με ξεφτιλισαν - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Senior Member
    Αντωνία, δυστυχώς ο κόσμος μας αυτός είναι.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν θέλω να σου λέω και ψέμματα.

Υπάρχουν γύρω μας αξιόλογοι και καλοί άνθρωποι αλλά είναι λίγοι.

Με το να κάνεις κινήσεις εκδίκησης στο νετ, αφενός πέφτεις στο επίπεδό της -ίσως κι όλας να επιβεβαιώνεις τον χλευασμό της- και αφετέρου αυτό για σένα θα έχει μεγάλο ψυχικό κόστος αφού θα βάλεις τον εαυτό σου σε μια διαδικασία άμυνας-επίθεσης-άμυνας-επίθεσης κ.ο.κ.

Κάντους όλους αυτούς block να μην σε ξαναβρούν και προσπάθησε να βρείς φίλους εκτός ιντερνετ, το οποίο εδώ που τα λέμε έχει γεμίσει καραγκιόζηδες και προβληματικούς ανθρώπους.

Να είσαι καλά και να μην στενοχωριεσαι...μόνο την Αντωνία να κοιτάς

Senior Member
    γιατι ασχολειστε με σκουλικια?
    antoniazz πρεπει να μαθεις κατι κ βαλτο καλα στο μυαλο σου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

δεν υπαρχει λογος να λες τα προβληματα σου γιατι πολυ απλα ΚΑΝΕΙΣ δε θα σε καταλαβει!
    ξερω οτι εχεις αναγκη να τα πεις,δοκιμασε το γραψιμο ποιηματα κτλπ(εγω αυτο κανω!)

Senior Member
    Αντωνια, η \'φιλη\' σου ηταν απαραδεκτη.Το ολο ζητημα δες το απ\'τη θετικη του πλευρα που ειναι οι πληροφοριες που παιρνεις απ\'το γεγονος.Να μη δινεις κομματια του εαυτου σου στο αγνωστο.Ησουν ατυχη που η παλια σου συμμαθητρια δεν εχει καθολου αξιες,θα μπορουσε να εισαι τυχερη αλλα καποια στιγμη θα αναγκαζοσουν παλι να παρεις το \'μαθημα\'.Οποτε τυχη η ατυχια?Οπως θες το μεταφραζεις.Για μενα πρεπει να κρατησεις:
    1)να προσεχεις ποιον κ γιατι εμπιστευεσαι
    2)η κοπελα δεν αξιζει ουτε να τη σκεφτεις για ενα δευτερολεπτο,οχι να την εκδικηθεις κιολας
    3)ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι!!!!!!!
    4)η πραξη που συνεβη δειχνει ποσο ελλειματικη ειναι αυτη κ οχι να σε βαζει σε σκεψεις για τον εαυτο σου
    Ελπιζω να εισαι καλυτερα γιατι δεν αξιζει να στεναχωριεσαι κ να νιωθεις χαλια εξ αιτιας της ανηθικης πραξης μιας αγνωστης που εγινε γνωστη για την ανηθικοτητα της κ την ελλειψη βασικων στοιχειων ανθρωπινων αξιων.

Member
    Αντωνία άκου τι σου λέει το κρίνο νομίζω ότι είναι η πιο σωστή αντιμετώπιση κ αυτή που θα σε κρατήσει μακριά από προβλήματα κ από σκληρούς ανθρώπους εγώ είδα τους συμμαθητές μου μετά από 20 χρόνια κ ειλικρινά με κάποια άτομα ενοιωσα ότι η αγκαλιά τους ηταν για μένα κ είχε περάσει μόνο ένα σαββατοκύριακο όπως τότε που πηγαίναμε σχολείο συγκινήθηκα κ εγώ έχω προβλήματα υγείας πολύ σοβαρά κ όλα αυτό από ένα σοκ στο οποίο αντί να κάνω κάτι απλό να τους στείλω στο δ... εγώ έπαθα σκλήρυνση κατά πλάκας όλοι μου έδειξαν αγάπη. για μένα κάποιοι είναι σημαντικοί άλλοι απλά βρέθηκαν στο δρόμο μου.να ξέρεις ότι όλοι έχουμε έρθει για να πάρουμε μαθήματα κ να προχωρήσουμε στην επόμενη διάσταση μας όλοι είναι ψυχές που παίρνουν τα μαθήματα τους άρα κ αυτοί πήραν ενα μάθημα από σένα μπορεί να μην το ξέρεις τώρα αλλά θα έρθει στιγμή που θα το νοιώσεις.ΠΡΟΦΥΛΑΞΕ τον εαυτό σου.κ τελικά σ\' όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.φιλιά καληνύχτα!

Page 3 of 3 FirstFirst 123