Results 1 to 4 of 4
-
16-01-2019, 13:11 #1
Aγχος που δεν εχω αντιμετωπισει ξανα
Καλησπερα, ειναι το 2ο μου ποστ σε αυτο το φορουμ και απλα θελω να ακουσω καποιες αποψεις, οπως εγραψα στο 1ο μου ποστ ειχα μια παρουσιαση εργασιας στην σχολη μου στις 19/12. Αυτο περασε και πηγαν ολα καλα αλλα απο τοτε εχω παρα πολυ αγχος, δεν χαρηκα καθολου τις γιορτες, τελειωσαν οι γιορτες και ξεκινησα το διαβασμα γιατι γραφω εξεταστικη. Το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι πρεπει να παω στον οδοντιατρο. Γενικα απο παιδικη ηλικια δεν ηθελα να πηγαινω καθως εχω αντανακλαστικο, τα τελευταια χρονια τον απεφευγα εντελως με αποτελεσμα τωρα να φοβαμαι παρα πολυ. Αυτες τις μερες σκεφτομαι συνεχως την εξεταστικη που γραφω και κυριοτερο τον οδοντιατρο, ακομα δεν εχω καθολου ορεξη για να φαω, πειναω αλλα δεν εχω ορεξη, νιωθω πρωτη φορα οτι εγκλωβιζομαι τοσο πολυ στην σκεψη μου χωρις να μπορω να κανω τιποτα. Οι ερωτησεις και οι αποψεις που θελω να ακουσω ειναι αν εχετε αντιμετωπισει και εσεις obsessive thinking και πως το ''νικησατε''. Και 2ον παλαιοτερα εκανα συνεδρίες με ψυχολογο, σταματησαμε γιατι και εγω και ο ψυχολογος νιωθαμε οτι ειμαι σε καλο επιπεδο στους περισσοτερους τομεις της ζωης μου και μπορω να αντιμετωπισω τα γεγονοτα που ερχονται, εχουν περασει σχεδον 2 χρονια απο τοτε που σταματησα και τις τελευταιες μερες σκεφτομαι να ξανα ξεκινησω, ο λογος που φοβαμαι ομως ειναι οτι ουσιαστικα θα τον ''απογοητευσω'' και θα ''απογοητευσω'' και τον ευατο μου που δεν καταφερα να ξεπερασω τα αγχη μου. Τελος μια ιδεα ειναι να παω σε νεο ψυχολογο αλλα σκεφτομαι οτι μεχρι να πω οσα νιωθω και να μαθει για μενα καινουρια πραγματα θα περασει πολυς καιρος και η βοηθεια δεν θα ειναι αμεση.
Υ.Γ Συγγνωμη που γραφω σκορπιες σκεψεις αλλα αισθανομαι καλυτερα οταν εξωτερικευω καποιες σκεψεις μου
- 16-01-2019, 20:51 #2
Καλησπέρα xismp97.
Για αρχή από εμένα η γνώμη μου μεγάλο λάθος αυτό που λες για την απογοήτευση. Πιστεύουμε στον εαυτό μας όσο δύσκολο και αν είναι όταν φτάσουμε σε κατάσταση που δεν έχουμε όρεξη για τίποτα. Και εννοείται να ξεκινήσεις συνεδρίες αν μπορείς οικονομικά, και μην το κοιτάς σαν χαμένο χρόνο αλλά σαν κάτι που μαθαίνεις και κάνει καλό σε εσένα.
Τα καλύτερα σου εύχομαι.
17-01-2019, 13:11 #3
Ευχαριστω για τον χρονο σου, σε ευχαριστω
17-01-2019, 23:08 #4
Φίλε σκέψου το από μια άλλη οπτική γωνία: ο ψυχολόγος σου έχει δει τα πάντα και σίγουρα έχει ξαναδεί ανθρώπους που καλυτέρεψαν και μετά από καιρό ξαναπήγαν. Δεν είναι θέμα απογοήτευσης , ούτε ντροπής, αλλά ανάγκης
"Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."