Results 76 to 90 of 142
Thread: Σχέση και επικοινωνία
-
25-01-2019, 01:05 #76
τι θα ηθελες να του πεις στελλα;
- 25-01-2019, 19:10 #77
Ότι σκέφτομαι.. Ότι νιώθω.. Ότι μου λείπει.. Ακόμα. Και τι κάνει..πως ειναι
25-01-2019, 19:13 #78
Δε ξέρω αν είναι λάθος αυτό η οχι..και όλο σκέφτομαι. Τι να κανω
25-01-2019, 19:15 #79WhyAlwaysMe?Guest
25-01-2019, 20:46 #80
Σαν άνθρωπος? Εκτός αυτής της συμπεριφοράς κάθε φορά που είμαστε μαζί έχουμε περάσει καλά.
Ακόμα κι αυτό να κάνω. Τουλάχιστον θέλω να το ξεκαθαρίσω όσο και να με πειραζει
25-01-2019, 21:24 #81WhyAlwaysMe?GuestΜήπως γουστάρεις το bad boy attitude που εχει;
Γιατί για καλός δεν μου φαίνεται.
Ας κάνω όμως μια προσπάθεια..
Δηλαδή ο σύντροφος σου και ψηλός ειναι,και όμορφος,και γυμνασμένος,και μορφωμένος,ξέρει να συζητά,εχει άποψη και τρόπους,και αυτοπεποίθηση διαθέτει,αλλά κατι σε χαλάει
Δεν νομίζω να έπεσα έξω σε κάποιο στοιχείο του,ε Στέλλα;
Έχεις και ωραίο όνομα.
25-01-2019, 21:37 #82
αχ αυτα τα νεα παιδια!! εσεις τα νεα τεκνα !! ο ρολος του ανδρος ειναι ο ρολος του κυνηγου! ο ανδρας πρεπει να στολιζει με ομορφα επηθετα την γυναικα!! ο ανδρας πρεπει να κανει την πρωτη κινηση και η γυναικα την τελευταια!! ο ανδρας πρεπει να εχει το θαρρος εκφρασης των συναισθηματων του ! η γυναικα εχει τα καλοι ,και την λεπτη αξιοπρεπεια να αντιληφθει εαν αυτος που την κυνηγα της κανει! και να του δειξει το λεπτεπηλεπτο χαμογελο που σημανει το επομενο βημα απο τα λογια! την γλωσσα του σωματος ! οπου και εκει αναλογα την κοπελα αναλογα και τα χαδια!
Απο οτι βλεπω τελικα εχουν μειωθει καπως αυτες οι παναρχαιες διαδικασιες του ερωτα! πλεον, ειναι το δυαδικτιο, οπου ουτε οι μηροδιες υπαρχουν ουτε η μαγικη γλωσσα των βλεματων!! ουτε οι κινησεις του σωματος για να τις διαβασεις! τι να πω?? ειτε εγω ειμαι πολυ γερος ειτε τα πραματα αλλαξαν κι απλα ειμαι ενας ρομαντικος οπου διέλαθε τῆς προσοχῆς μου οτι πλεον οι γυναικες θελετε αλλιως τον ανδρα!!
26-01-2019, 00:08 #83
Ναι έχει πολλά καλά στοιχεία. Και αν κάτι με χαλάει ειναι αυτό που κάνει.
Ναι στις μέρες μπορεί να έχουν αντιστραφεί οι ρολόι σε πολλά πράγματα και στον τρόπο που οι άντρες πλησιάζουν τις γυναίκες και ίσως κι αυτό να έχει φέρει πολλά αποτελέσματα καλά η και ασχημα στις σχέσεις των ατόμων. Το. Θέμα είναι ότι πλέον πληρώνουμε την έλλειψη θαρρους της γνώμης μας ή μάλλον του να εκφράσουμε στα ίσια τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε. ΚΙ αν το αφήσεις δε θα σε αφήσει μετά? Δε πρέπει να κάνεις κάτι για να το διεκδικήσεις?? Εγω θέλω πολύ να το κάνω αυτό. Αυτό που φοβάμαι είναι η απάντηση. Κι αν ειναι κάτι που δεν θέλω να ακούσω? Η αν χαρώ ακούγοντας κάτι καλό και μετά χαλάσει? Όμως θέλω πολύ να τον πλησιάσω και να του μιλήσω.. Να είμαι κοντά του.
26-01-2019, 00:10 #84
26-01-2019, 03:51 #85
Κορίτσι αλήθεια σε καταλαβαίνω ... αυτό που διακρίνω είναι ότι προσπαθείς να βρίσκεις κάθε φορά τρόπους να δικαιολογείς καταστάσεις κ συμπεριφορές που δεν δικαιολογούνται !
Αυτό σίγουρα δεν είναι σχέση κ πραγματικά χάνεις τον χρόνο σου! Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση τόσο το καλύτερο..
και για μένα δεν υπάρχει καν λόγος να του πεις κάτι , δεν έχετε σχέση τουλάχιστον όχι σαν αυτή τη σχέση που έχουμε όλοι στο μυαλό μας ...
Απ τη στιγμή που δεν έχει αλλάξει τόσο καιρό δεν θα το κάνει ποτέ . Δεν είσαι προτεραιότητα του κ ποτέ δεν θα γίνεις δυστυχώς ! Μπορεί να μην σε ξέρουμε αλλά όλοι τα ίδια σου λέμε ... κι εγώ στην ηλικία σου είμαι κ συνεχώς κολλάω κ δεν βλέπω την πραγματικότητα ..
Δυστυχώς όταν ένα πράγμα στο λένε πολλοί έχουν δίκιο , ποσό μάλλον άνθρωποι σαν κι εμάς που δεν έχουμε τπτ να κερδίσουμε .
Δεν έχει σημασία για ποιο λόγο εξαφανίζεται , τι του συμβαίνει κλπ!! Αυτό που κάνει είναι απαρΑδεκτο αλλά δεν με ενδιαφέρει να σχολιάσω άλλο αυτόν !
Το θέμα είναι να καταλάβεις ότι στη ζωή κάποιου με το ζόρι δεν μπορείς να μπεις ... εκείνος δεν σε βλέπει σοβαρά , περνάει την ώρα του κι Εσυ κάθεσαι κ σκας ! πιθανόν αν σε δει με άλλον να κάνει σκηνή κ ζήλεια , μη το πάρεις σαν ενδιαφέρον ή αγάπη ..θα είναι απλά αντρικος εγωισμός !!
Βάλε τον εαυτό σου ψηλά , αν αυτός ο άνθρωπος άξιζε θα το ένιωθες θα το έβλεπες κ σίγουρα δεν θα ήταν έξω απ τη ζωή σου ... μην επιτρέπεις να είσαι το «λίγο» κανενός !
26-01-2019, 11:14 #86
εδω ειναι το μπερδεμα σου.
οταν καποιος δεν σε θελει για παραπανω και στο δειχνει συνεχως, δεν το κανει επειδη δεν ε χεις εκφρασει πιο ανοιχτα αυτο που θελεις εσυ.
δεν ειστε αγνωστοι να υποθεσουμε οτι κανεις απ τους δυο δεν τολμησε και δεν εχει γινει η γνωριμια. ειχατε ηδη επαφες.
αν σε ηθελε, δεν χρειαζοταν να του πεις τπτ ακομα πιο ανοιχτα. ξερει πολυ καλα οτι τον θελεις , οπως ξερει κι οτι εσυ τον ψαχνεις κι εκεινος αποφευγει.
αν σε ηθελε θα σε εψαχνε κι εκεινος. δεν φοβαται μηπως δεν τον θες αρκετα.
απλα δεν θελει και πολυ.
26-01-2019, 13:49 #87Miliva21GuestΕσύ θες πολύ να τον πλησιάσεις και να είσαι κοντά του...αυτός όμως κρατάει αποστάσεις .......
Ναι είμαι υπέρ του να διεκδικείς κατι....όμως πρέπει να ξέρεις και ποτέ να το σταματήσεις....γτ δυστυχώς μπορεί να βγεις και χαμένος....συμφωνώ με όσα όλα σου έγραψαν παραπανω.....δεν σου αξίζει ο τύπος....ξέρει ότι τον θες αλλα πολύ απλά δεν σε θέλει για τη σχέση ου θες μαζί του...
Ναι είναι μαλάκια ενώ εσύ τον θες παραπανω ...Αλλά δυστυχώς δεν το σέβεται για να απομακρυνθει από σένα
26-01-2019, 17:22 #88
Ναι καταλαβαίνω ότι αυτό. Είναι το. Λογικό.. Και δε ξέρω πως μου βγήκε έτσι ως κόλλημα.. Σημειώνω ότι σήμερα μίλησαμε και ανταποκριθηκε κανονικά. Περίμενε από μενα να πλησιάσω πάλι.
26-01-2019, 21:48 #89
26-01-2019, 22:56 #90
Η όλη συζήτηση ξεκίνησε χαλαρά πριν λίγη ώρα. Ήταν του τύπου γειά.. Και τι κάνεις και τα σχετικά και μου απάντησε αναλογα και αυτός επίσης ρώτησε για μενα. Σκέφτηκα να μιλήσω μαζί του χαλαρά όπως κι εγώ θα θελα και να μη μπω κατευθείαν σε άλλα θέματα βαζοντας τον να απολογείται. Κι αυτό γιατί θα θελα να τον πλησιάσω ξανά όπως πριν κι όχι να τον κάνω να νιώσει άσχημα. Δε ξέρω αν κάνω λάθος.