Χώρισα μετά από 8χρ ενώ πήγαινα για γαμο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 108
    Banned
    να τσακωθεις δηλαδη με ενα ανθρωπο που οι αποψεις σου ηταν σχεδον ιδιες μ αυτον εστω και αν μιλαγατε αλλη γλωσσα για μια καυτη νυχτα με τον διευθυντη φαταουλα φαγανα δεν αξιζε το κοπο ο διευθυντης ειναι χτεσινος γι αυτη ενω εσυ οχι.

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    να τσακωθεις δηλαδη με ενα ανθρωπο που οι αποψεις σου ηταν σχεδον ιδιες μ αυτον εστω και αν μιλαγατε αλλη γλωσσα για μια καυτη νυχτα με τον διευθυντη φαταουλα φαγανα δεν αξιζε το κοπο ο διευθυντης ειναι χτεσινος γι αυτη ενω εσυ οχι.
    Φίλε δεν ξέρω ανά κατάλαβες ότι εγ. Για αυτήν τελείωσα. Όπως και για μένα σιγά σιγά τελειώνει.
    Έχεις μια γνώμη. Δεκτή σεβαστή.
    Μην χάνεις το χρόνο σου για να μου εξηγήσεις κάτι το οποίο δεν θα καταλάβω.
    Εσύ λες ασπρό και εγώ μαύρο.
    Καληνύχτα σου και καλή εβδομαδα

Miliva21
    Guest
    Α καλά! καλό που....νακι η κοπέλα.....
    Εμμ φίλε μου.....ότι κάτι πάει στραβά φαίνεται από τον χαρακτήρα.....καμία ψωνισμενη φιλόδοξη είναι που κάνει κρα για λεφτά, υψηλό κοινωνικό στάτους και τέτοιες μπούρδες και κάθεται να γίνει έρμαιο στα χέρια του οποιουδηποτε μεγάλο- θεσακια που εκμεταλλεύεται τη θέση του για να τσιλιμπουρδιζει ....

Γτ πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι τον ερωτεύτηκε τόσο παράφορα (ειδικά όταν μας λες ότι έδινε σημασία στα λεφτά και στο φαίνεσθαι....)

Ειδε το αφεντικο και μίλησε το πορτοφ.....εεεε η καρδιά της........

Καλύτερα για σένα
    Υπάρχουν και σωστές γυναίκες ....σωστοι άνθρωποι εκεί έξω......

Banned
    Quote Originally Posted by Vael0911 View Post
    Φίλε δεν ξέρω ανά κατάλαβες ότι εγ. Για αυτήν τελείωσα. Όπως και για μένα σιγά σιγά τελειώνει.
    αυτο δε με αφορα αν εσυ τη βρισκεις ετσι εγω δεν εχω προβλημα γιατι να εχω μηπως ζω μαζι της? οχι αλλα αποκλειεται να ειναι πιο ψωνισμενη απο μενα και οσο για τους σωστους ανθρωπους που αναφερεις εγω ειμαι υπερηφανος που δε συμφωνω σε τιποτα με αυτους και ουτε θα συμφωνησω ποτε.
    τις γνωστες ιδεολογιες τους που γνωριζουν ποσο τις λατρευω τους τις χαριζω

Senior Member
    Φιλε σε μια παρομοια περιπτωση (δεν την επιασα με αλλον), το ελεγα σε εναν φιλο παντρεμενο με παιδι που δεν τα πανε καθολου καλα, γέλασε λέγοντας μου ρε μσλακα εισαι παντρεμενος, εχεις κανα παιδι με αυτη, δε φανταζεσαι με τι γελοίο πραγμα στενοχωριέσαι.
    Ειχε δικιο.
    Οκ αρκετα τα χρονια, την στήριξες, την αγάπησες, επενδύσεις, το καταλαβαινω, αλλα να μην τα θεωρεις χαμένα χρονια γιατι θα μαθεις το πιο βασικό πραγμα, να περνας ωραια με καποιον ανθρωπο αλλα να μην επενδύεις την ευτυχια σου σε κανεναν.

Banned
    Απίστευτα πράγματα. Πως την πίεζε; Που γυρνούσαν όλη την Ελλάδα μαζί; Και κάποιοι θα τον βγάλουν και φταίχτη από πάνω. Η κοπέλα το είχε μέσα της και βρήκε την ευκαιρία τώρα. 8 χρόνια δεν τα πετάς έτσι ξαφνικά. Πάλι καλά που το κατάλαβε ο άνθρωπος τώρα και δεν παντρευτήκαν, θα κάνανε και κανένα παιδί και θα είχε άλλες ιστορίες μετά.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Απίστευτα πράγματα. Πως την πίεζε; Που γυρνούσαν όλη την Ελλάδα μαζί; Και κάποιοι θα τον βγάλουν και φταίχτη από πάνω. Η κοπέλα το είχε μέσα της και βρήκε την ευκαιρία τώρα. 8 χρόνια δεν τα πετάς έτσι ξαφνικά. Πάλι καλά που το κατάλαβε ο άνθρωπος τώρα και δεν παντρευτήκαν, θα κάνανε και κανένα παιδί και θα είχε άλλες ιστορίες μετά.

Μάλλον δεν την έφτανε η Ελλάδα φίλε μου. Όλο έλεγε γιατί δεν πάμε Λουξεμβούργο για δουλεια. Γιατί δεν κάνω αυτό, γιατί δεν κάνω το τάδε.
    Το αφεντικό μας σε αυτήν την ηλικία πρέπει να μας εμπνέει έλεγε. (ξέχασε να πάει ότι πρέπει να μας γ@@@ κιόλας).
    Εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν μπορούμε να τα σκεφτούμε αυτά γιατί δεν έχουμε κίνητρα.
    Που εγω της έκανα μάθημα στα αγγλικά, που την έκανα μαθήματα πληροφορικής.

Τώρα που τα βλέπω πιο ήρεμα και πιο σφαιρικά τα πράγματα, κατάλαβα πως εδω και καιρό ήθελε να το τελειώσουμε απλά κοιτούσε να φάει και να εκμετάλλευτει ότι μπορεί.
    Για αυτό και έχει μούτρα και κυκλοφορεί έξω περήφανη.

Banned
    Quote Originally Posted by Vael0911 View Post
    Μάλλον δεν την έφτανε η Ελλάδα φίλε μου. Όλο έλεγε γιατί δεν πάμε Λουξεμβούργο για δουλεια. Γιατί δεν κάνω αυτό, γιατί δεν κάνω το τάδε.
    Το αφεντικό μας σε αυτήν την ηλικία πρέπει να μας εμπνέει έλεγε. (ξέχασε να πάει ότι πρέπει να μας γ@@@ κιόλας).
    Εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν μπορούμε να τα σκεφτούμε αυτά γιατί δεν έχουμε κίνητρα.
    Που εγω της έκανα μάθημα στα αγγλικά, που την έκανα μαθήματα πληροφορικής.

Τώρα που τα βλέπω πιο ήρεμα και πιο σφαιρικά τα πράγματα, κατάλαβα πως εδω και καιρό ήθελε να το τελειώσουμε απλά κοιτούσε να φάει και να εκμετάλλευτει ότι μπορεί.
    Για αυτό και έχει μούτρα και κυκλοφορεί έξω περήφανη.
    Εσύ για την δική σου ηρεμία μην της κρατάς κακία αν μπορείς. Τι να κάνουμε, έχει και τέτοιο κόσμο. Με τον καιρό θα ηρεμήσεις.

Banned
    δεν ειναι ετσι οπως το λες αυτη ειναι αναποφασιστη και παλατζαρει συνεχως σαν ζυγαρια απλα δε καταλαβενετε οτι αυτη ετσι ειναι.

εχεις φρικαρει με τα λεφτα πχ αλλα αν εχει και παιδια αυτα τι θα φανε αν αυτη δεν εχει σταθερη δουλεια πχ αν τη διωξουν απο μια δουλεια αυτη θα πρεπει να εχει στην ακρη

δηλαδη αν επεφτε εσενα ο κληρος να εισαι αφεντικο τι θα εκανες αν απο μικρο παιδι οτι εκανες ηταν θεμα παντου χωρις εσυ να πεις κιχ γι αυτο.

Banned
    εχεις φρικαρει με τα λεφτα πχ αλλα αν εχει και παιδια αυτα τι θα φανε αν αυτη δεν εχει σταθερη δουλεια πχ αν τη διωξουν απο μια δουλεια αυτη θα πρεπει να εχει στην ακρη
    Τα παιδιά τι σχέση έχουν. Καταρχάς δεν έχει αλλά αυτό τι σημαίνει. Ότι όλες οι γυναίκες παρατάνε τους άντρες τους "για τα παιδάκια". Αυτή έτσι είναι. Ας μην τον κορόιδευε τουλάχιστον. Όλα τα άλλα είναι να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.

Banned
    δε θυμαμαι τι ειχε πει λεω μηπως

Banned
    αλλα και να μην εχει και εκανα λαθος το νοημα ειναι το ιδιο αφου θα πρεπει να φαει η ιδια και αν δεν εχει σταθερη δουλεια θα πρεπει να εχει λεφτα στην ακρη

Senior Member
    Οκ Αλεξανδρε, οταν θα γυρνάει η γκομενα το βραδυ απο τον γαμιά, θα της λεμε καλωσήρθες αγαπη μου σε κούρασε σημερα;

Banned
    εγω αυτο θα εκανα οσο την καταπιεζα εκτος οτι ετσι θα νομιζα οτι την ελεγχω αφου θα μπορουσε να μου πει ψεματα οτι ηταν στη γιαγια της που επαθε λομπαγκο εγω δηλαδη τι θα εχανα αν πηγενε με αλλον μηπως οτι θα πηγαινα κοντρα στα χαζοστερεοτυπα της κοινωνιας αν βρεις πχ καμια σα μοντελο σιγα μη μεινει πιστη οτι εχει ο καθενας το χρησιμοποιει εκτος αν ηταν χαλια εμφανισιακα που τοτε θα ελεγα θα ειναι φρονιμη.οποιος εχει κατι δε καθεται φρονιμος και γιατι να κατσει στη τελικη θα ειναι ωραιος και οτι εχει θα το φαει η ναφθαλινη ναι συμφωνω σε ολα τωρα αν επρεπε να κανω ολες τις δουλιες εγω σκεφτομαι τι ωραια που θα ταν να εβρισκα μια υπηρετρια ιδια με αυτη μη μου πει καποιος οτι δε θα του αρεσε δε θα το πιστεψω.

το μονο πραγμα που πραγματι θα με ενοχλουσε αλλα μπορει και να μη το εδιχνα ειναι να ριχνει σκορδα για να μη την ακουμπησω θα σκεφτομουν εγω θα ζω για να την ικανοποιω και αυτη δε θα ηθελε να την ακουμπησω καν? καπιες φορες θες να πεσεις πανω της απλα για να παρεις θαρρος ας το κανεις και μονο για τον αλλο δε διαφωνω το να εχεις καποια να πεφτεις πανω της αυτο λεει πολα και ας μη κανεις τιποτα αλλο γιατι η πτωση οδηγει στη κορυφη
    Last edited by αλεξανδρος_77; 29-01-2019 at 03:13.

Junior Member
    εγω αυτο θα εκανα οσο την καταπιεζα εκτος οτι ετσι θα νομιζα οτι την ελεγχω αφου θα μπορουσε να μου πει ψεματα οτι ηταν στη γιαγια της που επαθε λομπαγκο εγω δηλαδη τι θα εχανα αν πηγενε με αλλον μηπως οτι θα πηγαινα κοντρα στα χαζοστερεοτυπα της κοινωνιας αν βρεις πχ καμια σα μοντελο σιγα μη μεινει πιστη οτι εχει ο καθενας το χρησιμοποιει εκτος αν ηταν χαλια εμφανισιακα που τοτε θα ελεγα θα ειναι φρονιμη.οποιος εχει κατι δε καθεται φρονιμος και γιατι να κατσει στη τελικη θα ειναι ωραιος και οτι εχει θα το φαει η ναφθαλινη ναι συμφωνω σε ολα τωρα αν επρεπε να κανω ολες τις δουλιες εγω σκεφτομαι τι ωραια που θα ταν να εβρισκα μια υπηρετρια ιδια με αυτη μη μου πει καποιος οτι δε θα του αρεσε δε θα το πιστεψω.

το μονο πραγμα που πραγματι θα με ενοχλουσε αλλα μπορει και να μη το εδιχνα ειναι να ριχνει σκορδα για να μη την ακουμπησω θα σκεφτομουν εγω θα ζω για να την ικανοποιω και αυτη δε θα ηθελε να την ακουμπησω καν? καπιες φορες θες να πεσεις πανω της απλα για να παρεις θαρρος ας το κανεις και μονο για τον αλλο δε διαφωνω το να εχεις καποια να πεφτεις πανω της αυτο λεει πολα και ας μη κανεις τιποτα αλλο γιατι η πτωση οδηγει στη κορυφη
    Δεν ξέρω αν ακόμα κατάλαβες τι λέμε.
    Έχεις μια άποψη διαφορετικη.
    Μην χάνεις τον χρόνο σου να μας εξηγήσεις. Δεν θα σε καταλάβουμε.
    Καλημέρα σου

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast