ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΖΩΗΣ (LIFE COACHING) - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 57
    Κρίνο....αν μιλάς και συ για ...νταβατζιλίκι στο φόρουμ....τι να πω.....

Ένιγουει, εγώ είπα την άποψη μου και επειδή πνίγομαι στη δουλειά δεν έχω χρόνο ούτε να τσακωθώ μαζί σου...
    Απ\' ότι έχω καταλάβει, τον τελευταίο καιρό η μόνη σου ασχολία είναι το φόρουμ οπότε κάτσε να αναλύσεις λέξη-λέξη αυτά που έγραψα και όταν με το καλό μπορέσω, θα σου απαντήσω....

Banned
    μωρε να μου απαντησεις οποτε σου κανει κεφι και σε δεκα χρονια μια χαρα ειναι...
    (ελπιζω μεχρι τοτε να εχεις χαλαρωσει)

Κατα τα αλλα, τι σημαινει αυτο το οτι μιλαω εγω για νταβατζιλικι???
    Αν γινοσουν πιο συγκεκριμενη θα ειμασταν ολοι πιο χαρουμενοι.
    Εκτος αν προτιμας να κανεις την κοτα....

Οπως εγραψες την αποψη σου, ετσι εγραψα και εγω την δικη μου και προβλημα κανενα, τουλαχιστον απο μεριας μου.

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Σαβ....είμαι τουλάχιστον ένα χρόνο σε αυτό το χώρο και έχω μοιραστεί πάμπολες ιστορίες μελών που παλεύουν με διάφορα είδη κατάθλιψης/αγχους/πανικών κλπ. Η μικρή μου πείρα μου λέει πως ο αγώνας είναι χρονοβόρος και θέλει δυνατά άντερα.
    Πιστεύεις πως αν υπήρχε μια τέτοια μέθοδος δεν θα είχε γίνει παγκόσμιος ντόρος αφού το 1/4 του πλανήτη ταλαιπωρείται από ψυχικές παθήσεις?
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου πως το πρόγραμμα που αναφέρει ο φίλος μας it\'s too good to be true και πως σε γενικές γραμμές ναι, η θεραπεία της ψυχικής πάθησης απαιτεί αρκετό χρόνο και δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις ο χρόνος μιας ζωής δεν φτάνει. Παρ\' όλα αυτά :
    1. Δεν μπορώ να αξιολογήσω την αξιοπιστία του καθένα βάσει του πόσα μηνύματα έχει καταθέσει, έχω διαβάσει ουκ ολίγες μπουρδολογίες, όποιος θέλει να πει το μακρύ του και το κοντό του, μπορεί να μαζεύει \"αστέρια\" ..Αυτό τον κάνει αξιόπιστο ?
    2. Υπάρχουν καινούριες μέθοδοι ψυχοθεραπείας που δεν είναι απαραίτητο να τις γνωρίζουμε, κάποιοι άλλοι όμως ίσως ήδη να τις έχουν δοκιμάσει. Μπορούμε κάλλιστα να μάθουμε γι\' αυτές και να τις αξιολογήσουμε κατάλληλα..Αν πιστεύουμε πως μας κάνουν , έχει καλώς..Αν όχι, τις πετάμε στα σκουπίδια και τελειώνει η υπόθεση. Το να έχει κανείς οποιεσδήποτε επιφυλάξεις, δεν είναι λάθος, δεν μπορώ όμως - εγώ τουλάχιστον - να κατηγορήσω οποιονδήποτε αν δεν ενημερωθώ πρώτα για κάτι που προς το παρόν αγνοώ.
    3. Χωρίς να θέλω να γίνω \"δικηγόρος του διαβόλου\", ο συντάκτης του θρέντ αν είχε όντως τις προθέσεις να πλασάρει μια μπαρούφα ,εκμεταλλευόμενος την επιθυμία των χρηστών που αντιμετωπίζουν ψυχικά προβλήματα για γρήγορη ίαση, τότε απέκλεισε από την μελλοντική του...πελατεία το 90 % και βάλε εκείνων που θα τον διάβαζαν, μια και συγκεκριμενοποιεί πως \"απαιτείται πίστη στον εαυτό σου\", στοιχείο που απ\' όσο έχω εγώ αντιληφθεί , στο παρόν φόρουμ, δεν μου φαίνεται και να πολυευδοκιμεί...
    4. Αν παρ\' όλα τα παραπάνω, όντως έχεις δίκιο και ο κύριος knitter δεν είναι παρά ένας αδίστακτος τσαρλατάνος, μέσα σε συνθήκες καπιταλιστικής ζούγκλας, δεν νομίζω πως μπορούμε να τον μέμψουμε...Στο κάτω κάτω ο καθένας είναι υπεύθυνος και υπόλογος για το τι λέει και τι κάνει...Αν π.χ. οι μικροτσούτσουνοι όλου του κόσμου, δοκιμάζαν μεγεθυντές πέους και μετά το κάμνανε \"ματζούνι\", δεν θα τους έφταιγε κανείς άλλος παρά μόνον ο εαυτούλης τους...
    Εν κατακλείδι , και γω συγχίζομαι όταν προσπαθούν να μου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, αλλά πρώτα κοιτάω τι γράφει η ούγια πριν διαολοστείλω

