Results 91 to 105 of 186
-
18-11-2008, 19:09 #91
και δεν ειμαι και τοσο σιγουρος αν υποφερει .... και ποσο.αυτη μαλλον εχει το πανω χερι σε ολα απο οσο καταλαβα.οτι θελησει η καρδουλα της γινεται ....
- 18-11-2008, 19:10 #92
κ αυτο το σκεφτομε, οτι μπορει αυτη την στιγμη που εγω υποφερω αυτη να ειναι μια χαρα..
αλλα αν ειναι ετσι, γιατι να της χαλασω την ηρεμια της με το να την διεκδικησω??
18-11-2008, 19:13 #93
σωστο....
κοψε για 2-3 μερες και μετα κανονισε να βρεθειτε, οπου και οπως νομιζεις καλυτερα.
Μην ασχολεισαι με τι ειπε και τι δηλωσε.
Φαινεται οτι εχει μια ψυχολογια μπρος - πισω.
Προσπαθησε να την σταθεροποισεις (μπροστα φυσικα) και δειξτης να καταλαβεις οτι δεν εισαι το παρελθον αλλα το μελλον.
το λαθος σου ειναι οτι δινεις βαση σε οτι λεει και οχι στο πως θα αντιμεπτωπισεις αυτο που λεει.
18-11-2008, 19:14 #94
το τι θα κανεις ειναι δικο σου θεμα και εξαρταται απο τα δικα σου θελω,μην ακους κανενα γιατι ολοι εμεις θα σου πουμε τι θα καναμε εμεις.Εγω δεν θα ασχολιομουν μαζι της γιατι ειναι ασταθης χαρακτηρας και δεν τους μπορω τους χαρακτηρες που ειναι μια ετσι μια γιουβετσι,αλλος θα την διεκδικουσε.το τι θα κανεις εσυ εχεις σχεση με σενα...αν θελεις μπορεις να βαλεις ενα χρονικο περιθωριο,ενα μηνα και να την κυνηγησεις αλλα σε καμια περιπτωση μη γινεις κουρελι για αυτην γιατι θα πετυχεις το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.αν το αντεχεις ψυχολογικα βεβαια.
18-11-2008, 19:18 #95
Γιώργο οι σχέσεις που λειτουργούν παράλληλα με κάποιες άλλες είναι δύσκολο να λειτουργήσουν αυτόνομα. Το πάθος, ο έρωτας, το \'δράμα\', τα όνειρα, όλα όσα ζήσατε υπήρξαν μέσα σε ένα πλαίσιο. Χωρίς αυτό δεν έχουν πια το ίδιο νόημα.
Χμ...ασταθής? Δεν είναι και τόσο βέβαιο. Το βέβαιο είναι πως έτσι σου παρουσιάστηκε ή έτσι ήταν στη φάση που ξεκινήσατε. Ίσως τώρα δεν έχει ανάγκη από μια σχέση \'αντίβαρο\' για να διατηρήσει την ισορροπία της.
18-11-2008, 19:49 #96
Originally posted by krino
σωστο....
κοψε για 2-3 μερες και μετα κανονισε να βρεθειτε, οπου και οπως νομιζεις καλυτερα.
Μην ασχολεισαι με τι ειπε και τι δηλωσε.
Φαινεται οτι εχει μια ψυχολογια μπρος - πισω.
Προσπαθησε να την σταθεροποισεις (μπροστα φυσικα) και δειξτης να καταλαβεις οτι δεν εισαι το παρελθον αλλα το μελλον.
το λαθος σου ειναι οτι δινεις βαση σε οτι λεει και οχι στο πως θα αντιμεπτωπισεις αυτο που λεει.
καταλαβαινω αυτο που λες να μην δινω βαση σε αυτα που λεει. Απλα φοβαμαι οτι αν βιαστω να της μιλησω κ ειναι ακομα στην ιδια ψυχολογικη κατασταση με πριν 3 βδομαδες τοτε απλα θα με απορριψει ξανα κ σιγουρα μειωνοντε οι πιθανοτητες μας
παντως ειδοποιησε την κοινη παρεα οτι σε 10 μερες που ερχοντε ολοι θα πανε εξω ενω ξερει οτι καθε βδομαδα ειμαι κ γω στην παρεα (αυτη που εχει μεινει εδω τελοσπαντων) ενω αυτη ειπε οτι θα εξαφανιστει. Τωρα την \"βολευει\" οτι εχει μια προσωρινη δουλεια σε αλλη πολη κ δεν εμφανιζετε μπροστα μου παρεπιμπτοντως..
18-11-2008, 19:53 #97
Originally posted by Empneustns
το τι θα κανεις ειναι δικο σου θεμα και εξαρταται απο τα δικα σου θελω,μην ακους κανενα γιατι ολοι εμεις θα σου πουμε τι θα καναμε εμεις.Εγω δεν θα ασχολιομουν μαζι της γιατι ειναι ασταθης χαρακτηρας και δεν τους μπορω τους χαρακτηρες που ειναι μια ετσι μια γιουβετσι,αλλος θα την διεκδικουσε.το τι θα κανεις εσυ εχεις σχεση με σενα...αν θελεις μπορεις να βαλεις ενα χρονικο περιθωριο,ενα μηνα και να την κυνηγησεις αλλα σε καμια περιπτωση μη γινεις κουρελι για αυτην γιατι θα πετυχεις το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.αν το αντεχεις ψυχολογικα βεβαια.
Κουρελι δεν προκειτε να γινω για καμμια..κ ελπιζω να μην με θεωρησει κουρελι επειδη ακομη την κυνηγω μετα τα οσα μου ειπε..
18-11-2008, 19:57 #98
Originally posted by marina38
Γιώργο οι σχέσεις που λειτουργούν παράλληλα με κάποιες άλλες είναι δύσκολο να λειτουργήσουν αυτόνομα. Το πάθος, ο έρωτας, το \'δράμα\', τα όνειρα, όλα όσα ζήσατε υπήρξαν μέσα σε ένα πλαίσιο. Χωρίς αυτό δεν έχουν πια το ίδιο νόημα.
Χμ...ασταθής? Δεν είναι και τόσο βέβαιο. Το βέβαιο είναι πως έτσι σου παρουσιάστηκε ή έτσι ήταν στη φάση που ξεκινήσατε. Ίσως τώρα δεν έχει ανάγκη από μια σχέση \'αντίβαρο\' για να διατηρήσει την ισορροπία της.
Για την ισορροπια της δεν ξερω, δεν την βλεπω να ειναι καποια που μπορει να ειναι μονη τις για καιρο, εμαθε να στηριζετε καπου..
18-11-2008, 20:41 #99
Originally posted by Γιωργος1983:(
το ξερω για το πλαισιο κ πρεπει να το καταλαβει κ αυτη. Μου λεει ημουν ευτυχισμενη οσο ημουν στην αγγαλια σου αλλα οταν εφευγα ημουν δυστιχισμενη κ σκεφτομουν τι κανω κτλ. Προσπαθησα να της εξηγησω οτι απο την στιγμη που δεν ισχυει πλεον η σχεση της τοτε δεν θα εχει να ανησυχει για τιποτα μολις φυγει απο εδω αλλα αρχισε παλι τα \"μην προσπαθεις να με πεισεις οτι ειμαι ερωτευμενη\"!!
Για την ισορροπια της δεν ξερω, δεν την βλεπω να ειναι καποια που μπορει να ειναι μονη τις για καιρο, εμαθε να στηριζετε καπου..
Σαφώς και δεν μπορεί να είναι μόνη της για καιρό, εδώ δύο και δεν της έφταναν! Αυτό τουλάχιστον μπορεί να είναι υπέρ σου αν είσαι εκεί τριγύρω....Δεν μου λες, εσύ είσαι σίγουρος ότι θέλεις εκείνη, ή μήπως κι εσένα σου αρέσει η ένταση και η ανησυχία?
18-11-2008, 20:50 #100
Originally posted by marina38
Μερικές φορές τα \'διλήμματα\' μας δίνουν νόημα εκεί που δεν το βρίσκουμε αλλιώς. Ίσως της άρεσε που ανησυχούσε και αν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει και ενδιαφέρον. Μήπως αντί να την πείσεις για οτιδήποτε άλλο, να δοκιμάσεις να την πείσεις ότι....θα έχει να ανησυχεί για πολλά? :):)
Σαφώς και δεν μπορεί να είναι μόνη της για καιρό, εδώ δύο και δεν της έφταναν! Αυτό τουλάχιστον μπορεί να είναι υπέρ σου αν είσαι εκεί τριγύρω....Δεν μου λες, εσύ είσαι σίγουρος ότι θέλεις εκείνη, ή μήπως κι εσένα σου αρέσει η ένταση και η ανησυχία?
η ενταση ειναι καλη, η ανησυχια οχι, δεν την μπορω! Ενας απο τους λογους που μου αρεσει η κοπελια ειναι κ το οτι υπαρχει ενταση μεταξυ μας που οδηγει σε..τρελλες στιγμες παθους ;)
18-11-2008, 22:56 #101
Γιώργο είχα σχεδόν την ίδια ιστορία κάποτε και η εξέλιξη έδειξε ότι η κοπέλα δεν είχε τις αρχές που φαινόταν αρχικά να έχει. Μακριά από τέτοιες γυναίκες, φιλικά.
18-11-2008, 23:12 #102
Originally posted by Flamenco
Γιώργο είχα σχεδόν την ίδια ιστορία κάποτε και η εξέλιξη έδειξε ότι η κοπέλα δεν είχε τις αρχές που φαινόταν αρχικά να έχει. Μακριά από τέτοιες γυναίκες, φιλικά.
το ξερω οτι υπαρχει αυτη η πιθανοτητα (κ ξεσπω κ σκεφτομαι πως θα αντιδρασω αμα το σκεφτομε) αλλα μια απο τις κοπελλες του φορουμ επραξε διαφορετικα κ θελω να πιστευω οτι το ιδιο θα συμβει κ με μενα..
18-11-2008, 23:26 #103
Φίλε μου η κατάληξη της κάθε ιστορίας μπορεί να διαφέρει και αυτό δεν έχει τόσο σημασία. Το ότι κάποια συμπεριφέρεται έτσι για τόσο καιρό δείχνει πολλά για το χαρακτήρα της, κυρίως τον εγωκεντρισμό της, οπότε η μόνιμη σχέση σου μαζί της δε θα είναι και τόσο ρόδινη για πολλούς λόγους. Κυνήγα την αν θελεις με σκοπό μόνο να περάσεις καλά και απόφυγε όσο μπορείς να σκέφτεσαι ότι αυτή θα είναι η γυναίκα της ζωής σου. Γιατί κατά πάσα πιθανότητα δε θα είναι.
18-11-2008, 23:34 #104
δεν θελω να την κυνηγισω απλα για να περασω καλα, αν ειναι μονο για να περασω καλα προτιμω να την αφησω ησυχη :)
πιστευω οτι εκανε λαθη, οπως εκανα κ γω. Λεει καποια πραγματα για εκεινη αλλα θελω να πιστευω οτι εμαθε απο τα λαθη της.. Αν δεν εμαθε, τοτε αυτη θα τα πληρωσει καποτε γιατι ολα εδω πληρωνονται..
νιωθω ομως κατι πολυ δυνατο γι\'αυτη κ ισως να μην μπορω να δω ποια πραγματικα ειναι.. Παντως τοσα χρονια που την ξερω δεν εδωσε ποτε δικαιωματα, τωρα τι να πω? :(
18-11-2008, 23:48 #105
Κοίτα, ότι και να πούμε τώρα δε στέκει πλήρως εφόσον δε γνωρίζουμε την κοπέλα, γιατί ο καθένας θα κάνει τις δικές του συσχετίσεις. Απλά επειδή οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου για την τέλεια σχέση με τη συγκεκριμένη κοπέλα, πρέπει απλά να το δεις διαφορετικά το θέμα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά η νέα οπτική θα σε γλυτώσει από πολλές στεναχώριες.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....