εμπειρια απο διασκεδαση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Quote Originally Posted by tvasileios View Post
    Γενικά πόσο συχνά διασκεδάζει ένας σχιζοφρενής/ ψυχωτικός... πως είναι η διασκέδαση χωρίς αλκοολ?
    Εξαρταται απο πολλους παραγοντες κ δεν υπαρχει καθαρη απαντηση. Ας μη το γενικευουμε αντιπροσωπευοντας τους παντες με αυτο το προβλημα.

Θα προσπαθησω να μιλησω με γεγονοτα που ισχυουν:
    1)Ολα τα ατομα που υποφερουν απο ψυχωση εχουν εκπτωση στις κοινωνικες τους δεξιοτητες σε μικρο η μεγαλο βαθμο. Αυτο εχει αντικτυπο κ πολλες φορες σπομονωνονται κ λογω του στιγματος.
    2)Επηρεαζεται η συνολικη λειτουργικοτητα κ συμπτωματα οπως τα αποκσλουμενα "αρνητικα"(ανηδονια, απαθεια, κοπωση, μειωμενο κινητρο) δεν βοηθουν στο να εισαι ευτυχισμενος κ κατ'επεκταση να διασκεδαζεις.

Αυτα ειναι τα γεγονοτα κ υπαρχουν ατομα με μια παραγωγικη κ ευτυχισμενη ζωη παρ'ολα αυτα.

Αν θες μια απαντηση στο πως διασκεδαζουμε... απλα θελουμε να κανουμε οτι κ ο υπολοιπος κοσμος.
    Κ μεις ανθρωποι ειμαστε.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Εξαρταται απο πολλους παραγοντες κ δεν υπαρχει καθαρη απαντηση. Ας μη το γενικευουμε αντιπροσωπευοντας τους παντες με αυτο το προβλημα.

Θα προσπαθησω να μιλησω με γεγονοτα που ισχυουν:
    1)Ολα τα ατομα που υποφερουν απο ψυχωση εχουν εκπτωση στις κοινωνικες τους δεξιοτητες σε μικρο η μεγαλο βαθμο. Αυτο εχει αντικτυπο κ πολλες φορες σπομονωνονται κ λογω του στιγματος.
    2)Επηρεαζεται η συνολικη λειτουργικοτητα κ συμπτωματα οπως τα αποκσλουμενα "αρνητικα"(ανηδονια, απαθεια, κοπωση, μειωμενο κινητρο) δεν βοηθουν στο να εισαι ευτυχισμενος κ κατ'επεκταση να διασκεδαζεις.

Αυτα ειναι τα γεγονοτα κ υπαρχουν ατομα με μια παραγωγικη κ ευτυχισμενη ζωη παρ'ολα αυτα.

Αν θες μια απαντηση στο πως διασκεδαζουμε... απλα θελουμε να κανουμε οτι κ ο υπολοιπος κοσμος.
    Κ μεις ανθρωποι ειμαστε.
    Ευχαριστώ Serios... ρωτάω γιατί είμαι σχετικά "καινούργιος" και στις ψυχώσεις αλλά και στο forum... αυτό το "απλά θέλουμε να κάνουμε ότι και ο υπόλοιπος κόσμος" είναι αυτό που με εκφράζει και μένα και τα λέει όλα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12