Results 31 to 45 of 99
Thread: 40 ετών παρθενος
-
14-01-2019, 22:03 #31
Βρε Γιώργο εσένα δηλαδή δεν σε κάνει να αναρωτιέσαι ένας άνθρωπος που έφτασε 40 και είναι παρθένος; Είναι προφανές ότι υπάρχει κάποιο θέμα εδώ. Εφόσον δεν είναι θέμα αρχών, θρησκευτικών πεποιθήσεων κτλ τότε είτε είναι ψυχολογικό το πρόβλημα, είτε σωματικό, είτε όντως είναι ασεξουαλ και δεν το επιδίωξε ποτέ. Και το βασικότερο πρόβλημα της κοπέλας τώρα δεν είναι καν αυτό. Εδώ μας περιγράφει έναν τύπο που είναι γεμάτος στα κομπλεξ και στις ανασφάλειες, που την είχε φλομώσει στο ψέμα ένα χρόνο τώρα για το πόσο πηδίκουλας είναι και εσύ αναρωτιέσαι γιατί οι γυναίκες ξενερώνουν με έναν 40χρονο παρθένο; Γιατί βγάζει μάτι ότι κάτι δεν πάει καλα στην υπόθεση!
Τώρα αν εσείς ως άντρες γνωρίζατε μια 40χρονη παρθένα και το θεωρούσατε οκ κ οτι δεν τρέχει τίποτα, ψαχτείτε.
- 14-01-2019, 22:20 #32
Αν ήταν ασέξουαλ, πιστεύω πως δεν θα έμπαινε καν στον κόπο να κάνει σεξ ή σχέση, αλλά το ότι είναι παρθένος με προβληματίζει εμένα αρκετά.
Μετά τα 30 αν είσαι ακόμη παρθένος, τότε υπάρχουν και άλλες λύσεις με πληρωμή. Αν δεν το επιδίωξε ούτε αυτό, δεν ξέρω τι άλλο παίζει. Το θέμα είναι ότι από την στιγμή που δεν σε καλύπτει πλέον αυτή η σχέση Βίκυ και φαίνεται αυτό από τα λεγόμενά σου, τότε θα πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις.
Η Remedy το έπιασε το νόημα πάντως, πολύ σωστή η τοποθέτησή της, περί ραφιού...
14-01-2019, 22:21 #33
Σε τι ακριβώς να ψάχνουμε???αυτή η γυναίκα για χίλιους δυο ιδεολογικούς λόγους μπορεί να είναι παρθένα...
Κοίτα στη συγκεκριμένη περίπτωση έχεις δίκιο και εγώ το είπα αυτό στο μύνημα μου( βλέπεις ότι λέω είναι βέβαια και 40 χρόνων να είναι 20-25 το προσπερνας)
Φυσικά και με παραξευη η αλήθεια είναι ότι όλοι μας δεν κάναμε σεξ απτά 18 ...π.χ εγώ πήγα για πρώτη φορά με γυναίκα στα 25 μου για τα σημερινά δεδομένα ειμουν μεγάλος...αλλά τι να κάνουμε είναι και θέμα τύχης να βρεις κορίτσι και να προχωρησεις στο σεξ...
Πχ στα 22 μου εφτιαχνα σχέση με κάποια άλλα για κακή μου τύχη είτε ξενερώναν για κάποιο λόγο.. μπορεί να καταλάβαιναν ότι είμαι παρθένος γιατί κακά τα ψέματα ο παρθένος κατευθείαν το δείχνει όσο και να θέλει να κρυφτεί είτε λοιπόν ξενερώναν από αυτό είτε εγώ έπεφτα σε κορίτσια που θελαν το χρόνο τους...μιλάμε όμως για πολύ χρόνο....τελοσπαντων...
Ήθελα να πω ότι δεν μιλάω μόνο γιατί συγκεκριμένη περίπτωση όπου αυτός είναι σαράντα χρόνων και είναι παρθένος..αλλά και γενικότερα όταν μια γυναίκα κορίτσι πες το όπως θέλεις αντιληφθη ότι το αγόρι της είναι παρθένος ξενερώνει...μόνο σε μια περίπτωση δεν ξενερώνει εάν είναι και οι δύο παρθένοι...
Ενώ αντίθετα εάν ενα κορίτσι είναι παρθένα και το αγόρι όχι το αγόρι δεν τον ξενερώνει καθόλου...μην σου πω ότι το θεωρεί και φυσιολογικό...δεν μιλάω για ηλικίες των 40 έτσι...μιλάω για μικρότερες ηλικίες όπου συμβαίνουν τα παραπάνω που λέω...
14-01-2019, 23:24 #34
Εξαίρεσα τους λόγους θρησκείας, πιστεύω κτλ βρε Γιώργο! Αν δεν είναι κάτι από αυτά και είναι 40 χρονών παρθένα...κάτι συμβαίνει!
Δεν κατάλαβα ότι μιλούσες για μικρότερους, νόμιζα οτι λες για τον τύπο εδώ.
Τώρα γιατί ξενερώνει τις γυναίκες γενικά σε όποια ηλικία και όχι τους άντρες είναι διάφοροι οι λόγοι. Πολλοί άντρες το βρίσκουν και θετικό και το επιζητούν γιατί έτσι νιώθουν περισσότερη σιγουριά. Από μια κοπέλα πυο δεν θα έχει μέτρο σύγκρισης πχ δεν νιώθουν να απειλούνται ούτε φοβούνται ότι θα κριθούν αυστηρά όσον αφορά στις επιδόσεις τους. Κάποιοι άλλοι έχουν το κόλλημα να είναι οι πρώτοι, να μην έχει αγγίξει άλλος την γυναίκα τους. Κι αυτό ανασφάλεια. Κάποιοι άλλοι γουστάρουν να το παίζουν δάσκαλοι, ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση τους έτσι.
Για τις γυναίκες δεν παίζουν αυτά γιατί ξέρουν πως για να απολαύσουν το σεξ, χρειάζονται έναν άντρα με μια σχετική εμπειρία. Ο άπειρος μάλλον θα τα κάνει λίγο σαλάτα μέχρι να μάθει. Μην ξεχνάς πως η σεξουαλικότητα μια γυναίκας είναι πολύ πιο πολύπλοκη από αυτή του άντρα. Ο άντρας αν του αρέσει η κοπέλα θα μπορέσει να ικανοποιηθεί όπως και να χει σχετικά εύκολα, για την γυναίκα από την άλλη δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
15-01-2019, 08:36 #35
Οσοι είσαστε επικριτικοι στον άνθρωπο θα ήθελα να σας δω όταν άλλοι σας κάνουν κριτική για την κατάθλιψη σας και τις νευρώσεις σας. Μην κρίνετε για να μην κριθείτε
15-01-2019, 10:36 #36
Δεν έχω πρόβλημα που ήταν παρθένος, έχω πρόβλημα που μου είπε ψέματα. Με έκανε να νιώθω άσχημα και ότι δεν του ήμουν αρκετή. Καταλαβαίνω τους λίγους που τον οδήγησαν εκεί αλλά και πάλι. Ίσως βέβαια αν ήμουν εγώ στη θέση του να έκανα το ίδιο πράγμα, ποιος ξέρει.
Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
15-01-2019, 11:00 #37
15-01-2019, 11:04 #38
γιατι; δεν μπορουσε να αποφυγει την αντιδραση της, αν ελεγε οτι ειχε "καποιες" σχεσεις κι οχι οτι ειναι πρωταγωνιστης σε τσοντες;
ειναι παπαρολογος ο ανθρωπος. δεν δικαιολογειται αυτο που ειπε για να καλυψει την απειρια του..
επιπλεον, εφοσον λεει τοσο ακραια ψεματα, δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση αν ειναι καποιος ομοφυλοφιλος που κρυβεται κι επειδη τον πηραν τα χρονια αποφασισε να προσπαθησει να κανει σχεση με γυναικα για να παντρευτει και να κανει παιδι.
δεν εχω τπτ με τους ομοφυλοφιλους.
εχω ομως με τους ομοφυλοφιλους που εξαπατουν και παγιδευουν γυναικες για να εχουν αλλοθι στην κοινωνια..
15-01-2019, 11:11 #39
Γέλασα γιατί δεν τον πήρα στα σοβαρά. Όταν σου λέω ο άλλος έχω κάνει κείνο το άλλο και και και όταν ξαφνικά λέει ότι δεν έχει ξανακάνει τίποτα τι αντίδραση να χω; Να γελάσω η να του δώσω μια ανάποδη για τα ψέματα που είπε; δεν με νοιάζει αν έχει σεξουαλικης εμπειρίες. Ξέρω ότι δεν εκτιμά τον εαυτό του και θεωρεί ότι δεν του αξίζει μια γυναίκα λόγω της εμφάνισης του. Δεν ήθελε στην αρχή της σχέσης μας να κυκλοφορούμε γιατί είμαι πιο όμορφη και μου είχε πει ότι ο κόσμος θα αναρωτιέται τι κάνω μαζί του. Σιγά σιγά αυτό το ξεπέρασε. Δεν με νοιάζει η εμφάνιση του. Εγώ τον θεωρώ όμορφο, ελκυστικό, σεξυ και τον αγαπώ. Αλλά αυτά τα κόμπλεξ που έχει δεν ξέρω πως να τον βοηθήσω να τα ξεπεράσει. Δεν πιστεύει αυτά που του λέω. Δεν πιστεύει ότι μια γυναίκα τόσο όμορφη όπως λέει γύρισε και τον κοίταξε.
15-01-2019, 12:04 #40
το ίδιο λέμε.Τ.ο ξεσκισατε
τον άνθρωπο. Δεν του δείχνεις τη συζήτηση που έγινε να δούμε τι θα πει; Μιλάτε για τα ψέματα που είπε. Για το θαψιμο πίσω από την πλάτη του δεν τρέχει τίποτε. Και μην πει κανείς ότι δεν τρέχει τίποτε επειδή δεν έχει όνομα. Το θαψιμο είναι θαψιμο. Αν δεν σου κάνει χώρισε τον μην γελάς όμως
15-01-2019, 12:10 #41
Μάθε να ξεχωρίζεις το γέλιο από αμηχανία και το γέλιο κοροιδεματος. Θα σε βοηθήσει.
15-01-2019, 12:22 #42
ξέρεις εδώ μέσα πόσοι έχουν κόμπλεξ και νευρώσεις; Και πόσοι άλλοι μπορεί να έχουν το ίδιο θέμα με το φίλο σου; Ας κριθούν όλοι λοιπόν .
Το γέλιο επειδή δεν τον πήρες στα σοβαρά είναι γέλιο αμηχανιας. Οκ λοιπον. Μάθε και εσύ όπως ξανεις "κριτική" να δέχεσαι και κριτική. Και να του δείξεις τι γράφεις για αυτόν να δούμε τι θα πει και πως θα αισθανθεί
15-01-2019, 12:26 #43
Το πρόβλημα δεν είναι ότι είναι παρθένος αλλά το σεξουαλικό πρόβλημα. Αν λειτουργικά είναι μια χαρά, ο χρόνος θα φέρει την εμπειρία.
Στο σεξ πως τα πηγαίνατε μέχρι τώρα ή απλά μένετε μαζί?
Για να το πάτε σοβαρά πάει να πει πως είτε δεν κάναντε ποτέ σεξ και εντούτοις το πηγαίνατε, μέχρι πριν προκύψει το θέμα, σοβαρά ή κάνατε σεξ, σε ικανοποιούσε και προέκυψε έπειτα αυτό το πρόβλημα.γιάννης
15-01-2019, 12:28 #44
Και μένουμε μαζί και το πάμε σοβαρά. Στο σεξ τα πηγαίνουμε μια χαρά όταν γίνεται είναι πάρα πολύ καλό. Ταιριάζουμε πολύ δεν έχω παράπονο. Απλά η συχνότητα δεν είναι η επιθυμητή.
15-01-2019, 12:31 #45