Results 1 to 15 of 34
Thread: με ξεφτιλισαν
-
21-11-2008, 17:00 #1
με ξεφτιλισαν
Προσφατα μπηκα στο facebook, και προσπαθησα να επικοινωνησω με παλλιους συμμαθητες/τριες για να βρω λιγη στηριξη οπως νομιζα. Τιποτα σπουδαιο απλα να μαθαινω τα νεα τους που και που. Οταν ημουν στο λυκειο ημουν 65 κιλα και τωρα ειμαι 110 λογω ιατρικων προβληματων. Τελευταια φορα που με ειδανε ημουν 85 (οχι και τερας δηλαδη).
Τελοσπαντων μια απο αυτες μου το επαιξε οτι θελει να μου συμπαρασταθει στο δραμα που ζω με το φαγητο και γενικως τα προβληματα μου και μιλουσαμε καθημερα στο facebook Μετα εμαθα (με ενημερωσε τριτος.. ) οτι τοσο καιρο επαιρνε τα μυνηματα μου και τα διεδιδε σε οσους περισσοτερους συμμαθητες/τριες μπορουσε στην κυριολεξια... Νιωθω βιασμενη το λιγοτερο. Εχω τρεις ημερες τωρα που δεν παιρνω τα φαρμακα μου και ειμαι κλεισμενη στο σπιτι. Τι τους εκανα? Παντα ημουν 'η υσηχη' στη γωνια της και παντα ειχα προβληματα σπιτι, το ξερουν πολυ καλα. Γιατι οι ανθρωποι ειναι τοσο..απανθρωποι? Τι σημασια εχει αν εχω κιλα? Δεν ξερουν οτι ειμαι αρρωστη? Αρχιζω να σκεφτομαι οτι αν πεθανω θα κανουν παρτυ κι απο πανω. Γιατι τοσο μισος και χαιρεκακια? Καταλαβαινω οτι εχω κι εγω λαθος που επιστεφθηκα τοσο αφελως αμεσως εναν ανθρωπο που εχω να δω 7 χρονια αλλα γιατι ενω ξερουν οτι ειμαι αρρωστη αυτοι αποφασισανε να με διαμελυσουν? Γιατι ενω δεν πειραξες κανεναν ο αλλος θελει να βαλει κατω και να σε πατησει? Ολοι τους ειναι πολυ καλτυερα απο εμενα, ουτε προβληματα υγειας εχουν ουτε οικονομικα ουτε τιποτα, αψογοι στην κυριολεξια, με πτυχια, φιλους ,δουλεια σε πολυεθνικη..θελω να πω, αυτα τα ατομα, μετα απο 100 μεταπτυχιακα, τι ακριβως μαθαινουν? Πως να σκοτωνουν και να πατανε τους αρρωστους?
Μεγαλη απογοητευση στην Ανθρωποτητα για μενα, δεν ξερω αν θα εμπιστευθω ποτε ξανα ανθρωπο, αρχιζω να βλεπω γυρω λυκους και τιποτα αλλο...
Αντωνια
- 21-11-2008, 17:15 #2
Αντωνία δυστυχώς χαστούκια τρώμε και θα τρώμε συνεχώς. Το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζουμε. Η μαγκιά είναι να τα αφήνουμε πίσω και να προχωράμε και γιατί όχι με το να αντέχουμε γινόμαστε και πιο δυνατοί.Οσο για τα άτομα που τα προκαλούν δεν τα υπολογίζουμε , βάζουμε χ και δεν ασχολούμαστε ποτέ ξανά μαζί τους.
21-11-2008, 17:25 #3
Ετσι ειναι...παντα θα υπαρχουν οι υαινες που θα τρεφονται με τον πονο των αλλων και που θα λιπουντε με την χαρα τους,Απλα εμεις του γραφουμε κανονικα και συνεχιζουμε και αστους αυτους να νομιζουν οτι εκαναν κατι σπουδαιο.
21-11-2008, 17:51 #4
antonia gigoura iparxoun kai kali sima8ites , oplos afti den eine ptoso kaloproereti ,1as h 10a den xaraktirizoun tous alous 100 .
21-11-2008, 18:15 #5
Αντωνια καλησπερα,
Οπως καταλαβες πρεπει να πληρωσεις για να μαθεις.
Να πληγωθεις για να δεις τι αντιτιμο εχει η καθε σου κινηση.
Οπως διαπιστωσες γυρω σου υπαρχει πληρης γκαμα ανθρωπων.
Και οταν λεω πληρης το λεω γιατι η τελευταια σου φραση δεν ειναι σωστη.
Φυσικα και μπορεις να εμπιστευτεις ανθρωπο ξανα, οχι ομως ετσι απαιδευτα οπως πριν.
Δεν ηταν καθολου αναγκαιο να επικοινωνεις ετσι με αφελεια με παλιους γνωστους.
Αλλα οτι εγινε - εγινε και σιγουρα ενιωσες με τον χειροτερο τροπο τι παιζεται εκει εξω με αυτο που λεμε ανθρωποι.
Το λαθος σου θα συνεχιστει ιδιο και χειροτερο αν:
1. Δεν μαθεις απο την ολη ιστορια και πλεον να διαπραγματευεσαι απο αλλη βαση τις σχεσεις σου.
2. Συνεχισεις να μενεις κλεισμενη, λεγωντας στον εαυτο σου οτι αυτο που πηρες ειναι αυτο που σου αξιζει.
3. Δεν μεινεις αταλαντευτα προσηλωμενη στην επιλυση των προβληματων που εχεις.
Μην ψαχνεις να κανεις αναλυσεις, ουτε να κυνηγας φαντασματα.
Μεινε στο τι εισαι εσυ, πως εισαι και τι θες να εισαι.
Στη ζωη σου αναποφευκτα θα βρεις ολους τους τυπους των ανθρωπων.
Κανενας και τιποτα δεν μπορει να σου εξασφαλισει εκ προοιμιου την ποιοτητα που σου κανει.
Ειανι εργο δικο σου να δημιουργησεις τον κυκλο σου με ατομα τα οποια θα σε αγαπουν και θα σε εκτιμουν αντικειμενικα για αυτο ακριβως που εισαι.
Οταν βγαινεις με την αποχη για να επικοινωνησεις με κοσμο, θα πρεπει να εχεις κατα νου οτι θα \"ψαρεψεις\" χοντρη ψαρια αλλα το τι σημαινει αυτο ακριβως ειναι πολυ απροσδιοριστο.
Για οποια αλλη διευκρινηση ευχαριστως να σου απαντησω.
21-11-2008, 18:18 #6
καλισπερα.
21-11-2008, 23:08 #7
Γειά σου Αντωνια καλως ηρθες. Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια η λυση ειναι μια για να αισθανθεις και συ πολυ καλυτερα.
ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ
Πληρωσε την με το ιδιο νομισμα. Τροποι αρκετοι αρκει να εχεις φαντασια. Μπορεις π.χ να φτιαξεις μια ιστοσελιδα/μπλογκ στο ιντερνετ οπου θα γραψεις την ιστορια σου. Βαλε στη σελιδα ενα μεγαλο τιτλο του στιλ Μαρια ταδε (το ονομα της κοπελας που σε πουλησε) η ΥΑΙΝΑ. Στη συνεχεια θα γνωστοπειεις την ιστορια σου ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ τα προσωπικα στοιχεια και τη φωτο της κοπέλας που στο εκανε αυτό. Φροντισε να πληροφορηθει την υπαρξη της σελιδας και να δει τη φωτο της φατσα παρτιδα να φιγουραρει στο νετ με καποιο δικη σου εμπνευσεως προσωνυμιο. Θα νοιωσει οπως και συ. Ισως και χειροτερα. ΚΑΝΤΗΝ ΡΟΜΠΑ ΣΤΟ ΝΕΤ. Στειλε την σελιδα σε ολους τους γνωστους σου να διαβασουν την ιστορια σου. Να μαθουν πως σε χτυπησε πισωπλατα. Να μαθουν ολοι το ΠΟΙΟΝ της. Εγω αυτο θα εκανα. καλη συνεχεια και αποδω και στο εξης προσοχη ποιον εμπιστευομαστε και ποτε. Καλη τυχη.
21-11-2008, 23:19 #8
Α μπορεις και να το γραψεις και στα Αγγλικα ωστε να γινει σε οσο το δυνατον περισσοτερους ρομπα. Φωτο της φανταζομαι θα εχει στο facebook.
-hint: Μπορεις να αρχισεις απο εδω... ποια ειναι? Δωσε λινκ τη σελιδα της στο facebook... Ιδεα ριχνω... Στη τελικη δεν κανεις κατι παρανομο. Την αληθεια θα πεις και θα την πεις στον κοσμο. Αυτη θα γινει ρομπα που σε μαχαιρωσε πισωπλατα και οχι εσυ που την εμπιστευτηκες και της ανοιξες την καρδια σου. Ο κοσμος ξερει να κρινει.
21-11-2008, 23:27 #9
βρε συ winston τι λυσεις ειναι αυτες που προτεινεις???
21-11-2008, 23:31 #10
Originally posted by krino
21-11-2008, 23:44 #11
καταρχην θα προσεχα απο πριν που θα ανοιγομουν και που οχι.
Αν υποθεσω ομως οτι για Χ λογους εκανα μια βλακεια και ξεγελαστηκα, θα εκοβα καθε επαφη με τετοιο κοσμο, ουτε καλημερα.
Οποιαδηποτε συνεχιση επαφης με τετοιες καταστασεις ειναι επωδυνη και συνηθως γινεται για λογους εκδικησης η αν θες δικαιωσης.
Τετοιες ιστοριες ομως (της δικαιωσης εννοω) ειναι επωδυνες και σε τεντωμενο σκοινι.
Μπορω να σου πω οτι οι ισορροπιες που διακυβεύεις ειναι τετοιες που ισως αποδειχτεί χειροτερο απο το πρωτο σοκ που επαθε η αντωνια.
Θελω να σου πω οτι αν πεις οτι στηνω ενα σχεδιο δικαιωσης (χρησιμοποιω ενα πιο ηπιο ορο) το πιο πιθανο ειναι να χρειαστεις ακομα πιο γερα νευρα για να το αντιμετωπισεις σαν κατασταση.
Η φθορα που θα εχεις να αντιμετωπισεις σιγουρα δεν θα αξιζει το κοπο σε σχεση με το δηθεν κερδος της δικαιωσης που περιμενεις.
Το να κοψεις την επαφη και να επαναπροσδιορισεις τις σχεσεις σου, σου δινει το περιθωριο να σταματησεις την φθορα μεχρι εκει που εχει φτασει και να μπεις στη διαδικασια σκεψης για ενος αλλου μοντελου στο πως στηνω τις επαφες μου.
Μερικες φορες winston η λογικη πρεπει να πηγαινει πιο μπροστα απο το συναισθημα.
Σε αλλη περιπτωση οταν θα θελεις να γυρίσεις το χρονο πισω, πολυ απλα δεν θα μπορεις.
22-11-2008, 00:51 #12
Originally posted by Winston_man
Originally posted by krino
22-11-2008, 02:08 #13
Άσ\'τους... Δεν είναι άνθρωποι αυτοί. Μωροί είναι! Ή μωράκια καλύτερα. Μυαλό κουκούτσι. Συγχώρα τους, γιατί για να αντιδράσει κάποιος έτσι, μάλλον έχει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα απο εσένα, εμένα κ.τ.λ. Ο κόσμος είναι πολύ πιο άρρωστος απο όσο νομίζει. Πολλές φορές για να καλύψει κάποιος τα χοντρά του προβλήματα υποβαθμίζει, με το μυαλό του, τους άλλους. Γιατί αν πάς όμορφα και ήρεμα και τον ρωτήσεις \'\'Καλά... είσαι ΒΛΑΚΑΣ;;;;;\'\' \'\'Γιατί το έκανες αυτό;;;\'\' \'\'Πόσων χρονών είσαι;\'\'. Δεν θα ξέρει τί να πει
Η πολύ ανάλυση φέρνει παράλυση...
22-11-2008, 09:23 #14
Originally posted by antoniazz
Αν κανω αυτο που λες με τη φωτο θα χαρω ομως δεν ξερω ποσο νομιμο ειναι και αυτα τα ατομα μπορουν να θελουν να μου προκαλεσουν νομικα προβληματα και δεν θελω να μπλεξω.
τα ψυχολογικα που θα αποκτησεις δεν ειναι τιποτα μπροστα στα νομικα.
(νομικα νομιζω οτι θα ειχες προβλημα καθως απαγορευεται να εκτιθονται στο ιντερνετ προσωπικα δεδομενα τριτων χωρις την συγκαταθεση τους - πχ φωτο)
Οταν εχεις μπροστα σου ενα αντιπαλο πρεπει να μελετας τι εχεις να αντιμετωπισεις.
Συνηθως τετοια ατομα αντλουν το κερδος τους, απο την δικη σου δυσαρεσκεια. Μια κινηση που θα εκθεσει καποιο κοσμο, αναγκαστικα θα τον συσπειρωσει εναντιον σου με αποτελεσμα μια ακομα πιο λυσαλεα επιθεση εναντιον σου.
Παλι χαμενη θα βγεις γιατι αφενως θα φανει οτι εκαναν την δουλεια τους αφου εγινες μπαρουτι και εχεις πειραχτει και αφετερου θα εισπραξεις νεου ειδους επιθεση.
Η απαξιωση δινει την καλυτερη απαντηση τηρουμενων των δυναμεων σου. Γιατι δεν δινεις τροφη προς ικανοποιηση τους αλλα κυριως τελειωνεις εκει το θεμα.
Ξαναλεω οτι το ζητουμενο σου ειναι να επικεντρωθεις στα προβληματα σου και οχι στις ανεπαρκειες τριτων απο τις οποιες βαλεσαι.
22-11-2008, 09:40 #15
σε τέτοιες καταστάσεις μία ερώτηση μου έρχεται.
στην καλλίτερη των περιπτώσεων παίρνεις την εκδίκησή σου, μετά τι;
πάλι με τον εαυτό σου θα τα έχεις.
γι\' αυτό προτείνω τον εαυτό σου να αντιμετωπίσεις. θα κερδίσεις χρόνο.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία