Results 166 to 180 of 186
-
20-11-2008, 18:58 #166
χεχε, ναι αλλα δεν ξερω ποιος ειναι ο τενζερης κ ποιος το καπακι :)
αλληλοσυμπληρωνομασταν κ μαζι με το παθος κ την χημεια την οποια ουτε η ιδια δεν πιστευε κ το ελεγε καθε φορα (που μου λεει εμενα οτι με τον φιλο της δεν υπηρχε κατι τετοιο) κ γι\'αυτο πιστευαμε τοσο πολυ οτι ειμαστε τελιοι μαζι..
Δεν το θεωρω ακριβως παιχνιδι αλλα περισσοτερο ενα τρελλο, παραλογο παραμυθι που λεγαμε οτι καποια μερα θα το λεμε στα μωρα μας. Μονο που αυτη την στιγμη δεν ειμαι σιγουρος αν θα ειναι με happy end..
το οτι δεν γυρισε πισω το χαλαει προσωρινα. Στην αρχη νομισα οτι ηταν το τελος αλλα οσο το σκεφτομαι, τωρα ειναι ελευθερη κ σιγα σιγα βγαινει κ εξω κτλ. Πλεον ο καλυτερος ας την κερδισει. Απο την μια εχω εναντιων μου το παρελθον που θελει να ξεχασει κ εγω της το θυμιζω. Απο την αλλη ξερει οτι εδω εχει ολα οσα θελει.
Αλλα αν παει σε αλλον εκει καληνυχτα κ ονειρα της γλυκα αν κ ειμαι σιγουρος οτι καποτε θα το καταλαβει οτι εκανε λαθος, ειδικα αν βιαστει να πιαστει απο καπου, δεν εμαθε να ειναι κ μονη της για πολυ καιρο. Αλλα το ξερει οτι δεν την δεχομε πισω. Βαλαμε κ στοιχημα μαλιστα οταν φωναζε οτι δεν θα ερθει ποτε κοντα μου..
το σχεδιο παντοτε εφαρμοζετε βασει του \"στοχου\". Αφου αυτη ετσι την κερδιζεις, τοτε ετσι θα \"παιξουμε\". Ναι σημερα για καποιο λογο βλεπω τις ελπιδες μου να μεγαλωνουν..
- 21-11-2008, 11:16 #167
Όντως όσο περισσότερο μιλάς για αυτό, τόσο περισσότερο μου μοιάζει σαν ένα τρελό παραμύθι, σαν αυτά που διαβάζουμε στα βιβλία ή βλέπουμε στις ταινίες!
Κι απο την άλλη, σε ακούω να βλέπεις τα πράγματα και απο μια διαφορετική οπτική γωνία, τώρα πια. Ίσως το παραμύθι να μην έχει happy end, ίσως όμως να μπορέσεις να διεκδικήσεις την βασιλοπούλα μόνο για σένα.
Σε κάθε περίπτωση, σου εύχομαι το καλύτερο!Μάκια...
21-11-2008, 14:26 #168
σε ευχαριστω παρα πολυ Φοιβη. Ελπιζω να συνεχισω να βλεπω θετικα τα πραγματα κ ας απογοητευτω περισσοτερο στο τελος παρα μιζερια μεχρι να τελιωσουν..
να\'σαι καλα :)
22-11-2008, 22:39 #169
Γιώργο θα σου πω το εξής:
Για μένα η κοπέλα όσο ανειλικρινής κι αν ήταν στον άνθρωπό της, θεωρώ πως στο τέλος αποδείχτηκε ειλικρινής.
Της έφυγε το πάθος με τον φίλο της, -κακώς- προσπάθησε να πιαστεί από έναν άνθρωπο (δηλ. εσένα), ένιωσε να παίρνει όλα αυτά που της έλειπαν αλλά τελεία. Πήρε αυτά που της έλειπαν, στηρίχτηκε επάνω σου σε ένα διάστημα που χρειαζόταν να νιώσει ότι είναι επιθυμητή και μπορεί ξανά να ερωτευτεί, δυστυχώς για σένα έγινες το πείραμά της και μόλις πήρε δύναμη να αποφασίσει τελείωσε και η συναλλαγή σας.
