Χώρισα μετά από 8χρ ενώ πήγαινα για γαμο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 108
  1. #16
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    25
    Αυτό προσπαθώ. Απλά είχαμε ζήσει τόσα πολλά. Είχα ονειρευτεί τόσα πολλά. Κ τώρα με μισεί επειδή την έκανα τσακωτη. Αυτό την πείραξε. Όχι οι πράξεις της. Είναι αστείο όσο το σκέφτομαι να λέει αυτήν λόγια αντί να της τα λέω εγώ.
    Πως να ξανεμπιστευτω άνθρωπο μετά από όλα αυτά;
    Ένας φίλος λέει είναι γκόμενά μαϊμού(οι μαϊμούδες για να πάνε από το ένα κλαδί στο άλλο πιάνονται δυνατά και από τα 2,τωρα αυτήν είχε πιάσει κάτι άλλο βέβαια).
    Δυστυχώς μέρα με την ημέρα βλέπω ότι δεν ήμουν η εξαίρεση αλλά ο κανονας.
    Έχει εκφυλιστει η κοινωνία μας.

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    3,806
    Θα ξαναεμπιστευτεις, απλά όχι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Θα προσέχεις για να έχεις: θα σκέφτεσαι θετικά αν αισθάνεσαι θετικά ως προς κάποιον, θα ελπίζεις για το καλύτερο, αλλά θα βλέπεις προσεκτικά και το τι σου δείχνει, τα δεδομένα σου. Οχτώ χρόνια δεν παίζει να μην είχες δείγμα ότι είχε έφεση σε "Λονδρέζους" η κοπελα. Αλλά Κλάιν, ο έρωτας είναι τυφλός, χεστηκες, το έζησες και μπράβο σου, είναι μια εμπειρία της ζωής σου αυτή, δική σου, στα @@ σου τι έκανε/κατάλαβε εκεινη. Απλά στο μέλλον θα εισαι συνετοτερος. Έχω θρηνήσει την ελευθερία και την αθωότητα του να αφήνομαι και να εμπιστεύομαι τυφλά 100%, αλλά δεν με πειράζει πια, όσο ζεις μαθαίνεις και προσαρμόζεσαι.
    Όσο για την κοινωνία δεν έχει εκφυλιστεί, αυτή η ιστορία πιστεύω πως είναι παλιά, οσο παλιός είναι κι ο κοσμος. Η καρδιά σου θα σκληρύνει, αλλά θα ξαναμαλακωσει λίγο επισης. Μονο μην γίνεις μισογυνης η μη βγάλεις αλλού τα σπασμένα. Εγώ τα έβγαλα αλλού και ακόμα το μετανιωνω.

  3. #18
    Banned
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    σε 1 λιμνουλα!
    Posts
    14,042
    εγω ειμουν σχεδον σιγουρος οτι με τα μυαλα που εχεις θα βρεις καποια αλλη που θα κανει και αυτη το ιδιο αλλα απλως δε θα παρατα το ταμπλετ μπροστα σου και θα νομιζεις οτι ειναι διαφορετικη. ολες το ιδιο κανουν και εγω να σου πω συμφωνω με αυτο γιατι οι πρωτοπλαστοι ηταν χωρις ρουχα και οταν εμαθαν τι ειναι καλο και κακο αλαξαν γνωμη και εγω στη θεση σου δε θα ζηλευα τοσο πολυ να σου πω δε θα ζηλευα καθολου και να σου πω δηλαδη και τι επαθες τωρα επεσε τοσο πολυ ο εγωισμος σου που φουσκωνε σαν παγωνι δε περιμενα να κανεις τοσο αγρια σκηνη ζηλοτυπιας

    και ολοι αυτοι οι ηθικολογοι που ειναι ασχετοι ξερω τι θα πουν απ εξω αλλα να σου πω και εμενα αν ειμουν γυναικα και μου συμπεριφεροσουν ετσι το ιδιο θα εκανα θα επερνα μεχρι και το μαξιλαρι..

    τωρα με αυτη τη τακτικη που ακολουθεις εκτος οτι ειστε στα μαχαιρια αμφιβαλω αν τη ξαναδεις αλλα ακομα και αν τη βλεπεις θα ειναι σα παγοβουνο

  4. #19
    Banned
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    σε 1 λιμνουλα!
    Posts
    14,042
    καταρχην εφοσον δε τα πηγαινε καλα μαζι σου ρασα ηθελες να φοραει αν δεν ειχες ασχοληθει καθολου με αυτο το θεμα καποια στιγμη της την εδωσε ηταν αναποφεκτο και αλλη να βρεις τα ιδια θα κανει

  5. #20
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    καταρχην εφοσον δε τα πηγαινε καλα μαζι σου ρασα ηθελες να φοραει αν δεν ειχες ασχοληθει καθολου με αυτο το θεμα καποια στιγμη της την εδωσε ηταν αναποφεκτο και αλλη να βρεις τα ιδια θα κανει
    Δεν ξέρω αν κατάλαβες τι έγινε ή αν είσαι τρολ.
    Για αυτήν φίλε μου είχα τελειώσει. Απλά ήταν μαζί μου ίσως από συνήθεια ή από ανάγκη μέχρι να βρει κάτι καλύτερο για τα στάνταρ της.
    Βρήκε τον διευθυντή και κάποια στιγμή θα με σούταρε. Απλά πρόλαβα εγω και το ανακάλυψα.
    Τώρα όσο για τα ράσα κλπ που λες ή για το ταμολετ δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.
    Το ότι ίσως δεν ήθελα να στελνςι το κορμί της σε ξένους με κάνει παλαιολιθικο ή μιαογυνη τι να πω;
    Τονιδο μυαλό είχα,έχω και θα έχω.τωρα αν θα ξαναβρώ κάποια πιο έξυπνη κια μου τα φοράει ας είναι. Τουλάχιστον δεν θα το μάθω πότε.

    Τέλοςπαντων σεβαστή και η γνώμη σου και καλημέρα.

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Ελλάδα
    Posts
    839
    Φίλε είσαι 31 έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου. Μην ανησυχείς θα κάνεις νέα αρχή. Μέσα από αυτή τη σχέση έμαθες καλύτερα πως να στηρίζεις έναν άλλο άνθρωπο και να δινεσαι και θα το ξανακάνεις με καλύτερους όρους και με καλύτερο άνθρωπο στο πλάι σου.

    'of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice'
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

  7. #22
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    15
    Σε ένα χωρισμό λένε πάντα φταίνε και οι δύο...και εγώ προσωπικά το πιστεύω αυτό...ο τρόπος με τον οποίο έγινε στην δική σου την περίπτωση όμως φυσικά και σου δίνει το δικαίωμα να είσαι θυμωμένος-στεναχωρεμενος.

    Εγώ όμως θα σου πω το εξης..

    Νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει πόσο τυχερός είσαι...λες ότι με την κοπέλα αυτή πηγαίνατε για γάμο...το εναλλακτικό λοιπόν σενάριο θα ήταν να τα τραβάς αυτά σε μερικούς μηνες-χρονια εχωντας ίσως και κάποιο παιδί στη μέση...νομίζω ότι είναι προτιμότερο που έγινε τώρα λοιπόν και αντί να στεναχωριέσαι δες από τι σε γλίτωσε η ίδια η ζωή και προχωρά παρακάτω...όταν είσαι 8 χρόνια με κάποιον δεν μπορείς να φανταστείς ότι υπάρχουν άλλες εναλλακτικές για σένα εκεί έξω...θα σου πάρει λίγο χρόνο αλλά θα δεις ότι υπάρχουν...Τέλος αυτή τη φορά θα δεις ότι θα είσαι θέση να δεις τα οποίο σημάδια πολύ πιο γρήγορα..

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,862
    Quote Originally Posted by Vael0911 View Post
    Καλημέρα. Χώρισα 31-12 μετά από 8χρ σχέσης. Είμαι 31 και ήταν 30.συζουσαμε για 3χρ.ειχα κάνει πρόταση γάμου πέρυσι το καλοκαίρι κ είπε ναι και φέτος το καλοκαίρι υπολόγιζαμε να παντρευτούμε.
    Ενα σύντομο ιστορικό για να καταλάβετε.
    Είμαι δημόσιος υπάλληλος και ήταν ιδιωτική υπάλληλος (τα είχαμε ενω ήταν φοιτήτρια). Όταν την γνώρισα τα είχε με ένα άλλο παιδί 3χρ αλλά ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά. Τελικά χώρισε και ήταν μαζί μου. Το κρατήσανε μυστικό όσο περίεργο κ να ακούγεται από τον παλιό της κύκλο και γενικά ήμουν πολύ φειδωλός στα προσωπικά μας σε τρίτους για να μας προστατεψω. Σιγά σιγά άρχισε να δουλεύει και αυτήν καταξιωθηκε στο κομμάτι της και ήταν σε μια καλή θέση. Δούλευε αρκετές ώρες καθημερινά κ εγώ λόγω των ωραριων μου έλειπα αρκετά. Ένιωθα ότι συμπληρώναμε ο ένα τον άλλον. Είχαμε τα προβλήματα μας αλλά δεν πίστευα ότι ήταν κάτι τόσο σοβαρό.
    Τα τελευταία 2 χρόνια λόγω του υπερβολικά μεγάλου φόρτου εργασίας στις εργασίες μας την πρότεινα να φύγουμε από αθηνα(τόπος καταγωγής της) και να δοκιμάσουμε την τύχη μας στην Θεσσαλονίκη από όπου και κατάγομαι. Συμφώνησε να το κοιτάξουμε. Ξεκίνησα λοιπόν τις διαδικασίες, ανέβηκε και αυτήν μαζί μου για την χαρτουρα, κοιτούσαμε σπίτια για αγορά ή για ενοίκιο κλπ.
    Τον Νοέμβριο που πήρα την μετάθεση μου ανέβηκε μαζί μου, να τακτοποιηθω για αρχή και να δούμε πότε θα ανέβει αυτήν λόγω τονοτι ήταν λίγο πιο χρονοβόρο το κομμάτι της μεταθεσης στον κλάδο της.
    Από 2 Δεκεμβρίου που έφυγε μέχρι και στις 15 ήμασταν καλά.
    Μετά άρχισε να εξαφανίζεται να μην απαντάει κλπ. Την ρωτούσα όλα καλά και έλεγε δουλεύω ενοχλείς κλπ.
    Λέω εντάξει θα είναι το άγχος της απόστασης. Στις γιορτές την πρότεινα να κανονίσουμε τις άδειες μας κ άρχισε να λέει να ξέρεις εγώ δεν μπορώ, δεν βολεύει, καλό είναι μην κατέβεις Αθήνα θα δουλεύω. Σημείωση 25 Δεκεμβρίου είχαμε την επέτειο μας. Περνάνε οι μέρες έρχονται Χριστούγεννα και ούτε καν να πει κάτι όμορφο όπως είχα συνηθίσει. Τσακώθηκαμε γιατί ένιωθα πως με κοροϊδευει. Αποφάσισα να κατέβω και να της κάνω έκπληξη 29 Δεκεμβρίου. Πάω σπίτι και ήταν σαν να τρόμαξε. Ούτε φιλί ούτε τπτ. Προσπαθώ ήρεμα Ν ατην μιλήσω αλλά έλεγε άσχετα πράγματα κ πάλι τσακώθηκα με και την ανέφερα ότι καταλαβαίνω ότι έχει γκόμενο. Θυμώνει κ φεύγει από το σπίτι. Γυρίζει το βράδυ και έπεφτε στα πόδια μου και λέει μην σκέφτεσαι βλακειες εγώ σε αγαπάω κλπ.
    30 Δεκεμβρίου πάω ψωνιζω για τις γιορτές και παίρνω γλυκά Κλπ. Μαγειρεύω, έτοιμαζω το σπίτι αλλά αυτή εκεί στην δουλειά της. Πάλι ένιωθα ότι λέει ψέματα. Γυρίζει το βράδυ πάλι την λέω πες μου την αλήθεια για να φύγω αν ενοχλώ. Πάλι άρχισε τα ίδια περί αγάπης κλπ. Κοιμόμαστε το βράδυ αγκαλιά κλαίγοντας κ οι 2 και λέω ιδέα μου θα ήταν όλα. 31 το πρωί πάει στην δουλειά και λέω να ανοίξω το ταμολετ. Μπαίνω στο ίνσταγκραμ της κ βλέπω στα εισερχόμενα της ότι από 20 Δεκεμβρίου τουλάχιστον έστελνε σε ένα 45χρ διευθυντή της γυμνές φώτο κλπ. Τη τηλεφώνησα και γύρισε πίσω στο σπίτι από τη δουλειά της και την ένοιαζε μόνο να μην τον ενοχλήσω γιατί θα έχει θέμα στη δουλειά του ο κύριος. Πήρα την βαλίτσα μου και έφυγα αφού την έφτυσα στα μούτρα.κάλεσα τους γονείς της είπα την αλήθεια για να μην νομίζουν ότι παρατήσαμε την κόρη τους (είπα λόγια χοντρά, το παραδέχομαι)

    Πέρασαν οι μέρες και λάθος μου την έστειλα μνμ κ έλεγα πως τα διέλυσες όλα, πως τα καταφερεςετσι κ θέλω απαντήσεις. Εννοείται ότι έλεγε άρε μαρες κουκουνάρες και το μόνο που την ένοιαζε ήταν να κερδίσει χρόνο για να μαζέψει τα πράγματα της όσο έλειπα. Ξεχώρισε μέχρι κ τα πιάτα και τα τρόφιμα.τωρα είμαστε στα μαχαίρια και με απειλεί επειδή την ζητάω κάποια πράγματα πίσω ότι θα με πάει στην αστυνομία κ αρλούμπες. Άφησε τα χρυσαφικά της αλλά πήρε μέχρι κ το μαξιλάρι που κοιμόμουν. Γελοια πράγματα δηλαδή.
    Με είπε ότι οι γονείς της δεν θέλουν να με ξαδουν κ ότι την καταπιεζα. Στην απάντηση μου ότι δεκτό αυτό που λες αλλά γιατί δεν με χωριζες και ας έκανες ότι ήθελες μετά απαντούσε ότι πάλι την πιέζω ψυχολογικά και την προκαλώ στρεςς με την ερώτηση μου.δεν έχω μέλλον στην δουλειά μου λέει ενώ αυτήν έχει.δεν έχουμε εξοχικό εμείς στο Πήλιο αλλά στη Χαλκιδική από τους γονείς μου και δεν αντέχει εκεί. Επίσης όλοι μένουν στου Παπάγου και εμεις μέναμε ζωγραφου.ειναι πολλά λεει.
    Τέλος είχε κ ένα 2ο σπίτι από τους γονείς της και έτρεχα εγώ για τα χαρτιά, διαλέξαμε το χρώμα της κουζίνα, το μπάνιο κλπ. Κ στις ερωτήσεις μου γι απλά αυτά λέει μην με στρεσσαρεις. Είσια τοξικος


    Στο διαταυτα δεν με πείραξε τόσο η πράξη αλλά τα ψέματα κ το διπλό ταμπλό που έπαιζε με τη καρδιά μου. Είμαι χάλια ψυχολογικά, έχω χάσει 15κλ κ μου γυρίζει το μυαλό κ θέλω να την πάρω και να την ξεφτιλισω αλλά προσπαθώ να μην το κάνω.

    Εχει προχωρήσει στην εβδομάδα επάνω και βγαίνει και γλενταει και σίγουρα έχει βρεινκαποιον. Εγώ ακόμα προσπαθώ να βρω τα πατήματα μου από το σοκ.


    Σας κούρασα αλλά ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου.

    Ξέρω ότι θέλει το χρόνο του αλλά είμαι στα 31 κ λέω πως θα καταφέρω να ξεκινήσω ξανά από την αρχή.

    Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
    καλημερα.
    νομιζω στο υπογραμμισμενο πρεπει να ψαχτεις.
    οπως γνωρισε εσενα, ετσι γνωρισε και τον επομενο..
    μερικες φορες δεν σκεφτομαστε πως μπαινουμε σε ξενες σχεσεις , γιατι θεωρουμε την περιπτωση εξαιρεση, αλλα συνηθως ειναι ο κανονας..
    καμια φορα σκεφτομαστε οτι ο αλλος εχει την σχεση, δικο του προβλημα αν ειναι ξεκαθαρος η οχι. ας γλυκαθουμε λιγο και βλεπουμε.
    αυτο που δεν σκεφτομαστε ειναι η πιθανοτητα να βρεθουμε στην θεση του αλλου..

    αν την πιεζες να ξεκαθαρισει πριν κανετε οτιδηποτε, πιθανον να μην γινοταν ποτε αυτη η σχεση και να ησουν τωρα με μια γυναικα πιο σταθερη και ειλικρινη..

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,862
    σε καποιο μνμ σε καποιο σημειο, αναφερεις οτι σε απειλει με αστυνομιες.
    αυτο σημαινει οτι την ενοχλεις ή την απειλεις; τι σημαινει;

  10. #25
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σε καποιο μνμ σε καποιο σημειο, αναφερεις οτι σε απειλει με αστυνομιες.
    αυτο σημαινει οτι την ενοχλεις ή την απειλεις; τι σημαινει;
    Την πήρα τηλέφωνο γιατί όταν μπήκα στο σπίτι έλειπε το πλυντήριο ρούχων, το κλιματιστικό, πιάτα, κλπ. Επίσης άφησε κάτι χρυσαφικά όπως προανέφερα αλλά και κάποια, τα οποία δεν ανήκουν σε εμάς.
    Επειδή απέρριπτε την κλήση την έστειλα μνμ κι την είπα ότι θα καλέσω τον διευθυντή για να βρω με αυτόν την λυση(εγωιστικό, αλλά είχα νεύρα) . Εκεί μάλλον ζορίστηκε και είπε για αστυνομία κλπ.
    Την ξεκαθάρισα ότι θέλω κάποια πράγματα και εγώ γιατί μαζί τα πληρώσαμε. .
    Ίσως να ακούγεται εγωιστικό αλλά δεν γίνεται να πάρει όλο το σπίτι αυτήν και εγώ να πληρώνω ξανά από την αρχή.
    Επισης την πείραξε που είπα στο κοινωνικό μας περίγυρο την ιστορία και το έμαθαν. Λέει είναι πολύ προσβολή για την θέση που έχει να γνωρίζουν οι συγγενείς, φίλοι κλπ γιατί χωρίσαμε και θα προσπαθήσει να προστατεύσει τον ευατο της.
    Όσοι γνωρίζετε τα βασικά από νομοθεσία θα καταλάβετε πόσο γελοία και ανυπόστατα είναι όλα αυτά.

    Τέλος για τον φίλο που λέει για την σχέση έχει δίκιο. Πολλές φορές το σκεφτόμουν και εγώ τα βράδια πριν κοιμηθώ. Έλεγα θα το κάνει ξανά; είναι η κατάλληλη για οικογένειά; αλλά πάντα κάθε πρωί έλεγα είμαι τυχερός και ότι μακάρι να καταφέρω να την αγαπήσω και εγώ τόσο πολύ.
    Τελικά ήταν όλα μια φούσκα. Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι λέει ο λαός.

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,862
    Quote Originally Posted by Vael0911 View Post
    Την πήρα τηλέφωνο γιατί όταν μπήκα στο σπίτι έλειπε το πλυντήριο ρούχων, το κλιματιστικό, πιάτα, κλπ. Επίσης άφησε κάτι χρυσαφικά όπως προανέφερα αλλά και κάποια, τα οποία δεν ανήκουν σε εμάς.
    Επειδή απέρριπτε την κλήση την έστειλα μνμ κι την είπα ότι θα καλέσω τον διευθυντή για να βρω με αυτόν την λυση(εγωιστικό, αλλά είχα νεύρα) . Εκεί μάλλον ζορίστηκε και είπε για αστυνομία κλπ.
    Την ξεκαθάρισα ότι θέλω κάποια πράγματα και εγώ γιατί μαζί τα πληρώσαμε. .
    Ίσως να ακούγεται εγωιστικό αλλά δεν γίνεται να πάρει όλο το σπίτι αυτήν και εγώ να πληρώνω ξανά από την αρχή.
    Επισης την πείραξε που είπα στο κοινωνικό μας περίγυρο την ιστορία και το έμαθαν. Λέει είναι πολύ προσβολή για την θέση που έχει να γνωρίζουν οι συγγενείς, φίλοι κλπ γιατί χωρίσαμε και θα προσπαθήσει να προστατεύσει τον ευατο της.
    Όσοι γνωρίζετε τα βασικά από νομοθεσία θα καταλάβετε πόσο γελοία και ανυπόστατα είναι όλα αυτά.

    Τέλος για τον φίλο που λέει για την σχέση έχει δίκιο. Πολλές φορές το σκεφτόμουν και εγώ τα βράδια πριν κοιμηθώ. Έλεγα θα το κάνει ξανά; είναι η κατάλληλη για οικογένειά; αλλά πάντα κάθε πρωί έλεγα είμαι τυχερός και ότι μακάρι να καταφέρω να την αγαπήσω και εγώ τόσο πολύ.
    Τελικά ήταν όλα μια φούσκα. Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι λέει ο λαός.
    εγω ειμαι και ο "φιλος". φιλη ειμαι.
    αλλα να το ξαναπω, αν και εκεινη ειχε την σχεση, δεν το "εκανε" μονη της. μαζι το κανατε.
    κι αν εχεις καποιου ειδους ευθυνη, ειναι αυτο.
    οτι χωθηκες σε μια ξενη σχεση και τωρα θελεις να ζητησεις τα ρεστα απο τον διευθυντη που χωθηκε στην δικια σου..
    ροδα ειναι και γυριζει αγαπητε μου...
    μπορει να την παντρευτει ο διευθυντης και να του τα φοραει μολις βαρεθει, η μπορει να παρατησει και τον διευθυντη μολις την πηδηξει ο διευθυνων συμβουλος.
    δες και την καλη πλευρα. τα εμαθες αυτα πριν σε παντρευτει κι εχεις να πληρωνεις και τα διαζυγια..

    στα υπολοιπα εχεις απολυτο δικιο.
    και δικαιωμα στις κοινες αγορες σας εχεις και δικαιωμα να λες στους γνωστους και φιλους σου πως εζησες την σχεση αυτη εχεις.
    αν δεν της αρεσει η εκδοχη σου, ας πει κι εκεινη την δικια της στους φιλους σας.
    δικαιωμα της επισης.
    τα περι αστυνομιας στεκουν μονο αν σου απαγορευσει να εχεις επαφες μαζι τ ης κι εσυ παρενοχλεις.

  12. #27
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    25
    Και να θέλω να την ενοχλήσω είμαι 504χλμ μακρια πλέον. Όσο για το πόσο την ενόχλησα κλπ κάποιες στιγμές που γύριζε το μυαλό μου την έπαιρνα και την εβρζα. Λάθος μου όχι από ποινικής άποψης αλλά από κοινωνικής. Εδειξα πόσο με πείραξε.
    Κ ναι έχεις δίκιο για την τώρα κατάσταση μου και λογικά αυτό πληρωνω. Το έκανε με εμένα και το ξαναέκανε με τον διευθυντή. Αν το ξανακάνει ή όχι δικαίωμα της.
    Έχεις δίκιο για το πόσο χειρότερα θα μπορούσε να είναι.
    Πέρασε ένας μήνας σχεδόν. Μέσα μου άρχισα να καταλαβαίνω ότι τελείωσε ότι δεν είναι απλά μια παρένθεση.
    Οσο και να γυρίζει το μυαλό μου, όσο και να θέλω να την πάρω τηλέφωνο ξέρω ότι δεν πρέπει.
    Αυτήν συνέχισε. Πρέπει να το κάνω και εγώ. Και αν υπάρχει θεός θα πληρώσει με το ίδιο νόμισμα και αυτήν κάποια στιγμή στην ζωή της.

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,862
    Quote Originally Posted by Vael0911 View Post
    Και να θέλω να την ενοχλήσω είμαι 504χλμ μακρια πλέον. Όσο για το πόσο την ενόχλησα κλπ κάποιες στιγμές που γύριζε το μυαλό μου την έπαιρνα και την εβρζα. Λάθος μου όχι από ποινικής άποψης αλλά από κοινωνικής. Εδειξα πόσο με πείραξε.
    Κ ναι έχεις δίκιο για την τώρα κατάσταση μου και λογικά αυτό πληρωνω. Το έκανε με εμένα και το ξαναέκανε με τον διευθυντή. Αν το ξανακάνει ή όχι δικαίωμα της.
    Έχεις δίκιο για το πόσο χειρότερα θα μπορούσε να είναι.
    Πέρασε ένας μήνας σχεδόν. Μέσα μου άρχισα να καταλαβαίνω ότι τελείωσε ότι δεν είναι απλά μια παρένθεση.
    Οσο και να γυρίζει το μυαλό μου, όσο και να θέλω να την πάρω τηλέφωνο ξέρω ότι δεν πρέπει.
    Αυτήν συνέχισε. Πρέπει να το κάνω και εγώ. Και αν υπάρχει θεός θα πληρώσει με το ίδιο νόμισμα και αυτήν κάποια στιγμή στην ζωή της.
    εσυ, πληρωσες παντως, την αναλογη συμπεριφορα σου με τον πρωην της...
    καπως θα πληρωσει κι αυτη.
    ξερεις, οταν σχετιζεσαι με οχι και τα καλυτερα παιδια, κι αυτα καποτε θα στην φερουν. δλδ, κι ο διευθυντης ηξερε τι εκανε με την αρραβωνιασμενη και μπορει και να εχει αλλες 5 υπαλληλους σαν αυτην για να πηδαει απο διπλα, δεν το ξερουμε, και να κλαιει με μαυρο δακρυ που εχασε τον γαμο για μερικα πηδηματα, η δικια σου..
    ανυπαντρος ειναι αυτος;

    οχι, δεν ειναι μονο κοινωνικο, ειναι και ποινικο (η αστικο δεν τα ξερω καλα) το να βριζεις καποιον, η να τον παρενοχλεις οταν στο απαγορευει.
    αλλα ανθρωπος εισαι. τωρα που ηρεμησες ομως, δεν χρειαζεται να το ξανακανεις.
    ουτε νοημα εχει, ουτε νοημα εχει να μπλεξεις.
    απο αποψη "εκδικησης", το να την κανεις ξεφτιλα στους φιλους σας, νομιζω οτι ειναι υπεραρκετο..

    μεινε στο οτι επεσαν οι μασκες και γλυτωσες απο εναν καταδικασμενο γαμο και προχωρα. δεν εχει νοημα να κλαις αυτην την σχεση με εναν ανθρωπο που δεν ηξερες καν ποιος ειναι μετα απο 8 χρονια...

  14. #29
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εσυ, πληρωσες παντως, την αναλογη συμπεριφορα σου με τον πρωην της...
    καπως θα πληρωσει κι αυτη.
    ξερεις, οταν σχετιζεσαι με οχι και τα καλυτερα παιδια, κι αυτα καποτε θα στην φερουν. δλδ, κι ο διευθυντης ηξερε τι εκανε με την αρραβωνιασμενη και μπορει και να εχει αλλες 5 υπαλληλους σαν αυτην για να πηδαει απο διπλα, δεν το ξερουμε, και να κλαιει με μαυρο δακρυ που εχασε τον γαμο για μερικα πηδηματα, η δικια σου..
    ανυπαντρος ειναι αυτος;

    οχι, δεν ειναι μονο κοινωνικο, ειναι και ποινικο (η αστικο δεν τα ξερω καλα) το να βριζεις καποιον, η να τον παρενοχλεις οταν στο απαγορευει.
    αλλα ανθρωπος εισαι. τωρα που ηρεμησες ομως, δεν χρειαζεται να το ξανακανεις.
    ουτε νοημα εχει, ουτε νοημα εχει να μπλεξεις.
    απο αποψη "εκδικησης", το να την κανεις ξεφτιλα στους φιλους σας, νομιζω οτι ειναι υπεραρκετο..

    μεινε στο οτι επεσαν οι μασκες και γλυτωσες απο εναν καταδικασμενο γαμο και προχωρα. δεν εχει νοημα να κλαις αυτην την σχεση με εναν ανθρωπο που δεν ηξερες καν ποιος ειναι μετα απο 8 χρονια...

    Ναι είναι ποινικά κολασιμο και για αυτό είπα ότι την έβρισα.
    Όσο για τον διευθυντή ανυπαντρος είναι. Από όσο μπόρεσα να μαθω Έχει ποδήλατο 5000€ και περνάει το χρόνο του μεταξύ Ελβετίας Αθήνας.
    Εγώ ο καημένος ο υπάλληλος που να τα φτάσω όλα αυτά.
    Και η πλάκα είναι ότι η μάνα της λεγαμενης είναι καθαρίστρια σε σπίτια και ο πατέρας της υπάλληλος των 800ε.καμια δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε. Οι βασικές αξίες στην ζωή δεν μετριούνται με τα λεφτά, ούτε με τα τετραγωνικά.
    Όλοι θέλουμε για τον ευατο μας το καλύτερο. Το πώς και αν θα το αποκτήσουμε είναι άλλη ιστορία.

    Τέλος να αναφέρω ότι πιο πολύ με τον εαυτό μου τα βάζω. Πως την πάτησα και δεν το κατάλαβα πιο πριν.
    Πως την έδωσα όλην μου την καρδιά και αυτήν την ενδιέφερε το LinkedIn και το Instagram.
    Κ ένα φίλος λέει την είδε να πατάει like σε έναν διευθ. Σύμβουλο της εταιρίας . Άρα λογικά μέσα έπεσες. Χαχαχαχα
    Ελπίζω η Θεσσαλονίκη πάρα την απουσία μου τα τελευταία 13 χρόνια να παρέμεινε τόσο όμορφη και ήρεμη, όπως όταν την άφησα και να με βοηθήσει να ξεχάσω μια ώρα νωρίτερα.

  15. #30
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,862
    Quote Originally Posted by Vael0911 View Post
    Ναι είναι ποινικά κολασιμο και για αυτό είπα ότι την έβρισα.
    Όσο για τον διευθυντή ανυπαντρος είναι. Από όσο μπόρεσα να μαθω Έχει ποδήλατο 5000€ και περνάει το χρόνο του μεταξύ Ελβετίας Αθήνας.
    Εγώ ο καημένος ο υπάλληλος που να τα φτάσω όλα αυτά.
    Και η πλάκα είναι ότι η μάνα της λεγαμενης είναι καθαρίστρια σε σπίτια και ο πατέρας της υπάλληλος των 800ε.καμια δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε. Οι βασικές αξίες στην ζωή δεν μετριούνται με τα λεφτά, ούτε με τα τετραγωνικά.
    Όλοι θέλουμε για τον ευατο μας το καλύτερο. Το πώς και αν θα το αποκτήσουμε είναι άλλη ιστορία.

    Τέλος να αναφέρω ότι πιο πολύ με τον εαυτό μου τα βάζω. Πως την πάτησα και δεν το κατάλαβα πιο πριν.
    Πως την έδωσα όλην μου την καρδιά και αυτήν την ενδιέφερε το LinkedIn και το Instagram.
    Κ ένα φίλος λέει την είδε να πατάει like σε έναν διευθ. Σύμβουλο της εταιρίας . Άρα λογικά μέσα έπεσες. Χαχαχαχα
    Ελπίζω η Θεσσαλονίκη πάρα την απουσία μου τα τελευταία 13 χρόνια να παρέμεινε τόσο όμορφη και ήρεμη, όπως όταν την άφησα και να με βοηθήσει να ξεχάσω μια ώρα νωρίτερα.
    χαχαχαχα! τα πιανω αυτα...

    κοιτα, το μεγαλοστελεχος με το ποδηλατο των 5000 που ζει μεταξυ αθηνας και ελβετιας, δεν την θελει απαραιτητα για συζυγο την κοπελα με τον μισθο, κορη καθαριστριας και υπαλληλου των 800 ευρω.
    μεγαλοπιανεται απο το κομπλεξ της φτωχικης καταγωγης της, και θα μετα τους διευθυντες και τους ceo οταν μεγαλωσει λιγο ακομα (δεν ειναι και πιτσιρικι) , θα βρεθει στα αζητητα και θα σε ξαναθυμηθει που ηθελες να ζησετε μαζι.
    αυτοι που καταπιανεται τωρα, τις αλλαζουν σαν τα πουκαμισα αυτες τις υπαλληλους που ξερογλειφονται τα λεφτα τους...
    τπτ δεν αποκλειεται φυσικα. αρκετοι τετοιοι διευθυνταδες εχουν παντρευτει γραμματεις τους κλπ, αλλα το πιο συχνο ειναι να τις πηδανε, οχι να τις παντρευονται.
    το θεμα ειναι οτι σε ανταλλαξε για μερικα ταξιδακια στην ελβετια...
    τι ηλικια εχει ο ποδηλατης;

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. Αλλαξε μετά το γάμο της...
    By hitech444 in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 11
    Last Post: 16-04-2017, 21:58
  2. ΧΩΡΙΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ - ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ
    By antouan in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 7
    Last Post: 25-04-2016, 15:59
  3. Χώρισα
    By Γάτος in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 15
    Last Post: 19-05-2013, 01:43
  4. Η ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΑΜΟ & ΠΑΙΔΙ
    By Marnek in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 16
    Last Post: 28-07-2008, 00:50
  5. ΧΩΡΙΣΑ!
    By kallia13 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 13
    Last Post: 27-02-2008, 13:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •