Xωρισμος μετα απο 3,5 χρονια vol 2 - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 63
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mar95 View Post
    Του εκανα σκηνη για μια κοπελα και επειδη του ειχα ξανακανει για τη συγκεκριμενη θυμωσε και εθεσε το θεμα εμπιστοσυνης, οτι δηλαδη μετα απο τοσα χρονια δεν τομ εμπιστευομαι ακομα.Και οταν θυμωνει αυτος δεν μιλαει μεχρι να του περασει,οπως και παλαιοτερα που ειχαμε τσακωθει καο ειχε να μ μιλησει 2 εβδομαδες. Περασε μια εβδομαδα ετσι και του εστειλα μνμ να βρεθουμε απο κοντα και δεχτηκε.Μετα ειχαμε μια επικοινωνια εστελνε αυτος και με ρωτουσε τα νεα μου και λοιπα οποτε οχι δεν εξαφανιστηκε μετα το χωρισμο.και οταν πριν 20 μερες απο τον τσακωμο ειχαμε περασει ενα τριημερο μαζι και ημασταν τελεια και μ ελεγε δεν ηθελε να ξαναφυγει και ελπιζει να δουλεψει στην πολη μας γιατι διαφορετικα θα βρεθουμε οκτωβρη λογω αποστασης εκτος και αν πηγαινω εγω να τον βλεπω, και οκει μετα απο 10 μερες θα ξαναβρεθουμε που θα τελειωσω τη σχολη καο τα σχετικα δεν εδειξε κατι ρε παιδια.Ξενερωμα απο εναν καυγα δλδ? Τοσο πολυ θυμωσε?

Και οταν γραφειι μην γυρισεις πισω γιατι θα μας παρεις και τους δυο στο λαιμο σου, θα με πονεσει να σε δω ,δεν μπορω να σε δω φιλικα , πριν τις γιορτες σ ειπα ναι αλλα τωρα οχι γιατι ειδα προχωρησες δειχνει οτι δεν εχει ριξει ταφοπλακα ουτε με εχει αφησει τελειως πισω του. Απο την αλλη ναι τονιζει και ξανατονιζει οτι δεν θελει να ξαναγυρισει πισω ποτε οποτε σκεφτομαι οτι κατι νεο εχει η οτι ηθελε καιρο να φυγει απλα δεν το παραδεχοταν στομ εαυτο του και μολις βρηκε το θαρρος και την εκανε δεν κανει το λαθος παλι να "εγκλωβιστει" σε μια σχεσξ μαζι μ
    πρωτα απ ολα, το οτι θυμωσε δεν ειναι καμια αποδειξη οτι δεν ετρεχε τπτ με την κοπελα...
    μπορει να θυμωσε που τον τσακωσες.
    την εμπιστοσυνη δεν την κανουν τα πολλα χρονια, αλλα οι συμπεριφορες που εμπνεουν εμπιστοσυνη.
    επομενως αυτο που ειπε για τα χρονια, ειναι ακυρο.
    δεν μας ειπες τι εγινε με την κοπελα. επιαες κατι περιεργο και σου ελεγε 'δεν ειναι αυτο που νομιζεις"; το εβγαλες απ την κοιλια σου εντελως και θιχτηκε;;;

παντως πιστευω οτι το σχολιο σου και ο καυγας ηταν αφορμη και οχι αιτια.
    κι αυτο, γιατι αν ηταν θυμωμενος αληθινα, θα εριχνε μαυρη πετρα.
    ουτε για την υγεια σου θα ρωτουσε, ουτε θα δεχοταν να βρεθειτε. επομενως, το βρηκε σαν αφορμη γιατι ηθελε να χωρισει.
    μπορει να ειχες δικιο για την κοπελα, να χωρισε να δοκιμασει, δεν του βγηκε, μετα αρχισε τους καφεδες μαζι σου αλλα δεν ειχε σκοπο να γυρισει γιατι αρεστηκε στην ελευθερια του ειτε για την ιδια κοπελα , ειτε για να ζησει πιο ελευθερα με διαφορες.
    αυτα πιστευω.

Miliva21
    Guest
    Ναι η αληθεια ειναι οτι με εχουν στεναχωρησει οι απαντησεις σου οχι τοσο οτι μου λες οτι δεν θελει να ειναι μαζι μου,οσο το οτι νιωθω λιγο οτι με κατακρινεις που επιμενω σε μια τελειωμενη κατασταση. Το Σεπτεμβρη το ειχα παρει αποφαση οτι τελειωσε, ειχα περασει ενα δεκαπενθημερο κλεισμενη μεσα στο σπιτι μονη μου και κλαιγοντας απο το πρωι μεχρι το βραδυ γιατι ακριβως ηξερα μεσα μου οτι δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα επανασυνδεσης. Μεσα σεπτεμβρη ομως μου ειπε να παμε για καφε να πουμε τα νεα μας και μετα απο 15 μερες ανεβηκε αθηνα για μια μερα μονο να με δει.Και εκει που ειχα σκοτωσει καθε ελπιδα μεσα μου, οπως ηταν λογικο οι ελπιδες μου αναπτερωθηκαν και παλι.Στην πραγματικοτητα αυτος μ εδωσε και παλι ελπιδες οταν επιδιωξε 2 συναντησεις σε διαστημα 2 εβδομαδων απο εκει που δεν ηθελε να με δει. Δεν λεω οτι πρεπει οπωσδηποτε να τα ξαναβρουμε επειδη τα ειχαμε 4 χρονια, ουτε επειδη και αλλοι ανθρωποι τα ξαναβρισκουν μετα απο καποιον χωρισμο. Απλως λεω οτι μερικες φορες το γυαλι μπορει να ξανακολλησει, χωρις να λεω οτι εμεις θα τα βρουμε, μην μου κανετε επιθεση, γιατι ουτε και εγω πιστευω πλεον κατι τετοιο. Γιατι οταν σου λεει ο αλλος μεσα στη μουρη σου οτι δεν θελει τιποτα μα τιποτα παραπανω πριν ακουσει καν τι εχεις να του πεις, ναι προφανως και δεν θελει. Το θεμα ειναι οτι ηταν αυτος λαθος με τις ελπιδες που εδωσε, που νομιζε οτι ηταν ξεκαθαρος και οτι ειχε περασει το μηνυμα θελω μονο σεξ, ενω δεν ειχε ξεκαθαρισει ουτε για ποιο λογο χωρισαμε τελικα και τι τον ενοχλησε τοτε.Και εν τελει μετα απο 4 χρονια , δεν εξηγησε ποτε γιατι χωρισαμε τοτε , θεωρει οτι ηταν παντα ξεκαθαρος ,ενω εγω προσπαθουσα να μαντεψω το λογο πισω απο καθε κινηση, και που και που μου πεταει και ενα "δεν σου αξιζει αυτη η συμπεριοφρα" για να σου χρυσωσει το χαπι.Μετα απο 4 χρονια η απογοητευση για τον τροπο που εφυγε, για τον τροπο που εκμεταλευτηκε τα συναισθηματα μου για να παρει μονο σεξ, και το οτι βιωνω για 2η φορα ολη την θλιψη και μαυριλα του σεπτεμβρη ηταν κατι που δεν περιμενα απο αυτον.
    Βασικά δεν νιώθω ούτε αξια ούτε αρμόδια να κατακρίνω κανέναν...
    Έτσι είναι ο τρόπος μου να τα γράψω χύμα και τσουβαλατα......γτ θεωρώ πως η πραγματικότητα και η προσγείωση σε αυτήν μόνο καλό μπορεί να κάνει σε κάποιον...Εμείς εδώ δεν είμαστε να σου πούμε αυτά που θες ή να σου χαιδεψουμε τα αυτιά ....

Σου περιέγραψα τη κατάσταση σου για να καθίσεις να σκεφτείς για ποιο λόγο καταβαθος επιμένεις σε μια κατάσταση που έχει τελειώσει (και πίστεψε με αυτός αν τον ανακαλύψεις μπορεί να σε εκπληξει και να μην έχει να κάνει με το ότι τον θες απλα)......γτ μου κάνει εντύπωση που δεν έχεις σιχαθεί τη ξενερα που ειμαι σίγουρη ότι έχεις φάει....(ξέρω τη θέση σου ...καταλαβαίνω τι πόνο και στεναχώρια έχεις περάσει...) Και όχι μόνο εσύ όλοι όσοι γράφουν για θέματα σχέσεων καταλαβαίνω τι περνάνε.....απλώς εγώ είμαι η κακια της υπόθεσης....γτ πιστεύω ότι η αλήθεια κάνει καλό...

Κατά τ άλλα εγώ δν μπορώ να σε κρίνω ούτε να σου κάνω κουμάντο στα συναισθήματα...Για μένα πήγαινε μιλά του ...είσαι σε υπερένταση....

Senior Member
    Εγώ με τα χρόνια έχω γίνει λιγάκι κυνική. Δεν είναι ότι δεν με τρώνε κάποια πράγματα ας πούμε ή ότι είμαι αναίσθητη, αλλά προσπαθώ να τα βλέπω πρακτικά τα πράγματα και να βάζω όσο γίνεται την λογική πάνω από το συναίσθημα. Δηλαδή στη θέση σου θα έλεγα, ΟΚ, βλέπω ότι έχει τελειώσει, Κι αν βρεθώ να ξεκαθαρίσω τα πράγματα κι αυτός επιμείνει να πει ότι ξενέρωσα που με ζήλεψες και δεν μου είχες εμπιστοσύνη, τι θα βγει; Είτε θα το πιστέψω είτε θα θεωρήσω ότι δεν είναι ειλικρινής. Και μπορεί ακόμα κι αυτός να πιάστηκε απο μία αφορμή και να μην είχε καν συνειδητοποιήσει ότι το ξενέρωμα είχε βαθύτερα αίτια. Είτε μπορεί να έπαιζε όντως με άλλες και να μην το λέει. Ή ας πούμε κι ότι σου λέει κάτι άσχετο που δεν είχες σκεφτεί. Τι θα αλλάξει ακριβώς πρακτικά; Το αποτέλεσμα το ίδιο δεν θα είναι; Άρα γιατί να βάλεις τον εαυτό σου σε αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία να ψάχνεις συνεχώς τα πως και τα γιατί; Φυσικά κάτι μαθαίνουμε από όλη αυτή τη διαδικασία και η ειλικρίνεια είναι το καλύτερο πράγμα, ωστόσο στην βράση κολλάει το σίδερο. Προσωπικά να κάθομαι και να τρώγομαι για ξεκαθαρίσματα κι εξηγήσεις μήνες μετά, δεν το καταλαβαίνω. Το σωστό είναι να κοιτάμε το παρόν και το μέλλον, όχι να τρωγόμαστε με το παρελθόν.

Senior Member
    σονια, σε ολα δικιο εχεις, κι εγω ετσι το σκεφτομαι, αλλα η κοπελα τρωγεται με το παρελθον γιατι ο τυπος αντι να απομακρυνθει σταθερα, εχει κανει επανεμφανισεις, τσαλαβουταει, παλιοτερα και με βολτες σεξακι κλπ και της εδινε ελπιδες με το "περιμενε να εξηγηθουμε".
    αν τον γειωνε σταθερα, και δεχοταν μονο να εξηγηθουνε, αλλα ουτε βολτες, ουτε σεξακια της παρηγοριας, εκεινος θα την εψαχνε, οχι αυτη.
    ειναι βεβαιο οτι το αρχικο που εκανε ειτε γνωριμια ειτε σκετη απομακρυνση, ειχε ναυαγησει. αλλιως δεν θα την εψαχνε για σεξ, ισως μονο για να δει αν ειναι καλα. με το να του κανει τα κεφια, του το εκανε ευκολο να την ξεπερασει.
    τωρα ομως ειναι τελειωμενη υποθεση. μονο αν γυρισει σελιδα θα ηρεμησει.

Senior Member
    Μα την συμπεριφορά του τύπου δεν μπορεί να την αλλάξει (τουλάχιστον όχι αμέσως), την δική της πρέπει να αλλάξει, αυτό λέω. Αντί να τρώγεται με το τι σκέφτεται εκείνος και τα πως και τα γιατί, τον εαυτό της πρέπει να κοιτάξει, αλλιώς μπαίνει σε φαύλο κύκλο. Για αυτό είπα και σε προηγούμενο μήνυμα να κόψει κάθε επαφή.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σονια, σε ολα δικιο εχεις, κι εγω ετσι το σκεφτομαι, αλλα η κοπελα τρωγεται με το παρελθον γιατι ο τυπος αντι να απομακρυνθει σταθερα, εχει κανει επανεμφανισεις, τσαλαβουταει, παλιοτερα και με βολτες σεξακι κλπ και της εδινε ελπιδες με το "περιμενε να εξηγηθουμε".
    αν τον γειωνε σταθερα, και δεχοταν μονο να εξηγηθουνε, αλλα ουτε βολτες, ουτε σεξακια της παρηγοριας, εκεινος θα την εψαχνε, οχι αυτη.
    ειναι βεβαιο οτι το αρχικο που εκανε ειτε γνωριμια ειτε σκετη απομακρυνση, ειχε ναυαγησει. αλλιως δεν θα την εψαχνε για σεξ, ισως μονο για να δει αν ειναι καλα. με το να του κανει τα κεφια, του το εκανε ευκολο να την ξεπερασει.
    τωρα ομως ειναι τελειωμενη υποθεση. μονο αν γυρισει σελιδα θα ηρεμησει.

Ναι καθε φορα που ελεγα να μιλησουμε , μου ελεγε ενταξει να μιλησουμε και στο τελος αστο την επομενη φορα. Δεν μου ειπε ποτε ξερεις δεν εχει νοημα να μιλησουμε γιατι εγω δεν θελω να ξαναγυρισω πισω και θελω επιτελους να προχωρησω.Εαν ηθελε να προχωρησει ας μην μου ελεγε για βολτες και τα συναφη.Που τελικα το εκανε για να με ξεπερασει πιο ευκολα.

Αρα προτεινεις να μην συναντηθω καν μαζι του; Γιατι παλιοτερα μου ειπες να βρεθω και να του πω ξεκαθαρα οσα νιωθω και να ζητησω εξηγησεις.Απο τοτε που μου το ειπες νομιζω δεν βρεθηκαμε, του προτεινα συναντηση πριν τις γιορτες και δεν μπορουσε και μετα απο 5 μερες μου ειχε στειλει αυτος. Μετα τις γιορτες αρνηθηκε να βγουμε φιλικα και τονισε οτι δεν θελει να ξαναγυρισει πισω, δινοντας μου την εντυπωση οτι τις 3 προηγουμενες φορες που βρεθηκαμε σκεφτοταν επανασυνδεση.Μετα την τελευταια φορα που βρεθηκαμε και σου ειχα πει οτι μονο με φιλησε ενω κοιμομασταν και τιποτα αλλο, μετα απο μια εβδομαδα πηγε και ανεβασε το παραμυθιαζομαι και ενω ημουν παλι χαλια παλι πιαστηκα απο αυτο. Σιγουρα η αρχικη γνωριμια ναυαγησε, αλλα δεν θεωρω οτι αν τον παραταγα θα με εψαχνε. Τον παρατησα αυτο το μηνα, δηλαδη οταν μου εστειλε πριν τις γιορτες του ειπα δεν μπορω να βγουμε και μετα εβγαινα με αλλους. Το αποτελεσμα ηταν οχι να με ψαξει αλλα να απομακρυνθει τελειως και να αρνηθει να βγουμε τελικα.

Εγω ηθελα να βρεθω μαζι του να του πω επιτελους οσα νιωθω γιατι κι εγω τοσο καιρο το επαιζα χαλαρη, να ακουσω για ποιο λογο χωρισαμε, και ολα αυτα τα προβληματα που ελεγε τοτε και να δουμε αν λυνονται, εαν χωρισαμε μονο για καποια προβληματα και οχι επδ του τελειωσε.Να εξαντλησω καθε πιθανοτητα και να μην νιωθω ασχημα οταν κανω καποια γνωριμια, οπως την τελευταια φορα. Και οταν λεω καθε πιθανοτητα, εννοω την πιθανοτητα να μην θελει να τα ξαναβρουμε γιατι υπαρχουν προβληματα που δεν λυνονται, η επειδη θεωρει οτι θα χωρισουμε και παλι συντομα(γενικα ειναι πολυ απαισιοδοξος και αρνητικος ανθρωπος), η επειδη πιστευει οτι καταβαθος μου εχει τελειωσει. Αλλα τωρα μου λες οτι ειναι τελειωμενη υποθεση αρα τι να βγω να πω μαζι του. Γιατι χωρισαμε πριν 6 μηνες;Αυτο επρεπε να το κανω τοτε και αυτο ηταν το μεγαλυτερο λαθος μου που αφησα να περασει τοσος καιρος και να τον αφησω να με ξεπερασει.

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Μα την συμπεριφορά του τύπου δεν μπορεί να την αλλάξει (τουλάχιστον όχι αμέσως), την δική της πρέπει να αλλάξει, αυτό λέω. Αντί να τρώγεται με το τι σκέφτεται εκείνος και τα πως και τα γιατί, τον εαυτό της πρέπει να κοιτάξει, αλλιώς μπαίνει σε φαύλο κύκλο. Για αυτό είπα και σε προηγούμενο μήνυμα να κόψει κάθε επαφή.
    Μου ειναι πολυ δυσκολο να πεταξω τοσα χρονια, τοσα συναισθηματα και τοσα ονειρα που εκανα μαζι του και να χωνεψω ολο αυτο.Περιμεναμε πως και πως την φετινη χρονια που επιτελους θα ημασταν στην ιδια πολη και δεν θα υπηρχε αποσταση και τελικα μας βρηκε χωρισμενους. Γνωρισα καποιον αλλον χωρις αποτελεσμα, εβγαινα μαζι του και σκεφτομουν τον πρωην μου, αταιριαστοι σε ολα.

Miliva21
    Guest
    Και εγω όταν σου πρότεινα να μιλήσετε ξεκάθαρα το είπα κυρίως για να βγάλεις εσύ από μέσα σου και να το κλείσεις το θέμα και να πεις ότι οκει...προσπάθησα ότι ήταν να κάνω το έκανα...

Εξηγήσεις ειλικρινείς όπως θες... δεν ξέρω αν θα πάρεις.....οι άνθρωποι σπάνια λένε τον λόγο ξέρεις πχ σε βαρέθηκα ή βρήκα άλλη ή οτιδήποτε.......

Μην ψάχνεις απαντήσεις......αυτό που πρέπει να συνειδητοποιησεις ως εξήγηση είναι ότι απλά τελείωσε.....ότι πέρασε ο έρωτας....εφοσον δεν θέλει να προσπαθησει .....σημαίνει ότι του έφυγε.....

Κατά τ άλλα Κάνε αυτό που νομίζεις καλύτερο για σένα Αλλά με γνώμονα πιο πολυ του να του τα πεις και όχι για το τι θα ακούσεις ως δικαιολογία από εκείνον...

Senior Member
    Ναι καθε φορα που ελεγα να μιλησουμε , μου ελεγε ενταξει να μιλησουμε και στο τελος αστο την επομενη φορα. Δεν μου ειπε ποτε ξερεις δεν εχει νοημα να μιλησουμε γιατι εγω δεν θελω να ξαναγυρισω πισω και θελω επιτελους να προχωρησω.Εαν ηθελε να προχωρησει ας μην μου ελεγε για βολτες και τα συναφη.Που τελικα το εκανε για να με ξεπερασει πιο ευκολα.1

Αρα προτεινεις να μην συναντηθω καν μαζι του; Γιατι παλιοτερα μου ειπες να βρεθω και να του πω ξεκαθαρα οσα νιωθω 2 και να ζητησω εξηγησεις.Απο τοτε που μου το ειπες νομιζω δεν βρεθηκαμε, του προτεινα συναντηση πριν τις γιορτες και δεν μπορουσε και μετα απο 5 μερες μου ειχε στειλει αυτος. Μετα τις γιορτες αρνηθηκε να βγουμε φιλικα και τονισε οτι δεν θελει να ξαναγυρισει πισω, δινοντας μου την εντυπωση οτι τις 3 προηγουμενες φορες που βρεθηκαμε σκεφτοταν επανασυνδεση.3Μετα την τελευταια φορα που βρεθηκαμε και σου ειχα πει οτι μονο με φιλησε ενω κοιμομασταν και τιποτα αλλο, μετα απο μια εβδομαδα πηγε και ανεβασε το παραμυθιαζομαι 4 και ενω ημουν παλι χαλια παλι πιαστηκα απο αυτο. Σιγουρα η αρχικη γνωριμια ναυαγησε, αλλα δεν θεωρω οτι αν τον παραταγα θα με εψαχνε. Τον παρατησα αυτο το μηνα, δηλαδη οταν μου εστειλε πριν τις γιορτες του ειπα δεν μπορω να βγουμε και μετα εβγαινα με αλλους. Το αποτελεσμα ηταν οχι να με ψαξει αλλα να απομακρυνθει τελειως και να αρνηθει να βγουμε τελικα.5

Εγω ηθελα να βρεθω μαζι του να του πω επιτελους οσα νιωθω γιατι κι εγω τοσο καιρο το επαιζα χαλαρη,6 να ακουσω για ποιο λογο χωρισαμε, και ολα αυτα τα προβληματα που ελεγε τοτε και να δουμε αν λυνονται, εαν χωρισαμε μονο για καποια προβληματα και οχι επδ του τελειωσε.Να εξαντλησω καθε πιθανοτητα και να μην νιωθω ασχημα οταν κανω καποια γνωριμια, οπως την τελευταια φορα. Και οταν λεω καθε πιθανοτητα, εννοω την πιθανοτητα να μην θελει να τα ξαναβρουμε γιατι υπαρχουν προβληματα που δεν λυνονται, η επειδη θεωρει οτι θα χωρισουμε και παλι συντομα(γενικα ειναι πολυ απαισιοδοξος και αρνητικος ανθρωπος), η επειδη πιστευει οτι καταβαθος μου εχει τελειωσει.7 Αλλα τωρα μου λες οτι ειναι τελειωμενη υποθεση αρα τι να βγω να πω μαζι του. Γιατι χωρισαμε πριν 6 μηνες;Αυτο επρεπε να το κανω τοτε 8 και αυτο ηταν το μεγαλυτερο λαθος μου που αφησα να περασει τοσος καιρος και να τον αφησω να με ξεπερασει.
    1. αυτο επρεπε να του το πεις οταν σου ειπε οτι δεν κανει πισωγυρισμα για το καΛο σου... δεν γυρναει γιατι εχει βολευτει σε μια αλλη κατασταση. ειτε ειναι γυναικα/γυναικες, ειτε ειναι απλα ο τροπος που ζει.
    αν ηθελε το καλο σου, πες του χαιρετισματα, θα γυρνουσε μονο για να τα ξαναφιαξετε η για να σου δωσει εξηγησεις. το να σε τραβολογαει για λαιτ σεξακια, ηταν για το δικο του καΛο. για να σε σβησει ανωδυνα..

2. παλιοτερα ειπα να βρεθεις κυριως γιατι σε ετρωγε εσενα οτι δεν εχετε ξεκαθαρισει. για μενα ηταν φως φαναρι οτι κωλοβαρουσε και απεφευγε, αλλα αν εσενα σε ανακουφιζε μια ξεκαθαρη απαντηση, ναι, ελεγα τοτε να του μιλησεις για να στα πειεντελως ξεκαθαρα κι οχι μασημενα οπως εκανε.
    μονο που... μπορει να μην βρεθηκατε, αλλα τελικα τα ειπατε με μνμτα και παρα τις φωτος και το "ενδιαφερον" του, εχει ξεκαθαρισει ηδη οτι δεν γυριζει. οποτε τι να ρωτησεις; μηπως αλλαξε γνωμη; αν θες να τον συναντησεις για να τον βρισεις και να του πεις οτι η σταση του ηταν σκετη υποκρισια κι οχι σε χρησιμοποιησε για να ψιλοπηδαει στις αγαμιες του και να σε ξεπερασει κιε χει το θρασσος να σου λεει οτιε φυγε για το καΛο σου, ακντο. βγειτε και βριστον... αλλα τα αισθηματα σου τα ξερει. λες να μην τα ξερει; τι νοημα εχει να του τα συνοψισεις;

3,μουφα... καμια επανασυνδεση δεν σκεφτοταν. στο ειπε για να σε ταραξει επειδη φλερταρεις και τσιγκλιστηκε.

4. δεν θελω να σε ταραξω κι αλλο, αλλα σκεφτηκες μηπως το εβαλε για αλλη κοπελα;;;

5. σορι, αλλα αυτο που εκανες δεν ηταν απομακρυνση. ηταν κανω 2 βηματα μπροστα και γυριζω πισω μου να δω αν με βλεπεις και σου λεω και ποσο κολλημενη εξακολουθω να ειμαι μαζι σου...

6. ξερει πολυ καλα τι νοιωθεις. καθολου χαλαρη δεν το παιζες. ετσι νομιζεις εσυ. ολατα χατηρια του τα εκανες και του ζητουσες συνεχως να τα πειτε. ξερει τι θα θελες να γινει. δεν ειναι καθυστερημενος.

7. οκ, στεναχωριεσαι, αλλα εδω το τερματισες... πραγματικα σου περναει απ το μυαλο οτι σε χωρισε για την πιθανοτητα να μην τον θελεις ΕΣΥ;;; εχμ. 1000%, ΟΧΙ.

8, επρεπε να το κανετε οταν σε εψαχνε για σεξ και ανεβαλε τις κουβεντες. οχι απαραιτητα μολις χωρισατε.

1. αυτο επρεπε να του το πεις οταν σου ειπε οτι δεν κανει πισωγυρισμα για το καΛο σου... δεν γυρναει γιατι εχει βολευτει σε μια αλλη κατασταση. ειτε ειναι γυναικα/γυναικες, ειτε ειναι απλα ο τροπος που ζει.
    αν ηθελε το καλο σου, πες του χαιρετισματα, θα γυρνουσε μονο για να τα ξαναφιαξετε η για να σου δωσει εξηγησεις. το να σε τραβολογαει για λαιτ σεξακια, ηταν για το δικο του καΛο. για να σε σβησει ανωδυνα..

2. παλιοτερα ειπα να βρεθεις κυριως γιατι σε ετρωγε εσενα οτι δεν εχετε ξεκαθαρισει. για μενα ηταν φως φαναρι οτι κωλοβαρουσε και απεφευγε, αλλα αν εσενα σε ανακουφιζε μια ξεκαθαρη απαντηση, ναι, ελεγα τοτε να του μιλησεις για να στα πειεντελως ξεκαθαρα κι οχι μασημενα οπως εκανε.
    μονο που... μπορει να μην βρεθηκατε, αλλα τελικα τα ειπατε με μνμτα και παρα τις φωτος και το "ενδιαφερον" του, εχει ξεκαθαρισει ηδη οτι δεν γυριζει. οποτε τι να ρωτησεις; μηπως αλλαξε γνωμη; αν θες να τον συναντησεις για να τον βρισεις και να του πεις οτι η σταση του ηταν σκετη υποκρισια κι οχι σε χρησιμοποιησε για να ψιλοπηδαει στις αγαμιες του και να σε ξεπερασει κιε χει το θρασσος να σου λεει οτιε φυγε για το καΛο σου, ακντο. βγειτε και βριστον... αλλα τα αισθηματα σου τα ξερει. λες να μην τα ξερει; τι νοημα εχει να του τα συνοψισεις;

3,μουφα... καμια επανασυνδεση δεν σκεφτοταν. στο ειπε για να σε ταραξει επειδη φλερταρεις και τσιγκλιστηκε.

4. δεν θελω να σε ταραξω κι αλλο, αλλα σκεφτηκες μηπως το εβαλε για αλλη κοπελα;;;

5. σορι, αλλα αυτο που εκανες δεν ηταν απομακρυνση. ηταν κανω 2 βηματα μπροστα και γυριζω πισω μου να δω αν με βλεπεις και σου λεω και ποσο κολλημενη εξακολουθω να ειμαι μαζι σου...

6. ξερει πολυ καλα τι νοιωθεις. καθολου χαλαρη δεν το παιζες. ετσι νομιζεις εσυ. ολατα χατηρια του τα εκανες και του ζητουσες συνεχως να τα πειτε. ξερει τι θα θελες να γινει. δεν ειναι καθυστερημενος.

7. οκ, στεναχωριεσαι, αλλα εδω το τερματισες... πραγματικα σου περναει απ το μυαλο οτι σε χωρισε για την πιθανοτητα να μην τον θελεις ΕΣΥ;;; εχμ. 1000%, ΟΧΙ.

8, επρεπε να το κανετε οταν σε εψαχνε για σεξ και ανεβαλε τις κουβεντες. οχι απαραιτητα μολις χωρισατε.
    Οταν με εψαχνε για σεξ και του ελεγα να μιλησουμε μου ελεγε την επομενη φορα και το απευφεγε.Τοτε ελεγε δεν ξερω αν θελω να ξαναγυρισω τωρα λεει δεν εχω σκοπο να ξαναγυρισω.Αν με δει μετα απο 2 μηνες λες να του ξυπνησουν συναισθηματα και να μην ειναι τοσο απολυτος; Δεν μπορουσα να δω καθαρα γιατι ειχε παντα περιεργο χαρακτηρα, δεν εκφραζε αυτο που ενιωθε και παντα του τα εβγαζα με το τσιγγελι, 2 φορες ειχα βγει οταν ηταν μακρια και γυρισε και μ ειπε οτι μια χαρα τα καταφερνω μονη μου,δεν τον εχω αναγκη και τα σχετικα δηθεν για πλακα, μπορει να ειχα να του μιλησω 2 μερες και με ρωταγε αν μου τελειωσε και αλλα πολλα.Τελος παντων το θεμα ειναι οτι τα σκατωσαμε και οι δυο και επιστροφη δεν υπαρχει,στα τελευταια μηνυματα το ειπε ξεκαθαρα. Οποτε εγω θα βγω μαζι του απλα να του πω οσα νιωθω, τι με πειραξε και τι δεν περιμενα στην συμπεριφορα του, χωρις να τον βρισω και χωρις να περιμενω να μου πει τιποτα αυτος. Μαλακια;

Και το τραγουδι οχι δεν πηγαινε για αλλη, αλλα λιγη σημασια εχει πια.

Senior Member
    Οταν με εψαχνε για σεξ και του ελεγα να μιλησουμε μου ελεγε την επομενη φορα και το απευφεγε.Τοτε ελεγε δεν ξερω αν θελω να ξαναγυρισω τωρα λεει δεν εχω σκοπο να ξαναγυρισω.Αν με δει μετα απο 2 μηνες λες να του ξυπνησουν συναισθηματα και να μην ειναι τοσο απολυτος; Δεν μπορουσα να δω καθαρα γιατι ειχε παντα περιεργο χαρακτηρα, δεν εκφραζε αυτο που ενιωθε και παντα του τα εβγαζα με το τσιγγελι, 2 φορες ειχα βγει οταν ηταν μακρια και γυρισε και μ ειπε οτι μια χαρα τα καταφερνω μονη μου,δεν τον εχω αναγκη και τα σχετικα δηθεν για πλακα, μπορει να ειχα να του μιλησω 2 μερες και με ρωταγε αν μου τελειωσε και αλλα πολλα.Τελος παντων το θεμα ειναι οτι τα σκατωσαμε και οι δυο και επιστροφη δεν υπαρχει,στα τελευταια μηνυματα το ειπε ξεκαθαρα. Οποτε εγω θα βγω μαζι του απλα να του πω οσα νιωθω, τι με πειραξε και τι δεν περιμενα στην συμπεριφορα του, χωρις να τον βρισω και χωρις να περιμενω να μου πει τιποτα αυτος. Μαλακια;

Και το τραγουδι οχι δεν πηγαινε για αλλη, αλλα λιγη σημασια εχει πια.
    το ξερω οτι το απεφευγε. κι εσυ επρεπε να τον γειωνεις αφου το απεφευγε. αυτο λεω. να μην βγαινεις βολτες αφου δεν ε χε διαθεση να μιλησετε.
    δεν διαβαζω το μελλον. δεν ξερω τι μπορει να σκεφτεται σε 2 μηνες. αυτο που βλεπω ειναι οτι τωρα δεν θελει.

δεν ξερω τι εννοεις με το "μαλακια;". το τι θελεις να κανετε το ξερει πολυ καλα. τα αισθηματα σου επισης. αν θελεις να τα επαναλαβεις , αν εχεις την αναγκη να του τα πεις, πες τα. αν με το "μαλακια" ρωτας αν υπαρχει καμια περιπτωση να αλλαξει κατι, για μενα,σε αυτην την φαση δεν υπαρχει.
    προσεξε μονο μην καταληξει σε σεξακι αυτη η συναντηση που θα ακολουθησει το σχολιο "καλη τυχη αγαπη μου"..

το ξερω οτι το απεφευγε. κι εσυ επρεπε να τον γειωνεις αφου το απεφευγε. αυτο λεω. να μην βγαινεις βολτες αφου δεν ε χε διαθεση να μιλησετε.
    δεν διαβαζω το μελλον. δεν ξερω τι μπορει να σκεφτεται σε 2 μηνες. αυτο που βλεπω ειναι οτι τωρα δεν θελει.

δεν ξερω τι εννοεις με το "μαλακια;". το τι θελεις να κανετε το ξερει πολυ καλα. τα αισθηματα σου επισης. αν θελεις να τα επαναλαβεις , αν εχεις την αναγκη να του τα πεις, πες τα. αν με το "μαλακια" ρωτας αν υπαρχει καμια περιπτωση να αλλαξει κατι, για μενα,σε αυτην την φαση δεν υπαρχει.
    προσεξε μονο μην καταληξει σε σεξακι αυτη η συναντηση που θα ακολουθησει το σχολιο "καλη τυχη αγαπη μου"..
    Λοιπόν, ειπωθηκαν τοσα πολλα που μου ειναι πολυ δυσκολο να βαλω σε μια ταξη τις σκεψεις μου και να εκφρασω ολα οσα θελω.Ζητω κατανοηση.
    Το περασμενο Σαββατο μου εστειλε μηνυμα αυτος και μου ειπε να περασει το βραδυ απο το σπιτι μου να συζητησουμε. Τον ρωτησα τι ωρα και αν θα βγουμε και μ λεει οχι θα ερθει για λιγο δεν θα κατσει. Ηρθε λοιπον λιγο πριν τα μεσανυχτα και καθισαμε στο σαλονι. Ηταν πολυ αβολα και οι λεξεις μου εβγαιναν σχεδον με το ζορι απο το στομα. Τον ρωτησα απλως ενα γιατι και μου λεει απλως δεν πηγαινε αλλο.Δεν ηταν ο τσακωμος η αιτια ηταν η αφορμη. Τον κουασε το θεμα με την αποσταση ,τα προβληματα με τους γονεις μου, οτι θα ερχοταν αλλο ενα καλοκαιρι και θα σκεφτοταν ποτε και πως θα με δει κλπ και του ειπα οτι φετος εγω ημουν πιο ελευθερη και ανεξαρτητη και θα βρισκομασταν πιο ανετα και μ ειπε οτι αυτο αφορα μονο εμενα πια.Με λιγα λογια δεν με χωρισε για να βρει αλλη ή να ειναι με αλλη, και ακομα και τωρα ειναι μονος δεν ψαχνεται.Οταν του ειπα οτι αυτο δεν παιζει που λες και καλυτερα πες απλα μου τελειωσες μου λεει το ειπα και αυτο.Μου τελειωσες δεν μου βγαινει να κανω σχεση και ουτε ψαχνομαι. Τι να κανω μια σχεση αλλα 3 χρονια και μετα να μου τη βαρεσει και να βαρεθω και να κανω παλι τα ιδια; ενα αυτο. Συνεχιζω. Προηγουμενως του ειχα πει οτι με πειραξε που εξαφανιστηκε ,που τσακωθηκαμε και εγω τον επαιρνα τηλεφωνα και αυτος σφυριζε αδιαφορα και με πειραξε που γυρισε μετα απο τοσα χρονια και μου ειπε οτι αν δεν επεμενα εγω τοσο πολυ με μηνυματα και τηλ δεν ειχε σκοπο να μου ξαναμιλησει ποτε. Η απαντηση του ηταν οτι δεν εξαφανιστηκε, και αν πραγματικα εξαφανιζοταν θα εκλεινε το κινητο και δεν θα τον εβρισκα πουθενα και ουτε θα ηταν εδω αυτη τη στιγμη και μπορει να ειπε οτι σκοπευε να μην μ ξαναμιλησει ποτε αλλα μπορει να το εκανε μπορει και οχι. Με ζηλευε και αυτος λεει αρρωστημενα στο παρελθον αλλα καταλαβε οτι ηταν λαθος.Τον ρωτησα γιατι μου εστειλε μηνυμα το σεπτεμβρη να παμε για καφε και μου λεει για να μιλησουμε ασχετα αν τελικα δεν μιλησαμε.Του λεω και αθηνα τον Οκτωβρη γιατι ανεβηκες για 2 μερες και τη μια τη περασες μαζι μου και μου λεει ποτε εγινε αυτο; εγω θυμαμαι που μου εστειλες να βγουμε το νοεμβρη και πηγαμε εξω.και του λεω αυτο εγινε το νοεμβρη.τον οκτωβρη εστειλες εσυ να ερθεις απο εδω και ηρθες και κοιμηθηκαμε μαζι. και μου λεει θυμαμαι που ειχα ανεβει 2 μερες αλλα αυτο που λες δεν το θυμαμαι.(ειναι δυνατον;). Μετα μου ειπε μονος του οτι μετα την τελευταια φορα που βγηκαμε το νοεμβρη σκεφτηκε πολλες φορες να μου στειλει αλλα ειπε αν θελει θα στειλει αυτη.και επεσε σε αντιφαση γιατι προηγουμενως ειχε πει αποφασισε να ξεκοψει το φιλικο γιατι ως ποτε θα βγαινουμε σαν φιλοι; και ειδε και οτι μου κανει κακο ψυχολογικα. λες ξεκοβω το φιλικο ενω ταυτοχρονα σκεφτεσαι να μου στειλεις αλλα περιμενεις να στειλω εγω; Αρχικα πριν ολα αυτα, μου ειπε οτι δεν γινετε να μεινουμε φιλοι, δεν θελει το κακο μου, και αλλο να βοηθιομαστε οταν εχουμε αναγκη ο ενας τον αλλον και αλλο να μεινουμε φιλοι και να βγαινουμε, δεν γινεται ουτε να λεμε τα γκομενικα μας και καποια στιγμη που αυτος θα προχωρησει θα νιωθει οτι κοροιδευει την κοπελα του αν βγαινει μαζι μου φιλικα και γενικα δεν του βγαινει.Επισης ειπε σε καποια φαση "τι να τα ξαναβρω μαζι σου ωραια, να ειμαστε καλα ενα μηνα και αν τον επομενο βαρεθω η θελω να μεινω παλι μονος μου τι φταις εσυ".Τον ρωτησα αν ειχε την ευκαιρια να προχωρησει και μου ειπε οχι και ουτε ψαχνομαι θελω να μεινω μονος.Του ειπα οτι την τελευταια φορα που βρεθηκαμε ειχαμε περασει καλα και οτι τιποτα δεν προμηνυε οτι ηθελε να χωρισουμε και μου λεει και που ξερεις οτι ειχα περασει καλα; εσυ το ειπες του απαντησα, οπως ειπες οτι δεν προσποιηθηκες ποτε και τετοια.Μετα λεγαμε περι ανεμων και υδατων μαλλον και μου λεει παμε να κατσουμε μεσα στο δωματιο; και ξαπλωσαμε και βαλαμε ταινια. εγω εν τω μεταξυ ειχα πιει . ηθελα να του πω οσα δεν μου εβγαιναν. ε λιγο το κρασι λιγο η φορτιση τα εμπηξα τα κλαμματα. του ειπα οτι βαρεθηκα να το παιζω ευτυχισμενη, να βγαινω με ατομα που δεν μου προσφερουν τιποτα, οτι ειχα την ευκαιρια να προχωρησω και δεν το εκανα , οτι παντα νοιαζομουν να ειναι αυτος καλα και τιποτα αλλο, οτι τον εβαζα πανω και απο εμενα.και αυτος μου ειπε οτι ειχε καταλαβει οτι θα μου ελεγε να ξαναειμαστε μαζι και γιαυτο δεν ηθελε να ερθει. μου λεει να ξαναειμαστε μαζι και τι; να κανουμε αυτα που καναμε πριν 6 μηνες; και του λεω περιμεναμε πως και πως τη φετινη χρονια για να ειμαστε μαζι και κοιτα πως μας βρηκε. και μου λεει ωραια θα ημασταν ενα χρονο καλα εδβ αθηνα και αν μετα εγω ηθελα να φυγω απο αθηνα και να δουλεψω μαζι τι; θα ειχαμε παλι αποσταση.Τον ρωτησα πως με ξεπερασε και μ ειπε οτι απλα δεν με εβλεπε. Μου ειπε οτι στεναχωριεται να βλεπει εναν ανθρωπο που αγαπαει να εχει καταντησει ετσι, εγω δεν ημουν ετσι, εχω πεσει τωρα αλλα πρεπει να ξανασηκωθω, και ειμαι πολυ μικρη για να κανω λες και ηρθε το τελος του κοσμου και αν κανω τωρα ετσι σε ενα σοβαρο προβλημα τι θα κανω και του ειπα η κολλητη μου λεει να παω σε ψυχολογο για να σε ξεπερασω και μου λεει μην ακουω βλακειες και νιωθω ασχημα να μου λες αυτο το πραγμα και ξερεις τι να κανεις να παρεις εναν γατο να σου περασει η καταθλιψη και κατι τετοια ακυρα.Μετα εγω μιλουσα με εναν φιλο μου στο κινητο και τσαντιστηκε και μ λεει δεν ειναι ωραιο να μιλας ενω μιλαμε,σε καποια φαση λεει εγω θα φυγω γιατι με λες παρτακια και με βριζεις και τ λεω δεν σε ειπα ποτε και κατσε να σ πω αυτα π θελω και μετα φευγεις σηκωθηκε να φυγει αλλα δεν εφυγε γιατι ημουν χαλια, εκλαιγα του λεω φυγε θα παρω εναν φιλο μου να ερθει μου λεει οχι δεν τον εμπιστευομαι εγω αυτον , θα κατσω εγω μαζι σου.του ειπα γενικα και για το σεπτεμβρη οτι εκλαιγα ολη μερα, οτι εδινα προφορικα και 3 λεπτα πριν μπω εκλαιγα και δεν ελεγε τιποτα απλα ειπε δεν ξερεις εγω πως το περασα και τον ειρωνευτηκα και τ λεω για πες μας πως το περασες εσυ και γιαυτο σηκωθηκε να φυγει οπως ειπα πιο πανω.μετα μου ειπε ελα να αλλαξουμε να ξαπλωσουμε, με βοηθησε να αλλαξω, μετα εγω παλι εκλαιγα, μου λεει ελα να σε κανω μια αγκαλια, μου εκανε μια σφιχτη αγκαλια και εγω εκλαιγα ακομα πιο δυνατα και μου ειπε ηρεμησε πια εδω ειμαι δεν εφυγα και αν την εππμενη εβδομαδα μου πεις οτι δεν εισαι καλα νομιζεις δεν θα ερθω?του ειπα τις ευκαιριες που ειχα, ολα αυτα που εκανα τοσο καιρο, που εβγαινα και με ποιους.μετα ξαπλωσαμε και του λεω για πλακα θες να κανουμε σεξ γελωντας και μου λεει εγω δεν ξερω τι ειναι σεξ μηπως ξερεις εσυ και του λεω οχι και αρχισα να τον φιλαω και γελαγε και μ ελεγε δεν θελω να σε εκμεταλευτω και σταματα και λοιπα ε μετα καναμε τα γνωστα και μ ελεγε οτι με θελει και οτι του εχω λειψει και τετοια αλλα πανω στη καυλα αυτα .και εγω ημουν καπως επιθετικη και μ λεει γιατι εισαι επιθετικη φταιει το ποτο και του αρεσω γλυκια οπως ημουν παντα,και να το κανουμε οπως το καναμε παντα ε και μετα κοιμηθηκαμε. το πρωι που πηραμε πρωινο με ρωτησε και καλα ποτε εχω γενεθλια επδ εχω σε 4 μερες και τ λεω γτ και μ λεει για να σου ευχηθω και που θα τα σπασω και τεοια, με ρωτησε αν ειμαι καλυτερα, μετα εγω παλι τα ιδια μ λεει ηρεμησε τωρα που εχεις ξεπρηστει και φευγωντας μ ειπε να του δωσω τα τσιγαρα μου, οτι δεν χρειαζεται να ειμαι ετσι, οτι πρεπει απο εδω και περα να ειμαι καθε μερα χαρουμενη, του ζητησα συγγνωμη που του μαυρισα τη ψυχη με το κλαμα μου, που τον κουβαλησα εδω,που τον αναγκασα να μεινει επειδη δεν ημουν καλα και μου ειπε οτι ετσι και αλλιως σκοπευε να μεινει.Μου λεει θα τα ξαναπουμε και τ λεω ναι στα γενεθλια μ και μ λεει θα με καλεσεις; και τ λεω ναι θα ερθεις ; και μ λεει αν ειναι να πλημμυρισουμε παλι καλυτερα οχι και γελαγε.του εδωσα και κατι δωρα που ειχαν ξεμεινει εδω επδ δεν προλαβα να τ τα δωσω λογω χωρισμου και μετα εφυγε.με ρωτησε και τι δεν ειχαν οι αλλοι η τι ειχε αυτος και ειμαι τοσο κολλημενη κατι τετοιο.γενικα ειπα πολλα τα περισσοτερα δεν τα θυμαμαι, μπορει να πεταξα και καμια βλακεια και πιστευω γενικα οτι τα σκατωσα. αυτο που καταλαβα ειναι οτι δεν θελει σχεση, το γιατι το ξερει ο ιδιος, παντως ουτε προχωρησε, ουτε του τελειωσα.
    Last edited by mar95; 01-02-2019 at 23:32.

Banned
    ..........................................

Miliva21
    Guest
    κοιταξε...εκανε κατι που εγω προσωπικα δεν το περιμενα...
    ηρθε να ξεκαθαρισει τα πραγματα......

και αυτο σημαινει οτι νοιαζεται για σενα ως ανθρωπο αλλα τλκ υπεκυψε και το ξαναεκανε το λαθος μαζι σου......πιθανον να του αρεσεις και ως κοπελα ακομα....αλλα δεν ηταν πολυ ωραιο αυτο που εγινε μεταξυ σας γτ θα σε πληγωσει πολυ στη συνεχεια.... και εγινε πανω σε μια στιγμη δικια σου αδυναμιας.....

εστω οτι σε νοιαζεται σαν ατομο οπως ειπαμε εστω οτι θα κοιμοταν μαζι σου ξανα.....δεν σε θελει για σχεση........δεν θελει να ειστε μαζι....και στο ξεκαθαρισε.....μπορει να γουσταρει να ειναι ελευθερος ...να πιεζεται να ειναι πιστος και να θελει να ειναι πιο λασκα......το "μαζι" δεν του αρεσει....νομιζει οτι δν θα δουλεψει το μαζι σου........δεν θελει να προσπαθησει.....
    τωρα τι σημασια εχει να αναλυουμε εφοσον το σημαντικο ειναι πως δυστυχως δεν επιθυμει να ειστε σε σχεση......

ελπιζω καποια στιγμη να καταφερεις να βρεις την γαληνη μεσα σου να ηρεμησεις και να διωξεις αυτον τον πονο....που στον εδιωξε για λιγο εκεινο το βραδυ......αλλα.......

για μενα δεν ηταν σωστος...επρεπε να αντισταθει και να σε προστατευσει γτ μονος του το ειπε οτι δεν θελει να κανει ερωτα μαζ σου και να σε εκμετταλευτει.....

ασε που ηταν απαραδεκτο εκ μερους του να σου πει οτι δεν θυμαται την τελευταια φορα που ξανακανατε ερωτα........
    γτ αν κανει πως δεν θυμαται λεει ψεματα και επισης αν ποτε ξανα τυχει να τα πειτε αυτο που εζησες ξανα μαζι του παλι θα διαφευγει απο τη μνημη του......

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    κοιταξε...εκανε κατι που εγω προσωπικα δεν το περιμενα...
    ηρθε να ξεκαθαρισει τα πραγματα......

και αυτο σημαινει οτι νοιαζεται για σενα ως ανθρωπο αλλα τλκ υπεκυψε και το ξαναεκανε το λαθος μαζι σου......πιθανον να του αρεσεις και ως κοπελα ακομα....αλλα δεν ηταν πολυ ωραιο αυτο που εγινε μεταξυ σας γτ θα σε πληγωσει πολυ στη συνεχεια.... και εγινε πανω σε μια στιγμη δικια σου αδυναμιας.....

εστω οτι σε νοιαζεται σαν ατομο οπως ειπαμε εστω οτι θα κοιμοταν μαζι σου ξανα.....δεν σε θελει για σχεση........δεν θελει να ειστε μαζι....και στο ξεκαθαρισε.....μπορει να γουσταρει να ειναι ελευθερος ...να πιεζεται να ειναι πιστος και να θελει να ειναι πιο λασκα......το "μαζι" δεν του αρεσει....νομιζει οτι δν θα δουλεψει το μαζι σου........δεν θελει να προσπαθησει.....
    τωρα τι σημασια εχει να αναλυουμε εφοσον το σημαντικο ειναι πως δυστυχως δεν επιθυμει να ειστε σε σχεση......

ελπιζω καποια στιγμη να καταφερεις να βρεις την γαληνη μεσα σου να ηρεμησεις και να διωξεις αυτον τον πονο....που στον εδιωξε για λιγο εκεινο το βραδυ......αλλα.......

για μενα δεν ηταν σωστος...επρεπε να αντισταθει και να σε προστατευσει γτ μονος του το ειπε οτι δεν θελει να κανει ερωτα μαζ σου και να σε εκμετταλευτει.....

ασε που ηταν απαραδεκτο εκ μερους του να σου πει οτι δεν θυμαται την τελευταια φορα που ξανακανατε ερωτα........
    γτ αν κανει πως δεν θυμαται λεει ψεματα και επισης αν ποτε ξανα τυχει να τα πειτε αυτο που εζησες ξανα μαζι του παλι θα διαφευγει απο τη μνημη του......
    Δεν πιστευω πως εγινε σε μια στιγμη δικιας μου αδυναμιας, πρωτον γιατι σκοπευε να μεινει ετσι κι αλλιως οπως μου ειπε το πρωι, δευτερον γιατι οταν μου προτεινε να παμε στο δωματιο εγω ημουν μια χαρα νηφαλια.

Οσο για το οτι ηρθε να ξεκαθαρισει επειδη νοιαζεται; καθε φορα γιαυτο ερχοταν υποτιθεται και ποτε δεν μιλουσαμε.Αυτη τη φορα τον εβαλα στο καναπε ομως και αρχισα τις ερωτησεις.Τα ματια μου ηταν καρφωμενα πανω του, ενιωθε τοσο αβολα που κοιτουσε συνεχως το πατωμα και ηταν τσιτωμενος.Συμβουλη Remedy ηταν αυτη.

Ναι του αρεσω σαν κοπελα, ερωτευμενος δεν ειναι. Ισως και να θελει σχεση κατα βαθος, αλλα δεν θελει να προσπαθησει γιατι ειχαμε πολλα προβληματα λογω τριτων τα οποια δεν θα λυνονταν τουλαχιστον αμεσα.Και τελος και για μενα ειναι δυσκολο να ξανακανω σχεση μαζι του, στην αρχη θα θελω χρονο να ξαναβρω τα πατηματα μου και θα νιωθω περιεργα γιατι εχουν περασει 7 μηνες. Οποτε το βρισκω απολυτα φυσιολογικο να του φαινεται παραξενο να ξαναειμαστε μαζι και οτι δεν θα δουλεψει. Οταν δυο ανθρωποι ομως ξανασυναντιουνται και αποφασιζουν να περνανε χρονο μαζι, εγω θεωρω οτι ισως η σπιθα αναμεσα τους ξαναφουντωσει, αυτος δεν το πιστευει και δεν περιμενα κατι αλλο. Παντα τα βλεπαμε διαφορετικα τα πραγματα. Τωρα λοιπον που του εδειξα τι νιωθω και αποφασισε οτι δεν θελει να δωσει ευκαιρια, δεν εχω κανενα δισταγμο να δωσω ευκαιρια σε κατι νεο στη ζωη μου.Εξαντλησα καθε πιθανοτητα, δεν αρπαξε καμια ευκαιρια, αν καποιος μετανιωσει καποια στιγμη για κατι ξερω πως δεν θα ειμαι σιγουρα εγω.

Τελος αναλυεις τη φραση οτι δεν θυμαται οτι κοιμηθηκαμε μαζι ,αλλα το γεγονος οτι σκεφτηκε πολλες φορες να μου στειλει μηνυμα αλλα ειπε αστη αν θελει θα στειλει αυτη το θεωρεις ασημαντο;

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast