ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΖΩΗΣ (LIFE COACHING) - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 57 of 57
    Senior Member
    Νομίζω knitter ότι ότι είχες να πεις το είπες.Οποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δοκιμάσει.
    Δε νομιζω πως αξίζει να τσακωνεστε για αυτο το πράγμα. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του κ πρέπει να τις σεβόμαστε.

Banned

σε ευχαριστώ ............σεμιναριο

Αρκετο καιρο μετα ................ ολα καλυτερα χωρις τιποτε να φοβηθώ, ενας αδειος κανβας................ εγω ζωγραφίζω τώρα!
    σε ευχαριστώ ............σεμιναριο

Banned

ναι διαφημιση κανω ! εχεις πολυ θλιμμένο avatar ΘΕΟ(φανια)

Originally posted by sabb
    Originally posted by Θεοφανία
    Knitter ....μήπως ο σκοπός που επισκέφθηκες το φόρουμ, είναι καθαρά διαφημιστικός;

Όχι τίποτε άλλο, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ μέσα που πάνω στην απελπισία τους μπορεί να τσιμπήσουν και να πηγαινοέρχονται τίποτα περίεργα υ2υ...

Σκέψεις κάνω....
    Ήμουν από πάντα δύσπιστος ...Μέχρι το σημείο όμως να υποπτεύομαι κάποιον ότι μπήκε στο φόρουμ για εμπορικούς ιδιοτελείς σκοπούς , επειδή δεν μπορώ να συμμεριστώ με τα δικά μου μέτρα και σταθμά έναν ενθουσιασμό που ελπίζω να μην είναι πρόωρος και εφήμερος για τον φίλο μας τον κνίτερ αλλά μόνιμος, νομίζω πως πάει πολύ και ίσως να αδικείς τις προθέσεις του Θεοφανία.. Απ\' όσο κατάλαβα εγώ, ο άνθρωπος δεν φαίνεται σε κανένα πόστ να υπέδειξε που και πως ..Από την άλλη , ας δεχτούμε κατ\' αρχή πως πραγματικά ωφελήθηκε Ο ΙΔΙΟΣ και θέλησε να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του μ\' αυτό το θρέντ, αν δεν πιστεύουμε πως μπορεί να ωφεληθούμε εμείς οι ίδιοι το προσπερνάμε, λέμε ένα μεγαλόψυχο μπράβο σου φίλε μου κνίτερ και εις ανώτερα κι εμείς πάμε γι άλλα..Αν έχουμε οποιοδήποτε ενδοιασμό, κοιτάμε να ενημερωθούμε για όσα λέει ο κνίτερ από χίλιες δυο άλλες πηγές, ζυγίζουμε εκείνο που έρχεται σε γνώση μας και τελικά αξιολογούμε το αν θα βαδίσουμε κι εμείς αυτό το δρόμο ή θα τον απορρίψουμε..Απλά πράγματα....Με λίγα λόγια, αν για κάθε spam μέιλ που μας λέει ότι θα πιούμε ένα χάπι και θα γίνουμε σούπερμαν , στήναμε κι ένα δικαστήριο, ζήτω που καήκαμε....

Junior Member
    Originally posted by Knitter
    Ήθελα να μοιραστώ με όλους ότι ολοκλήρωσα ένα σεμινάριο που μου έδωσε την δυνατότητα να πω οριστικό αντίο στην θλίψη και την μιζέρια γιατί από προχθές προπονήθηκα...
    Θα ήθελα να σε ρωτήσω, αν ξέρεις, τι σχέση έχει το σεμινάριο, που παρακολούθησες με τη «Μαγειρική Αγάπης» της Μαρίας Αλιπράντη;

Senior Member
    Knitter ....μήπως ο σκοπός που επισκέφθηκες το φόρουμ, είναι καθαρά διαφημιστικός;

Όχι τίποτε άλλο, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ μέσα που πάνω στην απελπισία τους μπορεί να τσιμπήσουν και να πηγαινοέρχονται τίποτα περίεργα υ2υ...

