Results 16 to 30 of 34
Thread: με ξεφτιλισαν
-
22-11-2008, 09:41 #16
Και γω μαζι με τον γουιστον μαν ειμαι αλλα μετα η αντωνια θα πεσει στο επιπεδο της.μπορει να χρειαστει να ππεσει στο επιπεδο της μπας και καταλαβει χρηστο η μαλακο η αλλη.της Αντωνιας η βλακεια ειναι π μετα απο τοσα χρονια ανοιξε την καρδια της σε μια αγνωστη στην ουσια,γιατι ποιος ξερει με τα χρονια π περασαν τι ανρωπος γινεται ο καθενας.
- 22-11-2008, 11:58 #17
Αντωνια,ειναι πραγματικα απαισιο αυτο που σου συνεβει.Καταλαβαινω οτι νοιωθεις προδομενη και διαπομπευμενη μονο και μονο επειδη ηθελες να ανοιξεις την καρδια σου και να μοιραστεις το βαρος σου με καποιον.Ομως ηταν το λαθος ατομο.Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ετσι.Επεσες σε ανωριμα και κακεντρεχη ατομα, ομως δεν θα μπορουσες να το προβλεψεις ετσι καλοπροαιρετα που σκεφθηκες.Πρεπει ομως να ειμαστε πιο καχυποπτοι και να μην εμπιστευομαστε ευκολα αν πρωτα δεν εχουμε ενδειξεις για το χαρακτηρα του αλλου.Εσυ απλα φερθηκες καλοπροαιρετα και σε μαχαιρωσαν πισωπλατα.
Οσο για την εκδικηση πιστευω οτι δεν οδηγει πουθενα, θα σε κανει να νοιωσεις χειροτερα γιατι απο αυτα που γραφεις καταλαβαινω οτι εισαι ανθρωπος ευαισθητος και η εκδικηση ταιριαζει περισσοτερο σε αδιστακτους ανθρωπους.
22-11-2008, 13:17 #18
Αντωνία,
χεσ τους. Δεν αξίζουν ούτε φτύσιμο. Καλά στα λέει ο κρίνος και οι άλλοι. Δεν είναι βέβαια όλοι οι άνθρωποι εμετικοί σαν τους παλιούς συμ/τες σου, αλλα δυστυχώς έχει γεμίσει ο κόσμος απο γαιδούρια τέτοιου τύπου.
Επικεντρώσου στον εαυτό σου. Το ψυχικό κόστος της εκδίκησης πιθανόν να είναι μεγάλο και να σου κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.
Θέλεις να μας πεις μερικά πράγματα για τον εαυτό σου? Για τα προβλήματα υγείας και τα οικογενειακ\'α? Δεν μας ξέρεις απο παλιά, αλλά να είσαι σίγουρη πως θα βρείς στήριξι εδώ μέσα.
22-11-2008, 14:51 #19
η \'κολλητη\'\' μου εστειλε ενα και μοναδικο μυνημα οπου μου γραφει \'\'Δεν ξερω τι επαθες, εγω δεν εχω κανει τιποτα, συγγνωμη....\'\' Δηλαδη με θεωρει τοσο ηλιθια μαλλον. Γιατι λεει στο τελος \'\'συγγνωμη\'\' εαν \'\'δεν εκανε τιποτα\'\'? Ευχαριστω απαντες για τα σχολια μου δωσανε πολλη δυναμη να σκεφτω λογικα γιατι στην αρχη οπως ειπα τρελαθηκα με ολα αυτα. Ενιωσα πολυ ασχημα. Αλλα αμα σκεφτει κανεις λογικα, αυτοι μαλλον καποιο λογο δικο τους εχουν για να φερονται με τοσο σαδισμο. Εμενα η αρρωστια μου φαινεται, εχει ομως και ανθρωπους που φαινονται \'\'μια χαρα ανθρωποι\'\' αλλα πασχουν απο κατι απροσδιοριστο και σκοτεινο που δεν φαινεται... Αντωνία.
22-11-2008, 14:57 #20
Αν διαλεγα ποιο απο τα δυο ατομα θα ηθελα να ειμαι, εσυ ή η \"φιλη\" σου θα διαλεγα να ημουν εσυ.
Να χαιρεσαι που δεν εισαι σαν εκεινη και εισαι αυτη που εσαι !
22-11-2008, 17:21 #21
Αγαπητή αντωνία, αν ήμουν στη θέση σου, θα έκανα τα πάντα για να μάθει όλος ο κόσμος πόσο ελεεινή και τρισάθλια είναι αυτή η \"φίλη\" σου.
Στη θέση σου θα άνοιγα ένα μπλογκ, δεν θα έβαζα τα προσωπικά της στοιχεία, αλλά θα τη φωτογράφιζα και θα φρόντιζα να έπαιρναν τη διεύθυνση της σελίδας όλοι οι φίλοι και γνωστοί της.
Γράψε ειλικρινά όπως σε μας και να είσαι σίγουρη πως θα τη σιχαθεί όλος ο κόσμος.
Τέτοια άτομα δεν αξίζουν την ανώτερότητα μας, θέλουν πάτημα στο λαιμό....
22-11-2008, 17:40 #22
Θεοφανία εισαι και συ σκορπιος?? :P
22-11-2008, 18:13 #23
Originally posted by Winston_man
Όχι, είμαι δίδυμος, αλλά μπορεί να έχω καμιά σελήνη στον σκορπιό και μου βγαίνει η εκδίκηση.
Σημασία έχει πως η ανωτερότητα εκλαμβάνεται ως αδυναμία από κάποιος, οπότε καλύτερα είναι να απαντάμε όταν κάποιος μας πειράξει τόσο σοβαρά όσο τη φίλη μας...
22-11-2008, 19:14 #24
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by Winston_man
Όχι, είμαι δίδυμος, αλλά μπορεί να έχω καμιά σελήνη στον σκορπιό και μου βγαίνει η εκδίκηση.
Σημασία έχει πως η ανωτερότητα εκλαμβάνεται ως αδυναμία από κάποιος, οπότε καλύτερα είναι να απαντάμε όταν κάποιος μας πειράξει τόσο σοβαρά όσο τη φίλη μας...
22-11-2008, 20:02 #25
Αντωνια εισαι σιγουρη οτι αυτος ο τριτος σου ειπε την αληθεια?
22-11-2008, 21:59 #26
Θεοφανια εκδικουνται κ οι διδυμοι....χι χι κ εγω διδυμακι ειμαι κ οταν δαιβαζα του Winston_man το ποστ το σκεφτομουν κ οντως ειναι πολυ καλο αλλα δυστυχως θα εχει νομικα θεματα κ βασικα δεν αξιζει...μην προσπαθησεις να πεσεις στο επιπεδο καποιου(ειτε ειναι ηληθιος,ειτε κακιασμενος ειτε ξινος κτλ)..Σε νικαει λογω πειρας...
κ στο κατω κατω ας παει να πνιγει η κυρια κ ολοι...να σου ειναι αρκετο πως αυτοι που ειναι διπλα σου ξερουν ποια εισαι κ σε αγαπανε για αυτο ακριβως με τα στραβα σου κ με τα καλα σου...εγω ετσι κανω τουλαχιστον...
mariafound82 εχεις δικιο,ψαξε και αυτην την οψη γτ ο καλοθελητης μπορει να ειναι αλλος...
22-11-2008, 22:40 #27
κι εγω διδυμος με σκορπιο ειμαι και η πρωτη μου αντιδραση αν με βλαψουν σοβαρα, ειναι να τους ξεσκισω(για να το θεσω κομψα....)
αλλα εχω να κανω μια ερωτηση λιγο αφελη στην αντωνια,μηπως τυχον και αδικησουμε καποιον ανθρωπο.
αντωνια καλη μου εχεις καλη σχεση με τους υπολογιστες και το ιντερνετ?στο ρωταω αυτο, γιατι το facebook, αν και δημοφιλες και παιχνιδιαρικο, ειναι λιγακι μπλεγμενο.
για παραδειγμα,ΠΟΛΛΑ σχολια,δραστηριοτητες κλπ, ειναι προσβασιμα απο ολους τους κοινους φιλους...εισαι σιγουρη οτι ο τροπος που επικοινωνουσατε ηταν πριβε μηνυματα κι οχι σχολια στα walls σας τα οποια ειναι σε κοινη θεα?
περα απο την συγκεκριμενη επιφυλαξη,γενικα θα ηταν καλο να ελεγξεις την περιπτωση σφαλματος....μονο σε αυτην εχεις μιλησει?μηπως μιλησες κι αλλου και διαδοθηκε απο εκει?
23-11-2008, 12:33 #28
παιδια απλα ευχαριστω για το χρνο σας δειχνουν καποιες απαντησεις σας οτι η λογικη και λιγο η συμπονοια (δυσευρευτη τελικα τις μερες μας) υπαρχουν στις καρδιες καποιων ανθρωπων και αλλαζουν τα \'τοπια\', ευχαριστω και οσους με αμφισβητησαν αλλα μαλλον χανουνε το χρονο τους
φυσικα και δεν ηταν κοινη θεα τα μυνηματα μοιυ, απο το 1998 ειμαι ονλαιν και ξερω πολυ καλα το μεσο
εκει πυ την πατησα ηταν στο κοινωνικο θεμα... ειμαι πληγωμενη παρα το οτι εφαγα 4 ατιβαν εχθες να ηρεμησω, ξυπνω σημερα και νιωθω χαλια... θα ηθελα να κλεισει το θεμα γιατι οπως ειπα αρισανε μερικοι να βλεπουν \'τρυπεσ\' σε εμενα και οχι σε αυτους που με πληγωσανε, και επειδη δεν αντεχω αλλο, σας παρακαλω οχι αλλα μυνηματα, εχω παρει οτι χρειαζονμουν απο ορισμενους και μαλλον ξερετε ποιοι ειστε οσοι γραψατε με συμπονοια... το σταματω εδω, Ευχαριστ και γεια σας.
23-11-2008, 13:01 #29
δεν ξερω σε ποιους αναφερεται το σχολιο σου οτι υπηρξαν ατομα που αρχισαν να βρισκουν τρυπες σε σενα, αλλα αν αναφερεσαι σε οσους προτειναν να σιγουρευτεις για το ποιος πραγματικα σε εβλαψε(πιθανοτατα ακριβως αυτος που νομιζεις) δεν πιστευω οτι βρηκαν τρυπες σε σενα, τουλαχιστον εγω οχι....
τρυπες εχει η επικοινωνια μας μετ εμποδιων με τους ανθρωπους...τρυπες εχουν οι προθεσεις των κακοπροαιρετων. εχω κι εγω στο παρελθον σε πολυ μικροτερη κλιμακα ομως ομολογω, πικραθει απο ανθρωπους που μετα πολλα χρονια χρονια αποδειχτηκε πως ηταν οι λαθος ανθρωποι....δλδ με ειχαν βλαψει αλλοι κι οχι οι προφανεις..
γι αυτο εκανα σκεψεις που κανω παντα και για τον εαυτο μου..
επειδη οι αντιδρασεις μου εχουν πολυ μεγαλη ενταση και πολυ οδυνηρη για τους αλλους, αναλογιζομενη τις προτασεις εκδικησης (που πιθανοτατα κι εγω να υιοθετουσα, οχι ομως αυτες που σου προτειναν γιατι ειναι εμμεσες και παρανομες.εγω πιθανοτατα θα εβρισκα την καλοθελητρια και θα την εκανα κουρελι, αλλα πραγματικο κουρελι...)
γιαυτο ακριβως οταν βρισκομαι μπροστα σε τετοιους προβληματισμους, η πρωτη μου σκεψη ειναι να τσεκαρω οσο ειναι δυνατον την περιπτωση παραπλανησης μου. μετα απο αυτο, αναλογα με την περιπτωση, ειτε απομακρυνομαι εντελως ειτε προκαλω φυσικες καταστροφες...
ελπιζω να εγινα κατανοητη...
23-11-2008, 13:14 #30
Originally posted by antoniazz
η \'κολλητη\'\' μου εστειλε ενα και μοναδικο μυνημα οπου μου γραφει \'\'Δεν ξερω τι επαθες, εγω δεν εχω κανει τιποτα, συγγνωμη....\'\' Δηλαδη με θεωρει τοσο ηλιθια μαλλον. Γιατι λεει στο τελος \'\'συγγνωμη\'\' εαν \'\'δεν εκανε τιποτα\'\'? Ευχαριστω απαντες για τα σχολια μου δωσανε πολλη δυναμη να σκεφτω λογικα γιατι στην αρχη οπως ειπα τρελαθηκα με ολα αυτα. Ενιωσα πολυ ασχημα. Αλλα αμα σκεφτει κανεις λογικα, αυτοι μαλλον καποιο λογο δικο τους εχουν για να φερονται με τοσο σαδισμο. Εμενα η αρρωστια μου φαινεται, εχει ομως και ανθρωπους που φαινονται \'\'μια χαρα ανθρωποι\'\' αλλα πασχουν απο κατι απροσδιοριστο και σκοτεινο που δεν φαινεται... Αντωνία.
το facebook δεν κρατάει μυστικα........
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία