Results 16 to 27 of 27
-
20-11-2008, 00:49 #16
ειναι φορες στη ζωη μου που θα θελα να σταματησει η ζωη μονο και μονο για να μπορεσω να σκεφτω,ενα διαλημα να ανασυνταχθω αλλα ελα που δεν ....... και οταν ερχονται τα ατιμα τα προβληματα ερχονται συνενοημενα ολα μαζι,μην νοιωθουν μοναξια..... αυτο για τον ανταγωνισμο που ειπες μου αρεσε.το εχω σκεφτει και εγω.σε ολα τα πραγματα μαθαινουμε απο τη ζωη πως μονο με την ομαδικοτητα καταφερνουμε καποιο θετικο αποτελεσμα και ομως απο μικροι το πρωτο πραγμα που μαθαινουμε ειναι ο ανταγωνισμος.η πλακα ειναι πως αν δεν συμβαδιζεις με το συστημα εισαι ο τρελος χεχεχεχε,δεν καταλαβαινουν καν πως ειναι δυνατον να σκεφτεσαι διαφορετικα.... μεγαλη συζητηση για 12.48 βραδιατικα
- 20-11-2008, 00:56 #17
Ρε Empneustn! Μπράβο για τις απόψεις σου. Συμφωνώ απολύτως! Σας πάω όλους στη συζήτηση γιατί έχετε πολύ καλό σκεπτικό. Αλλα νομίζω πως ξεφεύγουμε εν μέρη...
Η πολύ ανάλυση φέρνει παράλυση...
20-11-2008, 01:00 #18
τσιφτη ετσι και αλλιως εγω θα παω για νανακια τωρα γιατι 6.15 πρεπει να ξυπνησω.Disillusion κουραγιο για αυριο,μια μερα ειναι θα περασει,αν μπορεις πανε για κανα ποτο μετα να χαλαρωσεις.ετσι και αλλιως δεν μπορει να σου κανει και τιποτα,λιγο θα σου ζαλησει το κεφαλι .... καληνυχτα σε ολους
20-11-2008, 01:01 #19
Δεν πειράζει ας ξεφύγουμε! Αφού μου πέρασε και η κρίση πανικού :Ρ
Α ρε εμπνευστή μα αυτό που λες δηλαδή πόσο σύμφωνη με βρίσκει. Και τον υπόλοιπο πληθυσμό της γης. Οτι δλδ τα προβλήματα έρχονται όλα μαζί!!! Τα Ες-Ες αδερφάκι μου, θάρθουν να σε ανεμαζώξουν...
Ποτέ δεν είναι αργά για μία καλή και μεγάλη συζήτηση.. Να πω επίσης είμαι πολύ ευγνώμων για τη συμπαράστασή σας... Χαίρομαι πολύ που δεν είμαι μόνη... Τώρα αυτό εγωιστικό είναι, συνενοχή... πού να ξέρω.
Καλά για τον ανταγωνισμό ούτε κουβέντα θα σκάσω πια με αυτόν τον κόσμο που θέλει να γίνουμε κέρβεροι. Ε, εγώ δε θέλω... Αμα πια.
Καληνύχτα εμπνευστή!!!!!!!!!!! Σευχαριστώ πολύ πολύ πολύ
20-11-2008, 01:11 #20
Άμα σου πέρασε..... πέσε για ύπνο, γιατί το πρωί δεν θα είμαστε δίπλα σου να σου τραβάμε το ποδάρι! Άντε και τα λέμε αύριο. Μέρα είναι και αύριο.. Ελπίζω όμορφη
20-11-2008, 01:15 #21
Κι εγώ το ελπίζω. Έχεις δίκιο. Πάω όπως είμαι, με μηδέν εργασίες, μηδέν παρουσία, ηθικόν ακμαιότατον. Τέλος. Πάω για ύπνο. Και στην τελική μία μέρα είναι. Θα κοκκινίσω, θα ντροπιαστώ, θα προχωρήσω. Ό.τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Και τα προβλήματα μας πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε όχι να τα αποφεύγουμε... Δεν νοείται \"καινούργια αρχή\" συνεχίζοντας τις ίδιες αρρωστημένες τακτικές. Και ότι και να είναι, θα επανορθώσω... Θα προσπαθήσω τελοσπάντων... Δε χάνω τη χρονιά!
Σας ευχαριστώ όλους. Καληνύστα Τσίφτη... Θα τα πούμε αύριο. Νάσαι καλά όπου είσαι :) Σ\'ευχαριστώ κι εσένα...
20-11-2008, 01:21 #22
Άντε μπράβο... Έτσι ηθικό! Και κάτω να σε κοπανάνε, να σηκώνεσαι για να τους δαγκώσεις την μύτη... Άντε καληνύχτα σε όλους. Τέλος καλό, όλα καλά
20-11-2008, 15:03 #23
15.01 μπηκα αλλα δεν εισουν να βρισουμε,αδικα προετοιμαστηκα..... μαλλον γλυτωσες απ του καθηγητη τα δοντια....
20-11-2008, 18:22 #24
Παιδιά ό,τι και γύρισα από τη σχολή.
Δεν έγινε τίποτα!! Πεταχτήκανε δύο τρεις κακίες στον αέρα αλλά γενικολογώντας διότι δεν ήμουν η μονη που έλειψε από μαθήματα και που δεν παρέδωσε τίποτα... Αυτό δεν το περίμενα δηλαδή!!
Πολύ χάρηκα σήμερα. Τελικά Τσίφτη ήταν πράγματι μία όμορφη μέρα!
Τί είναι αυτό το μυαλό μας και τί δίνες δημιουργούμε μόνο και μόνο για να πέσουμε μέσα απίστευτο ...
23-11-2008, 09:20 #25
Disillusion minitram πηρα και γω για μερικες μερες και επεσα σε κωμα υπνος συνεχεια και κρισεις πανικου στον ξυπνιο.μονο τα αντικαταθλιπτικα τελικα βοηθανε στις κρισεις αν βρεις αυτα π κανουν για σενα.αν και οσο καιρο τωρα περνω αντικαταθλιπτικα με καινε τα μαγουλα μου και φοβαμαι μην παθω κανενα αγκεφαλικο.λολ.τι να υποθεσω πια.
23-11-2008, 16:19 #26
γεια σε ολους εγω γενικα χαλια ειμαι αυτη τη στιγμη κλαιω ετσι χωρις ιδιαιτερο λογο η σκατοζωη μου ειναι χαλια χαλια χαλια.εχω να βγω εξω 4 χρονια περιπου μονο δουλεια παω.οχι ετσι ξαφνικα παντα αισθανομουν καπως .η αληθεια ειναι οτι μου εχουν τυχει χιλια δυο ασχημα πραγματα.πηρα χαπια αλλα τιποτα τα σταματησα χρονια κανω χορτο.σκεφτομαι τρελλα πραγματα να πεσω απ το μπαλκονι να κοψω τισ φλεβεσ μου να ησυχασω επιτελους δε μπορω αλλο βαρεθηκα κουραστικα θελω να ξεκουραστω
23-11-2008, 18:15 #27
Σκέφτηκες ότι βρίσκεις καταφύγιο στο χόρτο και έτσι δεν βγαίνεις έξω? Θα έπρεπε να δεις ένα γιατρό και να συνεχίσεις τη θεραπεία σου με τα χάπια, πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία