Καλημέρα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

Καλημέρα

Πάω που λέτε χθες στα επείγοντα με έκτακτες κάθε 1 λεπτό είχα έκτακτη ... Και με βάζουν και μου κάνουν ένα καρδιογράφημα και μια ακρόαση με στηθοσκοποιο αλλά στα 3 δεύτερα του καρδιογρσφηματος και στα 6 Δευτέρα της ακρόασης δεν είχα έκτακτη ... Και νόμιζαν ότι τα έβγαζα από το μυαλό μου ... Ώσπου τους λέω βάλε με στο μόνιτορ για 10 λεπτά και θα δεις .... Με έβαλε και μετά είδε ο γιατρός ότι όντως είχα κάθε 1 λεπτό έκτακτη μπορεί και πιο συχνά ... Ώσπου μετα μ κάναν πόσες εξετάσεις υπεριχους κλπα.... Μου βρήκαν μια μικρή ανεπάρκεια και μου παν ότι πρέπει να βάλω χολτερ .... Για να δούμε πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα ... Μου παν δεν είναι κάτι ανυσηχιτικο... Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ... Όταν πάτε στο επείγοντα και δεν έχετε γνωστό γιατρό ..... Γκρινιαξτε καντε παράπονα αν νιώθετε ότι δεν σας καλύπτουν οι εξετάσεις ... Γιατί μπορεί να πάτε για εφραγμα και να σας βγάλουν κομπλέ .... Καλημέρα με υγεία σε όλους και καλό κουράγιο στη μάχη που δίνουμε με ψυχολογικά μας

Senior Member
    ανεπαρκεια απο απλες εκτακτες δεν παιζει. εκτακτες εχουν ολοι. απλα αλλοι τις αισθανονται πιο πολυ.
    μηπως ειναι ΚΑΙ αρρυθμιες αλλου ειδους? η μηπως ειναι κολπικες αρρυθμιες? γιατι εγω ειχα 20 εκτακτες το λεπτο για μερες. και οχι απλα δεν εχω ανεπαρκεια..δεν εχω κανενα προβλημα καρδιας και παιρνω και ανετα φαρμακα που δεν κανει να παιρνουν οσοι εχουν καρδια.
    οποτε σκετο απτις εκτακτες δεν ειναι η ανεπαρκεια...

Quote Originally Posted by garida View Post
    ανεπαρκεια απο απλες εκτακτες δεν παιζει. εκτακτες εχουν ολοι. απλα αλλοι τις αισθανονται πιο πολυ.
    μηπως ειναι ΚΑΙ αρρυθμιες αλλου ειδους? η μηπως ειναι κολπικες αρρυθμιες? γιατι εγω ειχα 20 εκτακτες το λεπτο για μερες. και οχι απλα δεν εχω ανεπαρκεια..δεν εχω κανενα προβλημα καρδιας και παιρνω και ανετα φαρμακα που δεν κανει να παιρνουν οσοι εχουν καρδια.
    οποτε σκετο απτις εκτακτες δεν ειναι η ανεπαρκεια...
    Δεν ήταν σοβαρή ανεπάρκεια ... Ήταν μια μικρή που μπορεί να βρεθεί στον καθένα ...

Senior Member
    οκ, παω πασο. απλα μονο απτις εκτακτες(τις καλοηθεις εκτακτες γιατι εχει και τις κολπικες εκτακτες που ισως αυτες να ηταν) δεν ειναι ανεπαρκεια.αλλιως θα ειχαμε ολοι. αλλα σου ευχομαι αναρρωση και ολα καλα!

Senior Member
    Καλημέρα Tomtim κι ευχαριστώ για την ενθαρρυντική σου ευχή στο τέλος... Εγώ δεν ξέρω αν έχω έκτακτες συστολές αλλά ξέρω ότι σίγουρα αυτή τη στιγμή η καρδιά μου δεν χτυπάει ήρεμα κι είναι κι αυτό πολύ ενοχλητικό... Έχω περισσότερο άγχος απ' το συνηθισμένο τις τελευταίες μέρες και μάλλον γι' αυτό θα είναι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    . Έχω περισσότερο άγχος απ' το συνηθισμένο τις τελευταίες μέρες και μάλλον γι' αυτό θα είναι...
    Κυκνε , εσυ δεν εισαι νοσοφοβικη , οποτε καλα λες οτι ειναι απο το αγχος .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κυκνε , εσυ δεν εισαι νοσοφοβικη , οποτε καλα λες οτι ειναι απο το αγχος .........
    Α, δεν είχα καταλάβει ότι ο Tomtim είναι νοσοφοβικός, γράψε λάθος...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    θα ξενυχτας μαλον.