Results 16 to 30 of 54
Thread: Η κοπέλα μου μιλάει πάρα πολύ.
-
18-01-2019, 14:42 #16
Το ότι σε κουράζει που μιλάει πολύ ή βαριέσαι δείχνει διαφορετικό χαρακτήρα ή έλλειψη ενδιαφέροντος...σίγουρα όμως υπάρχει θέμα στην επικοινωνία σας. Και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να είμαστε για πολύ με κάποιον που νιώθουμε ότι για τον α ή β λόγο μας κουράζει. Η επικοινωνία σας θα έπρεπε να σε ξεκουράζει.
Και το θέμα είναι πως ούτε κι εσύμπορείς να αλλάξεις χαρακτήρα και να αρχίζεις να μιλάς παραπάνω αφού νιώθεις πως δεν έχεις κάτι άλλο να πεις ούτε εκείνη να αλλάξει τον δικό της. Αρα εκείνη θα συνεχίσει να νιώθει πως την απορρίπτεις και συ θα συνεχίσεις να νιώθεις την πίεση του να βρεις κάτι να πεις και αυτό θα σε κουράζει όλο και περισσότερο.
- 18-01-2019, 14:46 #17
Μα στην ουσία αυτό κάνουμε ολοι με τις σχέσεις μας. Γιαυτό κάνουν σχέσεις οι άνθρωποι. Για να βρουν κάποιον που να ταιριάζει στα δικά τους θέλω και στις δικές στους προδιαγραφές. Δεν παίρνουμε κάποιον που δεν μας ταιριάζει και προσπαθούμε να το κάνουμε να δουλέψει γιατί απλά δεν θα δουλέψει ποτέ.
Τι υποχώρηση να κάνεις αν νιώθεις ότι ο άλλος σε κουράζει; Αν σε κουράζει, φεύγεις. Η επικοινωνία είναι το α και το ω σε μια σχέση, δεν είναι λεπτομέρεια να την δουλέψεις και να φτιάξει.
18-01-2019, 15:33 #18
ΑΚΡΙΒΩΣ.
προφανως και κανεις δεν ψαχνει καποιον να αλλαξει για να τον βολεψει. επομενως, ουτε σκυλακι ουτε γατακι ψαχνεις.
εισαι με καποιον που ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ ομως, που περνας ομορφη καθημερινοτητα. που το να μιλας μαζι του σε ανακουφιζει και σε ξεκουραζει. κι οχι με καποιον που σε κουραζει, γιατι η μιρλα η οτιδηποτε αποτελει συνεχη φθορα, ειναι κατι που δεν αντεχεται..
18-01-2019, 15:44 #19
Killrat
Συμφωνω 100% με την Remedy.
Ενας χρονος ειναι παρα πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα
για να ΜΗΝ βρεθει ο οποιοσδηποτε Χ εναλλακτικος δρομος
επικοινωνιας αναμεσα σε μια γλωσσου και εναν λακωνικο.
Ειχα το ιδιο προβλημα πριν 4 περιπου χρονια με μια ..... της
γαλλικης φιλολογιας (σε πανεπιστημιακο ποστο οχι διδακτικο).
Βεβαια, μιλαμε για αλλες ηλικιες. Εγω τοτε ημουν 48 και αυτη
43 η 44. ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΑ .... πραγμα σπανιο για τετοια ηλικια.
Με δικο της παιδι (αλλα χωρισμενη). Το πρωτο πραγμα που ειπα
"Ωπ .... πιασαμε την καλη !" Δεν καπνιζε κιολας ! ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑ
απο μεσα μου. Λαχειο η δικια σου. Και κατι ματαρες, ξελιγωμα.
Και μαλλι χωρις extensions και καπουλια απιθανα (συνεχεια μεσα
στα γυμναστηρια, κολλημενη). Τρομερη περιπτωση .... απιθανη !
Δινουμε ραντεβου την ιδια μερα, το απογευμα. Παω ολος χαρα
στο ραντεβου, στις 8 το βραδυ, καλοκαιρακι, ιδανικες συνθηκες.
Ε .... απο τις 8 .... μεχρι τις 12 το βραδυ .... προλαβα να ξεστομισω
δεκα φρασεις και αυτη .... δεκα χιλιαδες ! Θα σου πω μοναχα αυτο
μου περιεγραψε την μιση ζωη της ... και δεν θυμαμαι τιποτα !!!!!!
Την αλλη μερα εφευγα για καλοκαιρινες διακοπες. ΕΥΤΥΧΩΣ.
Ομως επειδη ηταν καρακουκλαρα δεν ηθελα να την ξεγραψω.
Βγηκαμε αλλες τεσσερεις η πεντε φορες (σε διαστημα 2 μηνων)
εξαιτιας του οτι βρισκομασταν σε διαφορετικες πολεις αλλα και
λογω θερους. Και τις τεσσερεις φορες .... ΕΦΡΙΞΑ .... αλλα
δεν το δειξα. Στο τελος, επειδη αρχισε να μου παιρνει τον αερα
(βρηκε αυτι ελεφαντα να χυνει την λογοδιαρροια της) της μιλησα
κοφτα και σταρατα .... και το ληξαμε.
Πηγαινοντας σπιτι .... πηρα την πιο βαθια ανασα της ζωης μας.
Η εστω την τριτη πιο βαθια ανασα της ζωης μου. Αποκαθηλωθηκα.
Κατεβηκα απο τον σταυρο. Και δεν ειμαι καποιος σαν εσενα, που
μιλαει λιγο. Μπορω να μιλησω, αν ο αλλος θελει να ακουσει,
μια ωρα ολοκληρη συνεχομενα. Straight without intermissions.
Ε ...... τεσσερεις ωρες ολοκληρες .... ΔΕΝ ..... με ξεπερνα !
Out of range !
Να ναι καλα η κυρια, οπου και αν βρισκεται, μπορει να βρηκε καποιον
στα νερα της. Ομως η απαντηση της Remedy ηταν τελεια. Που να
κατσει να σου αναλυσει την ψυχοπαθολογια μιας γλωσσοκοπανας !
Χαχαχαχα .... αστο .... εχουμε και αλλες δουλειες σ'αυτην την ζωη.
Σκεψου να την βαλεις απο κατω και αυτη να σου λεει "βαστα λιγο
να σου πω και το αλλο ..."Last edited by Del-meme290719b; 19-01-2019 at 13:07.
18-01-2019, 18:05 #20
Απλά εγώ το βλέπω διαφορετικά το θέμα, ξέρω ας πούμε ζευγάρια και μεγαλύτερης ηλικίας, που δεν έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, έχουν βρει όμως τον τρόπο και επικοινωνούν. Τα ετερόνομα δηλαδή δεν έλκονται; Εγώ πιστεύω πως ναι. Μπορεί να καυγαδίζουν αλλά με την υπομονή και τις υποχωρήσεις και από τους δυο, θα τα βγάλουν πέρα.
Τι θέλω να πω με αυτό. Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποια κοινά, όμως το να ψάχνουμε μια κοπέλα ή έναν άντρα, σύμφωνα με τα δικά μας μέτρα και σταθμά, δεν ξέρω κατά πόσο είναι φυσιολογικό. Την κοπέλα ή τον άντρα, τους ρωτήσαμε αν περνάνε και εκείνοι καλά με εμάς ή επειδή περνάμε εμείς καλά στην σχέση, θα περνάει και ο/η άλλος/η;
Δηλαδή να υπάρξει και μια διάκριση. Θεωρώ μια επιτυχημένη σχέση όταν προσπαθεί κάποιος γι'αυτήν. Αν φεύγεις με το παραμικρό, το θεωρώ αδυναμία. Εντάξει δεν μιλάμε για τις περιπτώσεις που ο άντρας ή κοπέλα, έχει παράλληλες σχέσεις κλπ. εκεί το κόβεις βέβαια. Αλλά πράγματα του τύπου, η κοπέλα να είναι κοινωνική και να πηγαίνει στα κλαμπ, ενώ ο άντρας να είναι κλειστός τύπος κλπ. νομίζω τέτοιες καταστάσεις λύνονται. Δεν είναι λόγος για να χωρίσει κάποιος.
Το λέω αυτό, γιατί έχουν μάθει οι περισσότεροι, στην πρώτη δυσκολία, χωρισμός. Το θέμα είναι να δώσεις και μια δεύτερη ευκαιρία, δεν είναι κακό. Εγώ είχα δώσει ευκαιρία, παρόλο που δεν ταιριάζαμε και έληξε βέβαια η ιστορία με μια κοπέλα, αλλά την έδωσα την δεύτερη ευκαιρία.
18-01-2019, 18:08 #21
Δεν θα μείνω στο εξωτερικό κομμάτι, αφού δεν την ξέρω την γυναίκα κιόλας, θα μείνω στο γεγονός πως έκανες πίσω επειδή μιλούσε αρκετά. Μπορεί φίλε μου αυτή η κοπέλα, να είχε χίλια δυο άλλα χαρίσματα, αλλά ένα ελάττωμα. Εσύ τι θα κοίταζες; Εγώ σίγουρα τα χαρίσματα, όλοι οι άνθρωποι έχομε ελαττώματα.
Αν της έδινες μια δεύτερη ευκαιρία, πιστεύω πως θα έβλεπες άλλα πράγματα. Απλά εμείς οι άνθρωποι βαριόμαστε λίγο να επιμείνουμε σε μια γνωριμία. Βλέπουμε το ένα αρνητικό και όχι τα πολλά θετικά.
18-01-2019, 18:32 #22
Μπλέκεσαι χωρίς λόγο Κώστα. Φυσικά και προσπαθείς σε μια σχέση και φυσικά και κάνεις υποχωρήσεις.
Το να σε κουράζει μια σχέση όμως δεν παλεύεται. Δεν έχει να κάνει με προσπάθεια, αν σε κουράζει, σε κουράζει τέλος. Τι να προσπαθήσεις δηλαδή; Να μην σε κουράζει; Πώς γίνεται αυτό;
Μπορεί η άλλη να ήταν πολυλογού και ο φίλος μας εδώ λιγομίλητος και να λεγε πόσο του αρέσει να την ακούει και να συμπλήρωνε ο ένας τον άλλον. Εδω ο φίλος μας όμως λέει οτι τον κουράζει, βαριέται, δεν την προσέχει απο ένα σημείο και μετά τι λέει.
Κάποτε τα είχα με έναν που ώρες ώρες τον έπιανε μια πολυλογία άλλο πράγμα. Μπορούσε να μιλάει για ώρες μόνος του χωρίς να προλαβαίνει άλλος να βγάλει κιχ. Εμένα τις περισσότερες φορές μου άρεσε, τον άκουγα. Όταν το παράκανε καμιά φορά και με κούραζε γιατί μπορεί να θελα να κοιμηθώ πχ ,του αποσπούσα την προσοχή με κάτι άλλο ή το ριχνα στην πλάκα κάτι, το καταλάβαινε μου λεγε ένα "ωχ σε κούρασα" και σταματούσε. Το χαμε βρει και για αστείο μεταξύ μας από ένα σημείο και μετά και το διακωμωδούσαμε. Το συγκεκριμένο ζευγάρι όμως εδώ, αν δεν έχει βρει τέτοιους κώδικες επικοινωνίας 1 χρόνο τώρα, δεν πρόκειται να τους βρει παρακάτω. Δεν είναι θέμα προσπάθειας, είναι θέμα του πώς επικοινωνούν.
19-01-2019, 04:37 #23
αυτο ειναι κανονας αφου αυτοι που μιλανε την ιδια γλωσσα συνηθως περπατανε παραληλα σε χωριστους δρομους αλλα τους συνδεει το μυαλο τους.
19-01-2019, 07:22 #24
Κωστα
Η Remedy εχει δικιο.
Μην ακους εμενα (και το περιστατικο μου), ακου μια γυναικα.
Λες να ξερει τοσα λιγα απο γυναικες και εγω τοσα περισσοτερα ?
Της συγκεκριμενης κυριας (φιλολογικαριας) της εδωσα αλλες 4 ευκαιριες.
Δηλαδη, τι παραπανω να εκανα ? Ενα χρονο ολοκληρο λογοδιαρροια ?
Και οσον αφορα οτι θα αλλαζε ... ΑΣΤΟ. Εισαι ακομα νεος και τα βλεπεις
μακροθυμα (καποια πραγματα) επειδη εχεις χρονικη απλα μπροστα σου.
Οσον αφορα τα χαρισματα ....
μπορει καποιος ανθρωπος να εχει δεκα μειονεκτηματα αλλα σε ηπια μορφη.
Ενας αλλος μπορει να εχει μονο ΕΝΑ ... αλλα να βυθιζει πλοιο με αυτο.
Τι να τα κανω, μετα, τα χαρισματα του ?
19-01-2019, 10:42 #25
μα ποιος μιλησε για το "παραμικρο";;;
μπορει για σενα η ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ φλυαρια να ειναι ενα ανωδυνο ελλατωμα η ακομα και να την επιζητας. δικαιωμα σου.
One man's meet, another man's poison.. εναν αλλον, τον διαλυει αυτο το ελλατωμα.
με τα δικα σου γουστα θα κανει σχεση ο αλλος;
κανε εσυ σχεση με φλυαρη κι ο αλλος θα κανει με καποια αλλη.
τι δεν καταλαβαινεις;
φυσικα και εχουμε ολοι ελλατωματα. και οι αλλοι εχουν ελλατωματα. καποια μπορουμε να ανεχτουμε και καποια οχι. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.
και ΦΥΣΙΚΑ θα τους ρωτησουμε αν περνανε καλα κι οι αλλοι μαζι μας!! πως αλλιως θα μπορουσε να γινει;; ειναι δυνατον να κανεις σχεση με καποιον που σου αρεσει αλλα δεν σε αντεχει εκεινος;
ΔΕΝ ειναι δυνατον!
αυτα πρεπει να ειναι αμοιβαια,. και οι δυο πρεπει να περνανε ομορφα Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. απλο μου φαινεται. δεν καταλαβαινω αυτα που σκεφτεσαι. τα περιπλεκεις χωρις λογο.
19-01-2019, 15:36 #26
Εγω συμφωνω με Κωστα. Πολυ καλομαθημενοι ειναι μερικοι και τους πειραζει το παραμικρο. Ελεος δεν κανουνε για σχεση, σε πειραζει το ενα, σε πειραζει το αλλο ανθρωπε μου ε τοτε τι κανεις σχεση για να βαριεσαι και να τυρρανας και τον "ανθρωπο" σου; Αυτο ειναι ο ανθρωπος σου; Να τον βαριεσαι και να σε κουραζει επειδη μιλαει; Η επικοινωνια ειναι απαραιτητη σε μια σχεση, αν επρεπε να χωρισει καποιος καποιον αυτος θα ηταν η κοπελα του τον θεματοθετη γιατι δεν παλευεται να θες να μιλησεις και ο αλλος να βαριεται και που ζει.
19-01-2019, 16:07 #27
Και για να μαθαινετε καλυτερα ΒΛΑΚΕΙΕΣ λετε οτι ο ανθρωπος δεν αλλαζει. Εγω απο μη ομιλιτικη εγινα πολυ ομιλιτικη και μπορω καλλιστα να ξαναγινω οπως ημουν, οτι θελουμε κανουμε αρκει να το θελουμε, ΔΕΝ ειναι λυση ο χωρισμος. Το ποσο πολυ μιλαει ο καθενας εξαρταται απο το ποση ζωη εχει μεσα του και ποσο ενδιαφερων ειναι, ενας μονοχνωτος φυσικα δεν θα εχει να πει τιποτα, για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, και φυσικα ενας μονοχνωτος δεν κανει για σχεση γιατι η σχεση προυποθετει και επικοινωνια. Αυτα τα ολιγα εξ'εμου πραγματικα καραφλιασα με τις απαντησεις σας ειπαμε η μαζα παντα εχει αδικο γιατι παντα θελει να σε ριχνει αλλα εσεις το παρακανετε ωρες ωρες.
19-01-2019, 16:14 #28
19-01-2019, 17:34 #29
Εγω δηλαδη πως γνωρισα γυναικες που μιλουσαν λιγοτερο απο μενα ?
ΛΟΤΤΟ επαιξα ? Οχι βεβαια .... απλα ηταν ο χαρακτηρας τους ετσι.
Αλλο πραγμα η επικοινωνια και αλλο η φλυαρια (και η γλωσσοκοπανια).
Δεν ειναι ταυτοσημα.
Επισης, ο κανονικος (δηλαδη αυτος που λεει 2-3 φρασεις και μετα σταματα
για να δωσει ειτε την ευκαιρια στον αλλον να μιλησει, η για να αφησει μια
παυση στον προφορικο λογο και εχει παντα την γοητεια της αυτη η παυση)
δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι θα ειναι μονοχνωτος, οτι δεν θα εχει τιποτα
ενδιαφερον να πει. Οι περισσοτεροι ανθρωποι που γνωρισα (αντρες-γυναικες
δεν εχει σημασια) χρησιμοποιουσαν τον προφορικο λογο ως επικοινωνια και
ΟΧΙ ως λογοδιαρροια και ολοι μπορουμε να αντιληφθουμε την διαφορα.
Λοιπον ολοι τους ειχαν πολυ ενδιαφερουσες πλευρες στον χαρακτηρα τους
αλλα και στην συμπεριφορα τους. Και οχι μονο ....
19-01-2019, 17:59 #30
Το αν μιλαει η κοπελα πολυ μην το συγκρινεις με τις δικες σου περιπτωσεις γιατι εσενα δεν σου εδωσαν την ευκαιρια να εκφραστεις, εδω η κοπελα ομως νομιζω εχει παραπονο οτι δεν μιλαει το αγορι της καθολου, θελει μια αμφιδρομη επικοινωνια και δεν της τη δινει, γι'αυτο μιλαει μονη της, αρα φταιει ο θεματοθετης..Αυτη ειναι η διαφορα..