κρισεις πανικου κ εγκυμοσυνη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Member

κρισεις πανικου κ εγκυμοσυνη

εχει περασε καμια απο εδω εγκυμοσυνη με κρισεις πανικου κ περνωντας εν συγρονως φαρμακοθεραπεια?τι γινετα αν μεινει καπια εγκυος κ κανει θεραπεια ειναι αδυνατον να κοψει τα φαρμακα γιατι αν τα κοψει θα συνεχιστουν οι κρισεις?κ αν δεν θεραπευτει ποτε?δεν θα δημιουργησει ποτε οικογενεια?
    ξερω πως απαγορευοντε ολα τα φαρμακα στη εγκυμοσυνη λογο τερατογενεσης και μονο το ντεπον επιτρεπετε αλλα αμα οι κρισεις πανικου κ η καταθλιψη τελικα βλαψουν το εμβρυο χωρισ να γινει φαρμακοθεραπεια μετα τι γινεται?

Junior Member
    Ισως να τα περνεις σε συνεργασια ψυχολογου και γυναικολογου....σε μικρες δοσεις ισως

Member
    ξερεις καπια με παρομοια εμπειρια κ το αναφερεις?

Junior Member
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΥΠΕΥΘΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!!

Senior Member
    Εγώ τα χα σχεδόν κόψει πριν μείνω έγκυος, έπαιρνα μόνο πού και πού αγχολυτικό όταν ένοιωθα την κρίση να έρχεται, δι\'οτι ήθελα παιδί και είχα τις ίδιες ανησυχίες με σενα.
    Κατά την εγκυμοσύνη δεν πήρα ούτε ένα χάπι, έκανα υπομονή, αλλά για να πω την αλήθεια δε μου χρειάστηκαν ιδιαίτερα, ένοιωθα απίστευτη ηρεμία.
    Γνώμη μου, όποια θέλει να κάνει οικογένεια, να προσπαθήσει να κόψει τα χάπια, έστω γι αυτούς τους μήνες. Ή να το αναβάλλει γι αργότερα.