Σχέση και επικοινωνία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 142
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Stella94 View Post
    Ναι όταν κάποιος σε θέλει το δείχνει. Και εγω το χω κανει με πόλλους τρόπους αλλά θέλω κι απ αυτόν να δω κάτι.. Έστω μια αλλαγή.. Και δε ξέρω τι άλλο να κάνω. Εφόσον του μίλησα τα διάβασε και τίποτα.
    δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει φυσικα, αλλα συνηθως οι ξαφνικες εξαφανισεις κι επανεμφανισεις, ειναι ενδειξεις οτι παιζει κι αλλου.
    αν εξαφανιστει μονιμως, μαλλον θα μεινει στο "αλλου"...

Senior Member
    Ούτε 3γω και με απασχολεί πολύ.. Μου λείπει.. Βρεθήκαμε εντελώς τυχαία σήμερα και με κοιτούσε.. Κι εγώ αλλά δεν έγινε κάτι και θέλω τόσο να του πω ότι τον θέλω και μου λείπει.. Μα στείλω η να περιμένω κι άλλο?

Συγνώμη βρεθήκατε και τυχαία και δεν σου πε τίποτα;;;ξερωγω να βρεθείτε η κάτι;;Εμμ ΟΧΙ!

Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Ναι ήμουν στο δρόμο μπροστά από τη δουλειά σχόλασε και περνούσε με το αυτοκίνητο από μπροστά μου. Δε μίλησε. Αν εγώ του μίλαγα θα έκανε κάτι.. Το. Ξέρω ότι περιμένει από μένα να του στείλω αλλά δε ξέρω τι να κανω

Senior Member
    Από τη μια τον θέλω και από την άλλη είναι αυτό το πείσμα και ο εγωισμός μου τώρα και δεν είπα κάτι. Γιατί με έχει ενοχλήσει αυτό ολο

Τι εννοείς δε μίλησε;;(σορι φόρτωσα τώρα).
    Ειλικρινά κατανοώ τα συναισθήματα που μπορείς να νιώθεις αυτή τη στιγμή και εύχομαι όλα τα σωστά που είπαν οι συμφορουμιτισες παραπάνω να μη βγουν αληθινά ΑΛΛΑ ως τώρα η πραγματικότητα μόνο υπέρ του δεν είναι! Και στο κάτω κάτω...λεεεμε τώρα...να μην τρέχει "κάτι" σε καμία περίπτωση ( επανέλαβε μετά από μένα) ΔΕΝ σου αξίζει αυτή η συμπεριφορά.

Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Ούτε 3γω και με απασχολεί πολύ.. Μου λείπει.. Βρεθήκαμε εντελώς τυχαία σήμερα και με κοιτούσε.. Κι εγώ αλλά δεν έγινε κάτι και θέλω τόσο να του πω ότι τον θέλω και μου λείπει.. Μα στείλω η να περιμένω κι άλλο?
    Έχετε σχέση και δεν σου μίλησε; συγνώμη αλλά αυτό μόνο σχέση δεν είναι. Ο τύπος έχει μια κοπέλα - εσένα που τον κυνηγά, του στέλνει μηνύματα, του λέει ότι τον θέλει και απλά του φτιαχνει την διάθεση να ξέρει ότι καποθα είναι τόσο διαθέσιμη γι αυτόν. Του τονώνει τον εγωισμό. Όταν ένας άντρας θέλει μια γυναίκα το δείχνει, με όποιον τρόπο μπορεί. Βγάλε τον εαυτό σου; πο αυτήν την διαδικασία και βρες κάποιον που θα σε κάνει να νιώθεις καλά και θα σου δείχνει και με τις πιο απλές κινήσεις ότι σε σκέφτεται.

Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App

Miliva21
    Guest
    Συγνωμη που θα στο γράψω ωμά....
    Αλλά αυτό που έχετε

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΣΗ ....!!!

Στη φαντασία σου το έχεις ονομάσει έτσι......Ο τύπος απλά σε χρησιμοποιεί και απορώ...!! τόσο τυφλωμένη είσαι και δεν το βλεπεις ;;;; ή δεν εχεις ξανά κάνει ποτέ σχέση στη ζωή σου και δεν ξέρεις πως είναι οι σχέσεις και μπερδεύεσαι .....;;;;;;

Δεν σε θέλει κούκλα μου .........εκμεταλλευεται απλως το ενδιαφέρον σου...σου πετάει και πέντε πίπες όταν βρίσκεστε και εσύ αρπαζεσαι από τις λεξεις....Όχι δεν περιμένει να τον πάρεις εσύ....Στη πραγματικότητα ΧΕΣΤΗΚΕ.....Κατά πάσα πιθανότητα με αλλη γυρνάει ( ή και με άλλες ) δεν ξέρεις... (!!!) .....

Συνέλθε και διέγραψε τον από τη ζωή σου..
    Αυτό του άξιζει....

Συγχυστηκα πραγματικά....!!!Από τις λίγες φορές που το παθαίνω .....

Από τι ;; δεν ξέρω! Από εκείνον που σε φτύνει τόσο απροκάλυπτα μέσα στα μούτρα τόσους μήνες;;; ή από σένα που το μονομερες ενδιαφέρον το έβγαλες και σχέση....και τον βάφτισες και γκόμενο...

Πες μου την αληθεις ....είσαι 16 χρονών και δεν ξέρεις από σχέσεις ....γτ μόνο έτσι μπορώ να το εξηγήσω και να το πάρω στα σοβαρά όλα αυτό ....

........

Senior Member
    Το ξέρω πως ναι δε μου αξίζει.. Γι αυτό δε του μιλάω όσο κι αν με πονάει.. Αλλά τον σκέφτομαι πολύ. Και όλη την ώρα βρισκόμαστε.. Και καταλαβαίνω ότι μου λείπει.. Κι αυτός ακόμα και να θέλει κάτι δε το δείχνει και περιμένει από μένα. Και απ την άλλη δε μπορώ να βρω μια λύση. Πατάω εγώ τον εγωισμό. Μου και τρέφω τον δικό του.. Μ αυτό που ασχολουμαι. Και πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό όσες σχέσεις και να έκανα.. Αυτή η συμπεριφορά η παράξενη. Μια έτσι μια αλλιώς.. Μια έρχεται μια φεύγει και δε μιλαει

Senior Member
    Το ξέρω πως ναι δε μου αξίζει.. Γι αυτό δε του μιλάω όσο κι αν με πονάει.. Αλλά τον σκέφτομαι πολύ. Και όλη την ώρα βρισκόμαστε.. Και καταλαβαίνω ότι μου λείπει.. Κι αυτός ακόμα και να θέλει κάτι δε το δείχνει και περιμένει από μένα. Και απ την άλλη δε μπορώ να βρω μια λύση. Πατάω εγώ τον εγωισμό. Μου και τρέφω τον δικό του.. Μ αυτό που ασχολουμαι. Και πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό όσες σχέσεις και να έκανα.. Αυτή η συμπεριφορά η παράξενη. Μια έτσι μια αλλιώς.. Μια έρχεται μια φεύγει και δε μιλαει
    α, θα μας σκασεις εσυ.
    βρισκοσαστε η δεν βρισκοσαστε τελικα;
    ποσο συχνα συναντιεστε ας πουμε; καθε μερα; μερα παρα μερα;; μια φορα τη βδομαδα; πιο αραια; ποσο τελικα;;;

Senior Member
    Εννοώ ότι βρίσκομαστε χωρίς να το έχουμε προγραμματίσει.. Αφού δε του μιλάω. Εντελώς δηλαδή τυχαία και πολύ συχνά..με κοιτάει αλλά δε κάνει κάτι.. Αυτό θέλω.. Μια κίνησή έστω να δω κάτι. Όχι να κοιτάει τα στορυ το ινσταγκραμ το φβ και ότι ανεβάσω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    α, θα μας σκασεις εσυ.
    βρισκοσαστε η δεν βρισκοσαστε τελικα;
    ποσο συχνα συναντιεστε ας πουμε; καθε μερα; μερα παρα μερα;; μια φορα τη βδομαδα; πιο αραια; ποσο τελικα;;;
    χαχαχα Νιώθω λίγο σαν τον Σταυρίδη στα Κίτρινα Γάντια στην σκηνή με τον Γκιώνακη στο καφενείο που προσπαθούν να συνεννοηθούν για το αν πέρασε από κει το ζευγαράκι.

Θεματοθέτρια να τα πάρουμε λίγο απτην αρχή γιατί μας έχεις μπερδέψει όλους και δεν έχουμε καταλάβει τίποτα. Για να σε βοηθήσουμε και να σου πούμε την γνώμη μας πρέπει να έχουμε καταλάβει πρώτα.

Έχετε σχέση λες. Ωραία, τι σχέση είναι αυτή; Γιατί με το να βρίσκεστε τυχαία στον δρόμο δεν είναι ερωτική σχέση. Συναντιέστε; Κάνετε σεξ; Μιλάτε στο τηλέφωνο; Αν ναι, με τι συχνότητα συναντιέστε ή μιλάτε στο τηλ; Σου έχει πει ποτέ ξεκάθαρα και με λόγια, όχι τι κατάλαβες εσύ απτις πράξεις του, αν το έχει πει λέω οτι του αρέσεις; Οτι θέλει να είναι μαζί σου;

Senior Member
    Ναι σωστό.. Ειναι μπέρδεμα κι. Εγώ έτσι νιώθω.. Είμαστε κανόνικα μαζί.. Εννοώ κανονίζουμε να βρεθούμε μου λέει έλα σπίτι μου να κάτσουμε σκ μαζι. Και υπάρχει εννοείται η ολοκληρωμένη παρουσία του ενός με τον άλλον.. Και ενώ όλα είναι οκ ξαφνικά του στέλνω και ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΆΕΙ. μονο κοιτάζει τα προφίλ μου στα Κοινωνικά δίκτυα και αμέσως τι ανεβάζω σε όλα.. Εννοείται πως διαβάζει αμέσως τα μηνύματα αλλά δεν απαντάει. Στο επόμενο λεπτό με το που τα δει. Και το. Διάστημα που κανει αυτό πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλον. Με κοιτάζει με ένα βλέμμα συνεχώς.. Καρφώνεται δηλαδή.. Πρόσφατο παράδειγμα πέρασε από τη δουλειά μου με ένα φίλο του και όλη την ώρα το μόνο που έκανε ήταν να με κοιτάζει. Το αισθάνθηκα πολύ έντονα.. Όταν είμαστε μαζί περνάμε πολύ καλα. Και το βλέπω πως.. . Είχαμε βρεθεί σχολασα και πήγαμε μαζί. Σπίτι και κατσαμε μαζί φαγητό ταινίες και όλα τα υπόλοιπα και γενικά το έδειχνε ότι με θέλει.. Όταν το είχε κανει αυτό που δε μου μιλούσε μετά από λίγο καιρό μου χε στείλει και λέει μετά δεν αντέχει να με δει με αλλον και πως είσαι μόνο για μενα και. Τόσο καιρό δε ξέρω αν εκανες κάτι.. Μέσα σε 2-3 βρομαδες και εννοείται πως δεν είχε γινει κάτι.
    Το θέμα είναι πως τον θέλω και έχω αισθήματα για αυτόν και Μου λείπει και τον σκέφτομαι τόσο.. Αυτή τη στιγμή θέλω τόσο να του στείλω ένα Μήνυμα και δε ξέρω ποια αντίμετωπιση θά χω.δε ξέρω τι Ν κάνω.. Να στείλω να του μιλήσω η όχι??
    Όταν κάποιος δε σε θέλει δε κρατάει επαφή..τα σβήνει όλα όπου σε βλέπει.. Ενώ εδώ παντα είναι εκεί.. Να δει.να.μαθει.αρα δεν είναι ότι δεν τον νοιάζει.. Αλλά τι??

Senior Member
    Ναι σωστό.. Ειναι μπέρδεμα κι. Εγώ έτσι νιώθω.. Είμαστε κανόνικα μαζί.. Εννοώ κανονίζουμε να βρεθούμε μου λέει έλα σπίτι μου να κάτσουμε σκ μαζι. Και υπάρχει εννοείται η ολοκληρωμένη παρουσία του ενός με τον άλλον.. Και ενώ όλα είναι οκ ξαφνικά του στέλνω και ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΆΕΙ. μονο κοιτάζει τα προφίλ μου στα Κοινωνικά δίκτυα και αμέσως τι ανεβάζω σε όλα.. Εννοείται πως διαβάζει αμέσως τα μηνύματα αλλά δεν απαντάει. Στο επόμενο λεπτό με το που τα δει. Και το. Διάστημα που κανει αυτό πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλον. Με κοιτάζει με ένα βλέμμα συνεχώς.. Καρφώνεται δηλαδή.. Πρόσφατο παράδειγμα πέρασε από τη δουλειά μου με ένα φίλο του και όλη την ώρα το μόνο που έκανε ήταν να με κοιτάζει. Το αισθάνθηκα πολύ έντονα.. Όταν είμαστε μαζί περνάμε πολύ καλα. Και το βλέπω πως.. . Είχαμε βρεθεί σχολασα και πήγαμε μαζί. Σπίτι και κατσαμε μαζί φαγητό ταινίες και όλα τα υπόλοιπα και γενικά το έδειχνε ότι με θέλει.. Όταν το είχε κανει αυτό που δε μου μιλούσε μετά από λίγο καιρό μου χε στείλει και λέει μετά δεν αντέχει να με δει με αλλον και πως είσαι μόνο για μενα και. Τόσο καιρό δε ξέρω αν εκανες κάτι.. Μέσα σε 2-3 βρομαδες και εννοείται πως δεν είχε γινει κάτι.
    Το θέμα είναι πως τον θέλω και έχω αισθήματα για αυτόν και Μου λείπει και τον σκέφτομαι τόσο.. Αυτή τη στιγμή θέλω τόσο να του στείλω ένα Μήνυμα και δε ξέρω ποια αντίμετωπιση θά χω.δε ξέρω τι Ν κάνω.. Να στείλω να του μιλήσω η όχι??
    Όταν κάποιος δε σε θέλει δε κρατάει επαφή..τα σβήνει όλα όπου σε βλέπει.. Ενώ εδώ παντα είναι εκεί.. Να δει.να.μαθει.αρα δεν είναι ότι δεν τον νοιάζει.. Αλλά τι??
    και το μπερδεμα συνεχιζεται...
    τα εχετε περιπου 6-7 μηνες, και κανετε να βρεθειτε 2-3 βδομαδες;;;
    σε αυτους τους 7 μηνες, ποσες φορες εχετε βρεθει δλδ; 7;;; 8;; τοσες φορες ρωτησαμε αλλα δεν απαντας συγκεκριμενα. ποσες φορες εχετε βρεθει μονοι απο κοντα;

εφοσον εχετε σχεση οπως λες, οταν περναει με τον φιλο του και δεν σου μιλαει ΚΑΝ, γιατι δεν του μιλας εσυ;;; γιατι δεν πας να τον χαιρετησεις, να τον φιλησεις;
    το να ειναι με φιλο και να μην χαιρεταει καν, εμενα μου κανει οτι σε κρυβει. και για να σε κρυβει, εχει σχεση κι εσυ φανταζεσαι οτι τα εχετε...

ειναι λαθος οτι οποιος δεν σε θελει, δεν κραταει επαφη. σε σβηνει απο τις επαφες οταν τον ενοχλησεις, οταν δεν θελει να σε βλεπει ουτε ζωγραφιστη, οχι οταν δεν σε αγαπαει... μπορει να μην δινει δεκαρα τσακιστη και σου κανει πολλα λαικ στα κοινωνικα δικτυα. δεν σημαινουν τπτ τα λαικ...
    οι σχεσεις δεν γινονται απο τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης. οταν εχεις σχεση, ειναι μαζι σου, δεν παρακολουθει τις δημοσιευσεις και εξαφανιζεται.
    το να σε θελει μονο οταν τον κυνηγας και μετα να χανεται, ειναι οτι σε θελει για 'τοσο" και οχι για παραπανω. το γιατι το ξερει αυτος.
    η εχει σχεση, η ειναι χλιαρος και δεν θελει παραπανω.

Senior Member
    ΧαΧαΧαΧα, το έχετε πραγματικά κάψει με τα κοινωνικά δίκτυα, στην πραγματική ζωή σου δίνει σημασία μόνο όταν έχει όρεξη να του κάτσεις, κατά τα άλλα σε αγνοεί εντελώς κι εσύ λες ότι ενδιαφέρεται επειδή βλέπει μια φωτογραφία σου ή σου κάνει ένα like στο facebook ας πούμε... Και το ωραίο είναι ότι εσύ δεν το περιγράφεις "Κάτι έχει παιχτεί με κάποιον που μου αρέσει" αλλά "σχέση από τον Ιούλιο" κιόλας!

Είσαι 25 χρονών, δεν είσαι 12, για αυτό και στα γράφω ωμά. Ο άνθρωπος σε έχει γραμμένη κι αφού του το προσφέρεις στο πιάτο, όποτε έχει όρεξη και εάν, το εκμεταλλεύεται. Ξεκόλλα.

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast