Results 46 to 54 of 54
Thread: Η κοπέλα μου μιλάει πάρα πολύ.
-
23-01-2019, 10:15 #46
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,324
αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι ΕΣΥ θα το δεχοσουν.
δεν μιλαμε ομως για σενα, μιλαμε για καποιον που τον ενοχλει και δεν το αντεχει.
και δεν ειναι ερριστικη η κοπελα, ειναι πρηχτρα.
φυσικα και εχει τους λογους της απο την μερια της. το θεμα ειναι οτι ο αλλος δεν την αντεχει...
στα πρωτα ραντεβου, θετεις κριτηρια πολυ επιφανειακα, πχ την εμφανιση, για τα υπολοιπα χαρακτηριστικα δεν υπαρχει δεσμευτικος χρονος.. οταν εμφανιστουν, τοτε κρινεις αν τα ανεχεσαι..
το "χυμα" που αναφερεις δεν εχει καμια σχεση με τις εμπειριες. μπορει να εισαι πολυ χυμα αλλα να μην εχεις εμπειρια απο σχεσεις και το κρινεις εντελως θεωρητικα με οσα φανταζεσαι οτι ΘΑ εκανες..
- 23-01-2019, 12:32 #47
- Join Date
- Nov 2018
- Posts
- 692
Ρε συ Remedy θέλω να καταλαβαινόμαστε. Θεωρείς πως της έχει μιλήσει ο θεματοθέτης; Εδώ τα είπε, στην σχέση του τι ανέφερε; Ναι ο κάθε άνθρωπος, είναι ξεχωριστός και έχει δικά του κριτήρια, όμως και πάλι ΕΓΩ θεωρώ ότι δεν είναι άξιο χωρισμού κάτι που μπορεί να επιλυθεί με μια απλή συζήτηση. ΑΝ ΔΕΝ επιλυθεί και συνεχιστεί, τότε χωρίζεις. Όχι κάτι μου ξίνισε μια φορά στην συμπεριφορά της και οκ χωρίζω. Είναι φυγοπονία αυτό έτσι το ΘΕΩΡΩ.
Το "πήχτρα" Remedy είναι μια εξεζητημένη λέξη και ίσως θα έλεγα υπερβολική. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στην ψυχοσύνθεση της κοπέλας, είπε άλλαξε τους τελευταίους μήνες και συμπεριφέρεται έτσι. Δλδ ή έχει βρει άλλον και προσπαθεί να τον σουτάρει ή τον βλέπει απομακρυσμένο από εκείνη και προσπαθεί να τον φέρει κοντά της, ΑΚΟΜΑ και με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρεις τι παίζει στο μυαλό μιας γυναίκας, ειδικά όταν δεν ξέρουμε το παρασκήνιο και ξέρουμε μόνο την μια πλευρά (και ίσως όχι ολόκληρη).
Όταν εννοώ πρώτα ραντεβού, εννοώ ότι έχεις θέσει ήδη κριτήρια στον εαυτό σου. Αν το κριτήριο είναι να πηδήξεις, τότε οκ προχωράς διαφορετικά, αν τα κριτήρια που έχεις θέσει ταιριάζουν με τα κριτήρια και της κοπέλας και γουστάρεις σχέση, τότε οκ προχωράς για σχέση, τόσο απλό είναι.
Το "χύμα" ας το αφήσω κάπως μετέωρο το τι εννοώ, δεν είναι της παρούσης.
Γενικά ας το λήξουμε Remedy στο γεγονός πως έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις επί του θέματος. Είναι ίσως στο μόνο πράγμα που συμφωνούμε σε αυτό το θέμα :P
23-01-2019, 15:43 #48
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,324
δεν ειπα "πηχτρα", ειπα "πρηχτρα". του πρηζει τα σκωτια , δηλαδη..
παραβλεπεις το γεγονος οτι εχει γινει πολλες φορες ΑΚΡΙΒΩΣ αυτη η συζητηση μεταξυ τους και καταληγει σε τσακωμους.
επισης, με συζητησεις λυνονται θεματα που δεν αφορουν το οτι δυο προσωπικοτητες ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.
αυτοι, ΔΕΝ ταιριαζουν. αυτο ειναι το προβλημα.
εγω δεν ειπα οτι φταιει η κοπελα κι ας συμφωνω οτι ειναι ενοχλητικη.
η κοπελα φερεται ετσι γιατι εχει προβλημα μαζι του.
κι αυτος εχει προβλημα μαζι της, επειδη φερεται ετσι, δεν τον καταλαβαινει και φτανουν στον καυγα.
η λυση ειναι ΔΙ-ΑΖΥ-ΓΙ-Ο.
ξερω τι παιζει στο κεφαλι της και θα σου πω ακριβως τι παιζει. ουτε αλλον εχει , ουτε τπτ. αν ειχε αλλον η θα τον χωριζε η δεν θα ασχολουνταν καθολου μαζι του και θα τον ειχε διακοσμητικο. δεν καθοταν να μαλωνει.
η κοπελα εχει αναγκη ο αλλος να ασχολειται περισσοτερο μαζι της και με οσα (χαζα η εξυπνα ) την απασχολουν. δεν καλυπτεται απο την μουγγα η την συντομη επικοινωνια τους. θεωρει οτι εχει ελλειμα επικοινωνιας η σχεση και μπορει να εχει και δικιο.
το θεμα ειναι οτι δεν κανεςι καυγα γι αυτο.
προσπαθεις να συνεννοηθεις, προσπαθεις να επικοινωνησεις. αν δεις οτι εκπεμπεις σε μεσαια και ο αλλος σε βραχεα, ΦΕΥΓΕΙΣ, δεν καθεσαι να καυγαδιζεις, γιατι στην ουσια καυγαδιζεις για να αλλαξει ο αλλος χαρακτηρα. ε, δεν αλλαζει ο αλλος χαρακτηρα επειδη τον μαλωνεις η τον μουρμουρας.
αν δεν το καταλαβαινεις εισαι η κουτος, η εντελως ασχετος με τους ανθρωπους.
ο φιλος παλι, οντως δεν εκφραζεται πολυ, θελει και την ησυχια του, δεν μπορει τα πολλα σουπα μουπες. θεωρει οτι ασχολειται με την κοπελα οσο μπορει κι οσο χρειαζεται, αλλα δεν μπορει παραπανω . ετσι καταπιεζεται απο την συνεχη μουρμουρα που στο τελος καταληγει σε καυγα.
ποιος φταιει;;;;;;; βρες το εσυ.
και οι δυο φταινε , γιατι καθονται να μαλωνουν επειδη ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ (ταραταταμ).
23-01-2019, 19:25 #49
- Join Date
- Nov 2018
- Posts
- 634
Ειναι λιγο ατοπο να διχογνωμειτε.
Ο Killrat εχει να γραψει απο τοτε που ποσταρε το νημα.
Βεβαια, ανετοτατα μπορειτε να συνεχισετε για εσας τους ιδιους.
23-01-2019, 20:29 #50
- Join Date
- Nov 2018
- Posts
- 692
23-01-2019, 23:08 #51
- Join Date
- Nov 2018
- Posts
- 634
Για μενα εχει μεγαλο ενδιαφερον η στιχομυθια σας.
Για καποιον αλλο δεν ξερω (θεματοθετη).
24-01-2019, 01:00 #52
- Join Date
- Nov 2018
- Posts
- 692
24-01-2019, 10:27 #53
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,324
δεν χρειαζεται να βγαλει καπου. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.
και ο θεματοθετης μπορει να διαβαζει χωρις να συμμετεχει και αλλοι με αντιστοιχα θεματα, καποτε θα διαβασουν.
γι αυτο ειναι το φορουμ.
ανταλλαγη αποψεων..
02-02-2019, 21:53 #54
- Join Date
- Nov 2018
- Location
- Athens
- Posts
- 181
χαχαχαχαχα έκλαψα από τα γέλια.
Πέρα από την πλάκα όμως πιστεύω ότι όντως η πολυλογία δεν παλεύεται ειδικά αν είσαι άνθρωπος λιγομίλητος.
Όμως αν αυτό είναι το μόνο αρνητικό στη σχέση, τότε πιστεύω ότι πρέπει πρώτα να το συζητήσετε και να δείτε τι μπορεί να γίνει. Να καταλάβει και εκείνη ότι σε κουράζει και να προσπαθήσει να το περιορίσει. να βρείτε μία λύση.
Similar Threads
-
Έχω κουραστεί πάρα πολύ
By Fadasma in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 11Last Post: 01-05-2017, 19:24 -
Έχω απελπιστεί παρά πολύ, Βοήθεια
By anonymi21 in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 26Last Post: 13-12-2016, 16:35 -
Ασχήμυνα πάρα πολύ....
By δελφίνι in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 18Last Post: 14-10-2013, 13:51 -
θελω την βοηθεια σας παρα πολυ
By d_o in forum Συμβουλευτική ΓονέωνReplies: 32Last Post: 18-02-2011, 01:38 -
ξεχναω παρα πολυ
By filipk in forum Ψυχώσεις & ΣχιζοφρένειαReplies: 10Last Post: 30-08-2010, 17:30
Εξακολουθώ να σκέφτομαι τον ίδιο άνθρωπο
20-07-2025, 18:57 in Σχέσεις και Επικοινωνία