Σχέση και επικοινωνία - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 136 to 142 of 142
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αντε πάλι...
    Δεν έκανες τίποτα λάθος,ξεκόλλα.
    Και όχι,να μην του ξαναστείλεις.

Εχεις φάει κόλλημα μαζί του επειδη είναι ωραίος κ σου εχει κάνει εγκεφαλικό παιχνίδι ε?
    Ναι γι'αυτό έχει φάει κόλλημα πιστεύω, ενώ είναι σκατοχαρακτήρας, της παίζει εγκεφαλικά παιχνίδια και ξέρει πως να την κουμαντάρει. Είναι κακό το να το βλέπει κάποιος έτσι, αλλά αυτό κάνει.

Απόδειξη πως δεν χρειάζεται καν να την πλησιάσει, αλλά μόνο να την βλέπει "για ώρα" όπως είπε. Έχει κερδίσει το μυαλό της και πιστεύω, πως δεν θα ξεκολλήσει, ό,τι και να πούμε εμείς εδώ.

Senior Member
    WhyAlwaysMe:έχασα αυτό που μου έστειλες σε προσωπικό.. Εννοώ τη σελίδα.. Αν θες στείλε μου ξανά για να βρω τη σελίδα και να την αποθηκεύσω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Stella94 View Post
    Ναι όντως μερικές φορές σκέφτομαι τι έκανα λάθος και τον οδηγεί. Σε τέτοια συμπεριφορά ή τι θα πρεπε να κάνω αλλιώς.. Αλλά βασανιζομαι χωρίς λόγο νομίζω γιατί. Ότι και να ταν δε θα άλλαζε. Ναι όντως πιστεύω θέλει την επιβεβαίωση.
    Να βρω άλλον ναι εύκολα.. Το βλέπω συχνά αυτό που με πλησιάζει κόσμος.. Αλλά δε ξέρω γιατί κολλάω μαζί. Του.
    Εξέλιξη.. Σημερα μετά τη δουλειά με περίμενε ένας φίλος μου και όπως περπατούσαμε πέρασε δίπλα μου με το αυτοκίνητο γιατί τότε σχολούσε και καρφώθηκε και με κοίταζε.
    Δε ξέρω πως ερμηνεύεται αυτό. Εσείς τι λέτε.. Τι να κάνω? Να του μιλήσω? Δε του ξαναέστειλα από προχτές.
    που ειναι η "εξελιξη" σε αυτο;
    απ την αρχη το ιδιο μας λες. διασταυρωνεστε τυχαια, σε κοιταζει, αλλα ουτε σου μιλαει, ουτε σου τηλεφωνει. αν δεν τον κυνηγησεις εσυ.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Stella94 View Post
    Απλά δε ξέρω γιατί το δέχτηκα αυτό.. Όσο και να με θυμώνει... Σε μεγάλο βαθμό. Από κει και πέρα δεν ειναι ότι πιστεύω πως δεν αξίζω καλύτερα.. Πόσο μάλλον..
    Το δέχτηκες αυτο γτ το είπες και μόνη σου....πιστεύεις ότι δεν αξίζεις μια νορμάλ σχέση όπου ο άλλος ενδιαφέρεται για σένα γι αυτό δέχεσαι τα ψίχουλα που σου πετάει ο καθενας και τα λαμβάνεις και σημαντικά και στέκεσαι εκεί και επιμένεις......

Γράψτον να ηρεμήσεις δν θα έχει καλή κατάληξη......τουλάχιστον ληξτο εσύ οσο ειναι "νωρις" με λιγη αξιοπρέπεια..........

Senior Member
    στελλα κανε μια προσπάθεια να δουμε που θα πάει αφου σου αρέσει το παιδί αυτό και βλέπουμε. θέλει καποια υπομονή φυσικά και ο,τι είναι θα δείξει. τελευταία φορά που μιλήσατε ποτε ηταν;

Senior Member
    Ναι αυτό έκανε. Με είδε και. Τίποτα.. Το. Κανεισυνεχως.. Και του έστειλα και απάντησε κανονικά. Σημερα μίλησαμε..και ήθελα να του πω ότι μου λείψε τόσο πολύ.. Και. Οτι άλλο.

Senior Member
    Κανονικά ο εγωισμός μου και η αξιοπρέπεια μου δε θα πρεπε να με.αφησουν να του μιλήσω.. Ετσι όπως φέρεται.. Εγκεφάλικα ή όχι ειναι βασανιστικό. Και πως να ξεκολλήσεις όταν έχεις κάποιον που κάνει όλο αυτό? Ψυχολογικά είναι ζορικο

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910