Δεν το λέω υποτιμητικά η σκληρά γιατί από τυα γραφόμενά σου η κοπέλα δεν μου φαίνεται πως ότι έκανε το έκανε με δόλο...περισσότερο από πανικό θα έλεγα σε μια περίοδο που δεν ήξερε τί ήθελε.
Τον φίλο της τον σκέφτεται από ενοχές και όχι από αγάπη, διότι όσο ήταν μαζί δεν τον ήθελε.
Με εσένα δεν θέλει να είναι διότι ήσουν το αποκούμπι της μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι θέλει να μείνει μόνη της.
Τώρα που το συνειδητοποίησε απέχει ....απλά!
Διαφωνώ με τον Εμπνευστή που υποστηρίζει ότι η κοπέλα βρήκε έναν τρίτο. Αφενός μεν διότι πρακτικά δεν θα της έφτανε το 24ωρο να σας \"βολέψει\" όλους, αφετέρου διότι δεν είναι εύκολο μέσα σε δύο βδομάδες να βρεις άλλον και γενικώς να κινείσαι στα ερωτικά σου με την ταχύτητα του φωτός ειδικά σε θεραπευτική φάση.
Η ψυχή της γυναίκας μπορεί να είναι μυστήρια αλλά δεν είναι και για τα σίδερα!
Γνωρίζω καλά ότι όλο αυτό είχε το κόστος του για σένα αλλά από την στιγμή που επέλεξες να συμμετάσχεις θα το πλήρωνες και να λες καλά που το πλήρωσες γρήγορα και όχι 3 χρόνια μετά για παράδειγμα.
Για μένα στάσου στο ύψος των περιστάσεων.
Βρίσκεται σε θεραπευτική φάση όπως προείπα και όλα είναι αχταρμας στο μυαλό της.
Μπορεί να μην εμφανιστεί ποτέ (πιθανόν γιατί θα της θυμίζεις τα λάθη της) αλλά μπορεί και να εμφανιστεί.
Τότε θα κρίνεις αν μπορείς να είσαι μαζί της που κατά την γνώμη μου δεν θα μπορείς γιατί μόλις ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου τί έχει συμβεί θα ξενερώσεις!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
28-11-2008, 14:17 #170
Originally posted by aimilia
Για μένα η κοπέλα όσο ανειλικρινής κι αν ήταν στον άνθρωπό της, θεωρώ πως στο τέλος αποδείχτηκε ειλικρινής.
Της έφυγε το πάθος με τον φίλο της, -κακώς- προσπάθησε να πιαστεί από έναν άνθρωπο (δηλ. εσένα), ένιωσε να παίρνει όλα αυτά που της έλειπαν αλλά τελεία. Πήρε αυτά που της έλειπαν, στηρίχτηκε επάνω σου σε ένα διάστημα που χρειαζόταν να νιώσει ότι είναι επιθυμητή και μπορεί ξανά να ερωτευτεί, δυστυχώς για σένα έγινες το πείραμά της και μόλις πήρε δύναμη να αποφασίσει τελείωσε και η συναλλαγή σας.
Δεν το λέω υποτιμητικά η σκληρά γιατί από τυα γραφόμενά σου η κοπέλα δεν μου φαίνεται πως ότι έκανε το έκανε με δόλο...περισσότερο από πανικό θα έλεγα σε μια περίοδο που δεν ήξερε τί ήθελε.
Διαφωνώ με τον Εμπνευστή που υποστηρίζει ότι η κοπέλα βρήκε έναν τρίτο. Αφενός μεν διότι πρακτικά δεν θα της έφτανε το 24ωρο να σας \"βολέψει\" όλους, αφετέρου διότι δεν είναι εύκολο μέσα σε δύο βδομάδες να βρεις άλλον και γενικώς να κινείσαι στα ερωτικά σου με την ταχύτητα του φωτός ειδικά σε θεραπευτική φάση.
Γνωρίζω καλά ότι όλο αυτό είχε το κόστος του για σένα αλλά από την στιγμή που επέλεξες να συμμετάσχεις θα το πλήρωνες και να λες καλά που το πλήρωσες γρήγορα και όχι 3 χρόνια μετά για παράδειγμα.
Βρίσκεται σε θεραπευτική φάση όπως προείπα και όλα είναι αχταρμας στο μυαλό της.
Μπορεί να μην εμφανιστεί ποτέ (πιθανόν γιατί θα της θυμίζεις τα λάθη της) αλλά μπορεί και να εμφανιστεί.
Τότε θα κρίνεις αν μπορείς να είσαι μαζί της που κατά την γνώμη μου δεν θα μπορείς γιατί μόλις ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου τί έχει συμβεί θα ξενερώσεις!
Εχω καποιες αποριες πανω σε αυτα που λες, ελπιζω να μπορεις να μου τις λυσεις.
αφου ενιωσε οτι μπορει να ερωτευτει ξανα κ πηρε την δυναμη να χωρισει, γιατι να μην ειναι μαζι με αυτον που ερωτευτηκε? γιατι να προτιμησει να ψαξει κατι καινουργιο κ να μην παει σε αυτο που της εδωσε οσα εψαχνε? γιατι να ρισκαρει να της βγει \"πατατα\" καποιος καινουργιος η να την εκμεταλλευτει? αν ηταν πραγματικα ερωτευμενη, οταν κ εφοσον καθαρισει το μυαλο της, δεν ειναι λογικο να με ψαξει? ειδικα αν εγω δειξω οτι δεν κραταω κακια? Λες για αποκουμπι, το καταλαβαινω αλλα αυτα που ενιωσε, τα ενιωσε, κ το παθος της, κ την ελξη αλλα και την προστασια απο μενα (τα ειπε η ιδια αυτα οταν \"χωρισαμε\")
με δολο σιγουρα δεν το εκανε:)
εγω το ξερω οτι σκεφτετε τον φιλο της απο ενοχες, αυτη ποτε θα το καταλαβει?
οσο για τριτο, ουτε εγω το πιστευω, βεβαια τωρα εχουν περασει 1.5 μηνας που χωρισε κ δεν ξερω τι κανει. Ελπιζω να μην εμπλεξε, αν εμπλεξε με αλλον τοτε οτι παθει της αξιζει. Επισης ειπε επιτελους στις φιλες της την περασμενη βδομαδα οτι χωρισε που σημαινει ειναι μονιμος ο χωρισμος. Αν ηξερα τι θα ακολουθουσε δεν θα συμμετειχα. Που να ηξερα? εγω την γνωρισα σαν μια κοπελλα που χωριζε με τον φιλο της..
Θα της θυμιζω τα λαθη της αλλα ελπιζω να της θυμιζω κ ποσο την αγαπησε καποιος :)
προσπαθησα να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν αξιζει κ οτι την βλεπω μπροστα μου με αλλο για να ξενερωσω αλλα δεν μπορω να την βγαλω απτο μυαλο μου με τιποτα. Εχει 2.5 μηνες να την δω κ να της μιλισω ευχαριστα κ να κανουμε οτι καναμε κ 1 μηνα που μιλησαμε τελευταια φορα κ ακομη εκει το μυαλο μου :(
σε ευχαριστω για τις ευχες κ την αποψη σου :)
28-11-2008, 21:20 #171
Originally posted by Γιωργος1983:(
Εχω καποιες αποριες πανω σε αυτα που λες, ελπιζω να μπορεις να μου τις λυσεις.
αφου ενιωσε οτι μπορει να ερωτευτει ξανα κ πηρε την δυναμη να χωρισει, γιατι να μην ειναι μαζι με αυτον που ερωτευτηκε? γιατι να προτιμησει να ψαξει κατι καινουργιο κ να μην παει σε αυτο που της εδωσε οσα εψαχνε? γιατι να ρισκαρει να της βγει \"πατατα\" καποιος καινουργιος η να την εκμεταλλευτει? αν ηταν πραγματικα ερωτευμενη, οταν κ εφοσον καθαρισει το μυαλο της, δεν ειναι λογικο να με ψαξει? ειδικα αν εγω δειξω οτι δεν κραταω κακια? Λες για αποκουμπι, το καταλαβαινω αλλα αυτα που ενιωσε, τα ενιωσε, κ το παθος της, κ την ελξη αλλα και την προστασια απο μενα (τα ειπε η ιδια αυτα οταν \"χωρισαμε\")
με δολο σιγουρα δεν το εκανε:)
εγω το ξερω οτι σκεφτετε τον φιλο της απο ενοχες, αυτη ποτε θα το καταλαβει?
οσο για τριτο, ουτε εγω το πιστευω, βεβαια τωρα εχουν περασει 1.5 μηνας που χωρισε κ δεν ξερω τι κανει. Ελπιζω να μην εμπλεξε, αν εμπλεξε με αλλον τοτε οτι παθει της αξιζει. Επισης ειπε επιτελους στις φιλες της την περασμενη βδομαδα οτι χωρισε που σημαινει ειναι μονιμος ο χωρισμος. Αν ηξερα τι θα ακολουθουσε δεν θα συμμετειχα. Που να ηξερα? εγω την γνωρισα σαν μια κοπελλα που χωριζε με τον φιλο της..
Θα της θυμιζω τα λαθη της αλλα ελπιζω να της θυμιζω κ ποσο την αγαπησε καποιος :)
προσπαθησα να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν αξιζει κ οτι την βλεπω μπροστα μου με αλλο για να ξενερωσω αλλα δεν μπορω να την βγαλω απτο μυαλο μου με τιποτα. Εχει 2.5 μηνες να την δω κ να της μιλισω ευχαριστα κ να κανουμε οτι καναμε κ 1 μηνα που μιλησαμε τελευταια φορα κ ακομη εκει το μυαλο μου :(
σε ευχαριστω για τις ευχες κ την αποψη σου :)
Η κοπέλα θεωρώ ότι όντως ερωτεύτηκε ειδάλλως δεν θα \"ρίσκαρε\" την σχέση της.
Θεωρώ όμως ότι δεν ερωτεύτηκε απαραίτητα εσένα αλλά τον έρωτα.
Θέλω να πω πως ότι χρειαζόταν (τρυφερότητα, σημασία, στήριξη κλπ.) τα βρήκε και τα ερωτεύτηκε χωρίς αυτά να ήταν προσωποποιημένα δηλ. στο πρόσωπο του Γιώργου του Κώστα ή του Μήτσου.
Έτυχε και ήσουν εσύ.
Από την στιγμή που αυτή η κατάσταση την βοήθησε να καταλάβει πως υπάρχουν επιλογές πέρα από την σχέση της, έλυσε το θέμα με τον φίλο της αλλά έλυσε και το δικό σας θέμα.
Διότι αυτό που την τράβηξε κοντά σου μπορεί να ήσουν εσύ αλλά πάνω απ όλα ήταν η δύναμη που αναζητούσε για να χωρίσει.
Μόλις την βρήκε, έφυγε.
Γι αυτό σου μίλησα για συναλλαγή.
Άσχημος τρόπος διότι κάποιος έμεινε πίσω και υποφέρει (εσύ καλή ώρα!) αλλά η ουσία είναι πως η συγκεκριμένη κοπέλα-ακόμη κι αν το χειρίστηκε εις βάρος κάποιου άλλου και όχι παίρνοντας δύναμη αποκλειστικά από τον εαυτό της-δεν άφησε το ένα κλαδί και πιάστηκε από το άλλο.
Πιάστηκε για λίγο μέχρι να σταθεί στα πόδια της και έγινε αυτόνομη.
Για εκείνη θεωρώ-φαντάζομαι-υποθέτω, πως το ζητούμενο θα ήταν αυτό. Και να σου πω και κάτι;
Αν τα έφτιαχνε μαζί σου, η σχέση σας δεν θα είχε γερές βάσεις διότι αυτές θα πατούσαν πάνω σε μια άλλη κατεστραμμένη δική της σχέση.
Δεν θα της είχες ποτέ απόλυτη εμπιστοσύνη (κακώς βέβαια γιατί μία πράξη δεν χαρακτηρίζει το σύνολό των πράξεών μας!) αλλά ο άνθρωπος κρίνει πολύ από το παρελθόν. Τη στιγμή που θα σου περνούσε το πάθος, ο τρόπος που ξεκίνησε η σχέση σας θα σε έβαζε σε σκέψεις.
Όπως σε σκέψεις θα έμπαινε και εκείνη είτε συγκρίνοντάς σε με τον πρώην της λόγω του πρόσφατου χωρισμού, είτε έχοντας στο μυαλό της την κλονισμένη σου εμπιστοσύνη.
Ελπίζω να βοήθησα κατά κάποιο τρόπο σε αυτό που εγώ θεωρώ ως εξήγηση για την συμπεριφορά της.
28-11-2008, 23:10 #172
Η αιμιλια ομιλει ορθως....
Σκεφτομουν μια παλια μου σχεση που εχει καποιες ομοιοτητες με το δικο σου στορυ γιωργο.
Τελειωσε η σχεση, εκανα λιγες μερες ταβανοθεραπεια (τοτε δεν υπηρχαν φορουμς - καλα φιλαρακια μονο και καμποσο κρασακι...)
Περασαν οι μηνες, εκανα αλλη σχεση και εγω και αυτη.
Ξαναβρεθηκαμε, μιλησαμε παλι για τοτε.
Της ειχα πει λοιπον οτι με χρησιμοποιησε μεχρι να γινει καλα και να σταθει στα ποδια της....
Μου πεταξε μια ατακα που μου εμεινε:
Της ειπα με εκανες σκαλοπατι για να πατησεις και να ανεβεις....
Μου απαντησε, ολοι γινομαστε καποια στιγμη ενα σκαλοπατι για να ανεβει καποιος....
Να πω την αληθεια τοτε δεν μου αρεσε αλλα δεν μπορεσα να μην δεχτω την ειλικρινεια της.
Αυτος ειναι ο λογος που μετα απο χρονια εχουμε παραμεινει καλα φιλαρακια και τα λεμε που και που.
Χαιρεται που ειμαι ευτυχισμενος με την γυναικα μου και το ιδιο επιθυμω και εγω.
Δες το ετσι και ισως μετα απο ενα διαστημα μπορει να γινεται και φιλοι.
Ξερεις το να θελεις το καλο καποιου ανθρωπου αυτο δεν σημαινει οτι ειναι 100% ζητημα να ειναι μαζι σου.
Αν η ευτυχια της ειναι να ειναι με καποιον αλλον, σπρωξε την προς τα εκει.
Γιατι αν την κρατησεις κοντα σου τοτε το μονο που θα ενδιεφερε ειναι ο εαυτος σου στεγνα και μονο....
30-11-2008, 16:28 #173
Originally posted by krino
Σκεφτομουν μια παλια μου σχεση που εχει καποιες ομοιοτητες με το δικο σου στορυ γιωργο.
Τελειωσε η σχεση, εκανα λιγες μερες ταβανοθεραπεια (τοτε δεν υπηρχαν φορουμς - καλα φιλαρακια μονο και καμποσο κρασακι...)
Της ειχα πει λοιπον οτι με χρησιμοποιησε μεχρι να γινει καλα και να σταθει στα ποδια της....
Μου απαντησε, ολοι γινομαστε καποια στιγμη ενα σκαλοπατι για να ανεβει καποιος....
Να πω την αληθεια τοτε δεν μου αρεσε αλλα δεν μπορεσα να μην δεχτω την ειλικρινεια της.
Αυτος ειναι ο λογος που μετα απο χρονια εχουμε παραμεινει καλα φιλαρακια και τα λεμε που και που.
Ξερεις το να θελεις το καλο καποιου ανθρωπου αυτο δεν σημαινει οτι ειναι 100% ζητημα να ειναι μαζι σου.
Γιατι αν την κρατησεις κοντα σου τοτε το μονο που θα ενδιεφερε ειναι ο εαυτος σου στεγνα και μονο....
Ακόμη και το σκαλοπάτι που γίνεσαι (συνειδητά ή ασυνείδητα) αποτελεί εγωιστική πράξη για εσένα που δέχεσαι να πατηθείς και για τον άλλον που σε πατάει για να ανέβει.
Συμφωνούμε πάντως πως αν ο Γιώργος διεκδικήσει / κυνηγήσει την συγκεκριμένη, θα επιβεβαιώσει τους λόγους για τους οποίους επέλεξε η ίδια να απομακρυνθεί.
Τουλάχιστον από απόσταση, θεωρώ πως ο Γιώργος στην δεδομένη φάση έχει περισσότερες ελπίδες. (εφόσον συνεχίζει να θέλει να είναι μαζί της!)
01-12-2008, 14:15 #174
Originally posted by aimiliaΓιώργο θα σου λύσω τις απορίες σου όπως τις βλέπω εγώ σαν τρίτος-που μάλιστα κάποτε πέρασε από ένα τέτοιο στάδιο αλλά που κατέληξε με αυτόν που ερωτεύτηκε-χωρίς όμως να σημαίνει πως αυτά που λέω είναι σωστά 100% μιας και δεν είμαι στο μυαλό της κοπέλας.
Η κοπέλα θεωρώ ότι όντως ερωτεύτηκε ειδάλλως δεν θα \"ρίσκαρε\" την σχέση της.
Θεωρώ όμως ότι δεν ερωτεύτηκε απαραίτητα εσένα αλλά τον έρωτα.
Θέλω να πω πως ότι χρειαζόταν (τρυφερότητα, σημασία, στήριξη κλπ.) τα βρήκε και τα ερωτεύτηκε χωρίς αυτά να ήταν προσωποποιημένα δηλ. στο πρόσωπο του Γιώργου του Κώστα ή του Μήτσου.
Έτυχε και ήσουν εσύ.
Από την στιγμή που αυτή η κατάσταση την βοήθησε να καταλάβει πως υπάρχουν επιλογές πέρα από την σχέση της, έλυσε το θέμα με τον φίλο της αλλά έλυσε και το δικό σας θέμα.
Διότι αυτό που την τράβηξε κοντά σου μπορεί να ήσουν εσύ αλλά πάνω απ όλα ήταν η δύναμη που αναζητούσε για να χωρίσει.
Μόλις την βρήκε, έφυγε.
Γι αυτό σου μίλησα για συναλλαγή.
Άσχημος τρόπος διότι κάποιος έμεινε πίσω και υποφέρει (εσύ καλή ώρα!) αλλά η ουσία είναι πως η συγκεκριμένη κοπέλα-ακόμη κι αν το χειρίστηκε εις βάρος κάποιου άλλου και όχι παίρνοντας δύναμη αποκλειστικά από τον εαυτό της-δεν άφησε το ένα κλαδί και πιάστηκε από το άλλο.
Πιάστηκε για λίγο μέχρι να σταθεί στα πόδια της και έγινε αυτόνομη.
Για εκείνη θεωρώ-φαντάζομαι-υποθέτω, πως το ζητούμενο θα ήταν αυτό. Και να σου πω και κάτι;
Αν τα έφτιαχνε μαζί σου, η σχέση σας δεν θα είχε γερές βάσεις διότι αυτές θα πατούσαν πάνω σε μια άλλη κατεστραμμένη δική της σχέση.
Δεν θα της είχες ποτέ απόλυτη εμπιστοσύνη (κακώς βέβαια γιατί μία πράξη δεν χαρακτηρίζει το σύνολό των πράξεών μας!) αλλά ο άνθρωπος κρίνει πολύ από το παρελθόν. Τη στιγμή που θα σου περνούσε το πάθος, ο τρόπος που ξεκίνησε η σχέση σας θα σε έβαζε σε σκέψεις.
Όπως σε σκέψεις θα έμπαινε και εκείνη είτε συγκρίνοντάς σε με τον πρώην της λόγω του πρόσφατου χωρισμού, είτε έχοντας στο μυαλό της την κλονισμένη σου εμπιστοσύνη.
Ελπίζω να βοήθησα κατά κάποιο τρόπο σε αυτό που εγώ θεωρώ ως εξήγηση για την συμπεριφορά της.
αν κ βεβαια η ιδια ειπε οτι το ξερει οτι πολυ δυσκολα θα βρει ξανα τα ιδια αλλα το προτιμα παρα να ερθει κοντα μου..
απολυτη εμπιστοσυνη θα της ειχα για τον λογο ακριβως που ειπες :)
παντως χθες σημειωθηκε καποια μικρη προοδος. Της εστειλα μυνηματακι να της ζησει η αδερφη της κ αυτη την φορα απαντησε. Δεν ειπε το τυπικο ευχαριστω αλλα προσθεσε το \"πολυ πολυ\", κατι το οποιο χρησιμοποιει οταν το εννοει..
δεν θα πιαστω απο τις λεξεις απλα χαρηκα που δεν με εγραψε παλι..
Υ.Γ. μολις ειδα κ το δικο σου θεματακι, θα πω κ εκει την αποψη μου μηπως σε βοηθησω με την σειρα μου. Πιστευεις ομως οτι λογω του δικου σου θεματος ισως να βλεπεις καπως πιο απαισιοδοξα το δικο μου? ;)
01-12-2008, 14:18 #175
Originally posted by krino
Αν η ευτυχια της ειναι με αλλο, να την βρει μονη της, δεν προκειτε να την σπρωξω κιολας κ ας ακουγεται εγωιστικο!
Θα την κρατησω κοντα μου (εαν μπορω) για οσο πιστευω οτι εγω ειμαι αυτος που την κανει ευτυχισμενη :)
01-12-2008, 14:22 #176
Συμφωνούμε πάντως πως αν ο Γιώργος διεκδικήσει / κυνηγήσει την συγκεκριμένη, θα επιβεβαιώσει τους λόγους για τους οποίους επέλεξε η ίδια να απομακρυνθεί.
Τουλάχιστον από απόσταση, θεωρώ πως ο Γιώργος στην δεδομένη φάση έχει περισσότερες ελπίδες. (εφόσον συνεχίζει να θέλει να είναι μαζί της!)
οσο κ να το παλεψα, δεν μπορω να την βγαλω απο το μυαλο μου. Μεχρι να μου απαντησει στο μυνημα μου κ τι δεν ειπα..μολις ομως μου απαντησε..απλα δακρυσα :(. Και ναι, ακομη θελω να ειμαι μαζι της. Τι εννοεις ομως οτι εχω περισσοτερες ελπιδες? Σε συγγριση με τι? Επειδη στο προιγουμενο σου ποστ εισουνα πιο..απαισιοδοξη..
01-12-2008, 16:22 #177
Ρε Γιώργη αφού περιμένεις να ακούσεις συγκεκριμένα πράγματα τι το παλεύεις ακόμα εδώ μέσα; Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική από την άλλη. Κάνε αυτό για το οποίο νιώθεις ότι δε θα το μετανιώσεις και μη ψάχνεις για ένα κάρο γνώμες.
01-12-2008, 17:20 #178
γιωργο δεν εχεις καμια ελπιδα και παρτο αποφαση.
Απλα επειδη ειναι νωρις κλωθογυρνας γυρω απο την κατασταση.
Ασχολησου με το μελλον σου και οχι με το παρελθον σου.
Αν μη τι αλλο ειναι πολυ μιζερο να κανεις κατι αλλο.
02-12-2008, 09:05 #179
Originally posted by Flamenco
Ρε Γιώργη αφού περιμένεις να ακούσεις συγκεκριμένα πράγματα τι το παλεύεις ακόμα εδώ μέσα; Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική από την άλλη. Κάνε αυτό για το οποίο νιώθεις ότι δε θα το μετανιώσεις και μη ψάχνεις για ένα κάρο γνώμες.
κραταω το τελευταιο που ειπες ;)
φιλε κρινο, δεν το παιρνω αποφαση μεχρι να τελιωσει οριστικα, απλα δινω χρονο κ ηδη βλεπω σιγα σιγα να προχωρανε τα πραγματα. Θα δειξει. Εσυ μου ειπες να διεκδικησω κ αυτο θα κανω, απλα περιμενω καποιο σημαδι. Δεν ξερω αν μου ειπες να το παρω αποφαση για να με κανεις να αντιδρασω αλλα το αφηνω μεχρι εδω
θα ηθελα ξανα να σας ευχαριστησω ολους γιατι με βοηθησατε, δεν μπορειτε να φανταστειτο ποσο. Μονο και μονο που κατσατε να μου απαντησετε :)
02-12-2008, 09:17 #180
αμα περιμενεις να δεις το σημαδι που σου κανει, μπορει να παρεις συνταξη στο μεταξυ.....
Σου ειπα να διεκδικησεις, οχι να καθεσαι στο μπαλκονι και να περιμενεις σηματα καπνου....
Σου ειπα να το παρεις αποφαση γιατι η τακτικη σου παρατεινει την αγωνια σου και μονο.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή