Results 16 to 18 of 18
Thread: Δυναμικοτητα
-
11-01-2019, 19:39 #16
Προσεξε λουλουδι τη διαφορα ο ανθρωποσ δεν αλλαζει απο τη μια μερα στην αλλη ειναι αστειο και μονο που το λεσ κι εκει ειναι το λαθοσ ωσ γυναικα μπορεισ να δειξει κατι στον αλλο κακια υπεροχη επαρση ψωνισμο κλπ αυτο θα του δειξεισ ετσι θα τον αντιμετωπισεισ δε θα εισαι αυτο ομωσ εκει μπερδευεσαι εσυ θα εισαι το λουλουδι ενα κοριτσι που δε βγηκε απο το σπιτι μπορεισ να δειξεισ οτι θεσ σε οποιον θεσ αλλα να ξερεισ την αληθεια για τον εαυτο σου οτι εισαι ενα κοριτσι τησ επαρχιασ που δεν ξυπνησε αυτο δεν εχουν σχεση τα λεφτα αλλα το μυαλο αν στροφαρει η αν κοιμαται δεν πηρεσ τη ζωη στα χερια σου και αρκεστηκεσ στη γονεικη φροντιδα κλπ εγω αυτο το βλεπω ωσ ελλατωμα δεν εχει να κανει με τη διαγνωση κι εγω εχω διαγνωση αν θεσ να μαθεισ αλλα το οτι δεν ξυπνησεσ ειναι μειον αυτα εγω σε θελω ιση για να σου φερθω καλα αυτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 11-01-2019, 19:53 #17
κολαω στο να μη δινεις δικαιοματα στους αλλους να λενε οτι φταις εσυ αν δε τους δινεις κανε οτι θες αρκει να μη βλαπτεις τον εαυτο σου
11-01-2019, 19:57 #18
εγω αν ειναι να διξω επαρση και εγωισμο θα τα διξω προς τον εαυτο μου οποτε αυτο δε θα δινει δικαιομα στους αλλους να μου τη πουν μονο με τον εαυτο μου ειμαι σκληρος και απαιτω απο αυτον παντα το τελειο.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή