Μια βοηθεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

Μια βοηθεια

Λοιπόν παιδιά έχω κάμποσες φορές κυρίως όταν πάω για ψάρεμα η κουράζομαι ... Ένα αίσθημα στο στήθος ... Σαν να νιώθω ένα δυνατό χτύπο και μετά όλα να σταματάνε σαν να θέλω να ξερασω ... Έχω περάσει αρρωστοφοβια πρόσφατα ... Την παλέυα 7 μήνες και τώρα είμαι σε ικανοποιητικό στάδιο ... Είχα χάσει πάρα πολλά κιλά από αυτό το φόβο και καταλάβαινα του χτύπους της καρδιάς όταν ήμουν ξαπλωμένος σε ηρεμία ... ... Και τώρα πήρα πολλά κιλά και έχω ανακάμψει .... Έχω κάνει καρδιολογικες τον Σεπτέμβρη και αίματος πριν κάμποσο καιρό ... Έχω ελεοψη βιταμίνης d... Απλά αυτό έχει εμφανιστεί τους τελευταίους 3 μήνες και δεν ξέρω τι είναι .. δεν με ανησυχεί πολύ απλά ρωτάω για να ξέρω μήπως μπορώ να κάνω κάτι για να φύγει ... Σας ευχαριστώ που κάνατε τον κόπο να διαβάσετε το ποστ μου ..Μ

Senior Member
    και εγώ το έχω αυτό μερικές φορές, δεν είμαι σίγουρος όμως που οφείλεται, μου φαίνεται σαν κάποια αρρυθμία αλλά μπορεί και να είναι απλά έκτακτη?
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Quote Originally Posted by geodim View Post
    και εγώ το έχω αυτό μερικές φορές, δεν είμαι σίγουρος όμως που οφείλεται, μου φαίνεται σαν κάποια αρρυθμία αλλά μπορεί και να είναι απλά έκτακτη?
    Τι είναι έκτακτη ακριβώς ;;