Originally posted by krino

Κατα τα αλλα, τι σημαινει αυτο το οτι μιλαω εγω για νταβατζιλικι???

Θεωρείς την κριτική μου και την άποψη μου νταβατζιλίκι, τη στιγμή που εσύ το κάνεις κατά κόρον σε όλα τα θέματα, ακόμη και μόνο για να το κάνεις....

Εκτος αν προτιμας να κανεις την κοτα....

Θεωρώ πως ένας απ\' τους λόγους που με αντιπαθείς είναι πως είμαι απ\' τα λιγοστά άτομα εδώ μέσα που δεν έχω κάνει ποτέ την κότα.....

Οπως εγραψες την αποψη σου, ετσι εγραψα και εγω την δικη μου και προβλημα κανενα, τουλαχιστον απο μεριας μου.

Και γω δεν θα είχα πρόβλημα αν δεν μου μιλούσες με χαρακτηρισμούς προκειμένου να δημιουργήσεις ντόρο απ\' το πουθενά.....

Originally posted by sabb

πως σε γενικές γραμμές ναι, η θεραπεία της ψυχικής πάθησης απαιτεί αρκετό χρόνο και δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις ο χρόνος μιας ζωής δεν φτάνει.

Εδώ συμφωνούμε απόλυτα.

1. Δεν μπορώ να αξιολογήσω την αξιοπιστία του καθένα βάσει του πόσα μηνύματα έχει καταθέσει,

Φυσικά, αλλά υπάρχουν πολύ συχνά φαινόμενα εδώ μέσα, όπου μπαίνουν άτομα για τελείως άλλους λόγους απ\'΄αυτούς που πρεσβεύει ο χωρος.

έχω διαβάσει ουκ ολίγες μπουρδολογίες, όποιος θέλει να πει το μακρύ του και το κοντό του, μπορεί να μαζεύει \"αστέρια\" .

Από μπουρδολογίες με πολλά αστέρια, έχουμε πήξει εδώ μέσα.

.Αυτό τον κάνει αξιόπιστο ?

Φυσικά και όχι.

2. Υπάρχουν καινούριες μέθοδοι ψυχοθεραπείας που δεν είναι απαραίτητο να τις γνωρίζουμε, κάποιοι άλλοι όμως ίσως ήδη να τις έχουν δοκιμάσει. Μπορούμε κάλλιστα να μάθουμε γι\' αυτές και να τις αξιολογήσουμε κατάλληλα..Αν πιστεύουμε πως μας κάνουν , έχει καλώς..Αν όχι, τις πετάμε στα σκουπίδια και τελειώνει η υπόθεση.

Εγώ μια σκέψη έκανα, δεν είπα να κρεμάσουμε τον κίντερ-έκπληξη. Εμένα μου φάνηκες κάπως και δεν ξέρεις. Αν μία στο εκατομμύριο έχω δίκιο, μπορεί να σώσουν τα λεφτάκια τους μερικοί ευκολόπιστοι.

Το να έχει κανείς οποιεσδήποτε επιφυλάξεις, δεν είναι λάθος, δεν μπορώ όμως - εγώ τουλάχιστον - να κατηγορήσω οποιονδήποτε αν δεν ενημερωθώ πρώτα για κάτι που προς το παρόν αγνοώ.

Δεν κατηγόρησα, είπα πως έτσι μου φαίνεται. Σου έδωσα την εντύπωση πως είπα ότι ....ξέρω;

3. Χωρίς να θέλω να γίνω \"δικηγόρος του διαβόλου\", ο συντάκτης του θρέντ αν είχε όντως τις προθέσεις να πλασάρει μια μπαρούφα ,εκμεταλλευόμενος την επιθυμία των χρηστών που αντιμετωπίζουν ψυχικά προβλήματα για γρήγορη ίαση, τότε απέκλεισε από την μελλοντική του...πελατεία το 90 % και βάλε εκείνων που θα τον διάβαζαν, μια και συγκεκριμενοποιεί πως \"απαιτείται πίστη στον εαυτό σου\", στοιχείο που απ\' όσο έχω εγώ αντιληφθεί , στο παρόν φόρουμ, δεν μου φαίνεται και να πολυευδοκιμεί...

Να σου πω, δεν έχεις και άδικο.

4. Αν παρ\' όλα τα παραπάνω, όντως έχεις δίκιο και ο κύριος knitter δεν είναι παρά ένας αδίστακτος τσαρλατάνος, μέσα σε συνθήκες καπιταλιστικής ζούγκλας, δεν νομίζω πως μπορούμε να τον μέμψουμε...Στο κάτω κάτω ο καθένας είναι υπεύθυνος και υπόλογος για το τι λέει και τι κάνει...Αν π.χ. οι μικροτσούτσουνοι όλου του κόσμου, δοκιμάζαν μεγεθυντές πέους και μετά το κάμνανε \"ματζούνι\", δεν θα τους έφταιγε κανείς άλλος παρά μόνον ο εαυτούλης τους...

Θεωρώ πως όσους μπορούμε να τους \"ανοίξουμε τα μάτια\" είναι καλό να το κάνουμε. Όπου και όποτε μπορούμε.

Εν κατακλείδι , και γω συγχίζομαι όταν προσπαθούν να μου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, αλλά πρώτα κοιτάω τι γράφει η ούγια πριν διαολοστείλω

.........

Banned
    1. θεωρω οποιαδηποτε αποψη μελους (ειτε εχει 1 μυνημα - ειτε εχει 50.000) που κρινει αλλο μελος για τα λεγωμενα του αναλογα το ποσα μυνηματα εχει ως νταβατζιλικι. Γιατι στο 1 εισαι κακος, στα 100 παιζει να εισαι υποπτος, απο χιλια και πανω το δραμα της κατασκοπιας παιρνει τελος...
    Σορρυ που θα στο χαλασω αλλα εγω τετοια νταβατζιλικια δεν τα εχω κανει ποτε μου και ουτε σκοπευω να τα αρχισω.
    Αν δεν το καταλαβαινεις, το προβλημα ειναι δικο σου οχι δικο μου.

Επισης το σχολιακι οτι δηθεν εγω το κανω κατα κορον σε θεματα, αυτο επετρεψε μου να σου πω οτι δεν στεκει στη πραγματικοτητα.
    Μπορει να με αντιπαθεις (εσυ και αλλοι 99) αλλα ποσως και με ενδιαφερει.
    Το προβλημα σου ειναι οτι δεν κανω εκπτωσεις στο λογο μου και στην αποψη μου.
    Σορρυ αλλα ουτε το προβλημα μπορω να στο λυσω.

2. Ενας απο τους λογους που σε αντιπαθω ειναι οτι εχεις ενα ξερολιστικο υφακι 1010 καρδιναλιων που νομιζει οτι τα ξερει ολα. Για λογους που αναγραφονται στους κανονισμους του φορουμ, μου απαγορευεται να σου κανω γνωστη την αποψη μου για το τι ακριβως νομιζω οτι ξερεις.
    Ο δικος σου λογος που με αντιπαθεις ειναι ο γνωστος.... δεν σου κατσαμε να μιλησουμε κυρα φανουλα και το φερει βαρεως η θυληκη σου υποσταση...
    Θα ζησεις και θα ζησω με αυτα, εγω τουλαχιστον θα επιβιωσω....

3. Οι χαρακτηρισμοι μου το μονο που κανουν ειναι να δειξουν τα κακως κειμενα και μεχρι εκει.
    Ο ντορος δυστυχως δημιουργηται απο τα σχολια σου.
    Δεν σχολιαζω προσωπα αλλα κειμενα που βλεπω στο φορουμ.
    Δεν αφηνω ομως καποιο μελος να παραμενει ερμαιο των σχολιων σου επειδη εσυ την εχεις δει αγκαθα κριστι του φορουμ!!!
    Το μονο που θα μπορουσα να πω με πιο επιστημονικη ερμηνεια ειναι οτι αυτο ονομαζεται μανια καταδιωξης....

Senior Member
    Και μένα με κυρίευσε η δυσπιστία και έκανα σκέψεις παρόμοιες με αυτές της Θεοφανίας. \'Εχω δει σε άλλα φόρουμ πάμπολλες φορές να δημοσιευονται ποστς δήθεν ενθουσιασμένων πελατών προς άγραν θυμάτων.. ( για διαφημιστικο\'υς λόγους εννοώ)
    Θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, ο φίλος/φίλη knitter να μας αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτόν τον επαναπρογραμματισμό. Τι πρόβλημα άντιμετώπιζε? Τι έκανε, τι άκουσε σ αυτά τα σεμινάρια και με ποια μέθοδο έφτασε σ αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα?
    Καταλαβαίνω πως η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά θα το εκτιμούσα αν αναφερόταν στο πώς αντιμετωπίστηκε η δικιά του περίπτωση. Ειδικά τώρα που νοιώθει τόσο δυνατ\'ος , ελπίζω πως δε θα είναι πρόβλημα να μπει σε λεπτομέρειες.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Banned
    Originally posted by imagine
    Και μένα με κυρίευσε η δυσπιστία και έκανα σκέψεις παρόμοιες με αυτές της Θεοφανίας. \'Εχω δει σε άλλα φόρουμ πάμπολλες φορές να δημοσιευονται ποστς δήθεν ενθουσιασμένων πελατών προς άγραν θυμάτων.. ( για διαφημιστικο\'υς λόγους εννοώ)
    Θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, ο φίλος/φίλη knitter να μας αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτόν τον επαναπρογραμματισμό. Τι πρόβλημα άντιμετώπιζε? Τι έκανε, τι άκουσε σ αυτά τα σεμινάρια και με ποια μέθοδο έφτασε σ αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα?
    Καταλαβαίνω πως η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά θα το εκτιμούσα αν αναφερόταν στο πώς αντιμετωπίστηκε η δικιά του περίπτωση. Ειδικά τώρα που νοιώθει τόσο δυνατ\'ος , ελπίζω πως δε θα είναι πρόβλημα να μπει σε λεπτομέρειες.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Το Πρόγραμμα είναι μια μοναδική διαδικασία σχεδιασμένη να υποστηρίξει τους ανθρώπους ώστε να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στην πραγμάτωση των προσωπικών και κοινωνικών τους επιδιώξεων, μέσα από μια σειρά ζωντανών φιλοσοφικά συζητήσεων, μοιράσματος των προσωπικών εμπειριών και μικρών ασκήσεων. Μου προσέφερε μια ευκαιρία για να εξερευνήσω βασικά ερωτήματα που με απασχολούσαν διαρκώς, αλλά και για να εξετάσω πολλές πλευρές της προσωπικής μου ζωής. Στο Πρόγραμμα ήρθα αντιμέτωπος με το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Τέλος, μου προσέφέρε μια μοναδική τεχνική με την οποία έμαθα να δημιουργώ νέες δυνατότητες για τις ζωή μου.

