Results 151 to 165 of 186
-
19-11-2008, 16:48 #151
Καλησπέρα.
Για μένα,..παρακολουθώντας τη συζήτηση από την αρχή.., κάτι εχει αλλάξει στο τρόπο που αντιλαμμβάνεσαι την ιστορία.
Αυτό λογικά είναι θετικό..,αρχίΖει και ξεθολώνει ο΄τρόπος που βλέπεις τΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ.
Τώρα, η μεριά της κοπέλας εμφανίζει κάποια κενά. Δεν είναι συμπεριφορά κοπέλας που βρίσκει τον εαυτό της. Συνήθως δεν βρίσκεις τον εαυτό σου σε 3 βδομαδες ,και δεν εισαι απόλυτος/-η μεμιας ,σε εναν άνθρωπο που ανεβάζεις ως \'\'θεό\'\' ...
Κράτα τις αξίες σου..και όσο γλυκό κι αν είναι το οτι πάντα θα νοιάζεσαι γι αυτήν ,πρέπει τη δεδομένη στιγμή να νοιαστείς για τον εαυτό σου...
.......όσο για το να την μισήσεις. Δεν αξίζει, σου εχει προσφέρει ωραίες στιγμές. σκέψου αυτές ,κράτα αυτές...και βάλε μια τελεία. και ξεκινα γεμάτος για ενα νεο προορισμό..
Αν μπορείς έλεγξε τα u2u σου.
Καλό απόγευμα σε όλους.!!
- 19-11-2008, 19:17 #152
Originally posted by krino
δεν φανταζεσαι τι σου επιφυλασει το μελλον....
για αυτο σου λεω για σημερα κρατα μικρο καλαθι συναισθηματων....
Αν ενιωσες σεισμο με αυτη την κοπελα, ερχονται εκατομβες....
;)
Οσο για τις εκατομβες, το ελπιζω αλλα το βλεπω δυσκολο να εμπιστευτω ξανα αλλο ατομο
19-11-2008, 19:23 #153
Originally posted by Φοίβη
Δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, έτσι? Ούτε οι φίλοι σου, αλλά ούτε κι εσύ ο ίδιος νομίζω δεν πιστεύεις καλά καλά οτι λες τέτοια πράγματα γι\' αυτήν την κοπέλα. Αλλά είναι η αλήθεια σου, καλέ μου, έτσι αισθάνεσαι για εκείνη, οτι έχει μεγαλύτερη σημασία απο εσένα.
Ακόμα κι αν την δεις μπροστά στα μάτια σου με κάποιον άλλο, αυτό που θα σε ενοχλήσει, αυτό που φοβάσαι τόσο πολύ, είναι οτι αυτό το θέαμα θα είναι η απόδειξη οτι τελειώσατε. Κι εσύ δεν θέλεις να το πιστέψεις αυτό. Κι όσο περνάει ο καιρός σαν αυτή η σκέψη να αρχίζει να μπαίνει περισσότερο στο μυαλό σου κι αυτό σε αναστατώνμει πολύ...
Οντως, αυτη η αποδειξη με τρομαζει κ δεν μπορω να την βγαλω απ\' το μυαλο μου. Οσο περναει ο χρονος νιωθω οτι εκεινη δυναμωνει ενω εγω μενω στασιμος κ η σκεψη κυριαρχει στο μυαλο μου. Ποτε δεν ενιωθα ετσι για τοσες συνεχομενες μερες γιατι παντα ερχοταν πισω..
19-11-2008, 19:27 #154
Originally posted by Γιωργος1983:(
αλλα το βλεπω δυσκολο να εμπιστευτω ξανα αλλο ατομο
λυπαμαι που θα στη χαλασω,
αλλα εισαι αναγκασμενος να το κανεις.
Βλεπεις προτιμαω να μιλάω για το μελλον παρα για το παρελθον με την τυπισα....
19-11-2008, 19:30 #155
Originally posted by Ντίνα
Stay away και μην παίζεις με τη φωτιά. Στους δύο τρίτους δεν χωρά, λέει μία λαϊκή παροιμία. Ο γάμος της ήταν τελειωμένος, αλλά δεν είχε τα κότσια να χωρίσει και βρήκε εσένα σαν αφορμή. Εσύ είχες τα κότσια να την κρατήσεις; Δεν ξέρω. Πάντως η κοπέλλα φαίνεται να αγαπάει κυρίως και μόνον τον εαυτόν της. Εχει ανάγκη από συνεχή επιβεβαίωση στα μάτια άλλου άνδρα κάθε φορά. Σε πλήγωσε αλλά προχώρα το δρόμο σου. Φύγε. φύγε. φύγε. Και μην κοιτάξεις άλλο πίσω, ούτε για να πάρεις φόρα. Οσο κι αν πονάς. Δούλεψέ το, κάνε αθλήματα, γέμισε τον χρόνο σου με πράγματα που σου αρέσουν. Γλίτωσες! Είναι μία πεταλούδα που πάει από λουλούδι σε λουλούδι. ναρκισσιστική προσωπικότητα. Εχω εμπειρία από τέτοια πρόσωπα. Είναι ανθρωποφάγοι. Και σαμποτάρουν την προσπάθειά σου να προχωρήσεις και να την ξεπεράσεις. Αυτό δεν είναι έρωτας που νιώθει η κοπέλα. Εσύ αγάπησες και αγαπάς ακόμα. Θα επουλώσουν οι πληγές, θα πάρει χρόνο. αλλά κάνε κουράγιο και προχώρα μπροστά. Ντίνα
καηκα ηδη αλλα να δουμε ποτε θα βαλω μυαλο..
19-11-2008, 19:38 #156
Originally posted by Θεοφανία
Όσον αφορά στην αντίδραση της, η άποψη μου είναι πως απ\' την αρχή έως και σήμερα το πρόβλημα της ήταν ο άλλος. Το πάθος και η τρέλλα που είχε μαζί σου δεν μπορούσαν να την αποκόψουν απ\' την ενδεχομένως συναισθηματική ασφάλεια και τη ρουτίνα των πέντε χρόνων.
Πιστευω πως βρίσκεται σε φάση που θρηνεί, όχι τον χωρισμό της, αλλά τα πέντε χρόνια απ\' τη ζωή της.
Πάρε αποστάσεις, εξαφανίσου και δως της χώρο και χρόνο. Όσο είσαι εκεί θα πληρώνεις για τα πάντα...
με καταλαβαινεις οτι ειναι κατι, αν οχι σπανιο, τουλαχιστον πολυ δυσκολο να το βρεις :) Αυτο με την ασφαλεια κ την ρουτινα το ελεγε κ η ιδια, εγω της ελεγα οκ οπως νομιζεις, αφου προτιμας αυτα απο τον ερωτα, καταλαβαινω κ θα προχωρησω. Στις 3 μερες μου χτυπαγε τα κουδουνια γιατι ελεγε οτι δεν αντεχει μακρυα μου!! Καθε φορα που πηγαινε πισω μου ελεγε προχωρα με την ζωη σου κ μολις χωρισω θα ερθω να σε διεκδηκισω, με οποια κ να εισαι, κ με παρακαλουσε να μην μπλεξω με φιλη της γιατι μετα δεν θα μπορουσε να το κανει. Τωρα της αφηνω παλι χωρο κ χρονο αλλα ειμαι σιγουρος οτι η φιλεναδα της (με την οποια βγαινουμε καθε βδομαδα) θα αναφερε οτι κατι \"παιζει\" με μια αλλη κοπελλιτσα (ψεμματα βεβαια) αλλα αυτη τιποτα, καμμια αντιδραση τωρα..
ας πληρωνω τα παντα κ να γινει αυτη καλα, να την δω να χαμογελαει ξανα, κλαιω μονο που την σκεφτομε να καθετε τωρα σπιτι της κ να ειναι στεναχωρεμενη κ να μην μπορω να την παρω ενα τηλεφωνο να της πω ποσο την αγαπω..
19-11-2008, 19:42 #157
Originally posted by epsy
Καλησπέρα.
Για μένα,..παρακολουθώντας τη συζήτηση από την αρχή.., κάτι εχει αλλάξει στο τρόπο που αντιλαμμβάνεσαι την ιστορία.
Αυτό λογικά είναι θετικό..,αρχίΖει και ξεθολώνει ο΄τρόπος που βλέπεις τΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ.
Τώρα, η μεριά της κοπέλας εμφανίζει κάποια κενά. Δεν είναι συμπεριφορά κοπέλας που βρίσκει τον εαυτό της. Συνήθως δεν βρίσκεις τον εαυτό σου σε 3 βδομαδες ,και δεν εισαι απόλυτος/-η μεμιας ,σε εναν άνθρωπο που ανεβάζεις ως \'\'θεό\'\' ...
Κράτα τις αξίες σου..και όσο γλυκό κι αν είναι το οτι πάντα θα νοιάζεσαι γι αυτήν ,πρέπει τη δεδομένη στιγμή να νοιαστείς για τον εαυτό σου...
.......όσο για το να την μισήσεις. Δεν αξίζει, σου εχει προσφέρει ωραίες στιγμές. σκέψου αυτές ,κράτα αυτές...και βάλε μια τελεία. και ξεκινα γεμάτος για ενα νεο προορισμό..
Αν μπορείς έλεγξε τα u2u σου.
Καλό απόγευμα σε όλους.!!
ακομα την εχω background στο κομπιουτερ μου για να την βλεπω συνεχεια κ να την νιωθω πιο κοντα μου..
19-11-2008, 19:44 #158
αλλα το βλεπω δυσκολο να εμπιστευτω ξανα αλλο ατομο
λυπαμαι που θα στη χαλασω,
αλλα εισαι αναγκασμενος να το κανεις.
Βλεπεις προτιμαω να μιλάω για το μελλον παρα για το παρελθον με την τυπισα....
αυτο δεν θα με αφηνει να τα προσφερω ολα στην επομενη μου σχεση κ θα ειναι κριμα αυτη η κοπελλα, οποια κ να ειναι..
19-11-2008, 19:46 #159
ας πληρωνω τα παντα κ να γινει αυτη καλα, να την δω να χαμογελαει ξανα, κλαιω μονο που την σκεφτομε να καθετε τωρα σπιτι της κ να ειναι στεναχωρεμενη κ να μην μπορω να την παρω ενα τηλεφωνο να της πω ποσο την αγαπω..
ρε ξεκολα λεμε τωρα....
που θα πληρωνεις τα παντα για να ειναι αυτη καλα...
:P:P:P
για σενα πια κλαφτηκε???
ασε που αν ειναι στεναχωρημενη, μονο η στεναχωρια δεν θα της περασει αμα την παρεις τηλεφωνο.
προσεξε με,
η μιζερια ειναι κακο πραγμα, το χειροτερο ολων!
Η διεκδικησε την η κοπανα την με τεραστια πηδηματακια....
20-11-2008, 10:13 #160
οι φιλοι μου δεν ξερουν τιποτα αλλα αν το ηξεραν δεν θα το πιστευαν, ουτε την δικη μου συμπεριφορα θα πιστευαν. Το υποψιαζονται ομως γιατι οποιος μας εβλεπε εξω νομιζε ειμασταν ζευγαρι. Πηγαιναμε για παραδειγμα να φαμε με την κοινη παρεα κ μοιραζομασταν το φαγητο μας κ με ταιζε μπροστα τους, με τον αλλο δεν το εκανε ποτε αυτο!! Παντα οταν βγαιναμε μεναμε τελευταιοι να περπαταμε πιασμενοι χερακι για να μην μας δουν, τρελλα πραγματα, αυτα δεν ειναι τιποτα :(
Οντως, αυτη η αποδειξη με τρομαζει κ δεν μπορω να την βγαλω απ\' το μυαλο μου. Οσο περναει ο χρονος νιωθω οτι εκεινη δυναμωνει ενω εγω μενω στασιμος κ η σκεψη κυριαρχει στο μυαλο μου. Ποτε δεν ενιωθα ετσι για τοσες συνεχομενες μερες γιατι παντα ερχοταν πισω..
Οι φίλοι σου δεν ξέρουν τίποτα, ε? Φαντάζομαι οτι έτσι είναι ακόμα πιο δύσκολο όλο αυτό που περνάς γιατί είναι κάτι κρυφό, με την έννοια οτι δεν μπορείς να το συζητήσεις με κανέναν, δεν μπορείς να ζητήσεις την υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων.
Αυτά που έκανε η κοπέλα αυτή σου δυνάμωνε την πίστη οτι μια μέρα θα είστε μαζί, σαν ζευγάρι. Κι υπήρχαν φορές που γυρνούσε στον δικό της και ένιωθες οτι την χάνεις, αλλά είναι η πρώτη φορά που τόσες πολλές συνεχόμενες μέρες νιώθεις έτσι, είναι η πρώτη φορά που δεν έχει γυρίσει σε σένα.
Και μέσα σ\' όλο αυτό εσύ φοβάσαι, πονάς, κλαίς και ντρέπεσαι γι\' αυτό, κάθε μέρα.Μάκια...
20-11-2008, 13:40 #161
ρε ξεκολα λεμε τωρα....
που θα πληρωνεις τα παντα για να ειναι αυτη καλα...
:P:P:P
για σενα πια κλαφτηκε???
ασε που αν ειναι στεναχωρημενη, μονο η στεναχωρια δεν θα της περασει αμα την παρεις τηλεφωνο.
προσεξε με,
η μιζερια ειναι κακο πραγμα, το χειροτερο ολων!
Η διεκδικησε την η κοπανα την με τεραστια πηδηματακια....
σημερα για καποιο λογο ειμαι πιο δυνατος. Ισως γιατι ξερω οτι σε 1 βδομαδα θα την δω στο κλαπ κ θα ειμαστε στην ιδια παρεα. Εγω χαλαρα θα ειμαι ο εαυτος μου, αυτος που παντα την εκανε να διασκεδαζει κ να γελα. Δεν θα μενω συνεχεια εκει ομως, θα παιξω λιγο δεξια-αριστερα κ μονο απο την αντιδραση της θα καταλαβω πολλα. Αν δειξει το παραμικρο, την διεκδικω. Αν αδιαφορισει πληρως, θα δουμε. Ταυτοχρονα της δινω κ περισσοτερο χρονο κ δεν κανω κατι που θα με ριξει στα ματια της, της αρεσει να διεκδικει. Κατι μου λεει ομως οτι μολις με δει κ περασει καλα θα θυμηθει τα παντα..
Φτανει ομως η μιζερια, εχεις δικαιο.
κ σιγουρα η αλλαγη διαθεσης εχει να κανει κ με εσας εδω :)
20-11-2008, 13:48 #162
Καλημέρα σου Γιώργο.
Οι φίλοι σου δεν ξέρουν τίποτα, ε? Φαντάζομαι οτι έτσι είναι ακόμα πιο δύσκολο όλο αυτό που περνάς γιατί είναι κάτι κρυφό, με την έννοια οτι δεν μπορείς να το συζητήσεις με κανέναν, δεν μπορείς να ζητήσεις την υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων.
Αυτά που έκανε η κοπέλα αυτή σου δυνάμωνε την πίστη οτι μια μέρα θα είστε μαζί, σαν ζευγάρι. Κι υπήρχαν φορές που γυρνούσε στον δικό της και ένιωθες οτι την χάνεις, αλλά είναι η πρώτη φορά που τόσες πολλές συνεχόμενες μέρες νιώθεις έτσι, είναι η πρώτη φορά που δεν έχει γυρίσει σε σένα.
Και μέσα σ\' όλο αυτό εσύ φοβάσαι, πονάς, κλαίς και ντρέπεσαι γι\' αυτό, κάθε μέρα.
Αυτη ειναι εντελως μονη της, σκεφτου 1 μηνα τωρα κ δεν ειπε στην κολλητη της οτι χωρισε!! Υπηρχαν φασεις, ειδικα που πηγαμε ταξιδι η παρεα που ετυχε να μεινουμε μονοι για 2 απογευμα κ ειμασταν κανονικα ζευγαρι με δικη της πρωτοβουλια. Αγκαλιες στους δρομους, φιλια κτλ..παραδεισος :)
νιωθω οπως ακριβως το ειπες αλλα κ προδωμενος..
20-11-2008, 15:20 #163
Σ\' έχω ακούσει πολλές φορές να λες για πράγματα που ήταν δική της πρωτοβουλία ή επιθυμία, και μου δίνεται η εντύπωση οτι το παιχνίδι παίζεται αποκλειστικά με τους δικούς της κανόνες. Είναι έτσι ή κάτι δεν κατάλαβα καλά.
Ναι, νιώθεις προδοσία, αλλά σήμερα λες νιώθεις καλύτερα. Ξέρεις οτι θα την δεις σύντομα κι αυτό απο μόνο του σε ανεβάζει. Επιπλέον, απ\' \'οτι ακούω, βρήκες έναν τρόπο να της φερθείς που και δεν θα σε ρίξει στα μάτια της και θα σου δώσει τη δυνατότητα να μάθεις αν μπορείς να την διεκδικήσεις ξανά.
Κι είσαι αισιόδοξος οτι τελικά θα την ξανακερδίσεις με τον τρόπο σου, ε?Μάκια...
20-11-2008, 16:04 #164
Σ\' έχω ακούσει πολλές φορές να λες για πράγματα που ήταν δική της πρωτοβουλία ή επιθυμία, και μου δίνεται η εντύπωση οτι το παιχνίδι παίζεται αποκλειστικά με τους δικούς της κανόνες. Είναι έτσι ή κάτι δεν κατάλαβα καλά.
Ναι, νιώθεις προδοσία, αλλά σήμερα λες νιώθεις καλύτερα. Ξέρεις οτι θα την δεις σύντομα κι αυτό απο μόνο του σε ανεβάζει. Επιπλέον, απ\' \'οτι ακούω, βρήκες έναν τρόπο να της φερθείς που και δεν θα σε ρίξει στα μάτια της και θα σου δώσει τη δυνατότητα να μάθεις αν μπορείς να την διεκδικήσεις ξανά.
Κι είσαι αισιόδοξος οτι τελικά θα την ξανακερδίσεις με τον τρόπο σου, ε?
Ο τροπος που βρηκα ειναι καλος κατ\' εμε, απλα ελπιζω να μην ειναι αργα, να μπλεχτηκε αλλος κτλ γιατι μετα δεν θα εχει αξια για μενα αυτη η κοπελα, οσο συγχισμενη κ αν ειναι κ πιστευει οτι καποιος καινουργιος θα την βοηθησει. Κ αν δεν ειναι σε 1 βδομαδα, θα ειναι σε 2 γιατι πλεον ερχετε πισω ολοκληρη η παρεα..
πρεπει να ειμαι αισιοδοξος αλλα συγκρατημενος παραλληλα..σωστα? θελω να ελπιζω οτι θα δω σημαδια που θα με κανουν να την διεκδικησω με τον τροπο μου :)να την παρακαλεσω κ να κατσω να της εξηγω κτλ δεν νομιζω να βοηθησει, δεν λειτουργει ετσι το μυαλο της..
20-11-2008, 16:31 #165
Σαν να κύλησε ο τέντζερης και να βρήκε το καπάκι ε? Εσένα σου αρέσει να σε διεκδικούν, εκείνη να διεκδικεί. Εκείνη ήθελε όσο ήταν με τον άλλο να την αφήνεις μόνη, εσύ πίστευες οτι ήταν καλύτερα έτσι για να καταλάβει τι χάνει μακριά σου. Ήσουν διακριτικός και σεβόσουν το μπέρδεμά της κι εκείνη πάντα γυρνούσε σε σένα. Αλληλοσυμπληρωνόσασταν με έναν τρόπο στο παιχνίδι σας, έτσι?
Το πράγμα χάλασε όταν εκείνη πάτησε τους κανόνες : δεν γύρισε πίσω. Και θα σπάσει εντελώς αν βρει κάποιον άλλο, γιατί τότε δεν θα μπορέσεις να συνεχίσεις ούτε εσύ να συμμετέχεις σε αυτό, σωστά?
Κατ\' εμέ δεν υπάρχει \"πρέπει\". Μπορείς να είσαι όπως νιώθεις, αισιόδοξος, συγκρατημένος ή και τα δυο. Το σίγουρο είναι οτι διατηρείς τις ελπίδες σου.
Πάντως, το σχέδιό σου βασίζεται στο πως λειτουργεί εκείνη έτσι? Δεν λες : \"Θα πάω να της πω οτι εγώ την θέλω πίσω\" αλλά καταστρώνεις σχέδιο με μαεστρία, κομμένο και ραμμένο στα δικά της χαρακτηριστικά.Μάκια...
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή