δεν ξερω τι τιτλο ν βαλω θέλω να αυτοκτονήσω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 137
    Senior Member

δεν ξερω τι τιτλο ν βαλω θέλω να αυτοκτονήσω

θέλω να πεθάνω σκέφτομαι ότι το να αυτοκτονήσω θα ταν καλυτερο πρωτα απο όλα για μένα και μετά για τους άλλους
    πονάω τόσο πολύ θέλω να σταματήσει να υπάρχει αυτη η αθλια υπάρξη νιώθω ότι δεν μπόρω να κάνω τίποτα σωστά ,ουτε να αυτοκτονήσω δεν μπορώ. Συνέχεια το αναβάλλω εχω γραψει ένα γράμμα για όταν δεν θα είμαι πια εδώ και ελπίζω να χαρούνε όταν θα φύγω. Αλλά δεν τολμάω να το κάνω. Βγαίνω έξω συχνά έχω φίλους μάλλον μ αγαπάνε. Αυτοί θεωρούν ότι ειμαι αστεία καλή παρέα και όλα αυτά εγω όταν γυρναω σπίτι κλαίω. Μ μόνο το αλκόολ με κάνει να νιωθω καλύτερα ή έστω να κοιμάμαι γιατί αλλίως φοβάμαι να κοιμηθώ γιατί βλέπω εφιάλτες και μου κόβεται η ανάσα. Έχω σκεφτεί πως θα το κάνω αλλά ακόμα φοβάμαι. Έχω μιλήσει σε φίλους για το πως νιώθω γελάνε λίγο ή νιώθουν άβολα. Δεν αντέχω αλλο βράδυ να μην μπορω να αναπνευσω απο το κλάμα και να νιώθω τοσο δειλή που δεν κάνω επιτέλους το τελευταίο βήμα.
    Δεν είναι καινούργια η καταάσταση σκέφτομαι την αυτοκτονια απο όταν ημουν 15 και τωρα είμαι 24 ειχα φτασει κόντα μια φορά να πηδήξω απο ενα βράχο και να σκορπίσω απαλά στους ωκεανους αλλα και τοτε δειλή ημουν και τελευταια στιγμη εκανα πισω.Τα γράφω πάντα όσα νιωθω σε χαρτί δεν ξερω γιατι τα γραφω φόβαμαι πολύ αυτά που θα πει ο καθένας αλλα φοβάμαι εξίσου αυτό που δεν θα πει κανείς

Senior Member
    Hey,eive σύνελθε...Δεν μιλάς εσύ...Μιλάει η απόγνωση...Κλείσ'της το στοματάκι ένα λεπτό.
    Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε κάνουν να μην θέλεις να σταματήσει αυτή η άθλια ύπαρξη...
    Υπάρχουν επίσης και φαρμακάκια που μπορούν να γλυκάνουν τον πόνο, που μπορούν να σε βοηθήσουν να κοιμηθείς γαλήνια ακόμα και να κάνουν τα δάκρυα να σταματήσουν.
    Θα ήθελες να μοιραστείς αυτά που νοιώθεις και τα γράφεις σε χαρτί?
    Θα ήθελα να τα διαβάσω
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Banned
    Εαν σε προλαβαινω καθολου .... ακου αυτο :

Please ..... LIVE to die another day !

Απο τα 24 μεχρι τα 74 .... υπαρχουν 26.280.000 λεπτα ΖΩΗΣ.
    Eαν κανεις τωρα το απονενοημενο, υπαρχουν μονο 0 λεπτα !
    Εισαι σιγουρος/η οτι ΚΑΙ τα 26.280.000 που θα ακολουθησουν
    θα ειναι ολοιδια και σε κανενα δεν θα σπαει η γκινια σου ?
    Oυτε για ενα λεπτο ?

Γιατι εγω ΔΕΝ ειμαι !!!!!

Και βρισκομαι στα 52 ! Που σημαινει οτι μου εχουν απομεινει λιγοτερα
    απο 11.563.200 λεπτα. Μηπως διαθετεις ενα τεραστιο ατου, ΑΚΟΜΑ,
    στην ζωη σου ?

Μηπως ? ....

Banned
    Ποιοι ειναι οι λογοι; Θα το εχεις σκεφτει με τον εαυτο σου. Γιατι νιωθεις ετσι; Τι δημιουργει αυτο το αδιεξοδο;

Junior Member
    Κοπέλα μου γλυκιά (και το γλυκιά το αναφέρω επειδή από το τρόπο γραφής σου και τις σκέψεις που εκφράζεις φαίνεται ότι είσαι ευαίσθητος άνθρωπος) είμαι σίγουρος ότι είσαι πολύ σημαντικότερη από όσο νομίζεις !!!Στο φόρουμ υπάρχουμε χιλιάδες άνθρωποι με πολλά προβλήματα που δε τα εξωτερικεύουμε όταν είμαστε στο μετρό ,στο λεωφορείο κλπ.Θέλω να σου πω εδώ δε θα αισθάνεσαι μόνη με τις σκέψεις σου!Πρέπει να βρεις την θετική σου ενέργεια και να αποβάλλεις τις σκέψεις απόγνωσης!Θα ήθελα πολύ να ακούσω τι είναι αυτά που σε προβληματίζουν και λίγα λόγια για το οικογενειακό σου περιβάλλον !!!

Senior Member
    hello ! δεν περίμενα πραγματικά απαντήσεις στον παραλογισμό μου.
    δεν ξέρω ποιοι ειναι οι λόγοι και εγώ τους ψάχνω ακόμα Αργύρη!
    Εξουθενωμένε θα ζήσω και άλλες μέρες γιατί δεν μπορώ να το κάνω και η ζωή συνεχίζεται έτσι συμβατικά
    Yoco choko κάπως με άγγιξες φαρμακάκια δεν θέλω και σκέφτηκα και τον ψυχολόγο και τον ψυχιατρα απλά δεν θέλω κανείς να γελάει μαζί μου μετά απο αυτά που έχω πει και μιας και έχει τύχει να τους εχω ζήσει αυτου τους "ειδικούς" εκ των έσω ετσι απλα και ανυποψίαστα θεώροντας με υποτίθεται κομπλέ και συναδελφικά τους φοβάμαι πιο πολύ και απο τον ευατό μου.
    Παρολαυτά , πραγματιλά είναι συγκινητικό το ότι αφιερώσατε άνθρωποι άγνωστοι χρόνο για να μου πείτε κάτι και σας ευχαριστώ πολυ !

Banned
    Quote Originally Posted by eive View Post
    Εξουθενωμένε θα ζήσω και άλλες μέρες γιατί δεν μπορώ να το κάνω και η ζωή συνεχίζεται έτσι συμβατικά
    Mερικες φορες, οχι παντα, η συμβατικοτητα ειναι ΚΑΛΟ πραγμα. Σε ηρεμει.
    Ιδιως σε κατι ανταριασμενες στιγμες οπως αυτην που περνας. Σκεψου λιγο
    ποσες εμπειριες σε περιμενουν στην ζωη. Το χεις γαιδουροδεσει οτι θα ειναι
    ασχημες ... το ιδιο εκανα και εγω ... στα 19 !

Υστεροπληκτρον .... (μια ολοκληρη μερα μετα !)
    ΝΑΙ, ειναι λιγο δωρον αδωρο αυτο που εκανα .... που εσβησα τα 9/10
    του ποστ, αλλα ακομα και ετσι εχει καποιο νοημα. Για οσους με διαβασουν
    στο μελλον. Δυστυχως η Eive με διαβασε .... ζητω συγνωμη απο την ιδια
    αλλα και ολους τους υπολοιπους !
    Last edited by Del-meme290719b; 09-01-2019 at 19:14.

Banned
    Παραλογισμος δεν ειναι. Πολλοι νιωθουν ετσι. Οι φιλοι σου πολυ πιθανο να μην καταλαβαινουν τι λες. Αφου νιωθεις ετσι απο τα 15 τοτε αυτο εχει τις ριζες του στο τροπο που μεγαλωσες και στα ερεθισματα που επαιρνες. Και εγω οταν με λενε "τι εχεις και εισαι ετσι" δεν μπορω να το εξηγησω ή μαλλον να κανω να καταλαβουν. Πως θεωρεις οτι θα νιωσεις καλυτερα; Αν αλλαξει τι;

Senior Member
    Αυτό που μου περιέγραψες σίγουρα δεν με έκανε να γελάσω και χαίρομαι πραγματικά που δεν ήξερες πως να το κάνεις και είσαι ακόμα ζωντάνος με διάθεση να βοηθησεις και άλλους ανθρώπου και υποθέτω πως προσπαθείς να μένεις και εσυ ο ίδιος δυνατός ! δεν ξέρω κάτα πόσο υπάρχει συνείδηση νομίζω πως όλα ειναι λιγάκι στον εγκέφαλο και μάλλον ο δικός μου μπλοκάρει δεν ξέρω κιόλας σε 10 λεπτά ίσως να το σκεφτομααι και αλλιώς παντως συμφωνώ ότι μερικές φορές υπάρχει μια αποστασιοποίηση όταν η ψυχολογική κατάρρευση περναει

Senior Member
    Ποιός τους γ@μ@** τους ψυχολόγους!...Σε άλλο είδος ανθρώπων αναφερόμουν.
    Για να μην θέλεις φαρμακάκια μάλλον είσαι πεπεισμένη ότι μπορείς να το παλέψεις ιδίαις δυνάμεις.
    Να σου υπενθυμίσω ότι αυτην την στιγμή παίρνεις το χειρότερο φαρμακάκι λολ!
    Θα πρέπει να αναθεωρήσεις...Μπορούν να διαλύσουν την ομίχλη και να σε κάνουν να ξανανοιώσεις λίγο ο εαυτός σου...Δεν θα σε θεραπεύσουν αλλά θα σε ανακουφίσουν...Μήπως ντρέπεσαι να το ξεπεράσεις όλο αυτό με βοήθεια?

Α! και περιμένω να διαβάσω κάτι που έχεις γράψει σε χαρτί...ίσως εκεί να έχεις αποθηκεύσει και τους ''λόγους'' του παραλογισμού.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Banned
    εγω δε καταλαβα σχεδον τιποτα μαλον σκεφτοσουν κανενα μισαωρο πριν το γραψεις.

Senior Member
    όχι καμία ντροπή δεν νιώθω και την βοήθεια την έχω ζητήσει απο φίλους σε φάσεις π ειμαι σε ψυχολογική κατάρρευση ενώ παλιά το κρατούσα πλέον δεν το κάνω τα λέω πάντα αυτά που νιώθω απλα κάνεις δεν δίνει καμία σημασία ή το ψιχολοφούνται
    όσο για τα γραπτά με χαρά μου να τα μοιραστώ αλλά ειναι κάπου χωμένα και δεν είμαι σημερα σε φαση να τα ψαξω αλλά θα γίνει και αυτό.
    οι λόγοι είναι μάλλον μια χαμηλη αυτοεκτίμηση ,χαμηλη αυτοπεποίηθηση ένα αίσθημα κατωτερότητας το οποίο μερικές φορές γίνεται και ανωτερότητας μια σκέψη για την ματαίοτητα της ύπαρξης μου , ενα αίσθημα ότι δεν αντέχω να ζω σε ένα τόσο άσχημο κόσμο που ανθρωποι υποφέρουν συνεχώς και εγώ που έχω κάποια προνόμια σπίτι , σπουδές φιλόυς υποστηρικτικούς γονεις δεν τα εκτιμάω νιώθω ενοχές και για αυτό
    ,

Banned
    κατι αυτοσαρκαστικο μου βγαζεις αλλα δε ξερω γιατι απλα αυτο μου λεει το κουτελο μου...

Senior Member
    αυτοσαρκαστικό.βεβαίως καλα στα λέει το κούτελο σου δεν μπορώ να το αρνηθώ !

Banned
    Quote Originally Posted by eive View Post
    ενα αίσθημα ότι δεν αντέχω να ζω σε ένα τόσο άσχημο κόσμο που ανθρωποι υποφέρουν συνεχώς και εγώ που έχω κάποια προνόμια σπίτι, σπουδές, φίλους, υποστηρικτικούς γονεις δεν τα εκτιμάω νιώθω ενοχές και για αυτό
    Eive

σε επηρεαζει καθολου (εστω και ελαχιστα, μισο γραμμαριο) οτι ολοι εχουν κλειστει
    στα σπιτια τους τα τελευταια 8 χρονια (ναι, εξατιας της οικονομικης κρισης) και
    ολοι τρεμουν καποιον αορατο μπογια που θα τους μαζεψει σαν τα σκυλια
    και θα τους κανει "ευθανασια" ?

Γιατι τοτε .... το κριμα και το αναθεμα παει στην γενια μου (τους 50αρηδες)
    και δεν εχεις κανενα λογο να αυτοκτονησεις. ΕΜΕΙΣ πρεπει να αυτοκτονησουμε.
    Εμεις και καποιοι 60αρηδες. Σιγουρα οχι εσυ .... Εσυ πρεπει να ζησεις !

Page 1 of 10 123 ... LastLast