Ενας ερωτας παρανομος, παθιασμενος που εληξε (?) αδοξα.. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 186
    Member
    Originally posted by krino
    τι μυνηματακια τωρα βρε γεωργιε???
    παιδια ειμαστε??

Μολις μπορεσεις και την βρεις, μιλα καθαρα και ξαστερα.
    Και αμα θελει, ε οκ θελει.

Απο την αλλη αμα δεν διεκδικεις γιατι να ασχοληθει μαζι σου?
    Δεν βλεπεις οτι πιστευει οτι δεν την ενδιαφερεις??? η τα θεωρεις ολα αυτονοητα?
    οχι δεν ειμαστε παιδια (μακαρι να ημασταν) αλλα αφου το εκανε ξεκαθαρο οτι δεν με θελει οταν μου μιλησε πριν 3 βδομαδες. Μου ζητησε μαλιστα να βρω αλλη κ να μην κολλησω. Ως πριν λιγους μηνες οταν εβλεπε αλλη απλα να μου μιλα τρελλενοτανε κ τωρα ξερει οτι υπαρχει μια κοπελλα που με φλερταρει (της το ειπα εγω τωρα γιατι κ πιο παλια αυτη η κοπελλιτσα προσπαθησε μαζι μου αλλα το εκανα ξεκαθαρο οτι δεν ενδιαφερομε, τωρα με βλεπει μονο οποταν ξανακοντεψε) αλλα η δικια μου τιποτα, μου ευχηθηκε μαλιστα να περνω καλα μαζι της!!!

Member
    Originally posted by Empneustns
    και τωρα θα πω και κατι ακομα,που πλεον εχει γινει φαινομενο στη ζωη μας και οσοι το καταλαβουν το καταλαβαν,(μακαρι να ακουγε και η κοπελια μπας και ξεμπερδεψει το μυαλο της).
    ζουμε σε μια κοινωνια οπου πλεον εχουμε καταφερει παρα πολλα πραγματα,μπορεις μεσα σε μια βδομαδα να αλλαξεις ολη σου τη ζωη,ειδικα αν εχεις λεφτα.οτι χαλασει να το επισκευασεις,και αμα λαχει να παρεις καινουριο.σιγα τα λαχανα.και πλεον εχουμε μαθει να συμπεριφερομαστε σε ολα τα πραγματα ετσι.δεν μας αρεσει η δουλεια,την αλλαζουμε(και καλα κανουμε).δεν μας αρεσουν τα επιπλα,θα παρουμε καινουρια.θα γνωρισουμε και κανενα καινουριο γνωστο,δεν μας αρεσει θα παρουμε καινουριο,σιγα,μια βολτα θα κανουμε σε μια εκδρομη και θα γνωρισουμε καινουριο.μα αυτο δεν ισχυει με τα συναισθηματα.αυτα θελουν τον χρονο τους,θελουν τον τροπο τους,περιεχουν ευγενη υλικα,για αυτο και δεν μπορουμε να τα διαχειριστουμε τοσο ευκολα και τοσο απλα,σαν να ηταν μια τηλεοραση με τηλεκοντρολ,και οσο προσπαθουμε να τα διαχειριζομαστε με αυτον τον τροπο τοσο θα ειμαστε δυστυχησμενοι.να τις το στειλεις αυτο της κοπελιας γιατι εχει μπερδευτει αρκετα,νομιζει πως μπορει να τα εχει ολα λες και ολα ειναι ευκολα να τα ελεγξεις.ποσοι δεν φοβουνται οταν χανουν τον ελεγχο,και τα συναισθηματα ειναι το δευτερο πραγμα που δεν μπορεις να εχεις τον ελεγχο στη ζωη.το πρωτο ειναι η υγεια για οσους αναρωτιουνται.
    για να δεις ποσο λαθος εισαι
    Οταν της ειπα πανω στα νευρα μου οταν μου ελεγε ολα αυτα οτι καλα περναγε αυτη, ειχε εμενα, εκεινον, τα ειχε ολα
    η απαντηση της ομως ηταν οτι δεν ειχε τον εαυτο της..
    Ποτε δεν ενιωσε καλα γιαυτο που εκανε κ γιαυτο κατεληξε στους ειδικους..

Senior Member
    ρε φιλαρακο,για πες μου,εχεις αναρωτηθει τι κανει αυτη τις τελευταιες 3 βδομαδες;;;;;;;;

Senior Member
    μα και βεβαια δεν εχει τον εαυτο της,και ψαχνει να τον βρει στους αλλους,χωρις να ξερει οτι θα τον βρει μονο μεσα της.

Member
    ρε φιλαρακο,για πες μου,εχεις αναρωτηθει τι κανει αυτη τις τελευταιες 3 βδομαδες;;;;;;;;
    αναρωτιεμε κ τιποτα αλλο νομιζεις?? :)

Senior Member
    ε ψαξου λιγο,και θα δεις πως πιθανοτατα παιζει αλλος ,αλλα αυτα ιεναι και πραγματα που μαθευονται.ρωτα και καποια κοινη φιλη σας που να εχει σκοπο να σου πει.και ολα τα αλλα που σου τσαμπουναει ειναι δικαιολογιες.βαζω ενα 10% να πεφτω εξω.

Banned
    Originally posted by Γιωργος1983:(
    τι μυνηματακια τωρα βρε γεωργιε???
    παιδια ειμαστε??

Μολις μπορεσεις και την βρεις, μιλα καθαρα και ξαστερα.
    Και αμα θελει, ε οκ θελει.

Απο την αλλη αμα δεν διεκδικεις γιατι να ασχοληθει μαζι σου?
    Δεν βλεπεις οτι πιστευει οτι δεν την ενδιαφερεις??? η τα θεωρεις ολα αυτονοητα?
    οχι δεν ειμαστε παιδια (μακαρι να ημασταν) αλλα αφου το εκανε ξεκαθαρο οτι δεν με θελει οταν μου μιλησε πριν 3 βδομαδες. Μου ζητησε μαλιστα να βρω αλλη κ να μην κολλησω. Ως πριν λιγους μηνες οταν εβλεπε αλλη απλα να μου μιλα τρελλενοτανε κ τωρα ξερει οτι υπαρχει μια κοπελλα που με φλερταρει (της το ειπα εγω τωρα γιατι κ πιο παλια αυτη η κοπελλιτσα προσπαθησε μαζι μου αλλα το εκανα ξεκαθαρο οτι δεν ενδιαφερομε, τωρα με βλεπει μονο οποταν ξανακοντεψε) αλλα η δικια μου τιποτα, μου ευχηθηκε μαλιστα να περνω καλα μαζι της!!!

Ωχου ρε αδερφακι δεν σκαμπαζεις μια απο γυναικες ε???
    :P:P
    Λοιπον οταν σου λεει να βρεις αλλη, ειναι γιατι αυτο θα την κανει να παει για αλλα.
    Το οτι σου ειπε αυτο ειναι μια ακομη ενδειξη οτι θελει.

Ξερεις ποτε να ανησυχησεις???
    Οταν θα σου μιλαει γλυκα και τρυφερα η και φιλικα...
    Γιωργο μου αν θες κατι να πουμε κατι η να σε βοηθησω πες μου.... = το εχασες το παιχνιδι....

Επισης ασε αυτη να κανει ξεκαθαρα οτι θελει, αυτο δεν μας αφορα.
    Εγω ρωταω εσυ τι μπορεις να κανεις.
    Εχεις το τροπο να την πεισεις???
    αυτη ειναι η ερωτηση που πρεπει να απαντησεις.

Banned

βαζω ενα 10% να πεφτω εξω.

ας μην ανιχνευσουμε το ποσο % πεφτεις μεσα....

Member
    ε ψαξου λιγο,και θα δεις πως πιθανοτατα παιζει αλλος ,αλλα αυτα ιεναι και πραγματα που μαθευονται.ρωτα και καποια κοινη φιλη σας που να εχει σκοπο να σου πει.και ολα τα αλλα που σου τσαμπουναει ειναι δικαιολογιες.βαζω ενα 10% να πεφτω εξω.
    οι κοινοι φιλοι κ οι κολλητες της δεν ειχαν ιδεα για το τι παιζοταν αν κ υπηρχαν υποψιες για κανενα..φιλακι γιατι οταν μας δεις μαζι ειναι ολοφανερο οτι υπηρχε κατι

δεν τολμουσε να πει κατι τετοιο σε κανενα γιατι κανενας δεν θα την καταλαβαινε. Αν υπαρχει αλλος γιατι δεν το πε? ολα τα αλλα τα ειπε! Σε 2 βδομαδες που θα αρχισει να ξαναβγαινει η παρεα θα καταλαβω κ αν οντως παιζει αλλος, ξερεις, μια λεπτη γραμμη χωριζει την αγαπη απο το μισος

αν απλα προσπαθεις να με εκνευρισεις για να με \"εκδικηθεις\", δεν θα το πετυχεις!

Senior Member
    κρινο σε αφησα να γελας βρε,παλι εδω;

Senior Member
    την αληθεια σου λεω,απο την αρχη γιωργο...ουτε να εκδικηθω προσπαθω,σιγα .....

Banned
    κρινο σε αφησα να γελας βρε,παλι εδω;
    ε ναι,
    το γελιο κανει καλο στη ζωη....
    :cool:

Banned

οχι μωρε απλα με τα κολληματα του ο καθενας....

;)

Senior Member
    keep the good work krino :)

Senior Member

οχι μωρε απλα με τα κολληματα του ο καθενας....

;)
    χαχα ποσα ξερεις για κολληματα,ειδικε μου εσυυυυυ

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast