Results 1 to 15 of 99
Thread: 40 ετών παρθενος
-
11-01-2019, 19:32 #1
40 ετών παρθενος
Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που έμαθα σήμερα και μπορώ να πω ότι ένα σοκ το έχω πάθει. Έχω μια σχέση με έναν άντρα 40 ετών. Μένουμε μαζί και το πάμε σοβαρά. Εγώ είμαι 25. Επειδή αντιμετωπίζει πρόβλημα στυτική δυσλειτουργίας σήμερα επισκέφθηκε Ανδρολογο. Ο οποίος του έγραψε εξετάσεις. Μέσα σε όλες τις εξετάσεις έγραψε και για χλαμύδια. Πράγμα που με αναστάτωσε καθώς δεν θα ήθελα να με έχει κολλήσει κάτι. Έτσι αφού φάγαμε το μεσημεριανό μας είπα φωναχτά την σκέψη μου. Φαντάζεσαι να χεις χλαμύδια; τι είναι αυτό; μου λέει. Αφροδίσια νόσημα λεω. Πως κολλιεται μου λέει. Με το σεξ του λέω.
Δεν έχω μου λέει.
Πως είσαι τόσο σίγουρος;
Δεν έχω! Επέμεινε.
Κολλιεται με το σεξ μου λέει.
Και; του λέω.
Αδύνατον μου λέει.
Εκεί γέλασα από αμηχανία και μέσα στα γέλια του λέω δεν έχεις ξανακάνει σεξ;
Έγινε σκυθρωπος.
Όχι δεν εχω ξανακάνει.
Άρχισα να γελάω κάπως πιο υστερικά.
Δεν εχεις ξανακάνει σεξ;
Πριν από εσένα όχι!
Συνέχισα το γέλιο αφού δεν μπορούσα να διανοηθώ τι μου λεει.
Δεν είχα άλλη πριν από εσένα τι δεν καταλαβαίνεις;
Εκεί άρχισα να σοβαρευω και να σκέφτομαι ότι μιλα σοβαρά.
Κοψε την πλάκα. Όμως επέμεινε. Και κει ρώτησα αυτό που δεν χω ρωτήσει ποτέ άντρα. Με πόσες έχεις πάει; είσαι η πρώτη άκουσα να λέει από μέσα του.
Παιδιά σοβαρολογουσε. Δεν έκανε πλάκα. Όταν συνηλθα από το σοκ το συζητήσαμε. Ούτε στο λύκειο ούτε της μιας βραδιάς τίποτα!
Και νομίζω ότι πλέον κατάλαβα γιατί πάσχει από στυτική δυσλειτουργία. Γιατί ντρέπεται που είμαι πολύ πιο έμπειρη από αυτόν. Κομπλαρει. Είχα αρκετούς άντρες στην ζωή μου πότε όμως δεν του έδωσα τροφή για να νιώθει άσχημα. Οταν τον ρώτησα γιατί μου είπε ψέματα ότι έχει εμπειρία μου είπε ότι ντρεποταν και οτι θα τον κορόιδευα. Ντρέπομαι που γέλασα αλλά ειλικρινά εκείνην την ώρα νόμιζα ότι κάνει πλάκα. Δεν διανοηθηκα ότι μιλά σοβαρά. Πως να διαχειριστώ κάτι τέτοιο; που κάθε φορά που θα κάνουμε σεξ θα σκέφτεται γιατί αυτό κάνει--την εμπειρία μου και δεν θα μπορεί να λειτουργήσει;
Συγνώμη για το κατεβατό!
Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
- 11-01-2019, 21:07 #2
Καλησπέρα Βίκυ....εσύ φρικαρεις όταν άκουσες ότι ήταν παρθένος??,δηλαδή σε πείραξε που έκανες σεξ με έναν παρθένο άνδρα??και αν ναι γιατι,????
Κοίταξε λογικό είναι να κομπλαρει...και δεν έχει σχεση με σένα αυτό...δηλαδή α εσύ είσαι έμπειρη ενώ εγώ όχι..το θέματα κι το έχει με τον εαυτό του...δηλαδή και με μια άλλη να πηγενε το ίδιο άσχημα θα ένιωθε...
Μάλλον κατά βάθος πολύ καταβαθος όμως δεν μπορεί να συγχωρεση-να δεχτή στον εαυτό του το γεγονός ότι έκανε σεξ στα 40 του...αυτό όμως δεν μπορεί να το αλλάξει εννοώ την ηλικία η τα χρόνια..μπορεί όμως να αναθεωριση αυτή τη σκέψη...πως???απλούστατο...θα λέει στον εαυτό του...
Ειμουν κάποτε παρθένος τώρα όμως όχι...
Έκανα σεξ στα 40 μου...ε και??είναι άλλη μου έκαναν στα 45 η και στα 50 ακόμα...
Δεν έχω εμπειρία σεξουαλική ....λάθος...τώρα έχω...έχω κάνει άπειρες φορές σεξ με το κορίτσι μου..δηλαδή με εσένα..
Εν ολίγοις δεν πρέπει να νοιώθει μειωνεκτικα όχι μόνο απέναντι σου αλλά κυρίως με τον εαυτό του...αυτό είναι κυρίως το πρόβλημα του ότι νοιώθει μέσα του μειωνεκτικα κυρίως με τον εαυτό του...
Α και να μην ξεχάσω..η στυτική δεισλειτουργια δεν έχει σχέση με τα χλαμύδια..την έκανα και εγώ αυτή την εξέταση για να ανιχνεύσει ο γιατρός μου το λόγο της ασθενοσπερμιας μου...και δυστυχώς δεν είχα χλαμύδια.
Βγήκε αρνητικό...
11-01-2019, 21:09 #3
Α και προσπάθησε άλλη φορά να μην γελάσεις με το γεγονός το ότι ήταν παρθένος επιδινωνεις την κατάσταση..ξέρω δεν το έκανες σκόπιμα..σου βγήκε έτσι..αλλά σου λέω ότι θα χειρότερεψεις την κατάσταση του και είναι πολύ κριμα..
11-01-2019, 21:31 #4
Εγω δεν μπορω να δεχτω οτι δε θα ξαναγαμησω με το ινσταγκραμ οι γυναικεσ πεθανανε
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
11-01-2019, 22:01 #5
για τις γυναικες το σεξ ειναι ευκολο, για τους αντρες δεν ειναι, εκτος αν θες να πλήρωσης, αν δε θες μπωρει να αργησεις, εγω εκανα πρωτη φορα 26 χρονων........
12-01-2019, 05:55 #6
Και δεν είσαι ο μόνος φίλε μου ...εγώ λιγοοο μικρότερος από σένα και αυτό με πληρωμή....ναι όντως για της γυναίκες είναι το πιο εύκολο πράγμα να βρούνε σεξ...
Για τους άνδρες είναι δύσκολο....σε αυτό είμαστε αδικημένοι...χαχα ...
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εμείς οι άνδρες μέχρι που πληρονουμε για σεξ.ενω οι γυναίκες μπορούν ανά πάσα στιγμή να το έχουν και λένε όχι..της πιο πολλές φορές τουλάχιστον...και μάλιστα τη στιγμή που ξέρουν ότι είναι απολαυστικό το σεξ...άντε να καταλάβεις..
12-01-2019, 14:19 #7
Μου ανέτρεψε τις κόσμο θεωρίες μου. Μου το έπαιζε έμπειρος και κάμποσους ότι έχει κάνει εκείνο και έχει κάνει το άλλο ένιωθα άσχημα γιατί θεωρούσα ότι με τις εμπειρίες που έχει δεν μπορώ να του προσφέρω ανάλογες εμπειρίες και προσπαθούσα πολύ ειδικά με το πρόβλημα που έχει. Και ξαφνικά μαθαίνω ότι είμαι η πρώτη του;;; και τόσο καιρό με έκανε να νιώθω άσχημα γιατί ένιωθα ότι δεν του είμαι αρκετή;
Sent from my RNE-L21 using Psychology Forum mobile app
12-01-2019, 15:40 #8
Άρα δεν είναι μόνο ότι δεν στο είχε πει, πράγμα το οποίο μπορώ να καταλάβω γιατί προφανώς ένιωθε ότι θα τον απορρίψεις, φοβόταν, ντρεπόταν ίσως, αλλά παρουσίαζε τον εαυτό του ως τον σούπερ έμπειρο σε σημείο να κάνει εσένα να νιώθεις μειονεκτικά; Εντυπωσιακό!
Τώρα που ξέρεις και μπορείς καλύτερα να δεις την εικόνα, θεωρείς οτι δεν φαινόταν; Εννοώ οτι μοιάζει λίγο παράξενο πως κατάφερε να κρύψει την απειρία του.
Η σεξουαλική σας ζωή πώς ήταν; Από την αρχή παρουσίασε το πρόβλημα με την στυτικη΄δυσλειτουργία ή υπήρχε και διάστημα στην σχέση σας που όλα ήταν καλά;
12-01-2019, 15:52 #9
ετσι οπως τα λες, το προβλημα σου δεν επρεπε να ειναι οτι ειναι παρθενος, αλλα το οτι σε φλομωσε στην μπαρουφα...
το να μην σου πει οτι ειναι παρθενος για να μην σε χασει, η απο ντροπη, μπορω να το καταλαβω.
αλλα το να σου παινευεται οτι ειναι ο γαμιας της γειτονιας, παει αλλου. πολυ αλλου... μεχρι και σε διαταραχες, η το λιγοτερο σε τεραστιο κομπλεξ..
απο που σου προεκυψε εσενα οτι η δυσλειτουργια ειναι επειδη εισαι πολυ εμπειρη;
και μεχρι τα 40 γιατι δεν εκανε σεξ;
μηπως επειδη η δυσλειτουργια προυπηρχε της γνωριμιας και γι αυτο και δεν εχει κανει σεξ;;;
λεω εγω τωρα...
σε καθε περιπτωση, το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι μπαρουφες , αλλα θα επρεπε και να ξερεις γιατι δεν εκανε σεξ.
12-01-2019, 18:00 #10
Από την πρώτη μας επαφή είχε πρόβλημα. Και εκεί άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως φταίω εγώ μήπως δεν με θέλει δεν του αρέσω και κει πετάει ότι του έχει ξανασυμβεί και με άλλες! Ποιες άλλες; ψέμα στο ψέμα. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο ότι γενικά έχει πρόβλημα και δεν φταίω εγώ. Στο σεξ με τόσες τσόντες που να καταλάβω την απειρία του. Θεωρούσα ότι με ντρέπεται και δεν εκδηλώνεται, τελείωνε σε δευτερόλεπτα αλλά πέρα από αυτά ταιριάζουμε στο σεξ. Οταν μπορεί και δεν χάνει την στύση του και εγώ δεν έχω ξενερώσει είναι πολύ καλό. Είναι φουλ κομπλεξικός φαίνεται από την συμπεριφορά του ζηλεύει τρομερά και πλέον καταλαβαινω γιατι. Τον θεωρούσα εμπειρο χορτασμενο από κάποια πράγματα και έτσι του είχα πει και γω κάποιες σεξουαλικες εμπειρίες. Από ότι φαίνεται έβαλα τα χέρια μου και έβγαλα τα μάτια μου γιατί κομπλαρε ακόμα πιο πολύ που δυσκολεύεται πολύ να κάνουμε σεξ. Και γω είμαι μικρή. Άλλες ανάγκες έχω. Και δεν ξέρω τι να κάνω. Αν κάνω κίνηση κομπλαρει και δεν..... Με τίποτα.
Sent from my RNE-L21 using Psychology Forum mobile app
12-01-2019, 19:33 #11
Όλα αυτά είναι συμπτώματα της απειρίας του...και η στυτική δυσλειτουργία και τα ψέματα και ότι το έπαιζε ο σούπερ γκόμενος...όταν είμαστε άπειροι δεν ξέρουμε πως να διαχειριστούμε.μια σχέση και μέσα στο μυαλό μας μπορεί κατά ανάγκη να λέμε ψέματα για να εντυπωσιάσουμε και να κρατήσουμε τη σχέση μας .
Τι να σε έλεγε 40 χρόνων άνδρας ναι δεν έχω ξανά γα...σή???ο κάθε άνδρας θα το έπαιζε ο σούπερ γκόμενος για να κρύψει την απειρία του...δεν έχει δοκιμάσει ποτέ του διεγερτικό???κάνουν εξαίρετη δουλειά τα διεγερτικά στο λέω εκ πείρας...αρκεί να τα πάρει ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΡΟΥ......ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ....
Αλλά πώς γίνεται 40 χρόνων και παρθένος??υπάρχουν και οι πληρωμένες....τι να πω δεν ξέρω...κάποτε πιτσιρικάς και εγώ δυσκολεύουν να βρω κορίτσι για σεξ δεν λέω όχι...αλλά είδα και από είδα που λένε και πήγα σε μια πληρωμένη όχι θα κάτσω να σκάσω..
Αυτός πως άντεξε ο θεός και η ψυχή του το ξέρει..
12-01-2019, 20:10 #12
Τι να σου πω φίλε μου, μου χει περάσει από το μυαλό ότι είναι ασεξουαλ. Η και γκει. Δεν ξέρω. Πλέον μόνο με Βιάγκρα μπορει
Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
12-01-2019, 21:18 #13
Αχ σε παρακαλώ μην ακούω για γκέι ειδικά όταν ο άλλος έχει στυτικο πρόβλημα...πάρα πολλοί άνδρες στην εποχή μας έχουν αυτό το πρόβλημα και δεν τίθεται θέμα σεξουαλικών προτιμήσεων...αλλά για πρόβλημα υγείας...αυτό μπορεί να τύχει στον κάθε άνδρα....εγώ προσωπικά είχα πολύ έντονες σεξουαλικές ορμές πάντα έτσι θυμάμαι τον εαυτό μου και όμως την έπαθα...
Αφού με βιαγκρα μπορεί μέχρι να γίνει καλά περιοριστητε στο να κάνετε με βιαγκρα...και τα υπόλοιπα περί παρθενίας και τα υπόλοιπα μην τα λαμβάνεις υπόψη..είναι απτής ανασφάλειες που έκανε πολύ αργά σεξ....τίποτα άλλο δε είναι...
14-01-2019, 17:13 #14
Γεια σου ! Καταρχας μου φαινεται απιστευτο που δεν εχει κανει σεξ αντρας 40 χρονων ..μονο καποιος που εχει προβλημα.. και ο δικος σου εχει σιγουρα γ αυτο δεν ειχε κανει κατι με αλλες γυναικες πριν απο σενα ..ειναι πολυ ασχημο παντως να γελας με το προβλημα του και για πολλους αντρες θα ταν αιτια χωρισμου να τους προσβαλλουν ετσι για αυτο το θεμα ...πρεπει να δεις αν σου προσφερει οσα θελεις αυτος ο αντρας και αν μπορεις να δεχτεις μια ζωη χωρις τρελο σεξ . Απο σενα εξαρταται ..εγω που εχω το αντιθετο προβλημα οτι με θελουν μονο για σεξ κ σχεδον το σιχαθηκα θα ηθελα εναν αντρα ν μαι ερωτευμενη κ αυτοσ το ιδιο να μ αγαπαει κ να με σεβεται ...τα αλλα μια βολτα να κανεις τα εχεις ..
14-01-2019, 17:32 #15