Σκέψεις κάνω....
    Ήμουν από πάντα δύσπιστος ...Μέχρι το σημείο όμως να υποπτεύομαι κάποιον ότι μπήκε στο φόρουμ για εμπορικούς ιδιοτελείς σκοπούς , επειδή δεν μπορώ να συμμεριστώ με τα δικά μου μέτρα και σταθμά έναν ενθουσιασμό που ελπίζω να μην είναι πρόωρος και εφήμερος για τον φίλο μας τον κνίτερ αλλά μόνιμος, νομίζω πως πάει πολύ και ίσως να αδικείς τις προθέσεις του Θεοφανία.. Απ\' όσο κατάλαβα εγώ, ο άνθρωπος δεν φαίνεται σε κανένα πόστ να υπέδειξε που και πως ..Από την άλλη , ας δεχτούμε κατ\' αρχή πως πραγματικά ωφελήθηκε Ο ΙΔΙΟΣ και θέλησε να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του μ\' αυτό το θρέντ, αν δεν πιστεύουμε πως μπορεί να ωφεληθούμε εμείς οι ίδιοι το προσπερνάμε, λέμε ένα μεγαλόψυχο μπράβο σου φίλε μου κνίτερ και εις ανώτερα κι εμείς πάμε γι άλλα..Αν έχουμε οποιοδήποτε ενδοιασμό, κοιτάμε να ενημερωθούμε για όσα λέει ο κνίτερ από χίλιες δυο άλλες πηγές, ζυγίζουμε εκείνο που έρχεται σε γνώση μας και τελικά αξιολογούμε το αν θα βαδίσουμε κι εμείς αυτό το δρόμο ή θα τον απορρίψουμε..Απλά πράγματα....Με λίγα λόγια, αν για κάθε spam μέιλ που μας λέει ότι θα πιούμε ένα χάπι και θα γίνουμε σούπερμαν , στήναμε κι ένα δικαστήριο, ζήτω που καήκαμε....
    Μια κι έκανες quote το πόστ μου - προφανώς για να υπερασπίσεις το θέμα σου και την θέση σου - να σου πω κατ\' αρχή πως ό,τι πίστευα τότε που κατέθεσα την άποψη μου, πιστεύω ακριβώς και σήμερα. Δεν θα άλλαζα ούτε ένα κόμμα, δεν θα μετέθετα ούτε μια τελίτσα, στη γενική μου τοποθέτηση σχετικά με τις διαδικτυακές καινοτομίες και την spamολογία. Εκείνο που έχει αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα, είναι δυστυχώς για σένα, πως έχεις αφήσει με τη στάση σου το στίγμα σου σ\' αυτό το χώρο, που μάλλον δικαιώνει τις υπόνοιες της Θεοφανίας... Η \"επιχειρηματολογία\" σου μέσω της δικής μου θέσης είναι ενδεής αφού δεν συνοδεύεται από δικά σου επιχειρήματα και οξύμωρη με την εν γένει παρουσία σου εδώ μέσα .Φυσικά η προσπάθεια σου να μεταχειριστείς προς όφελος σου, την δική μου άποψη για το πως πρέπει να αντιμετωπίζεται μια μη διαδεδομένη πρακτική σε οποιοδήποτε τομέα, είναι έωλη και με τον τίτλο που ανάρτησες στο συγκεκριμένο πόστ, θα έλεγα και κατάπτυστη...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Σκέψεις κάνω....
    Μια κι έκανες quote το πόστ μου - προφανώς για να υπερασπίσεις το θέμα σου και την θέση σου - να σου πω κατ\' αρχή πως ό,τι πίστευα τότε που κατέθεσα την άποψη μου, πιστεύω ακριβώς και σήμερα. Δεν θα άλλαζα ούτε ένα κόμμα, δεν θα μετέθετα ούτε μια τελίτσα, στη γενική μου τοποθέτηση σχετικά με τις διαδικτυακές καινοτομίες και την spamολογία. Εκείνο που έχει αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα, είναι δυστυχώς για σένα, πως έχεις αφήσει με τη στάση σου το στίγμα σου σ\' αυτό το χώρο, που μάλλον δικαιώνει τις υπόνοιες της Θεοφανίας... Η \"επιχειρηματολογία\" σου μέσω της δικής μου θέσης είναι ενδεής αφού δεν συνοδεύεται από δικά σου επιχειρήματα και οξύμωρη με την εν γένει παρουσία σου εδώ μέσα .Φυσικά η προσπάθεια σου να μεταχειριστείς προς όφελος σου, την δική μου άποψη για το πως πρέπει να αντιμετωπίζεται μια μη διαδεδομένη πρακτική σε οποιοδήποτε τομέα, είναι έωλη και με τον τίτλο που ανάρτησες στο συγκεκριμένο πόστ, θα έλεγα και κατάπτυστη...

σαββα.....εντελώς τυχαία μου θύμισες για ποιο λόγο έχει κάτι μαζί μου ο κνίτερ.
    Όπως είπα και σε άλλο θέμα, το ξημέρωμα μου ήρθε ένα απειλητικό υ2υ το οποίο δεν πήγε μόνο στη διαχείριση και θα δω πως θα κινηθώ αν υπάρξει κάποια συνέχεια.
    Το μέλος αποκλείστηκε αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Senior Member
    αυτο το μπαν του ΝΤΙ ρε παιδι μου.......
    ουτε το κοουτσινγκ δεν το πιανει :Ρ

Junior Member
    Originally posted by magenta
    λοιπον... εχουμε και λεμε. ξερω ακριβως για ποιο σεμιναριο γινεται ολος αυτος ο ντορος,πιστεψτε με ξερω καλα και απο πρωτο χερι...
    ...κνιτερ χαιρομαι που σε βοηθησε,ειναι καλο να νιωθουμε καλα.απλα διαβαζοντας το μηνυμα σου δεν γινοταν να μην υποκειψω στον πειρασμο να πω και την δικη μου αντιθετη αποψη.
    Παιδιά, πιστεύετε ότι μπορεί να πρόκειται γι’ αυτό ή κάτι σαν κι αυτό;

http://en.wikipedia.org/wiki/Erhard_Seminars_Training
    http://www.answers.com/topic/erhard-seminars-training
    http://horizonsmagazine.com/blog/?p=5798

Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα...

P.S. Help κάποιος... μπορώ να ανεβάσω δικό μου avatar?
    Τα Smilies γιατί δε βγαίνουν;

Member
    ε....οχι καμια σχεση.. μπες στα ελληνικα και ψαξε προπονηση ζωης και θα το βρεις μπροστα σου ορθανοιχτο και πεντακαθαρο

Senior Member
    εγω το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ξερω ατομα που εχουν τελειωσει διοικηση επιχειρησεων και κανουν life-coaching...τα συμπερασματα δικα σας

Senior Member
    Originally posted by katatonia
    εγω το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ξερω ατομα που εχουν τελειωσει διοικηση επιχειρησεων και κανουν life-coaching...τα συμπερασματα δικα σας
    Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή...:P
    ειδικά με τέτοια οικονομική κρίση!

Senior Member
    διαβαζοντασ το θεμα διαπιστωσα οτι η διαμαχη κρινου θεοφανια ειναι σαν να εγινε τωρα οσα χρονια \"συναντηθηκαν\"αυτοι οι δυο στο φορουμ τα ιδια λενε απιστευτο!!!!παλι καλα που εφυγε ο ενασ γιατι αλλιωσ θα συνεχιζαν μεχρι να κλεισει το φορουμ.δεν εννοω τιποτα για κανεναν απο τουσ δυο μια διαπιστωση κανω

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234