Εμβοες στα αφτιά - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
    Εσένα σου πέρασε; Έχεις δίκιο γιατί και παλιότερα μου είχε εμφανιστεί αλλά έφευγε επειδή δεν το έδινα σημασία, τώρα το έδωσα σημασία και αγχώθηκα παραπάνω γιατί διάβασα στο ίντερνετ ότι μένει μόνιμο εάν συμβεί και το σκέφτομαι συνέχεια και αν ηρεμήσει λίγο λέω μπα γιατί δεν το ακούω και αρχίζουν τα όργανα πάλι και πιο έντονα.. πολύ πιθανό να επηρεάζει και η ψυχολογία..

Δεν μου έφυγε απλά δεν το δίνω τοση σημασία πλέον και μερικές φορές το ξεχνάω, ε ας μείνει και μόνιμο φίλε μου εμείς να είμαστε καλά ψυχολογικά και ας παίζουν τα όργανα

Καλημέρα! Οι εμβοες συνεχίζονται στο δεξί αυτί πιο έντονα αλλά παρατήρησα κάποια πράγματα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας παιδιά να μου πείτε γνώμες γιατί το έχετε ζήσει κι εσείς.. λοιπόν θυμάμαι ότι και στο παρελθόν μου είχε τύχει βουητό στο αυτί αλλά δεν το είχα δώσει καμιά σημασία και πέρασε μόνο του ούτε θυμάμαι πόσο κράτησε, αυτή τη φορά επειδή μπαίνω στο φόρουμ και διαβάζω ιστορίες διάβασα για τις εμβοες και με το που μου εμφανίστηκε ένα βράδυ το έδωσα για πρώτη φορά σημασία (περνάω και κατάθλιψη με αρρωστοφοβια αυτό το διάστημα) και έτσι έμεινε..! Αλλά παρατήρησα επίσης ότι όταν ξεχνιέμαι δεν έχω καθόλου βουητό και μόλις το θυμηθώ και πω ωπ δεν βουηζει το αυτί μου τότε ξανάρχεται και αν αγχωθω επειδή ξαναήρθε και κάνω κακές σκέψεις ότι θα μείνει μόνιμο και αρρώστιες που μπορεί να προέρχεται αυτό επειδή κάνω και το λάθος και τα ψάχνω όλα στο Google τότε δυναμώνει αφάνταστα.. τέλος θέλω να σημειώσω ότι οι γιατροί που πήγα οδοντίατρο και ΩΡΛ ο πρώτος ότι δεν έχω βγάλει φρονιμίτες και ίσως φταίει και αυτό και έχω και σύνδρομο κροταφογναθικής άρθρωσης δλδ τριζω τα δόντια το βράδυ στον ύπνο κάνει κρακ το σαγόνι μου κτλ και έχει σαν σύμπτωμα εμβοες και επίσης ο ΩΡΛ και αλλεργιολογος μου είπαν ότι έχω αλλεργική ρινίτιδα που και αυτό προκαλεί βουητό συν άγχος.. από που να το πιάσεις δλδ.. συγνώμη για τα πολλά που έγραψα παιδιά.. εσάς πως πάνε τα βουητά έχουν φύγει; Εμένα πάντως παρατήρησα ότι επηρεάζει η ψυχολογία μου την ένταση κτλ

Astronomy και εγώ συνεχίζω να το έχω όταν το σκέφτομαι πιο δυνατό όπως κάθε άλλο ψυχαναγκαστικο. Όταν σκέφτεσαι ότι έχεις κάτι στη καρδια νοιώθεις σαν να είναι τρύπια να πονάει κ να σε σφίγγει το ίδιο και με το αφτί.. Ωστόσο για την αλλεργική ρινίτιδα προκαλεί όντως αλλα δεν θα σου έδινε αντιβίωση εγώ είχα ιγμοριτιδα και ήταν χειρότερο το βουητό αλλά χαμήλωσε μόλις μου έφυγε.. από οδοντίατρο φρονιμητες και εγώ τώρα τους έβγαλα και αν τρίζεις τα δόντια το έχω ξανά ακούσει κοίταξε το ( εμένα όχι σίγουρα γιατί φοράω μασελακι το βράδυ)

Gorgo θα κάνω τέστ για την αλλεργία μου να δω από που προέρχεται και μετά θεραπεία, πιθανό να βγάλω και τους φρονιμίτες που είναι έγκλειστοι και μασελακι ξεκίνησα να φοράω για το τρίξιμο των δοντιών το βράδυ.. άντε να δούμε..!

Θα ήθελα να σου πω φίλε μου την γνώμη μου .. Αστο να είναι το άτιμο εκεί δέξου το πες ένα ακόμα από τα πολλά μην το πολεμάς.. Μίλησε με τον ψυχολόγο σου γιαυτό στις συνεδρίες.. Είναι ένα πρόβλημα που αν κάτσεις και το σκεφτείς δεν σε αφήνει σε κατι πίσω. Το βράδυ μη βάζεις μουσικές να το καλύψεις και να το φοβάσαι άστο να είναι εκεί..
    Αν δυσκολεύεσαι στον ύπνο δοκίμασε βαλεριάνα

Δλδ θες να πεις ότι θα το έχουμε μόνιμο; Πάει τέλειωσε; ????????????

Δεν ξέρω φίλε μου αν είναι μόνιμο η αν δεν είναι ξέρω πως πρέπει να κοιτάξεις το τώρα και τώρα πρέπει να χαλαρώσεις και μέχρι το μέλλον βλέπουμε παίζει παράξενα παιχνίδι το μυαλό μας, καλό βράδυ σου εύχομαι και να κοιμηθείς όμορφα

Πιστεύω αν χαλαρώσουμε και πάψουμε τελείως να το σκεφτόμαστε θα σταματήσει.. ευχαριστώ καλό βράδυ και σε σένα!

Member
    Σημαντική ερώτηση,

Αυτό που έχετε λέγεται tinnitus!

Σας έχει κάνει κάτι στην όραση;

Ναι το ξέρω ότι είναι tinnitus έχω πάει σε πόσους γιατρούς, εμένα είναι καθαρά ψυχολογικό το έπαθα ύστερα από έντονο στρες και στεναχώρια και έχω παρατηρήσει ότι αν είμαι χαλαρός και ξεχνιέμαι δεν το έχω αν το θυμηθώ ή το σκεφτώ το ακούω πάλι.. στην όραση όχι τίποτα όλα καλά
    Quote Originally Posted by JasonK View Post
    Σημαντική ερώτηση,

Αυτό που έχετε λέγεται tinnitus!

Σας έχει κάνει κάτι στην όραση;

Member
    Τέλεια!

Απλά κοιτα να απόβαλλεις το χρόνιο στρες αν έχεις γιατί ο τρόπος που επιδρά στον εγκέφαλο και οι τοξίνες που αναπαράγει είναι αρκετά επιβλαβής.

Αν σε κάποια φάση (εύχομαι να μην σου συμβεί ποτέ) δεις ότι έχεις και θέμα στην όραση (visual snow - το οποίο είναι το αντίστοιχο για τα μάτια) να ξέρεις ότι ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που έχουν tinnitus (Και το αντίστροφο)εμφανίζουν και visual snow αφού επηρεάζονται τα ίδια κέντρα στον εγκέφαλο (τα οποία είναι υπεύθυνα για την επεξεργασία των πληροφοριών από τις αισθήσεις π.χ. Ακοή και Όραση)

Εύχομαι να μην σου συμβεί και πραγματικά αντιμετώπισε το άγχος το συντομότερο δυνατόν για να μην σου δημιουργήσει αργότερα μόνιμα προβλήματα

Member
    Κι εγώ αυτό ακριβώς, έχω ρινίτιδα η οποία μάλλον έχει εξελιχθεί σε χρόνια και εμβοες των ωτων..βεβαια εγώ έκανα και ζημιά επειδή η ΩΡΛ μου βρήκε νευροαισθητήρια βαρηκοΐα..εξαιτιας των ακουστικών..

Ρινίτιδα έχω κι εγώ χρόνια.. και την Άνοιξη είναι σε έξαρση
    Quote Originally Posted by Giorgos k_ View Post
    Κι εγώ αυτό ακριβώς, έχω ρινίτιδα η οποία μάλλον έχει εξελιχθεί σε χρόνια και εμβοες των ωτων..βεβαια εγώ έκανα και ζημιά επειδή η ΩΡΛ μου βρήκε νευροαισθητήρια βαρηκοΐα..εξαιτιας των ακουστικών..

Senior Member
    Κι εγώ έχω εμβοές, τις έπαθα από αντιβίωση. Με τα χρόνια βελτιώθηκαν σημαντικά από μόνες τους, αλλά έκανα το λάθος να πάρω την ίδια αντιβίωση τώρα και είμαι εκεί που ήμουν προ ετών. Θέλει παρακολούθηση από ΩΡΛ, τουλάχιστον στην αρχή.

Page 3 of 3 FirstFirst 123