Εμβοες στα αφτιά - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Unicorn80 View Post
    Εχεις υπερακουσια γενικα σε θορυβο ή ας πουμε σε πιο οξεις ηχους? (συγνωμη op)
    Το δευτερο, κι αυτο απ' οτι εχω καταλαβει σε πολυ συγκεκριμενες συχνοτητες. Τρεις-τεσσερις μπαντες δηλαδη ειναι σαν καποιος στο equalizer του εγκεφαλου μου να τις ανεβασε στο τερμα. (μολις εγραψα στιχο εν τω μεταξυ χωρις να το θελω λολ). Επισης ευαισθησια μεγαλη στην ενταση αυτων των ηχων. Αυτο με το συναγερμο ας πουμε με ειχε φτασει σε σημειο να μην μπορω να κανω βημα προς την κατευθυνση του οχηματος που εσκουζε κι επρεπε να κανω το γυρο του τετραγωνου για να παω εκει που ηθελα. Επισης μουσικη τελος, αφου δεν μπορουσα να αποκλεισω απο πριν αν το οποιο κομματι θα ειχε τις βλαμμενες συχνοτητες. Επισης το ιδιο προβλημα με συνθετους ηχους που τις περιεχουν, ας πουμε οταν ανοιγα τη βρυση στο μπανιο ηταν σαν να τσαλακωναν χαρτια μες το αυτι μου. Συνειδητοποιησα οτι ηταν η ακρη της στηλης του νερου... Πως ειναι εκει που χτυπαει το νιπτηρα και πιτσιλαει λιγο; Ε κι ομως, οχι απλα το ακουγα αλλα ηταν σαν ηχος νεροποντης σε πλαστικη επιφανεια...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Groxanne View Post
    Οι εμβοες δεν πάνε μαζί με ζάλη κ θολή όραση; μπορείτε να διαβάσετε βιβλίο;
    Δεν εχω ξανακουσει τετοιο συνδυασμο... Εχεις παει σε ΩΡΛ για τις εμβοες;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Junior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Το δευτερο, κι αυτο απ' οτι εχω καταλαβει σε πολυ συγκεκριμενες συχνοτητες. Τρεις-τεσσερις μπαντες δηλαδη ειναι σαν καποιος στο equalizer του εγκεφαλου μου να τις ανεβασε στο τερμα. (μολις εγραψα στιχο εν τω μεταξυ χωρις να το θελω λολ). Επισης ευαισθησια μεγαλη στην ενταση αυτων των ηχων. Αυτο με το συναγερμο ας πουμε με ειχε φτασει σε σημειο να μην μπορω να κανω βημα προς την κατευθυνση του οχηματος που εσκουζε κι επρεπε να κανω το γυρο του τετραγωνου για να παω εκει που ηθελα. Επισης μουσικη τελος, αφου δεν μπορουσα να αποκλεισω απο πριν αν το οποιο κομματι θα ειχε τις βλαμμενες συχνοτητες. Επισης το ιδιο προβλημα με συνθετους ηχους που τις περιεχουν, ας πουμε οταν ανοιγα τη βρυση στο μπανιο ηταν σαν να τσαλακωναν χαρτια μες το αυτι μου. Συνειδητοποιησα οτι ηταν η ακρη της στηλης του νερου... Πως ειναι εκει που χτυπαει το νιπτηρα και πιτσιλαει λιγο; Ε κι ομως, οχι απλα το ακουγα αλλα ηταν σαν ηχος νεροποντης σε πλαστικη επιφανεια...
    Οτι περιγραφεις ισχυει και για μενα αλλα με τους βαθεις ηχους.. Να φανταστεις μια φορα κατι γειτονακια εκαναν παρτυ σε διπλανη πολυκατοικια στον τριτο οροφο.. Δεν ηταν πολυ δυνατα αλλα θεε μου δεν μπορεσα να κλεισω ματι ολη νυχτα με το μπασσο των τραγουδιων... Τι ακουστικα μουσικης εβαλα, τι σκεπαστηκα με το μαξιλαρι... τιποτε απολυτως... το ειρωνικο ειναι οτι εμαθα να το ελςγχω καπως με το να εκτιθεμαι σε πιο θορυβωδες περιβαλλον. Οταν το στρες χτυπαει κοκκινο ειναι ομως σιγουρο οτι την επομενη θα εχω κριση υπερακουσιας. :-(

Senior Member
    Διαβασα πως πολλοι χρησιμοποιουν γεννητριες λευκου θορυβου (απαλου) κατα τη διαρκεια της μερας αλλα και τη νυχτα για τον υπνο. Υπαρχουν λεει και mp3 και apps ειδικα. Στα αγγλικα βρηκα αυτο https://www.tinnitus.org.uk/sound-therapy

Junior Member
    Ναι το ξερω, αλλα ειναι φασαρια η παραγγελια τους....

Junior Member
    εμβοες είχα αρχίσει να παθαίνω πριν χρόνια, από τότε που και που με πιάνουν. τότε νόμιζα πως είχα κάτι σοβαρό αλλά μην ανησυχείς

Quote Originally Posted by masked View Post
    εμβοες είχα αρχίσει να παθαίνω πριν χρόνια, από τότε που και που με πιάνουν. τότε νόμιζα πως είχα κάτι σοβαρό αλλά μην ανησυχείς
    Προσπαθώ να μην το δίνω σημασία αλλά προχθές μπουκωσε το αφτί κ η εμβοες ήταν 100% πιο δυνατές.. Πήγα στον ωρλ και γιατί είχα γρίπη εδώ και μέρες μου βρήκε ιγμοριτιδα και με είπε ότι πιέζει στα Αφτια, παίρνω αντιβίωση από χθες αλλά ακόμα τα ίδια για να δούμε..

Παιδιά εμένα με έχει πιάσει στο δεξί αυτί εδώ και μια βδομάδα μετά από ένα διάλυμα που ξεκίνησα να παίρνω για στοματικές πλύσεις.. ένας υψηλός ήχος είναι και δεν φεύγει.. πάλι να πάω σε ΩΡΛ;

Astronomy lover, εμενα ειναι ένα ακόμα μήνυμα του εγκεφαλου μου από το άγχος. Δεν ξέρω αν ένα στοματικό διάλυμα μπορεί να σου προκαλέσει κάτι τέτοιο πήγαινε σε έναν ωρλ να δεις τι γίνεται και ενημέρωσε μας

Gorgo πήγα σε οδοντίατρο με εξέτασε και μου είπε ότι είναι από το τρίξιμο των δοντιών που έχω σαν συνήθεια λόγω άγχους στον ύπνο..

Ωραία οπότε λύνεται με ένα μασελακι νυχτός. Τωρα για το άγχος καλή δύναμη φιλε μου

Gorgo λύνεται όντως..; Γιατί διάβασα στο ίντερνετ ότι δε φεύγουν οι εμβοες πολλές φορές..

Δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζει το τριξιμο το δοντιών και + το άγχος στις εμβοες. Αλλά δεν πιστεύω να μένουν Μόνιμα δεν έχεις μέρες που το ακούς πιο λίγο ???

Ναι κάποιες μέρες είναι πιο έντονο όπως σήμερα, επίσης δοκίμασα κάποιους ήχους που βοηθάνε και εξαφανίζεται τελείως αλλά μόνο για λίγα λεπτά μετά ξαναέρχεται δυστυχώς.. ☹️

Εφαγα και εγώ πολύ χρόνο αλλά δεν βοηθάει κάτι φίλε μου ούτε ήχοι ούτε ασκήσεις.. Όταν δεν το δώσεις σημασία τότε ησυχάζει. Οπότε μην το ψάχνεις καθε μέρα άστο να κάνει τον κύκλο του και να φύγει να πάει στο καλό

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast