Η κοπέλα μου μιλάει πάρα πολύ. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 54 of 54
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Θα σε απογοητεύσω αγαπητή μου Remedy, μακάρι να ήμουν πιο συμμαζεμένος, δυστυχώς ένας τύπος χύμα σαν και εμένα, μόνο σε σπηλιά δεν τον βρίσκεις χαχα

Εξήγησα πως αν ήταν κάτι άλλο θα το δεχόμουν, μια συμπεριφορά του τύπου "πολυλογία" δεν τη θεωρώ άξια χωρισμού. Αν πει το θέμα του, θα αλλάξει και η κοπέλα.

Αναρωτήθηκε τι άλλαξε στην κοπέλα τους τελευταίους μήνες και είναι έτσι εριστική; Θεωρώ Remedy πως για να προχωρήσει κάποιος/α σε χωρισμό, πρέπει να έχει εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για λύση του προβλήματος. Ο τύπος θεωρείς πως τις έχει εξαντλήσει; Ούτε καν το έχει συζητήσει μαζί της κιόλας.

Ντάξει εγώ το βλέπω το θέμα από διαφορετική οπτική γωνία. Όσο για τα κριτήρια, τα έχουν θέσει τα κριτήριά τους και οι δυο, ήδη από τα πρώτα ραντεβού τους, γι'αυτό είναι και ένα χρόνο μαζί. Μετά από έναν χρόνο όμως, δεν μιλάμε πλέον για κριτήρια...
    αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι ΕΣΥ θα το δεχοσουν.
    δεν μιλαμε ομως για σενα, μιλαμε για καποιον που τον ενοχλει και δεν το αντεχει.

και δεν ειναι ερριστικη η κοπελα, ειναι πρηχτρα.
    φυσικα και εχει τους λογους της απο την μερια της. το θεμα ειναι οτι ο αλλος δεν την αντεχει...

στα πρωτα ραντεβου, θετεις κριτηρια πολυ επιφανειακα, πχ την εμφανιση, για τα υπολοιπα χαρακτηριστικα δεν υπαρχει δεσμευτικος χρονος.. οταν εμφανιστουν, τοτε κρινεις αν τα ανεχεσαι..

το "χυμα" που αναφερεις δεν εχει καμια σχεση με τις εμπειριες. μπορει να εισαι πολυ χυμα αλλα να μην εχεις εμπειρια απο σχεσεις και το κρινεις εντελως θεωρητικα με οσα φανταζεσαι οτι ΘΑ εκανες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι ΕΣΥ θα το δεχοσουν.
    δεν μιλαμε ομως για σενα, μιλαμε για καποιον που τον ενοχλει και δεν το αντεχει.

και δεν ειναι ερριστικη η κοπελα, ειναι πρηχτρα.
    φυσικα και εχει τους λογους της απο την μερια της. το θεμα ειναι οτι ο αλλος δεν την αντεχει...

στα πρωτα ραντεβου, θετεις κριτηρια πολυ επιφανειακα, πχ την εμφανιση, για τα υπολοιπα χαρακτηριστικα δεν υπαρχει δεσμευτικος χρονος.. οταν εμφανιστουν, τοτε κρινεις αν τα ανεχεσαι..

το "χυμα" που αναφερεις δεν εχει καμια σχεση με τις εμπειριες. μπορει να εισαι πολυ χυμα αλλα να μην εχεις εμπειρια απο σχεσεις και το κρινεις εντελως θεωρητικα με οσα φανταζεσαι οτι ΘΑ εκανες..
    Ρε συ Remedy θέλω να καταλαβαινόμαστε. Θεωρείς πως της έχει μιλήσει ο θεματοθέτης; Εδώ τα είπε, στην σχέση του τι ανέφερε; Ναι ο κάθε άνθρωπος, είναι ξεχωριστός και έχει δικά του κριτήρια, όμως και πάλι ΕΓΩ θεωρώ ότι δεν είναι άξιο χωρισμού κάτι που μπορεί να επιλυθεί με μια απλή συζήτηση. ΑΝ ΔΕΝ επιλυθεί και συνεχιστεί, τότε χωρίζεις. Όχι κάτι μου ξίνισε μια φορά στην συμπεριφορά της και οκ χωρίζω. Είναι φυγοπονία αυτό έτσι το ΘΕΩΡΩ.

Το "πήχτρα" Remedy είναι μια εξεζητημένη λέξη και ίσως θα έλεγα υπερβολική. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στην ψυχοσύνθεση της κοπέλας, είπε άλλαξε τους τελευταίους μήνες και συμπεριφέρεται έτσι. Δλδ ή έχει βρει άλλον και προσπαθεί να τον σουτάρει ή τον βλέπει απομακρυσμένο από εκείνη και προσπαθεί να τον φέρει κοντά της, ΑΚΟΜΑ και με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρεις τι παίζει στο μυαλό μιας γυναίκας, ειδικά όταν δεν ξέρουμε το παρασκήνιο και ξέρουμε μόνο την μια πλευρά (και ίσως όχι ολόκληρη).

Όταν εννοώ πρώτα ραντεβού, εννοώ ότι έχεις θέσει ήδη κριτήρια στον εαυτό σου. Αν το κριτήριο είναι να πηδήξεις, τότε οκ προχωράς διαφορετικά, αν τα κριτήρια που έχεις θέσει ταιριάζουν με τα κριτήρια και της κοπέλας και γουστάρεις σχέση, τότε οκ προχωράς για σχέση, τόσο απλό είναι.

Το "χύμα" ας το αφήσω κάπως μετέωρο το τι εννοώ, δεν είναι της παρούσης.

Γενικά ας το λήξουμε Remedy στο γεγονός πως έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις επί του θέματος. Είναι ίσως στο μόνο πράγμα που συμφωνούμε σε αυτό το θέμα :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Ρε συ Remedy θέλω να καταλαβαινόμαστε. Θεωρείς πως της έχει μιλήσει ο θεματοθέτης; Εδώ τα είπε, στην σχέση του τι ανέφερε; Ναι ο κάθε άνθρωπος, είναι ξεχωριστός και έχει δικά του κριτήρια, όμως και πάλι ΕΓΩ θεωρώ ότι δεν είναι άξιο χωρισμού κάτι που μπορεί να επιλυθεί με μια απλή συζήτηση. ΑΝ ΔΕΝ επιλυθεί και συνεχιστεί, τότε χωρίζεις. Όχι κάτι μου ξίνισε μια φορά στην συμπεριφορά της και οκ χωρίζω. Είναι φυγοπονία αυτό έτσι το ΘΕΩΡΩ.

Το "πήχτρα" Remedy είναι μια εξεζητημένη λέξη και ίσως θα έλεγα υπερβολική. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στην ψυχοσύνθεση της κοπέλας, είπε άλλαξε τους τελευταίους μήνες και συμπεριφέρεται έτσι. Δλδ ή έχει βρει άλλον και προσπαθεί να τον σουτάρει ή τον βλέπει απομακρυσμένο από εκείνη και προσπαθεί να τον φέρει κοντά της, ΑΚΟΜΑ και με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρεις τι παίζει στο μυαλό μιας γυναίκας, ειδικά όταν δεν ξέρουμε το παρασκήνιο και ξέρουμε μόνο την μια πλευρά (και ίσως όχι ολόκληρη).

Όταν εννοώ πρώτα ραντεβού, εννοώ ότι έχεις θέσει ήδη κριτήρια στον εαυτό σου. Αν το κριτήριο είναι να πηδήξεις, τότε οκ προχωράς διαφορετικά, αν τα κριτήρια που έχεις θέσει ταιριάζουν με τα κριτήρια και της κοπέλας και γουστάρεις σχέση, τότε οκ προχωράς για σχέση, τόσο απλό είναι.

Το "χύμα" ας το αφήσω κάπως μετέωρο το τι εννοώ, δεν είναι της παρούσης.

Γενικά ας το λήξουμε Remedy στο γεγονός πως έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις επί του θέματος. Είναι ίσως στο μόνο πράγμα που συμφωνούμε σε αυτό το θέμα :P
    δεν ειπα "πηχτρα", ειπα "πρηχτρα". του πρηζει τα σκωτια , δηλαδη..

παραβλεπεις το γεγονος οτι εχει γινει πολλες φορες ΑΚΡΙΒΩΣ αυτη η συζητηση μεταξυ τους και καταληγει σε τσακωμους.
    επισης, με συζητησεις λυνονται θεματα που δεν αφορουν το οτι δυο προσωπικοτητες ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.
    αυτοι, ΔΕΝ ταιριαζουν. αυτο ειναι το προβλημα.

εγω δεν ειπα οτι φταιει η κοπελα κι ας συμφωνω οτι ειναι ενοχλητικη.
    η κοπελα φερεται ετσι γιατι εχει προβλημα μαζι του.
    κι αυτος εχει προβλημα μαζι της, επειδη φερεται ετσι, δεν τον καταλαβαινει και φτανουν στον καυγα.
    η λυση ειναι ΔΙ-ΑΖΥ-ΓΙ-Ο.
    ξερω τι παιζει στο κεφαλι της και θα σου πω ακριβως τι παιζει. ουτε αλλον εχει , ουτε τπτ. αν ειχε αλλον η θα τον χωριζε η δεν θα ασχολουνταν καθολου μαζι του και θα τον ειχε διακοσμητικο. δεν καθοταν να μαλωνει.

η κοπελα εχει αναγκη ο αλλος να ασχολειται περισσοτερο μαζι της και με οσα (χαζα η εξυπνα ) την απασχολουν. δεν καλυπτεται απο την μουγγα η την συντομη επικοινωνια τους. θεωρει οτι εχει ελλειμα επικοινωνιας η σχεση και μπορει να εχει και δικιο.
    το θεμα ειναι οτι δεν κανεςι καυγα γι αυτο.
    προσπαθεις να συνεννοηθεις, προσπαθεις να επικοινωνησεις. αν δεις οτι εκπεμπεις σε μεσαια και ο αλλος σε βραχεα, ΦΕΥΓΕΙΣ, δεν καθεσαι να καυγαδιζεις, γιατι στην ουσια καυγαδιζεις για να αλλαξει ο αλλος χαρακτηρα. ε, δεν αλλαζει ο αλλος χαρακτηρα επειδη τον μαλωνεις η τον μουρμουρας.
    αν δεν το καταλαβαινεις εισαι η κουτος, η εντελως ασχετος με τους ανθρωπους.

ο φιλος παλι, οντως δεν εκφραζεται πολυ, θελει και την ησυχια του, δεν μπορει τα πολλα σουπα μουπες. θεωρει οτι ασχολειται με την κοπελα οσο μπορει κι οσο χρειαζεται, αλλα δεν μπορει παραπανω . ετσι καταπιεζεται απο την συνεχη μουρμουρα που στο τελος καταληγει σε καυγα.
    ποιος φταιει;;;;;;; βρες το εσυ.
    και οι δυο φταινε , γιατι καθονται να μαλωνουν επειδη ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ (ταραταταμ).

Banned
    Ειναι λιγο ατοπο να διχογνωμειτε.

Ο Killrat εχει να γραψει απο τοτε που ποσταρε το νημα.

Βεβαια, ανετοτατα μπορειτε να συνεχισετε για εσας τους ιδιους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Ειναι λιγο ατοπο να διχογνωμειτε.

Ο Killrat εχει να γραψει απο τοτε που ποσταρε το νημα.

Βεβαια, ανετοτατα μπορειτε να συνεχισετε για εσας τους ιδιους.
    Συζήτηση κάνουμε ρε συ. Διάλογος είναι. Έχουμε απλά διαφορετική γνώμη, δεν είναι κακό.

Banned
    Για μενα εχει μεγαλο ενδιαφερον η στιχομυθια σας.
    Για καποιον αλλο δεν ξερω (θεματοθετη).

Senior Member
    Για μενα εχει μεγαλο ενδιαφερον η στιχομυθια σας.
    Για καποιον αλλο δεν ξερω (θεματοθετη).
    Σίγουρα έχει ενδιαφέρον, απλά δεν θα βγάλει κάπου. Σεβαστή η άποψη της Remedy, αλλά διαφωνώ, όπως το ίδιο και εκείνη με εμένα.

Senior Member
    δεν χρειαζεται να βγαλει καπου. ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.
    και ο θεματοθετης μπορει να διαβαζει χωρις να συμμετεχει και αλλοι με αντιστοιχα θεματα, καποτε θα διαβασουν.
    γι αυτο ειναι το φορουμ.
    ανταλλαγη αποψεων..

Senior Member
    Killrat
    Χαχαχαχα .... αστο .... εχουμε και αλλες δουλειες σ'αυτην την ζωη.
    Σκεψου να την βαλεις απο κατω και αυτη να σου λεει "βαστα λιγο
    να σου πω και το αλλο ..."
    χαχαχαχαχα έκλαψα από τα γέλια.
    Πέρα από την πλάκα όμως πιστεύω ότι όντως η πολυλογία δεν παλεύεται ειδικά αν είσαι άνθρωπος λιγομίλητος.
    Όμως αν αυτό είναι το μόνο αρνητικό στη σχέση, τότε πιστεύω ότι πρέπει πρώτα να το συζητήσετε και να δείτε τι μπορεί να γίνει. Να καταλάβει και εκείνη ότι σε κουράζει και να προσπαθήσει να το περιορίσει. να βρείτε μία λύση.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234