αληθεια ειναι οτι τα χαπια μου τα δινουν και για την επιθετικοτητα, οποτε αυτοι που επιτιθενται σιγουρα εχουν μια δοση τρελας!! Ενω εγω παιρνω τα φαρμακα μου οποτε ειμαι πιο λογικη απο αυτους, αντε να το αποδειξεις ομως σε εναν τρελο αυτο. Αλλα σιγουρα πρεπει να γινω πιο δυναμικη.

Senior Member
    Δεν ειμαι εγωιστρια καθολου ουτε ψωνιο ουτε κακια. Αυτο φαινεται ως αδυναμια, αλλα ειναι αντιθετα δυνατα στοιχεια του χαρακτηρα μου που με κανουν και ξεχωριζω. Αλλα ισως πρεπει λιγο να τα ρυθμισω και αυτα γιατι στο τελος με περνουν για θυμα καποιοι μαλακες.

Miliva21
    Guest
    Λουλούδι μην ακούς τον καθένα τι λέει για σένα......Δεν ξέρεις για ποιο λόγο το λέει και δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις .................να σε νοιάζει μόνο η γνώμη των ατόμων που ξέρεις ότι θέλουν το καλό σου!

Και μη το πολυζαλιζεις ......... Έτσι είσαι και δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι πως θα μπορούσες να ήσουν .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Λουλούδι μην ακούς τον καθένα τι λέει για σένα......Δεν ξέρεις για ποιο λόγο το λέει και δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις .................να σε νοιάζει μόνο η γνώμη των ατόμων που ξέρεις ότι θέλουν το καλό σου!

Και μη το πολυζαλιζεις ......... Έτσι είσαι και δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι πως θα μπορούσες να ήσουν .....
    Μιλιβα εδω μεσα μου εχουν επιτεθει απειρες φορες, οπως και στην προσωπικη μου ζωη. Εγω τους κανω τη χαρη και τα παιρνω προσωπικα, και αυτοι γελανε πισω απο την πλατη μου αφου με εχουν κανει ρεζιλι εδω μεσα. Γι'αυτο το κανω τοσο θεμα, θελω ισως να γινω λιγο πιο εγωιστρια, πιο ψωνιο, να μην με αγγιζει η γνωμη του καθενα και πληγωνομαι αδικα και αυτοι να χαιρονται. Δυστυχως ετσι ειναι οπως τα λες πολυ λιγοι ανθρωποι θελουν το καλο μας και αυτοι ακομα που διαβαζουν τις επιθεσεις και τις κακιες χαιρονται αυτος ειναι ο κοσμος μας. Απλα ισως θελω κι εγω λιγο το χρονο μου να αλλαξω μακρυα απο επιθεσεις και κακιες για να μπορεσω να αναρρωσω απο τις πληγες που μου εχουν αφησει.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Μιλιβα εδω μεσα μου εχουν επιτεθει απειρες φορες, οπως και στην προσωπικη μου ζωη. Εγω τους κανω τη χαρη και τα παιρνω προσωπικα, και αυτοι γελανε πισω απο την πλατη μου αφου με εχουν κανει ρεζιλι εδω μεσα. Γι'αυτο το κανω τοσο θεμα, θελω ισως να γινω λιγο πιο εγωιστρια, πιο ψωνιο, να μην με αγγιζει η γνωμη του καθενα και πληγωνομαι αδικα και αυτοι να χαιρονται. Δυστυχως ετσι ειναι οπως τα λες πολυ λιγοι ανθρωποι θελουν το καλο μας και αυτοι ακομα που διαβαζουν τις επιθεσεις και τις κακιες χαιρονται αυτος ειναι ο κοσμος μας. Απλα ισως θελω κι εγω λιγο το χρονο μου να αλλαξω μακρυα απο επιθεσεις και κακιες για να μπορεσω να αναρρωσω απο τις πληγες που μου εχουν αφησει.
    Μην τους κάνεις το χατίρι λοιπόν και χαλιέσαι τσάμπα...........

Όσοι τα λένε δεν τα λένε επδ τα πιστεύουν Αλλά για να σε πικρανουν

Στο χέρι σου είναι αν θα το πάρεις σοβαρά ή αν θα γελάσεις εσύ μαζί τους

Senior Member
    Μην τους κάνεις το χατίρι λοιπόν και χαλιέσαι τσάμπα...........

Όσοι τα λένε δεν τα λένε επδ τα πιστεύουν Αλλά για να σε πικρανουν

Στο χέρι σου είναι αν θα το πάρεις σοβαρά ή αν θα γελάσεις εσύ μαζί τους
    Εχεις δικιο ναι αλλα πως γινεται να γελασω εγω μαζι τους δεν εχω την ορεξη τους

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Εχεις δικιο ναι αλλα πως γινεται να γελασω εγω μαζι τους δεν εχω την ορεξη τους
    Τότε αδιαφόρησε

Senior Member
    Τότε αδιαφόρησε
    [emoji3590][emoji3590]

Banned
    αν θες πες με καβαλημενο καλαμι αλλα εγω οτι εχει σχεση με εμενα αυτο δεν αφορα τους αλλους αλλα εμενα και τι τους νιαζει δλδ τι θα κανω εγω συμπεθεροι θα γινουμε και να σου πω ναι το παραδεχομαι στα θεματα που αφορουν εμενα δε σηκωνω τη παραμικρη κουβεντα γιατι δε τους ζητησα να κανουν το ιδιο
    ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ χωρις εγω να τους πω ουτε ναι ουτε οχι αλλα ξεκαθαρησα εξ αρχης οτι θα με βρει απεναντι της η γκριζα διαφημιση γιατι αδυνατω να καταλαβω τα μυαλα καποιου που προβαλει και διαφημιζει ενα πραγμα επειδη θελει να το γελοιοποιησει εκτος του οτι ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος ειναι και εντελως παραλογο

μην αλαξεις για κανενα εφοσον δεν ενοχλεις κανενα αυτο δε τους αφορα

αν και δε καταλαβαινω σε τι αναφερεσαι το ειχε πει ο παολο κοελο αυτο οτι ο ανθρωπος πρεπει να εχει ζωντανη μεσα του τη σπιθα της τρελας

Banned
    να ζητησεις ιατρικη βοηθεια η απο ψυχολογους αν πιστευεις οτι δεν εισαι καλα και προσεξε δεν εκανα παραθεση γιατι μπορει να αποφασισεις να το σβησεις πιο μετα αυτο λεει παρα πολα.

Senior Member
    Ρε αλεξανδρε γιατι εισαι εσυ καλα που θα μου πεις να δω ψυχολογο; Το οτι ειπα την αποψη μου εστω και αν ακουγεται παραλογη δεν μπορει να γινει κατι αλλο τα παιρνω τα φαρμακα μου δεν μπορω να γινω καλυτερα. Εσυ που ακριβως κολλας; Και οσο για να το αλλαξω το εχω κανει παρα πολλες φορες για να αρεσω στους αλλους, τωρα θελω να το κανω για το καλο μου!!!!!! Γιατι κουραστηκα να με πατανε οι αλλοι. Δεν ειπα οτι εχω εγω κατι στραβο και ενοχλω τους αλλους απλα οι αλλοι με πατανε και μονο αν αλλαξω και γινω λιγοτερο εγωιστρια θα ειμαι καλυτερα, δεν θα επιβαρυνω τον εαυτο μου και τα δικα μου ατομα με τα προβληματα μου!!!!!

Page 1 of 2 12 LastLast