Επαναλαμβάνω όμως οτι δεν είναι θεραπευτικό στο σχέδιο, την πρόθεση ή τη μεθοδολογία και δεν προορίζεται για να χρησιμοποιηθεί σαν υποκατάστατο για ιατρική αγωγή, ψυχοθεραπεία ή πρόγραμμα υγείας οποιασδήποτε φύσης.

Απο εκεί και πέρα πληκτρολογώντας life coaching στο διαδύκτιο θα βρείτε πάμπολλες πληροφορίες και κάνετε τις επιλογές σας...........................

Senior Member
    knitter, ρωτώ συγκεκριμένα: Ποια είναι αυτή η μοναδική τεχνική που αναφέρεις? Ποιά ερωτήματα σε απασχολούσαν και πώς τα εξερεύνησες? Ποιές απαντήσεις βρήκες? Ποιές ήταν οι επιδιώξεις σου και με ποιό τρόπο έγινες πιο αποτελεσματικός στην πραγμάτωσή τους?
    Ειλικρινά, θα θελα μια απάντηση διότι αυτά που αναφέρεις είναι πολύ γενικά και δεν καταλαβαίνω καθολου μα καθόλου το τι γίνεται.
    Ευχαριστώ

Junior Member
    knitter συγχαρητηρια για αυτα που κερδισες!!! εχω παρακολουθησει κι εγω κατα καιρους, μονο που μετα βαριομουν τις καθημερινες ασκησης και τα ξεχναγα.
    ειναι αυτοι που βρισκονται αμπελοκηπους?
    αν θελεις κανεις να το ακολουθησει, πως βρισκει τηλ τους και στοιχεια τους?
    θα με ενδιεφεραι προσωπικα...

Senior Member
    Originally posted by Knitter
    Ηθελα να μοιραστώ με όλους οτι ολοκλήρωσα ένα σεμινάριο που μου έδωσε την δυνατότητα να πώ οριστικό αντίο στην θλίψη και την μιζέρια γιατι απο προχθές προπονήθηκα να :

..Κάνω αυτό που είπα οτι θα κάνω οταν είπα οτι θα το κάνω.

...Παραιτούμαι απο το να έχω δίκιο

....Είμαι άμεσος στην επικοινωνία

.....Οταν έχω φόβο να δέχομαι τον φόβο μου και να δρώ άμεσα.

......Παραιτούμαι απο την ιστορία οτι κάτι είναι λάθος. Οτι είναι - είναι και οτι δεν ειναι - δεν είναι.

.......Είμαι παρών.

........Μοιράζομαι και να εντάσσω λέγοντας την αλήθεια.

Όποιος βρει λοιπόν την ευκαιρεία να βρεί τέτοιου είδους \"προπονητές ζωής\" και να αντέξει την \"προπόνηση\" θα δει οτι το χαμόγελο γυρνάει εύκολα πίσω............... για να μείνει.

Να είστε όλοι καλά.

Προσοχή: τέτοιου είδους σεμινάρια δεν συστήνονται σε υπεραιυεσθητα άτομα ή άτομα που ακολουθούν ψυχοθεραπεία ή φαρμακευτικη αγωγή με ψυχοφάρμακα. Πριν να συμβουλευτούν οπωσδήποτε τον γιατρό τους.
    Μπραβο σου που άντεξες. Ευχομαι πραγματικά να σε βοηθησει.
    Αυτο που μου χτυπά άσχημα στις δημοσιεύσεις σου, είναι οτι
    1. δημοσιεύεις μια πρόταση ( προπονησης ) σε ενα φορουμ ψυχολογίας όπου μπαίνουν άνθρωποι με διάφορα θέματα, και κάνεις μια προταση, με την παράλληλη προτροπη, άτομα υπερευαίσθητα να μην την ακολουθήσουν γιατί δεν θα αντέξουν. Εχεις καταλάβει που το δημοσιεύεις? Σε εναν χώρο που οι αλλοι γράφουν για την κατάθλιψή τους. Τουλάχιστον βαλτο στα γενικα.

2. Εντάξει, πες ενα δυνατό μπραβο στον εαυτό σου αλλα μην το κάνεις μειώνοντας παράλληλα τους άλλους...
    (\"όποιος βρει την ευκαιρία και αντεξει μια τέτοια προπονηση... προσοχη δεν συνίσταται σε άτομα υπερευαισθητα\" κι όλα αυτά στην κατηγορία της καταθλιψης?)
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Το πρόγραμμα δεν είναι υποστηρικτικό, βασίζεται στο γεγονός οτι σε αντιμετωπίζει ως \"πρωταθλητή\" και οχι ως αδύναμο άτομο πουυ χρειάζεται στήριξη. Για αυτο τον λόγο δεν συνίσταται στα άτομα που προανέφερα.

Είναι το ακριβώς αντίθετο απο την ψυχοθεραπεία οπου αντιμετωπίζεσαι ως \"ασθενής\" για χρόνια ολόκληρα.

Πάντως προς ενημέρωση, ενας ψυχολόγος που ήρθε να το παρακουλουθήσει έφυγε απο την πρώτη μέρα έντονα διαμαρτυρόμενος για \"κακοποιήση\" των συμμετεχόντων.......
    Εντάξει, το οτι το έκανε ένας ψυχολόγος δεν σημαίνει κάτι.
    Εκτός αυτού , αυτοπροσδιορίζεσαι σαν ατομο δυνατό που δεν χρειάζεται στήριξη, σε αντίθεση με τα άτομα τα υπερευαίσθητα ( όπως έιναι για παραδειγμα ανθρωποι που θα εχουν καποιο θεμα με την κατάθλιψη)
    και ταυτόχρονα σκιαγραφεις αρνητικά την ψυχοθεραπεία, μη όντας ούτε ειδικός ούτε θεραπευόμενος.
    Τα όσα λες ( για την ψυχοθεραπεία τουλάχιστον ) δυο ερμηνείες σηκώνουν απο εμενα.
    1. η οτι η αβασιμότητά τους οφείλεται σε δική σου αγνοια και επιοπλαιότητα αλλα και στον ενθουσιασμο σου σχετικα με την μεθοδο αυτη ( να σε ενημερωσω οτι η προπονηση γίνεται και σαν σειρά μαθημάτων που διαρκεί 9 μηνο στην Θεσσαλονίκη)
    2. Η οτι η αβασιμότητά τους ηταν μέσα στην όλη προθεση σου να κατευθύνεις εντυπώσεις.
    Δεν θελω να το ψαξω παραπανω, υπαρχουν πιο σοβαρα θεματα.

Μου προτειναν να λαβω μερος σε προπονηση, αλλα δεν δεχτηκα,
    οχι γιατι με θεωρω υπερευαισθητη, αλλα διότι δεν μου άρεσε καθόλου η όλη φιλοσοφία της μηχανιστικής και προγραμματιστικής αντίληψης των πραγμάτων.
    Μου φάνηκε οτι στερούνταν του απαιτούμενου , για εμένα , βάθους.

Senior Member
    Και επίσης καθόλου δεν θα συμφωνήσω με την εικόνα του δυνατού και του αδύναμου ανθρώπου που παρουσιάζεις... Αυτές είναι οι δικές σου παραστάσεις και εντυπώσεις και αντιλήψεις .
    Προσωπικά θεωρώ οτι ανθρωποι που αντιμετωπίζουν κατάματα τις πληγές και τα δυνατά τους συναισθήματα, όσο πονο κι αν φερει μεσα της αυτή η διαδικασία, κουβαλούν τεράστια δύναμη για να το κάνουν.

Οποτε οχι απλα δεν τους υποτιμω και δεν τους θεωρω ασθενεστερους ( ακομα κι αν δεχονται ψυχολογικη στηριξη) αλλα τους θαυμαζω, για τον αγωνα που δίνουν και για τα όσα καταφέρνουν.

Τώρα το κατα πόσο αυτοί οι άνθρωποι ταιριάζουν στην εικόνα που προβάλλεται τη σήμερον ημέρα απο ΜΜΕ, σεμινάρια, και το γενικότερο πνευμα της εποχής ως επιτυχημένο, ευτυχισμένο κτλ ή είναι παραγωγικοί για την αγορά εργασίας, ευτό είναι ένα άλλο καπέλο.

Αυτα για να σου καταθεσω κι εγω τη δικη μου άποψη.

Banned
    Φαίνεται ενοχλήθηκες αρκετά απο την δημοσίευση μου.....
    Δεν υπονοοώ τίποτε, ούτε υποτιμώ κανέναν απο ολα όσα δεικτικά αναφέρεις παραπάνω.
    Κατέθεσα μια εμπειρία που εμένα με βοήθησε πολύ και με βοηθάει να δημιουργήσω τις προυποθέσεις ωστε να βελτιώσω τον εαυτό μου. Τίποτε παραπάνω.

Επίσης διαπιστώνω οτι το ύφος σου ταιριάζει ιδιαίτερα με το ψευδονυμό σου.......

Senior Member
    Φαίνεται ενοχλήθηκες αρκετά απο την δημοσίευση μου.....
    Δεν υπονοοώ τίποτε, ούτε υποτιμώ κανέναν απο ολα όσα δεικτικά αναφέρεις παραπάνω.
    Κατέθεσα μια εμπειρία που εμένα με βοήθησε πολύ και με βοηθάει να δημιουργήσω τις προυποθέσεις ωστε να βελτιώσω τον εαυτό μου. Τίποτε παραπάνω.

Επίσης διαπιστώνω οτι το ύφος σου ταιριάζει ιδιαίτερα με το ψευδονυμό σου.......
    Knitter,
    Δεν ενοχληθηκα- παρεξηγήθηκα , ουτε ενιωσα θυμο.

Απλα καποια απο οσα λες δεν με βρισκουν συμφωνη και με προβλημάτισαν ωστε τα είδα σαν αφορμή για να παραθέσω κι εγω την δική μου άποψη.

Σίγουρα , πολλοι ανθρωποι με την δικη σου κασμοθεωρια και αντιληψη θα με εβρισκαν το λιγότερο ιδιόρρυθμη, δεν διαφωνουμε εδω σ οτι αφορά το νικ μου)

Χαιρομαι πραγματικά που σου έκανε καλό αυτό το σεμινάριο. Αν θες πληροφορίες για το προγραμμα που τρεχει Θεσσαλονίκη ευχαριστως να στις δώσω.

Προσωπικά αυτο για το οποίο ανησυχώ με τετοιου είδους σεμινάρια, είναι όχι τόσο το αποτέλεσμά τους όσο το για πόσο θα διαρκέσει.

Καλη συνέχεια εύχομαι.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast