Σχέση και επικοινωνία - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 142
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Χώρισε τον ρε μάτια μου να ηρεμήσεις!
    Δηλαδή κάποιον άλλο που θα είναι και όμορφος σαν αυτόν,και με λέγειν,δεν μπορείς να βρεις?
    Αλλά να σου φέρεται σωστά!

Μαλλον τον θες ακόμη λογω της αυτοπεποιθησης και της εμφάνισης του,δεν εξηγείται αλλιώς.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Stella94 View Post
    Ναι το ξέρει ότι τον θέλω.. Θα πρεπε να το έχω χειριστεί αλλού και το ξέρω και αυτό μέχρι ένα σημείο είναι λάθος.. Όσες φορές το χω σκεφτεί πως θα ήταν αν είχα αντιμετωπίσει πολλά πράγματα αλλιώς. Δεν είναι ότι δε με βοηθάει το φόρουμ.. Κι αν έγραψα εδώ είναι γιατί ήθελα να ακούσω μια άλλη άποψη γιατί ένιωθα ότι είχα σκαλώσει σκεφτομενη τα ίδια και τα ίδια. Η μπορεί να κόλλησα και να τον αγάπησα και να πίστεψα ότι δε θα μου βγαίνε το ίδιο με κανέναν άλλον. Και ίσως γιατί δε ξέρω τι θα γινόταν σε όποια άλλη περίπτωση και δεν έχω μπει στη φάση να το σκεφτώ.
    Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τι έκανες λάθος γτ απλουστατα δεν έκανες τπτ λάθος..............

λάθος ήταν ο άνθρωπος που έμπλεξες για σενα....

Δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσες να κάνεις διαφορετικά ώστε να πετύχεις άλλο αποτέλεσμα.....βγάλτο από το μυαλό σου.......αν πχ σκέφτεσαι ότι σε περίπτωση που του το έπαιζες δύσκολη μπορεί να ήσασταν μαζί και να ήταν αρνάκι......Δεν παίζει.......

Και αααααν γινόταν αυτό....θα γινόταν για τους λάθος λόγους ....από εγωισμό δικό του και θα ξεφουσκώνε κάποια στιγμή πολύ σύντομα....Και μετά θα σε άφηνε συξηλη εφόσον θα είχε πάρει πρβτα την επιβεβαίωση " την έριξα την ******* που μου το έπαιζε και δύσκολη....." Οπότε..........τα ίδια ...

Αν σε είχε καψουρευτει θα ήταν μαζί σου όπως και να σαι ...ότι και να του έλεγες .....

Δεν σε θέλει......ξεπέρασε το δεν είσαι η πρώτη ούτε η τελευταία ...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τι έκανες λάθος γτ απλουστατα δεν έκανες τπτ λάθος..............

λάθος ήταν ο άνθρωπος που έμπλεξες για σενα....

Δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσες να κάνεις διαφορετικά ώστε να πετύχεις άλλο αποτέλεσμα.....βγάλτο από το μυαλό σου.......αν πχ σκέφτεσαι ότι σε περίπτωση που του το έπαιζες δύσκολη μπορεί να ήσασταν μαζί και να ήταν αρνάκι......Δεν παίζει.......

Και αααααν γινόταν αυτό....θα γινόταν για τους λάθος λόγους ....από εγωισμό δικό του και θα ξεφουσκώνε κάποια στιγμή πολύ σύντομα....Και μετά θα σε άφηνε συξηλη εφόσον θα είχε πάρει πρβτα την επιβεβαίωση " την έριξα την ******* που μου το έπαιζε και δύσκολη....." Οπότε..........τα ίδια ...

Αν σε είχε καψουρευτει θα ήταν μαζί σου όπως και να σαι ...ότι και να του έλεγες .....

Δεν σε θέλει......ξεπέρασε το δεν είσαι η πρώτη ούτε η τελευταία ...
    .................
    Last edited by WhyAlwaysMe?; 29-01-2019 at 01:58.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Στέλλα καμιά εξέλιξη?

Senior Member
    Ναι όντως μερικές φορές σκέφτομαι τι έκανα λάθος και τον οδηγεί. Σε τέτοια συμπεριφορά ή τι θα πρεπε να κάνω αλλιώς.. Αλλά βασανιζομαι χωρίς λόγο νομίζω γιατί. Ότι και να ταν δε θα άλλαζε. Ναι όντως πιστεύω θέλει την επιβεβαίωση.
    Να βρω άλλον ναι εύκολα.. Το βλέπω συχνά αυτό που με πλησιάζει κόσμος.. Αλλά δε ξέρω γιατί κολλάω μαζί. Του.
    Εξέλιξη.. Σημερα μετά τη δουλειά με περίμενε ένας φίλος μου και όπως περπατούσαμε πέρασε δίπλα μου με το αυτοκίνητο γιατί τότε σχολούσε και καρφώθηκε και με κοίταζε.
    Δε ξέρω πως ερμηνεύεται αυτό. Εσείς τι λέτε.. Τι να κάνω? Να του μιλήσω? Δε του ξαναέστειλα από προχτές.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αντε πάλι...
    Δεν έκανες τίποτα λάθος,ξεκόλλα.
    Και όχι,να μην του ξαναστείλεις.

Εχεις φάει κόλλημα μαζί του επειδη είναι ωραίος κ σου εχει κάνει εγκεφαλικό παιχνίδι ε?

Senior Member
    Το σκέφτομαι πολύ.. Και τον σκέφτομαι πολύ. Θέλω να μιλήσω μαζί του να το ξεκαθαρίσουμε. Το λέω γιατί του στειλα μου απάντησε αλλά αν μετά χανομαι και δεν μιλήσω αυτό δεν είναι πολύ αντιφατικό και περίεργο ως συμπεριφορά?
    Ναι ειναι ωραίος όπως και για μένα το λένε πολλοί αυτό. Το. Θέμα είναι πως δεν το Εκμεταλλευτηκα ποτέ ενώ μπορούσα. Και τώρα τι γίνεται? Παίζουμε σαν παιδάκια..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ΟΧΙ,δεν θα του μιλήσεις.
    Για το δικό σου καλό!
    Σε δουλεύει κανονικά βρε κοπέλα μου,που εχεις κ ωραίο όνομα όπως σου ξαναείπα!
    Πολύ απλά,ξεμπλέκεις από αυτόν και βρίσκεις αλλον ωραίο με μυαλό!

Senior Member
    Να μη του μιλάω όσο και να πονάει αυτό. Και από την άλλη κι αυτός ρωτάει κοιτάει ψαχνει αλλά δεν κάνει κάτι ή δε λέει κάτι. Και δε καταλαβαίνω πως σκέφτεται.. Και σημερα ακόμα απόδειξη με είδε και καθόταν και με κοίταζε.. Ετσι για. Ώρα.. Δεν εκανε κάτι.
    Ευχαριστώ πολύ για το κομπλιμεντο!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Να μη του μιλάω όσο και να πονάει αυτό. Και από την άλλη κι αυτός ρωτάει κοιτάει ψαχνει αλλά δεν κάνει κάτι ή δε λέει κάτι. Και δε καταλαβαίνω πως σκέφτεται.. Και σημερα ακόμα απόδειξη με είδε και καθόταν και με κοίταζε.. Ετσι για. Ώρα.. Δεν εκανε κάτι.
    Ευχαριστώ πολύ για το κομπλιμεντο!
    Ναι,το καταλαβαίνω πονάς,αλλά θα περάσει!
    Και θα βρεις κάποιον καλύτερο που θα σου φέρεται όμορφα.

Ξέρεις γιατί το έκανε?Επειδή παίζει μαζί σου,δεν σε θέλει ειλικρινά.Αποζητεί επιβεβαίωση.
    Μην καταστρέφεις έτσι τον εαυτό σου!Διότι κάποια μέρα αργά ή γρήγορα αυτός θα σε παρατήσει σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

Αλήθεια τώρα,αν δεν ήταν τόσο ωραίος ή δεν έπαιζε εγκεφαλικά μαζί του τόσο καλά,θα συνέχιζες να τον θέλεις?
    Γιατί από ότι κατάλαβα αυτά τα 2 στοιχεία είναι σημαντικά για εσένα.

Senior Member
    Δε μου αξίζει αυτο. Το ξέρω.
    Πάντα την ήθελε λογικά.. Όπως και ζηλεύει πολύ. Έχει μια καλή εμφάνιση.. Όχι φοβερή αλλά οκ.. Δε κοίταξα μόνο αυτό μαζι του. Γενικά ότι κάναμε εννοω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δε μου αξίζει αυτο. Το ξέρω.
    Πάντα την ήθελε λογικά.. Όπως και ζηλεύει πολύ. Έχει μια καλή εμφάνιση.. Όχι φοβερή αλλά οκ.. Δε κοίταξα μόνο αυτό μαζι του. Γενικά ότι κάναμε εννοω.
    Ωραία τότε.Εχει ενα πακέτο δηλαδή,αλλά αυτή η συμπεριφορά του τα χαλάει.
    Αφού δεν σου αξίζει και το ξερεις,σούταρε τον!

Senior Member
    Ναι ισχύει αυτό. Ενώ το χει...τα χαλάει μέτα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναι ισχύει αυτό. Ενώ το χει...τα χαλάει μέτα
    E τότε τι περιμένεις?

Senior Member
    Δε ξέρω ειλικρινά

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast