Ενας ερωτας παρανομος, παθιασμενος που εληξε (?) αδοξα.. - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 186
    Senior Member
    Originally posted by Γιωργος1983:(
    με φοβιζει και η εικονα του εαυτου μου στο χωμα αλλα περισσοτερο η χαμενη ευκαιρια
    δεν μπορω να δεχθω οτι θεωρησε οτι δεν κανω γι\'αυτην κ μετα που ψαχτηκε/κοιμηθηκε (μονο που το γραφω θελω να ξεσπασω κ δεν μπορω αυτη τη στιγμη) με αλλον ηρθε πισω στα σιγουρα. Δηλαδη παλι δευτερη επιλογη? κ επισης αν την δεχτω, αυτη θα ξερει πλεον πως οτι κ να κανει, ο μαλ....ς θα ειναι εδω να την δεχθει..

το θεμα ειναι αγαπητη Φοιβη οτι εδω κ 3 βδομαδες προσπαθουσα να δικαιολογησω την συμπεριφορα της με το οτι παει σε ειδικους που της κανουν πλυση εγκεφαλου κ οτι δεν ξερει τι λεει η προσπαθει να μεινει εντελως μονη κ ο μονος τροπος να μεινει μονη ειναι να με διωξει. Κ ο μονος τροπος να με διωξει ηταν αυτος..
    Δεν ξερω ποσο μπορω να τιν δικαιολογω ακομα..
    Φαίνεται σαν αυτή η σχέση, αυτή τη στιγμή, να έχει μεγαλύτερη σημασία απο τον εαυτό σου, έτσι? Αλλά με μια προυπόθεση : αυτή τη φορά να είσαι η πρώτη επιλογή. Δεν αντέχεις να είσαι ξανά η δεύτερη επιλογή. Ήδη το έχεις ανεχτεί αυτό, λόγω συνθηκών, δεν θέλεις άλλο. Και μόνο που το σκέφτεσαι, τρελαίνεσαι.
    Ακούω οτι εδώ και τρείς εβδομάδες, δεν ήθελες να πιστέψεις οτι αυτά που σου λέει τα εννοεί. Έβρισκες χίλιες δυο δικαιολογίες για να εξηγήσεις τη συμπεριφορά της, γιατί η εξήγηση που η ίδια σου έδινε δεν χωρούσε μέσα στο μυαλό σου.
    Τώρα όμως σαν κάτι να αλλάζει μέσα σου? Ή όχι?
    Μάκια...

Member
    Originally posted by krino
    κοιτα αφου δεν σκεφτεσαι να κανεις κινηση για να δεις αν εχεις μελλον μαζι της,
    δεν εχει νοημα ουτε να μισησεις ουτε να ασχοληθεις αλλο.

Δεν ξερω αν εχει μενει κατι αλλο να προσθεσουμε....
    δεν ξερω τι να σκεφτω πλεον. Ελπιζω να μην την μισησω γιατι δεν ειναι κακος ανθρωπος, προτιμω να την αγαπαω βαθια μεσα μου κ ας μην το ξερει..

δεν ξερω ουτε γω αν εχουμε κατι να προσθεσουμε αλλα μετα χαρας απαντω στα παιδια που εχουν να ρωτησουν/προτεινουν κατι. Ελπιζω οτι τουλαχιστον βοηθησα κ γω καποιους που μας διαβαζουν με παρομοιο προβλημα γιατι εγω βοηθηθηκα πολυ απο εσας :)

Senior Member
    Originally posted by Nora
    Φοιβη, ενας ανθρωπος οταν εχει τετοια συναισθηματα, δινεται εντελως και οποιον παρει ο χαρος.
    Γιατι να βαλει ασπιδα?
    Αν μιλάς γι\' αυτό εδώ : \"Τουλάχιστον έβαλες μπροστά στο πρόσωπό σου τα χέρια σου μπας και προστατευτείς λιγάκι απο τα χτυπήματά της ή δεν το σκέφτηκες καν?\", αν το ξαναδιαβάσεις θα δεις οτι δεν ρώτησα αν προστατεύεται απο τα συναισθήματά του αλλά απο τα χτυπήματά της.
    Εσύ πιστεύεις οτι αν κάποιος έχει έντονα συναισθήματα, δέχεται αδιαμαρτύρητα τα χτυπήματα του συντρόφου του?
    Μάκια...

Member
    Εγω προσωπικα βλεπω εναν ανθρωπο που αυτη την στιγμη δεν σκεφτεται λογικα...δικαιολογημενα ομως!

Οταν ηρεμησεις, και δεν εισαι μια ετσι και την αλλη γιουβετσι, θα τα δεις ξεκαθαρα

Φοιβη, ενας ανθρωπος οταν εχει τετοια συναισθηματα, δινεται εντελως και οποιον παρει ο χαρος.
    Γιατι να βαλει ασπιδα?
    :)
    πως μπορω να σκεφτομε λογικα για κατι τοσο παραλογο? μιλω για ολοκληρη την ιστορια που θα μπορουσε να ηταν σεναριο βραζιλιανικης σαπουνοπερας!! Ελπιζω να τα δω ξεκαθαρα συντομα αλλα αμα εγω δεν τα βλεπω ξεκαθαρα, πως μπορω να ζητω απο αυτη να τα δει που στο κατω κατω \"θρηνει\" τωρα κ την σχεση της των 5 χρονων..

ουτε ασπιδα ουτε τιποτα, ουτε καν περιμενα τετοια αντιδραση η λογια, νομιζα ηταν εφιαλτης!!

Senior Member
    ουτε ασπιδα ουτε τιποτα, ουτε καν περιμενα τετοια αντιδραση η λογια, νομιζα ηταν εφιαλτης!!
    Σε έπιασε στον ύπνο, ε?
    Μάκια...

Member
    Originally posted by Φοίβη
    Φαίνεται σαν αυτή η σχέση, αυτή τη στιγμή, να έχει μεγαλύτερη σημασία απο τον εαυτό σου, έτσι? Αλλά με μια προυπόθεση : αυτή τη φορά να είσαι η πρώτη επιλογή. Δεν αντέχεις να είσαι ξανά η δεύτερη επιλογή. Ήδη το έχεις ανεχτεί αυτό, λόγω συνθηκών, δεν θέλεις άλλο. Και μόνο που το σκέφτεσαι, τρελαίνεσαι.
    Ακούω οτι εδώ και τρείς εβδομάδες, δεν ήθελες να πιστέψεις οτι αυτά που σου λέει τα εννοεί. Έβρισκες χίλιες δυο δικαιολογίες για να εξηγήσεις τη συμπεριφορά της, γιατί η εξήγηση που η ίδια σου έδινε δεν χωρούσε μέσα στο μυαλό σου.
    Τώρα όμως σαν κάτι να αλλάζει μέσα σου? Ή όχι?
    αυτη η σχεση αλλα προπαντων αυτη η κοπελλιτσα εχουν μεγαλυτερη σημμασια απο μενα. Αν με ακουγε κανενας απ\' τους φιλους μου να λεω τετοια πραγματα δεν θα το πιστευε!

οχι δεν θα αντεχα ξανα δευτερη επιλογη κ μονη η σκεψη οτι φιλα αλλο με τρελλενει. Αν την δω να το κανει μπροστα μου νομιζω δεν θα μπορεσω να συγκρατηθω. Επαιξε πολλες φορες η σκεψη στο μυαλο μου. Βασικα πιστευω οτι το φοβαμε αυτο τοοοσο πολυ γιατι μονο αυτο θα με πεισει οτι τελιωσαμε..
    κατι αλλαζει μεσα μου γιατι περνα χρονος κ δεν την βλεπω να αντιδρα. Ισως προσπαθω κ γω να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν υπαρχει μελλον γιατι νομιζω οτι ετσι θα προχωρησω..

εντελως στον υπνο με επιασε, αφου καθε φορα που ηθελε να μου πει κατι κακο να το πω ηταν μπροστα μου. Δεν ειχε τα κοτσια ομως αυτη την φορα η απλα φοβοταν οτι δεν θα μπορουσε να μου τα πει..

πωπω, δεν το πιστευω οτι εγω μιλω ετσι..:(:(

Senior Member
    Originally posted by Φοίβη
    Γιατι να βαλει ασπιδα?
    Αν μιλάς γι\' αυτό εδώ : \"Τουλάχιστον έβαλες μπροστά στο πρόσωπό σου τα χέρια σου μπας και προστατευτείς λιγάκι απο τα χτυπήματά της ή δεν το σκέφτηκες καν?\", αν το ξαναδιαβάσεις θα δεις οτι δεν ρώτησα αν προστατεύεται απο τα συναισθήματά του αλλά απο τα χτυπήματά της.
    Εσύ πιστεύεις οτι αν κάποιος έχει έντονα συναισθήματα, δέχεται αδιαμαρτύρητα τα χτυπήματα του συντρόφου του?
    Eκεινη την στιγμη ναι.

Οταν αποστασιοποιηθει, θυμωνει/στεναχωριεται/κλαι κτλ κτλ

Banned

δεν ξερω τι να σκεφτω πλεον. Ελπιζω να μην την μισησω γιατι δεν ειναι κακος ανθρωπος, προτιμω να την αγαπαω βαθια μεσα μου κ ας μην το ξερει..

δεν ξερω ουτε γω αν εχουμε κατι να προσθεσουμε αλλα μετα χαρας απαντω στα παιδια που εχουν να ρωτησουν/προτεινουν κατι. Ελπιζω οτι τουλαχιστον βοηθησα κ γω καποιους που μας διαβαζουν με παρομοιο προβλημα γιατι εγω βοηθηθηκα πολυ απο εσας :)

βρε συ γιωργο....
    εσυ εισαι κακος??
    πρεπει να σε μισησει ο τυπος που ειχε σχεση μαζι της πριν απο σενα???
    εσυ πρεπει να μισησεις τον τυπο που θα συνεχισει μαζι της??
    Γιατι ολοι ετεροκαθοριζοσαστε απο το τι θα κανει η Χ τυπισα??

Να την ξεχασεις και να μην την αγαπας καθολου.
    Οχι γιατι δεν το αξιζει αλλα γιατι δεν εχει νοημα και σπαταλιεσαι ανευ λογου.

Ασε που αμα δεις μια καινουρια και σου γυαλισει, θα την αγαπησεις και αυτη βαθεια....
    :P:P:P

Για αυτο προτεινω να ειμαστε φειδωλοι στις σκεψεις και στα συναισθηματα μας.

Senior Member
    πως μπορω να σκεφτομε λογικα για κατι τοσο παραλογο? μιλω για ολοκληρη την ιστορια που θα μπορουσε να ηταν σεναριο βραζιλιανικης σαπουνοπερας!! Ελπιζω να τα δω ξεκαθαρα συντομα αλλα αμα εγω δεν τα βλεπω ξεκαθαρα, πως μπορω να ζητω απο αυτη να τα δει που στο κατω κατω \"θρηνει\" τωρα κ την σχεση της των 5 χρονων..

Καμμια σαπουνοπερα...συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες.
    Γινε εσυ πρωτα καλα και μετα θα γινουν και οι γυρω σου:)

Member
    Originally posted by krino

βρε συ γιωργο....
    εσυ εισαι κακος??
    πρεπει να σε μισησει ο τυπος που ειχε σχεση μαζι της πριν απο σενα???

οχι αλλα αν το κανει δεν θα του εβρισκα αδικο
    εσυ πρεπει να μισησεις τον τυπο που θα συνεχισει μαζι της??
    οχι γιατι αυτος δεν φταιει, εκεινη θα φταιει
    Γιατι ολοι ετεροκαθοριζοσαστε απο το τι θα κανει η Χ τυπισα??

μονο εγω το κανω αυτο
    Να την ξεχασεις και να μην την αγαπας καθολου.
    Οχι γιατι δεν το αξιζει αλλα γιατι δεν εχει νοημα και σπαταλιεσαι ανευ λογου.
    δεν ξερω αν μπορω να μην την αγαπω, ειναι κ μελος της παρεας κ θα το κανει πιο δυσκολο τωρα που θα μαζευτουμε ολοι παλι μαζι μετα απο τοσα χρονια να την βλεπω καθε μερα κ να την ξεχασω

Ασε που αμα δεις μια καινουρια και σου γυαλισει, θα την αγαπησεις και αυτη βαθεια....
    :P:P:P

σιγουρα θα αγαπησω ξανα αλλα δεν ξερω αν θα νιωσω το ιδιο παθος κ χημεια..μεχρι τωρα δεν μου ετυχε κ εκανα κ μακροχρονια σχεση
    Για αυτο προτεινω να ειμαστε φειδωλοι στις σκεψεις και στα συναισθηματα μας.
    θα ακολουθησω την προτροπη σου :)

Member

Καμμια σαπουνοπερα...συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες.
    Γινε εσυ πρωτα καλα και μετα θα γινουν και οι γυρω σου:)
    :)
    εγω θα γινω καλα μονο αμα ειμαι μαζι της..
    Ειμαι στο γραφειο τωρα κ θελω να τα σπασω ολα γυρω μου κ να κλαψω για να τα βγαλω απο μεσα μου, δεν το πιστευω αυτο που γινετε

Banned
    δεν φανταζεσαι τι σου επιφυλασει το μελλον....
    για αυτο σου λεω για σημερα κρατα μικρο καλαθι συναισθηματων....
    Αν ενιωσες σεισμο με αυτη την κοπελα, ερχονται εκατομβες....

;)

Senior Member
    αυτη η σχεση αλλα προπαντων αυτη η κοπελλιτσα εχουν μεγαλυτερη σημμασια απο μενα. Αν με ακουγε κανενας απ\' τους φιλους μου να λεω τετοια πραγματα δεν θα το πιστευε!

οχι δεν θα αντεχα ξανα δευτερη επιλογη κ μονη η σκεψη οτι φιλα αλλο με τρελλενει. Αν την δω να το κανει μπροστα μου νομιζω δεν θα μπορεσω να συγκρατηθω. Επαιξε πολλες φορες η σκεψη στο μυαλο μου. Βασικα πιστευω οτι το φοβαμε αυτο τοοοσο πολυ γιατι μονο αυτο θα με πεισει οτι τελιωσαμε..
    κατι αλλαζει μεσα μου γιατι περνα χρονος κ δεν την βλεπω να αντιδρα. Ισως προσπαθω κ γω να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν υπαρχει μελλον γιατι νομιζω οτι ετσι θα προχωρησω..

εντελως στον υπνο με επιασε, αφου καθε φορα που ηθελε να μου πει κατι κακο να το πω ηταν μπροστα μου. Δεν ειχε τα κοτσια ομως αυτη την φορα η απλα φοβοταν οτι δεν θα μπορουσε να μου τα πει..

πωπω, δεν το πιστευω οτι εγω μιλω ετσι..:(:(
    Δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, έτσι? Ούτε οι φίλοι σου, αλλά ούτε κι εσύ ο ίδιος νομίζω δεν πιστεύεις καλά καλά οτι λες τέτοια πράγματα γι\' αυτήν την κοπέλα. Αλλά είναι η αλήθεια σου, καλέ μου, έτσι αισθάνεσαι για εκείνη, οτι έχει μεγαλύτερη σημασία απο εσένα.
    Ακόμα κι αν την δεις μπροστά στα μάτια σου με κάποιον άλλο, αυτό που θα σε ενοχλήσει, αυτό που φοβάσαι τόσο πολύ, είναι οτι αυτό το θέαμα θα είναι η απόδειξη οτι τελειώσατε. Κι εσύ δεν θέλεις να το πιστέψεις αυτό. Κι όσο περνάει ο καιρός σαν αυτή η σκέψη να αρχίζει να μπαίνει περισσότερο στο μυαλό σου κι αυτό σε αναστατώνμει πολύ...
    Μάκια...

Junior Member
    Stay away και μην παίζεις με τη φωτιά. Στους δύο τρίτους δεν χωρά, λέει μία λαϊκή παροιμία. Ο γάμος της ήταν τελειωμένος, αλλά δεν είχε τα κότσια να χωρίσει και βρήκε εσένα σαν αφορμή. Εσύ είχες τα κότσια να την κρατήσεις; Δεν ξέρω. Πάντως η κοπέλλα φαίνεται να αγαπάει κυρίως και μόνον τον εαυτόν της. Εχει ανάγκη από συνεχή επιβεβαίωση στα μάτια άλλου άνδρα κάθε φορά. Σε πλήγωσε αλλά προχώρα το δρόμο σου. Φύγε. φύγε. φύγε. Και μην κοιτάξεις άλλο πίσω, ούτε για να πάρεις φόρα. Οσο κι αν πονάς. Δούλεψέ το, κάνε αθλήματα, γέμισε τον χρόνο σου με πράγματα που σου αρέσουν. Γλίτωσες! Είναι μία πεταλούδα που πάει από λουλούδι σε λουλούδι. ναρκισσιστική προσωπικότητα. Εχω εμπειρία από τέτοια πρόσωπα. Είναι ανθρωποφάγοι. Και σαμποτάρουν την προσπάθειά σου να προχωρήσεις και να την ξεπεράσεις. Αυτό δεν είναι έρωτας που νιώθει η κοπέλα. Εσύ αγάπησες και αγαπάς ακόμα. Θα επουλώσουν οι πληγές, θα πάρει χρόνο. αλλά κάνε κουράγιο και προχώρα μπροστά. Ντίνα

Μιλαμε για τρελλο παθος κ ελξη.....

... ενιωθε βασιλισσα γιατι ετσι την ειχα και ξαναβρηκε παθος για καποιον, καναμε σαν τρελλοι κάθε φορα που βρισκομασταν, ακομα και στο αγγιγμα του αλλου και η ερωτικη χημεια ηταν απιστευτη, δεν ξανανιωσα τετοιο πραγμα.
    Για όλα αυτά που γράφεις θα σου έλεγα να μην αφήσεις αυτή την ιστορία να πάει χαμένη.

Όσον αφορά στην αντίδραση της, η άποψη μου είναι πως απ\' την αρχή έως και σήμερα το πρόβλημα της ήταν ο άλλος. Το πάθος και η τρέλλα που είχε μαζί σου δεν μπορούσαν να την αποκόψουν απ\' την ενδεχομένως συναισθηματική ασφάλεια και τη ρουτίνα των πέντε χρόνων.
    Πιστευω πως βρίσκεται σε φάση που θρηνεί, όχι τον χωρισμό της, αλλά τα πέντε χρόνια απ\' τη ζωή της.
    Πάρε αποστάσεις, εξαφανίσου και δως της χώρο και χρόνο. Όσο είσαι εκεί θα πληρώνεις για τα πάντα...

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast